- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #110.421
nasil fenasin? tartida arti mi gordun?>
bugun eti cin günü olmuş
Allahü teala'nın selamı, rahmeti ve bereketi üzerinize olsun, Rabbim hayırlı, huzurlu, sağlıklı bir gün nasip etsin.günaydın
.
aminnnn canım benim günaydınlar sana da :) veee tüm takım arkadaşlarıma günaydıııın.... keyifli geçsin bu günümüz de :) sabah 4 den beri ayaktayım.... yeni bir şirketle anlaşmak üzere kendilerine teklif sunacağız...çalışmalarımız ile ilgili teklif ve raporlar hazırlamam gerekti, ancek bitirebildim...inşallah anlaşırız gerçi referanslı müşteri bunlar da kuru incirciii...kuru incircileri çook seviyorum...hakkımızda hayırlısıhepinizi çook öperim, kendinize ve diyetlerinize dikkat ediniz...bir süre daha buralardayım sonra işlerim var çıkmam gerekecek... bu arada 10 yıl önce giyerim diyerek aldığım ama zaman içerisinde içine giremediğim çok güzel bir pantolonumun içindeyim çok şükürrr. ...nasıl mutlu oldum bu sabah anlatamam size...Allahım yaşatsın bu mutluluğu hepimize inşallah :)
inşallah anlaşırsınız fıstığım,gönlüne göre olsun herşey.kuruincire bende bayılırım,annem onu sütle yapardı tepsiye mmmm çok güzel olurdu valla nasıl yapıldığını ben bilmiyorum ama harika birşeydi .off canım istedi bak şimdi
pantolonunu da güle güle giyin canım.azmin elinden demekki hiçbirşey kurtulamıyormuş,sende bunun bir örneğisin.çok sevindim tatlım hadi bakalım hedefine az kaldı darısı başımıza inşallah..
aminnnn canım benim günaydınlar sana da :) veee tüm takım arkadaşlarıma günaydıııın.... keyifli geçsin bu günümüz de :) sabah 4 den beri ayaktayım.... yeni bir şirketle anlaşmak üzere kendilerine teklif sunacağız...çalışmalarımız ile ilgili teklif ve raporlar hazırlamam gerekti, ancek bitirebildim...inşallah anlaşırız gerçi referanslı müşteri bunlar da kuru incirciii...kuru incircileri çook seviyorum...hakkımızda hayırlısıhepinizi çook öperim, kendinize ve diyetlerinize dikkat ediniz...bir süre daha buralardayım sonra işlerim var çıkmam gerekecek... bu arada 10 yıl önce giyerim diyerek aldığım ama zaman içerisinde içine giremediğim çok güzel bir pantolonumun içindeyim çok şükürrr. ...nasıl mutlu oldum bu sabah anlatamam size...Allahım yaşatsın bu mutluluğu hepimize inşallah :)
günaydınlarrrrr
dün felaket bir migren ağrısından sonra bugün başımın ön kısmı dünkü masajlar vs sonucu zedelenmiş heralde acıyor ama allaha şükür iyiyim sbahki tartı hiç hoşuma gitmedireglinin 2. günü olduğundan mısır ne dir bilmiyorum
bu arada luci kuru iinciri bende çok severim tatlım yaaa
günaydınlarrrrr
dün felaket bir migren ağrısından sonra bugün başımın ön kısmı dünkü masajlar vs sonucu zedelenmiş heralde acıyor ama allaha şükür iyiyim sbahki tartı hiç hoşuma gitmedireglinin 2. günü olduğundan mısır ne dir bilmiyorum
bu arada luci kuru iinciri bende çok severim tatlım yaaa
yaniii çok haklısın canımmmmm
Biz uzağız malesef bazen yakın olsalar diyorum bazen uzak kalsınlar:)hiiiç canını sıkma diyete devam,eminim ödemdir canım düzensiz uykuda ödem yapıyor çünkü
evet akşamları hafif geçiştirmek ve erken bitirmek kilo vermeyi kolaylaştırıyor
benim bağırsaklarımıda çalıştırdı canım,ve sürekli şırrr şırrrr
çalışan anne olmak çok zor gerçektende Allah yardımcın olsun canım,benim annem var hayatmı kurtarıyor
saol tatlım hayırdır hamilelik falan yoksa bebek mi geliyor?Kaptancim regldendir nuhtemelen..skma canini..bas agrinin gecmesine sevindimmm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
valla bende severim kuru incir ile cevizi ne güzel olur zyağını da deneyeyim tatlımgelmiş geçmiş olsun kaptancım bilirim migreni, eşimden dolayı...o ağrı bi girdi mi çıkmak bilmiyor...neyseki geçmiş... sen neden reglin varken tartılıyorsun ki tatlım, fazla çıkıp moralinin bozulacağını bile bile, merak ettin di misakın haa, bitsin öyle tartıl... ah ahhh bi kuru incirdir gidiyor bıraksalar tüm gün kuru incir ve cevizle beslenebilirim vallahi :)
bu arada akşam eve gidince başının ön kısmına zeytinyağı sürmeni öneririm hem acısını alacaktır, hem de saçlar için süpper faydalı
hazırlandım çıkıyorm artıkkk, hepinizi çok öptüm görüşürüz öğleden sonra
eski bakıcı döndü pişman olmuş bakalım ne kadar bakacak
saol tatlım hayırdır hamilelik falan yoksa bebek mi geliyor?
valla bende severim kuru incir ile cevizi ne güzel olur zyağını da deneyeyim tatlım
baştan sıkı tut canım gecen seferki gibi olmasın
saol tatlım hayırdır hamilelik falan yoksa bebek mi geliyor?
valla bende severim kuru incir ile cevizi ne güzel olur zyağını da deneyeyim tatlım
baştan sıkı tut canım gecen seferki gibi olmasın
maşallah sana yaaa ne güzel 59 u görmüşsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?