Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

zaten tek başına kilo vermek çok zor. diyetisyen kontrolünde bilinçli ve de burda motive olarak kilo vermek gerçekten çok güzel.menünde güzel dengelemişsin yinede abartılı deil yan
i.

.

bende menümü yazmaya başlıyayım artık

sabah:1 k.k peynir,3 zeytin,1 dilimekmeğin kabuğu,çay (şekersiz)

ara:1 tane elma

öğle:1 tane baget,2 y.k pilav

ara:eşim dünden beri yoğurt tatlısı sayıklıyoprdu yaptım 2 çatal kadar ondan aldım

akşam:2 y.k nohut ,salata,3 y.k yoğurt

spor:50 dk eliptik,yarım saat aerobik hareketler

su:herzamanki gibi 1.5 litre(sanırım artık arttırmam gerekiyor )

i

.

Akşam biraz da salata olsa, süper menü :) Yine de güzel

Güzel menü, diyetisyenin söylediği ufak bir notu ekleyeyim, pilav yerine ekmek yemek çok daha sağlıklıymış. Yani 4-5 kaşık pilav yerine iki dilim tahıl ekmeği tercih edilmeliymiş demişti.

Çok güzel bir menü, biraz da daha fazla su çok daha fazla yağ kaybı demek olur kanımca :)

Yine şöyle bir şey dediydi benim diyetisyen :) günde 1200 kalorinin altına inmek vücudun kıtlık bilincine girip kilo vermeye direnmesine sebep olabilirmiş.

bugunku menum...

sabah: 2 mandalina, bir kepekli kasarli pogaca

ara: 1 muz

ogle: 1,5 kepce bamya corbasi, 2 servis kasigi bakla, bir kase yagsiz yogurt, 1 dilim ekmek

aksam: 7 eti form corek otlu (bir pakette 8 var ya, onun 7'si), zeytin ezmesi, 2 parca bitter cikolata

ara: 2 mandalina

su: 2 litreyi gecmistir

spor: bugun cok spor yapamam sanirim, yarin sinav var. yaparsam yazarim.

evet lily dediğin gibi oturdu artık sanırım, açlık da hissetmiyorum çok şükür..zorlansaydım yine bi değişikliğe giderdim ama böyle şimdilik güzel gidiyor bakalım bi süre daha sürdüreyim... ahhh ah, incir sevmem mi hiçççç bayılırım o sebeple dağıttım, bir tane bile olsa ağzıma girerse duramam ki ben :) evet kuru incir firması firmamız... 2 senedir çalışıyoruz çok şükür..ufacık bi firma iken ve fason çalışırlarken kurumsal kimlik oluşturup yeni yurtdışı marka tescil alıp ihracata başladık firma ile.. türkiye incir konusunda oldukça iyi..yunanistan, iran, italya, ispanya gibi rakipleri olsa da dünyada kuru incirin alıcısı oldukça fazla... lakin ihracatı zor bir ürün aflatoksin olayı ihracatı zorlayabiliyor ki çok şükür şu an çin, isviçre, almanya, ukrayna gibi bir çok yere gönderiyoruz. çok şükür firmamız harfiyen talimatlarımıza uyuyor ve başarıya birlikte ulaşmayı sağladık... 2 sene önce ilk firma ile çalışmaya başladığımızda kataloglar ve internet sitesi için foto çekimleri yapılacaktı ve incire ihtiyaç vardı... firma abartarak bize o kadar çok incir göndermiş ki, aylarca deliler gibi incir yemiştik o dönem ama inanılmaz şiştiğimizi hatırlıyorum, hatta 1 gün boyunca sadece kuru incirle beslendiğimi de hatırlıyorum :) o sebeple artık kuru incire bulaşmıyorum

Sen benim canımsın yaaaaa

Merhaba kızlarrr işte geldim burdayımmm, ben bu işştee ustayımmmm

Geçmişi okudum ve geleceğe bakıyorum

Evet liliciğimmmm, çok pis unutur ve ne dediğimi bilmem pek ama anlayan anlar

Bu arada Karatay hocayı unuturmuyum hiççç ona ve lucimee minnatrım, şu anki halimi onlara borçluyumm, tabiki canım arkadaşım sevda'yı , takım arkadaşlarım ve kk yıda unutmamak lazımm ama gel gelelim insan çok fazla verecek kilosu olmayınca bazen şımarabiliyor yedim, pişman değilim ve cumaya gümbür gümbür geliyorumm

