- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #110.061
Kızlar Kocacımın bana yaptığı jeste karşılık benim güzel süprizim
Sizlerede fikir olsun
Maliyeti düşük zahmetsiz harika bir sey olduu
Eki Görüntüle 1041403
ne güzel pozitif başlamışsın güne tebrik ediyorum tartıda herşeye rağmen bu farkı görmene çok sevindim
haha güzelmişş
evet yaaa maşallah prensesine
ben 100 taneyi 10dkda zor atlıyorum bence sen de az az başlayıp zamanla arttır çünkü nişanlıykenki halinle şimdiki halin aynı değil- birden yüklenme kendine
tebrik ederim güzel arkadaşımazmin elinden bir şey kurtulmuyor o kadar spora karşılık vermemek olmazdı
vayyy beElif tebrik ediyorum seni Eee yarış arkadaşını da geçmişsin
ne güzel pozitif başlamışsın güne tebrik ediyorum tartıda herşeye rağmen bu farkı görmene çok sevindim
Hayırlı Cumalar Sevdacım, bu eklediğin yazıya da amiiiiiin diyorum Rabbim bugün hürmetine kabul etsin inşallah dualarımızı...
zeynebim ellerine sağlık ne güzel olmuş :) ben de yapacağım böyleeee...
teşekkür ederim lucimm
Ama tasiyee uçan balon alma kendin yapıstır.
Uçan balon sakat iş mumda olduğu için patlama ve yaralanma durumun yüksek
aaa çok akıllısın tatlım yaa, ben de uçan balon sanmıştım onları, çok iyi fikirmiş :)
canımsın..
napım oyle aklıma geldi çokda güzel oldu
Gunaydin gunaydin,
kisaca bildirimimi yapayim hemen kacacagim.
gecen hafta 87,3 bu hafta 85,7 giden 1,6 %1,83
günaydın arkadaşlaaaarrrrr, hayırlı cumalar, keyifli güzzel bir gün dilerim, zira benim için çok güzel bir sabah oldu, çok şükür :) bu sabah bu gözler, 72 yi gördüüü(maşallah, maşallah) bu hafta uyguladığım taktiği öneririm hem her şeyi yedim, kebabımı, lahmacunumu, tatlımı, pastamı hem de 2 kilo gitti çok şükür :) toplightcım en son 74 düm tatlım, 2 hafta izin vardı biliyorsun artık nasıl hesaplanacak onu bilmediğim için-kaça bölünecek- hesap işini senden öğrenip yapayım canım :) mutluluk ve keyif dolu, sevgi dolu bir gün olsun :)
luci bravo 2 kg çok iyi
süper gelmiş aklına, aynı uçan balon gibi olmuş :) güzel geçti inşallah geceniz? nice kutlamalarınız olsun inşallah sevdiceğinle...aşk yaaa, aşk kadar güzel bir şey yok dünyada...çok şükür aşkı yaşatana... eşim eve geleceğinde elim ayağım titrer benim özlemimden, heyecanımdan...Rabbim heyecanımızı hiç bitirtmesin, uzuuun güzel yıllar nasip etsin sevdiceklerimizle bize :)
aslında evde yapacağın ufak tefek değişiklikler eminim oğluna da sana da iyi gelecektir. Sebze yemeklerini yaparken 1 kilo sebzeye 2 yk yağ koysan yeter ama bunu sen bil kimseye deme ben evde az yağlı yaptığımda bunu söylediğimde hemen psikolojikman annem ayy bunun tadı yok diyordu ama söylemezsem aaa bu ne güzel olmuş dercanım bende ona kızıyorum ya işte sen 87 lerden nerelere geldin ben kg vermek bi yana alıyorum o yüzden kendime sıkı bir şeyler yapmam lazım çocukların hastalıkları vs neyse ama hiç kg verememek ne oluyor yaa ne kadar bana söylenseniz haklısınız güya o kadar yürüdüm yediklerime dikkat ettim ama bi yerlerde bişeyler atlıyorum sanırım zaten dün oğlumda karaciğerde yağlanma çıktı 3 ay sonraya kontrol verdi dr ve 3 ay sonra mutlaka kg vermiş olarak gelmeli dedi değilse sağlığını ciddi şekilde tehdit edecekmiş o yüzden artık bu gün itibariyle evde farklı bir beslenme tarzı başlatacağım hem oğlum hem ben kg vermeliyiz 2 ayı boşuna geçirdim ama artık dur demenin zamanı geldi
TebriklerGünaydın sevgili takım, kilo bildirmeye geldim
Geçen haftaki kilom 67.7
Bu hafta 67.4 kg
Ortalama %0.44
Canım sen bence diyetten ziyade yürüyüşlere ağırlık ver çünkü gün geçtikçe bebek de ağırlaşıyor hareketsiz kaldıkça dolaşım sistemin de zarar görür - benim annemin varisleri var hep hamilelik zamanından kalmış bende de kilodan dolayı risk var o yüzden kilo vermek istiyorum yani tamamen sağlık için - estetik kaygılar ikinci planda yanibende yazayım...
