Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sagol guzel arkadasim benim :)

ebbiss'i gecemedim, fark da 400 gr artti ama napalim kismet.

zeynebim ellerine sağlık ne güzel olmuş :) ben de yapacağım böyleeee...

teşekkür ederim lucimm

Ama tasiyee uçan balon alma kendin yapıstır.

Uçan balon sakat iş mumda olduğu için patlama ve yaralanma durumun yüksek

teşekkür ederim lucimm

Ama tasiyee uçan balon alma kendin yapıstır.

Uçan balon sakat iş mumda olduğu için patlama ve yaralanma durumun yüksek

aaa çok akıllısın tatlım yaa, ben de uçan balon sanmıştım onları, çok iyi fikirmiş :)

canımsın..

napım oyle aklıma geldi çokda güzel oldu

süper gelmiş aklına, aynı uçan balon gibi olmuş :) güzel geçti inşallah geceniz? nice kutlamalarınız olsun inşallah sevdiceğinle...aşk yaaa, aşk kadar güzel bir şey yok dünyada...çok şükür aşkı yaşatana... eşim eve geleceğinde elim ayağım titrer benim özlemimden, heyecanımdan...Rabbim heyecanımızı hiç bitirtmesin, uzuuun güzel yıllar nasip etsin sevdiceklerimizle bize :)

Gunaydin gunaydin,

kisaca bildirimimi yapayim hemen kacacagim.

gecen hafta 87,3 bu hafta 85,7 giden 1,6 %1,83

Tebrikler canım çok güzel 1.6 kg vermen .

luci bravo 2 kg çok iyi

Allah razı olsun canım cümlemizin inşallah

4 yıl geçmesine rağmen bende hala aynı heyecanım devam ediyor.

Allah bu heyecanımızı almasın inşallah

aslında evde yapacağın ufak tefek değişiklikler eminim oğluna da sana da iyi gelecektir. Sebze yemeklerini yaparken 1 kilo sebzeye 2 yk yağ koysan yeter ama bunu sen bil kimseye deme ben evde az yağlı yaptığımda bunu söylediğimde hemen psikolojikman annem ayy bunun tadı yok diyordu ama söylemezsem aaa bu ne güzel olmuş der fark ettirmeden yapmaya çalış sporu da zorla değil de hadi oğlum çıkalım yürüyelim bak benim yanıma bir destek lazım tarzında konuşsan gelmez mi?
Günaydın sevgili takım, kilo bildirmeye geldim

Geçen haftaki kilom 67.7
Bu hafta 67.4 kg
Ortalama %0.44
Tebrikler

bende yazayım...

geçen hafta hatta bu salıya kadar 86.8 idi.......... çarşamba 88.8diii...........cuma sabahki tartımda 88

cmt belki 87 olurumda doktor az kızar bana
Canım sen bence diyetten ziyade yürüyüşlere ağırlık ver çünkü gün geçtikçe bebek de ağırlaşıyor hareketsiz kaldıkça dolaşım sistemin de zarar görür - benim annemin varisleri var hep hamilelik zamanından kalmış bende de kilodan dolayı risk var o yüzden kilo vermek istiyorum yani tamamen sağlık için - estetik kaygılar ikinci planda yani

Zeynepciğim 300 g çok değil elbette almasan daha iyi de ama ödemin olabilir başka nedenler olabilir sıkma canını elbet gidecek sen istikrarlı devam ettiğin sürece bir süre sonra zaten bedenin de buna uyum sağlayacaktır

Eşim lustral kullanıyor zaten keşke gelsede terapiste gitsek malesef hayatta kabul etmez.yaza kadar yoluna girsin diye dua etmekten başka şansım yok
Durumdacım o zaman madem ki eşin ilaç kullanıyor demek ki çok da sağlıklı denemez yani sonuçta sorun sende değil bunu bil ve hani demesi kolay diyebilirsin belki ama laflarıyla seni üzmesine izin verme - baktın etkileniyorsun sen kendin git psikoloğa - en azından kendi ruh sağlığının bozulmamasını sağlamaya çalış

