Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Allahü teala'nın selamı, rahmeti ve bereketi üzerinize olsun, Rabbim hayırlı, huzurlu, sağlıklı bir gün nasip etsin.günaydın

.

aminnnn canım benim günaydınlar sana da :) veee tüm takım arkadaşlarıma günaydıııın.... keyifli geçsin bu günümüz de :) sabah 4 den beri ayaktayım.... yeni bir şirketle anlaşmak üzere kendilerine teklif sunacağız...çalışmalarımız ile ilgili teklif ve raporlar hazırlamam gerekti, ancek bitirebildim...inşallah anlaşırız gerçi referanslı müşteri bunlar da kuru incirciii...kuru incircileri çook seviyorum...hakkımızda hayırlısı hepinizi çook öperim, kendinize ve diyetlerinize dikkat ediniz...bir süre daha buralardayım sonra işlerim var çıkmam gerekecek... bu arada 10 yıl önce giyerim diyerek aldığım ama zaman içerisinde içine giremediğim çok güzel bir pantolonumun içindeyim çok şükürrr....nasıl mutlu oldum bu sabah anlatamam size...Allahım yaşatsın bu mutluluğu hepimize inşallah :)

inşallah anlaşırsınız fıstığım,gönlüne göre olsun herşey.kuruincire bende bayılırım,annem onu sütle yapardı tepsiye mmmm çok güzel olurdu valla nasıl yapıldığını ben bilmiyorum ama harika birşeydi .off canım istedi bak şimdi

pantolonunu da güle güle giyin canım.azmin elinden demekki hiçbirşey kurtulamıyormuş,sende bunun bir örneğisin.çok sevindim tatlım hadi bakalım hedefine az kaldı darısı başımıza inşallah.

.

amiiin tatlım benim, canımsın! güzel dileklerin için çoook teşekkür ederim..ben de çok seviyorum ama yiyemiyorum, çok kalorili pantolonumu az sonra giyip yola revan olacağım

Kızlar Günaydın

Keyifler nasıl ?

Şuan alıntı yapamıyorum işlerim var

Öpüyorum sizi

Gunaydin kizlarr...su an oyle acim kii midem bulaniyor.lazerim var oraya gidiyorum..tutsulencem coZzz cozzzz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydınlarrrrr
dün felaket bir migren ağrısından sonra bugün başımın ön kısmı dünkü masajlar vs sonucu zedelenmiş heralde acıyor ama allaha şükür iyiyim sbahki tartı hiç hoşuma gitmedireglinin 2. günü olduğundan mısır ne dir bilmiyorum
bu arada luci kuru iinciri bende çok severim tatlım yaaa

Lazer yaptirmadim ben...hamilelik suphem vardi dediler yapmayalim....ayy acaba hamile olabilir miyim kii bilemiyorummmm daaa

Kaptancim regldendir nuhtemelen..skma canini..bas agrinin gecmesine sevindimmm

gelmiş geçmiş olsun kaptancım bilirim migreni, eşimden dolayı...o ağrı bi girdi mi çıkmak bilmiyor...neyseki geçmiş... sen neden reglin varken tartılıyorsun ki tatlım, fazla çıkıp moralinin bozulacağını bile bile, merak ettin di mi sakın haa, bitsin öyle tartıl... ah ahhh bi kuru incirdir gidiyor bıraksalar tüm gün kuru incir ve cevizle beslenebilirim vallahi :)

bu arada akşam eve gidince başının ön kısmına zeytinyağı sürmeni öneririm hem acısını alacaktır, hem de saçlar için süpper faydalı

hazırlandım çıkıyorm artıkkk, hepinizi çok öptüm görüşürüz öğleden sonra

Son düzenleyen: Moderatör:
Biz uzağız malesef bazen yakın olsalar diyorum bazen uzak kalsınlar:)

Kaptancim regldendir nuhtemelen..skma canini..bas agrinin gecmesine sevindimmm

saol tatlım hayırdır hamilelik falan yoksa bebek mi geliyor?
valla bende severim kuru incir ile cevizi ne güzel olur zyağını da deneyeyim tatlım

eski bakıcı döndü pişman olmuş bakalım ne kadar bakacak

baştan sıkı tut canım gecen seferki gibi olmasın

saol tatlım hayırdır hamilelik falan yoksa bebek mi geliyor?

valla bende severim kuru incir ile cevizi ne güzel olur zyağını da deneyeyim tatlım

baştan sıkı tut canım gecen seferki gibi olmasın

Kaptan kuşum benimde kronik kabızlığım var aynı saatte vc ye oturuyorum armut sinemeki falan bende çok işe yaradı.hatta acı turşu biberler denemediysen aklında olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…