geçen hafta hatta bu salıya kadar 86.8 idi.......... çarşamba 88.8diii...........cuma sabahki tartımda 88
cmt belki 87 olurumda doktor az kızar bana
Zeynepciğim 300 g çok değil elbette almasan daha iyi de ama ödemin olabilir başka nedenler olabilir sıkma canını elbet gidecek sen istikrarlı devam ettiğin sürece bir süre sonra zaten bedenin de buna uyum sağlayacaktırGünaydın Kızlarr
Yine bir cuma yine bir hüsrann
Bu haftaki çabama rağmen 300 gram almışım. Şaşkınım anlamda veremiyorum açıkçası.
Neyse
Geçen Hafta :61.5
Bu Hafta80
Bu bünyeye ne yapacagımı sasırdım artık
Birde yürüyüşe başladım her yerim fena ağrıyorrr
Allahım bitsin bu kabus surda kaldı kaç kilom yavvv
Durumdacım o zaman madem ki eşin ilaç kullanıyor demek ki çok da sağlıklı denemez yani sonuçta sorun sende değil bunu bil ve hani demesi kolay diyebilirsin belki ama laflarıyla seni üzmesine izin verme - baktın etkileniyorsun sen kendin git psikoloğa - en azından kendi ruh sağlığının bozulmamasını sağlamaya çalışEşim lustral kullanıyor zaten keşke gelsede terapiste gitsek malesef hayatta kabul etmez.yaza kadar yoluna girsin diye dua etmekten başka şansım yok
100 gram kesin ödemdir canım madem henüz regl de olamadın - sıkma canınıMaalesef 61.00 yüz gram almışım regl olamadım.
lilycim o kadarını bende yapıyorum su,çay,yada sürekli ekip arkadaşımın yanına gidiyorum
Molaya gidiceksem merdiven kullanıyorum asansor kullanmıyorum ama nihayetinde oturarark çalışıyorum
Bu aralar öğle yemeğinden 1 saat sonra terasta yürüyorum ama 10 dk falan fazla yürüyemiyorum
sağol canımcım .
Hem ne demek biz neyiz kız herkesin kocitosu karıcığı kendine güzel öyle deme üzülürüm sen yine yürüyormuşsun ben tüm gün masamdayım aralarda geziniyorum ama ev-iş arası hep yürüyorum öğle araları da bazen çıkıyorum çarşıda işlerim falan oluyor - akşamları da yürüyüş yapmak istiyorum bakalım kendime bir ayar çekmem lazım
Gulanne, çok güzel vermişsin tebrik ediyorum devamını dilerimcevap veren olmadı galiba sayfaya yazıyoruz
kilo bildirimi
başlangıç:82.4
bugün:81.3
toplam giden: 1.1
hedef :60
kilo verenleri tebrik ediyorum kızlarr
Ne kadar verdin? ben geçen hafta olmadığımdan takip edemedim o yüzden soruyorumMerhaba,
Ben de bugün bildirimle başlıyorum. Benim diyetisyenle kendi tartım arasında 1.1 kg var. Ben tartının pillerini çıkarttım bu yüzden ama dün tekrar taktım.
101,8 geldim kıyafetsiz, demek ki biraz vermişim yine pazartesiden beri ama sağlıklı bir kıyaslamayı ancak haftaya yapacağım. Sevgiler
Özet olarak kilom:101.8 :))
teşekkür ederim açıklaman için kaptan bilmediğimden sordum***5.TAKIM - 354.ETAP***
toplight ( 73,30/ / )
Gamze_M (65,7/ 65.9/ -0,2/ %-0,30)
Luci221177 ( 74,00/ 72,00/ 2,0/ %0,90) 351. etapta kg bildirip izne ayrıldı kilosu üçe bölündü
Lily86 (76,20/75,60 /0,60/%0,39 )352. etaptakg bildirip izne ayrıldı kilosu ikiye bölündü
Vazgecmekyok ( 87,3/ 85,7/ 1,6/ %1,83 )
yu_zey ( 61,50/61,80 /-0,30 /-%0,49 )
Hnd (67,70/67,40 /0,30 / %0,44)
Sevda_M ( 73,3/ 72,7/ 0,6 / %0,81)
durumda( 60,90/61,00 /-0,10/ % )
hazos87 (54,20/ 54.00/0.2/%0,36 )
ebbiss (86,30/ 84,30 / 2,00/%2,32 )
DESTANSI (67,80/ / )
5.TAKIM ORTALAMASI :
lily cim senin hesabın doğru canım luci cim etapları yazınca senin kg 3 e lily nin ki 2 ye bölünecek
aslında evde yapacağın ufak tefek değişiklikler eminim oğluna da sana da iyi gelecektir. Sebze yemeklerini yaparken 1 kilo sebzeye 2 yk yağ koysan yeter ama bunu sen bil kimseye deme ben evde az yağlı yaptığımda bunu söylediğimde hemen psikolojikman annem ayy bunun tadı yok diyordu ama söylemezsem aaa bu ne güzel olmuş derfark ettirmeden yapmaya çalış sporu da zorla değil de hadi oğlum çıkalım yürüyelim bak benim yanıma bir destek lazım tarzında konuşsan gelmez mi?