Maalesef 61.00 yüz gram almışım regl olamadım.
100 gram kesin ödemdir canım madem henüz regl de olamadın - sıkma canını

lily cim zaten aynı şekilde yapıyorum ben yağlı yemek hiç yiyemem de yapamam daama artık bişeyleri değiştirmenin zamanı geldi bu arada DESTANSI dan 1 ahfatadır hiç ses yok siteye de girmemiş en son bildirim yaptığından beri ben bi yemeğe gideyim gönüşte ana paylaşıma eklerim kiloları

Kızlar Kocacımın bana yaptığı jeste karşılık benim güzel süprizim

Sizlerede fikir olsun

Maliyeti düşük zahmetsiz harika bir sey olduu

Eki Görüntüle 1041403
oy oy maşallah çok romantik bir çiftsinizAllah daim etsin

geldim ama hala is yetistirmeye calisiyorum (
kız hala mı? Kıyamam yaaaa...... ya bırak Allah aşkına biraz dinlen keyfini çıkar Konya'nın

teşekkür ederim lily, ben de seni tebrik ederim... eksileri görmek keyif verici...
evet öyle luci yaaa eksileri görmek harika hele ki benim ilk direnç noktam 81di onu kırdım bir de 74-75 civarındayken bir takılmam oluyor - yani 74ü de kırdım mı oldu bu iş - ondan sonra takır takır gider evelallah

sagol guzel arkadasim benim :)

ebbiss'i gecemedim, fark da 400 gr artti ama napalim kismet.
olsun aslında geçmek önemli değil önemli olan gaza gelmekti sanırım - ikiniz de iyi yarış yaptınız artık ne diyelim iyi olan kazansın

Allah razı olsun canım cümlemizin inşallah

4 yıl geçmesine rağmen bende hala aynı heyecanım devam ediyor.

Allah bu heyecanımızı almasın inşallah
Allah daim etsin kızlar heyecanınızı aşkınızı... İkinize de maşallah
Eşlerinizle bir ömür mutluluk dilerim
Ben sanırım yeterince duygusal değilim - bu tarz şeyler yapabileceğimi zannetmiyorum bir erkekten de çiçek almasını beklemem mesela...

konferansta sunabilmek icin bu yaziyi bir an once bitirip gondermem gerekiyor. mecbur yani ama hemencecik bitirebilirsem ogleden sonra gel keyfim gel yapabilirim insallah.

teşekkürler lilycim

Bende eskiden romantik bir tip değildim çiçek alınması saçma bile gelirdi

böyle ortamlar beni gerer luzumsuz gelirdi.

Takii biri gelip hayatını aklını kalbini alt üst edene kadar

bilmiyorum benim için böyle oldu en azından Allahım herkese yasatsın.

Evet ya boğaçburcuyum malesef tam bir ilgi manyağıyım o terazi dengesisin önde gideni anlaşıcaz bir yerde elimiz mahkum:) aymmilleti teselli et boşanma aşamasında derken şükür dedim halime insanlar ne kadar gaddar ne kadar acımasıx

kızlar listemizin son hali budur

***5.TAKIM - 354.ETAP***

toplight ( 73,30/ / ) bildirimde bulunmadı
Gamze_M (65,7/ 65.9/ -0,2/ %-0,30)
Luci221177 ( 74,00/ 72,00/ 2,0/ %0,90) 351. etapta kg bildirip izne ayrıldı kilosu üçe bölündü
Lily86 (76,20/75,60 /0,60/%0,39 )352. etaptakg bildirip izne ayrıldı kilosu ikiye bölündü
Vazgecmekyok ( 87,3/ 85,7/ 1,6/ %1,83 )
yu_zey ( 61,50/61,80 /-0,30 /-%0,49 )
Hnd (67,70/67,40 /0,30 / %0,44)
Sevda_M ( 73,3/ 72,7/ 0,6 / %0,81)
durumda( 60,90/61,00 /-0,10/ % )
hazos87 (54,20/ 54.00/0.2/%0,36 )
ebbiss (86,30/ 84,30 / 2,00/%2,32 )
DESTANSI (67,80/ / ) bildirimde bulunmadı

5.TAKIM ORTALAMASI : %0,51

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…