Ebisimmm senin resimli paylaşımlarına bayılıyorum, lütfen devam et olur muu

gulannemmmm, doğru söylüyorsun canımm.. bu gün öyle yaptımm seviyorum seni de

Son düzenleme:
Menüm

Sabah: 1 kk peynir

Ara: çeyrek ayva

Öğle: 2 kaşık nohut
3 kaşık yoğurt

Akşam: 1 elma
3 kaşık yulaf ezmesi
3 kaşık yoğurt

Spor: 1 saat yürüdüm
Su: 14 bardak

.

tatlışımmm sen de benim canımsın bi denk gelemiyoruz haaa... karatay hoca candır yahu ben de sana, size ve karatay hocaya borçluyum verdiğim 18 kiloyuuu ve halen devam etmekteyim

bugünkü menümü de paylaşarak günü sonlandırayım sabah erken kalkıp rapor hazırlayacağım o sebeple erken yatmam gerek...

LUCI'nin bugünkü menüsü:

sabah: 06:00
nescafe sade ve şekersizz

öğle 13:00
1/2 pasta tabağı (ufacık olanlardan) haşlanmış karnabahar
1 büyük tabak marul+ roka + ekşi kulak mı ne salata (sızma z.yağlı ve bol limonlu)
2 yk yoğurt
1/2 pasta tabağı yumurtalı mantar

akşam: 17:00
1/2 pasta tabağı haşlanmış karnabahar üzerine 1 yk yoğurt
5 adet ceviz içi

su: 3litre
spor: 120 dakika tempolu yürüyüş-açık havada

çok şükür bugün de sağlıklı beslenme programıma sadık kaldım :) akşam aç değildim yemeyecektim ama sırf bir şeyler yemiş olmak için çok az atıştırmış oldum...sabah ola hayrola :) haydi herkese iii akşamlarrr :) yarın görüşürüz..

Son düzenleyen: Moderatör:

Harikaa bir menüü canımmm, sen de bu irade ve inanç varken daha ne kilolar giderrrr

Bir album olusturdum ve bugunden bir fotograf ekledim. Diyet oncesi ve sirasinda pek fotograf cekmedigimden olan fotograflar karsilastirma icin cok uygun degil. O yuzden simdi baslamis olayim. Mayis basinda ayni yerde bir fotograf daha ceker eklerim. Basenlerin ve bacaklarin diyete agir tepki verdigi belli oluyor sanirim.

ayy ne garip iş yerin var senin yaa.insallah sorunsuz kurtulursun

ama hani diyorlar ya gece çok yemeyin diye bende gündüz çok yemeyince tutamadım kendimiiii(((

gayet güzel sen krizi benden iyi atlatmışsınnn=))))

menüm

sabah
1,5 dilim ekmek
peynirli omlet
4 zeytin
1 tk bal

öğlen
1 simit

ara
1 mnik kurabiye
1 avuc cerez

akşam
4-5 yk makarna
4-5 kaşık ıspanak
salata

ara
4 parça çikolata
yarım krep

tahminen 1650 kalori almişim biraz abartılı hesapladım=(( neyse bu kaloriyle vermesem de almam kilo...yaaaa çok yemişimmmmm

iyi akşamlar arkadaşlar , bugün sabah bir çıktım evden daha yeni gelebildim . 2ana 2 ara öğün yaptım bugün çünkü kahvaltım oldukça gecikince öğlen yeme ihtiyacı hissetmedim .

Kahvaltı 11:10 1 dilim normal ekmek , 1 dilim kaşarpeyniri, 3-4 dilim domates salatalık , biraz marul , 1 yumurta ,4 zeytin

Ara 15:00 4 tane eti form mısır patlağı , 3 yk meyveli yoğurt

Akşam 17:30 1 dilim kepekli ekmek 3 kepçe brokoli çorbası 1 kase yoğurt

Akşam 18:30 1 elma

Bugün 3 km kadar yürüyüş yaptım . Su sanırım 2 lt oldu devam ediyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…