Tebrikler
Canım sen bence diyetten ziyade yürüyüşlere ağırlık ver çünkü gün geçtikçe bebek de ağırlaşıyor hareketsiz kaldıkça dolaşım sistemin de zarar görür - benim annemin varisleri var hep hamilelik zamanından kalmış bende de kilodan dolayı risk var o yüzden kilo vermek istiyorum yani tamamen sağlık için - estetik kaygılar ikinci planda yani
Zeynepciğim 300 g çok değil elbette almasan daha iyi de ama ödemin olabilir başka nedenler olabilir sıkma canını elbet gidecek sen istikrarlı devam ettiğin sürece bir süre sonra zaten bedenin de buna uyum sağlayacaktır
Durumdacım o zaman madem ki eşin ilaç kullanıyor demek ki çok da sağlıklı denemez yani sonuçta sorun sende değil bunu bil ve hani demesi kolay diyebilirsin belki ama laflarıyla seni üzmesine izin verme - baktın etkileniyorsun sen kendin git psikoloğa - en azından kendi ruh sağlığının bozulmamasını sağlamaya çalış
100 gram kesin ödemdir canım madem henüz regl de olamadın - sıkma canını
lilycim o kadarını bende yapıyorum su,çay,yada sürekli ekip arkadaşımın yanına gidiyorum
Molaya gidiceksem merdiven kullanıyorum asansor kullanmıyorum ama nihayetinde oturarark çalışıyorum
Bu aralar öğle yemeğinden 1 saat sonra terasta yürüyorum ama 10 dk falan fazla yürüyemiyorum
sağol canımcım .
Hem ne demek biz neyiz kız herkesin kocitosu karıcığı kendine güzel öyle deme üzülürüm sen yine yürüyormuşsun ben tüm gün masamdayım aralarda geziniyorum ama ev-iş arası hep yürüyorum öğle araları da bazen çıkıyorum çarşıda işlerim falan oluyor - akşamları da yürüyüş yapmak istiyorum bakalım kendime bir ayar çekmem lazım
Gulanne, çok güzel vermişsin tebrik ediyorum devamını dilerim
Ne kadar verdin? ben geçen hafta olmadığımdan takip edemedim o yüzden soruyorum
teşekkür ederim açıklaman için kaptan bilmediğimden sordum
inşallah lilycim ben tam gaz devam ediyorum zaten bakalım ilerleyen haftalar eksileri görecekmiyim
oy oy maşallah çok romantik bir çiftsinizKızlar Kocacımın bana yaptığı jeste karşılık benim güzel süprizim
Sizlerede fikir olsun
Maliyeti düşük zahmetsiz harika bir sey olduu
Eki Görüntüle 1041403
kız hala mı? Kıyamam yaaaa...... ya bırak Allah aşkına biraz dinlen keyfini çıkar Konya'nıngeldim ama hala is yetistirmeye calisiyorum(
evet öyle luci yaaa eksileri görmek harika hele ki benim ilk direnç noktam 81di onu kırdım bir de 74-75 civarındayken bir takılmam oluyor - yani 74ü de kırdım mı oldu bu iş - ondan sonra takır takır gider evelallahteşekkür ederim lily, ben de seni tebrik ederim... eksileri görmek keyif verici...
olsun aslında geçmek önemli değil önemli olan gaza gelmekti sanırım - ikiniz de iyi yarış yaptınız artık ne diyelim iyi olan kazansınsagol guzel arkadasim benim :)
ebbiss'i gecemedim, fark da 400 gr artti ama napalim kismet.
süper gelmiş aklına, aynı uçan balon gibi olmuş :) güzel geçti inşallah geceniz? nice kutlamalarınız olsun inşallah sevdiceğinle...aşk yaaa, aşk kadar güzel bir şey yok dünyada...çok şükür aşkı yaşatana... eşim eve geleceğinde elim ayağım titrer benim özlemimden, heyecanımdan...Rabbim heyecanımızı hiç bitirtmesin, uzuuun güzel yıllar nasip etsin sevdiceklerimizle bize :)
Allah daim etsin kızlar heyecanınızı aşkınızı...Allah razı olsun canım cümlemizin inşallah
4 yıl geçmesine rağmen bende hala aynı heyecanım devam ediyor.
Allah bu heyecanımızı almasın inşallah
oy oy maşallah çok romantik bir çiftsinizAllah daim etsin
kız hala mı? Kıyamam yaaaa...... ya bırak Allah aşkına biraz dinlen keyfini çıkar Konya'nın
evet öyle luci yaaa eksileri görmek harika hele ki benim ilk direnç noktam 81di onu kırdım bir de 74-75 civarındayken bir takılmam oluyor - yani 74ü de kırdım mı oldu bu iş - ondan sonra takır takır gider evelallah
olsun aslında geçmek önemli değil önemli olan gaza gelmekti sanırım - ikiniz de iyi yarış yaptınız artık ne diyelim iyi olan kazansın
Allah daim etsin kızlar heyecanınızı aşkınızı...İkinize de maşallah
Eşlerinizle bir ömür mutluluk dilerim
Ben sanırım yeterince duygusal değilim - bu tarz şeyler yapabileceğimi zannetmiyorum bir erkekten de çiçek almasını beklemem mesela...
oy oy maşallah çok romantik bir çiftsinizAllah daim etsin
kız hala mı? Kıyamam yaaaa...... ya bırak Allah aşkına biraz dinlen keyfini çıkar Konya'nın
evet öyle luci yaaa eksileri görmek harika hele ki benim ilk direnç noktam 81di onu kırdım bir de 74-75 civarındayken bir takılmam oluyor - yani 74ü de kırdım mı oldu bu iş - ondan sonra takır takır gider evelallah
olsun aslında geçmek önemli değil önemli olan gaza gelmekti sanırım - ikiniz de iyi yarış yaptınız artık ne diyelim iyi olan kazansın
Allah daim etsin kızlar heyecanınızı aşkınızı...İkinize de maşallah
Eşlerinizle bir ömür mutluluk dilerim
Ben sanırım yeterince duygusal değilim - bu tarz şeyler yapabileceğimi zannetmiyorum bir erkekten de çiçek almasını beklemem mesela...
aslında evde yapacağın ufak tefek değişiklikler eminim oğluna da sana da iyi gelecektir. Sebze yemeklerini yaparken 1 kilo sebzeye 2 yk yağ koysan yeter ama bunu sen bil kimseye deme ben evde az yağlı yaptığımda bunu söylediğimde hemen psikolojikman annem ayy bunun tadı yok diyordu ama söylemezsem aaa bu ne güzel olmuş derfark ettirmeden yapmaya çalış sporu da zorla değil de hadi oğlum çıkalım yürüyelim bak benim yanıma bir destek lazım tarzında konuşsan gelmez mi?
Tebrikler
Canım sen bence diyetten ziyade yürüyüşlere ağırlık ver çünkü gün geçtikçe bebek de ağırlaşıyor hareketsiz kaldıkça dolaşım sistemin de zarar görür - benim annemin varisleri var hep hamilelik zamanından kalmış bende de kilodan dolayı risk var o yüzden kilo vermek istiyorum yani tamamen sağlık için - estetik kaygılar ikinci planda yani
Zeynepciğim 300 g çok değil elbette almasan daha iyi de ama ödemin olabilir başka nedenler olabilir sıkma canını elbet gidecek sen istikrarlı devam ettiğin sürece bir süre sonra zaten bedenin de buna uyum sağlayacaktır
Durumdacım o zaman madem ki eşin ilaç kullanıyor demek ki çok da sağlıklı denemez yani sonuçta sorun sende değil bunu bil ve hani demesi kolay diyebilirsin belki ama laflarıyla seni üzmesine izin verme - baktın etkileniyorsun sen kendin git psikoloğa - en azından kendi ruh sağlığının bozulmamasını sağlamaya çalış
sağol canımcım .
Bilmiyorumki düzenli aslında belki iş güç stres yapmışımdır. çalışmaya başlayalı tam 4 hafta oldu ne çabuk geçti.kadınlar okusun kimse oturmasın:)
hamilelikte insanın psikolojisi ciddi bozuluyor yaaaa.sonrasında da toparlamak zor oluyor. ama bence aşabilirsin eşine az zaman ayırıyorolabilir misin? yani sadece anne değiliz. aynı zaman da da eşiz unutmamamk lazım=))))ama su konuda katılıyorum sana kesnlikle asırı ilgi seviyoruz=)))
Tebrikler
sağol canımcım .
Ben bu hafta katıldım aranıza, o yüzden net değil rakam ama şöyle söyleyebilirim. diyetisyenin ölçümü ile 106.9 dum 21 şubatta.
Pazartesi günü gittim en son 101.7 geldim. Yani 1 ayda 5 kilo :)
Bundan sonra evdeki tartı ile ölçüm yapıp yazacağım her hafta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?