Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Migrene botoks inanılmaz iyi geliyor canım sık atak yaşıyorsan araştır bir.

1800 çok değilmi ya bence 1000 ideal.2000 emziren anneye veriyorlar.kilo vermek içinn1000DİYE BİLİYORUM

Günaydın kızlar
Dün birkaç iş çıktı yazamadım size - kendimce şef yokken yapmaya çalıştım hatta götürülüp teslim edilmesi gereken yerlere de ben götürdüm koşturmaca bir gündü dün - bir hata varmış onu düzeltmeye çalıştık arkadaşla - işten 17:45 gibi çıktım saat 18:15 gibi eve vardım hazırlanıp çıktım arkadaşla yürüyüşe gidecektik söz vermiş de bulundum - sonrasında başka bir arkadaş aradı buluşalım dedik Allahım minibüs gelmedi koştura koştura gittim kısacası saat 17:45-20:45 arası toplasanız yarım saat oturamadım o yüzden 2 saat yürüyüş sayıyorum valla sabah her yerim ağrıyordu halbuki hiç o kadar yorulmamıştım akşam tamam yoğun bir akşamdı ama sanırım bedenim alışık olmadığından zorlandı
Neyse sonuç olarak bol aktiviteli ve hafif menülü bir gün oldu (bakalım yarın tartı bunu doğrulayacak mı?:44:) Menümü de sunayım size:

Sabah - 08:45
- Yarım simit (bir gün önceden kalma)
- 1 kk light peynir
- Çay

Ara - 10:30
- 8-10 tane çilek

Öğle - 12:45
- 3-4 yk light yoğurt
- 1 küçük salatalık (turşu salatalık boyunda)
- 1 tane domates
- 4-5 tane çilek

Ara - 16:45
- 2 tane Etiform limonlu bisküvi

Akşam - 20:00
- 1 kase domates çorbası (1 pkt hazır çorba yani)
- 1 bardak ayran
- 8 tane çilek

Su - 1,5-2 lt
Spor - 2 saat yürüyüş

Akşam geç oldu biliyorum ama tok karna da yürünmez diye yemek yemedim - marketten hazır çorba aldım hemen yaparım diye ama çok acıkmıştım artık evde bulduklarımla idare ettim - dün çilek günüydü benim için neredeyse yarım kg çilek yemişim

(Not : Bu yazıyı 10 gibi yazmıştım ancak gönderebiliyorum)

benim de ilk aklıma gelen acaba evlilik tazminatı hakkı yansın da ondan sonra istediğimizi yaparız mantığı mı güdüyorlar - ama her halukarda sözleşmesi yenilenmemiş zamanı dolsa bile tazminatını vermek zorundalar

sağol lily, ben de sana hem işinde, hem diyetinde bol sabırlı bir gün, kolaylıklar dilerim
teşekkürler

Dr kontrolünü atlatmana sevindim - menün bence güzel yani bozma - sebzeni etini meyveni olduğu haliyle tüket - sen de bebeğin de sağlıklı olun inşallah
sanırım magnorm dediğin şey magnezyum desteği... bir de aklıma birşey takıldı - kahve içmek zararlı değil mi? yani içinde kafein olduğundan kalp ritmini hızlandırırsa bu da soruna yol açmaz mı? hamilelikle ilgili bilgim yok ama ben de tansiyon yapmasın kahve içmemeye çalışırım hamilelikte bu tür riskler daha fazla diye biliyorum:44:

sıcak çikolatayla krizi geçirmen iyi olmuş

- Arkadaşın için hakkında hayırlısı olsun inşallah sorunlarını halleder
- Spora katılıyorum inşallah bu hafta ilk olduğundan sanırım tolere edilebilir değil mi?:26: hani 3 gün spor yapmayanı listeden çıkaracksın ya - bence bu liste iyi bir motivasyon olacak benim için
- benim obezlikten çıkmam için daha 4kg vermem lazım

alışmamız zaman alacak derken ben geçen haftalarda izinliydim genelde her menüyü yorumlamaya çalışırım senin menünü ilk kez gördüğümden öyle dedim yanlış anlaşılma olmasın
menü için de düzen önemli yani kg vermek için - tabii ki herkesin kendine göre bir yaşam tarzı var ama günün koşuşturmasında kendi bedenimize de vakit ayırmalıyız diye düşünüyorum - yani sen aç acına hayatından ödün verip başkaları için yaşarsan ne kadar ayakta durabilirsin ki? önce biz sağlıklı olmalıyız ki etrafımızdakilere de faydamız dokunsun - sabah çocuklara kahvaltı hazırladıysan 5dk olsun otur sen de birşeyler ye mesela - öğlene akşamdan yemek varsa onu yersin yoksa en basiti çabuk çorba yapabilirsin ne bileyim yanına ayran/yoğurt - 1 muz-elma falan olabilir sanırım
ben de çalışmadan önce evdeydim o yüzden zaman yönetimi konusunda ben de daha acemi olduğumu söyleyebilirim ama elimden geldiğince yoluna koymaya çalışıyorum artık her ne olursa olsun geç bile kalsam kendim için mutfağa giriyorum akşamdan bir sonraki gün yiyeceklerimi kaplara koyuyorum sabah da dolaptan çıkartıp çantama alıyorum o arada hemen tost makinesine ekmek arası peynir koyuyorum yani imkan dahilinde kendine 5dk olsun ayırmanı öneririm

bu arada biri bamya corbasini sormustu, kucuk bamyalar iplere dizilir kurutulur. sonra biraz kusbasi sogan, bol limon ya da limon tuzu, ve salca ile corba yapilir. konya'da bir klasiktir.
kuru bamya çorbası demek ilk defa rast geldim ben bamyayı severim de artık yazın kurutur yaparım

tamam tamam söz sana - önemli bir sorun çıkmadıktan sonra - 3 gün yürüyüşe devam edeceğim nolur silme beniiiiiiiiiii

uzun uzun yazmışsın maşallah
benim mesleğimi sormuşsun - gıda teknikeriyim şu an muhasebede çalışıyorum ama bunun yanı sıra birkaç başka görevim daha var - mesleğimle uzaktan bile alakası yok yani

lilycim güzel menü olmuş .tartıdaki rakam seni sevindirmiş belliki inşallah cumaya kadarda istediğin rakamı görürsün.

.
inşallah Sevdacım

Son düzenleme:

senin boyun kacti lilycim? benimki 1.67.

sabah yarisi bitireyim cuma diyordum ama senin icin devam ettiricem arkadasim

bu arada ben biraz soguk aldim galiba, bir kiriklik, bir halsizlik, bogazim genzim bi garip. her yerim sis. yarina iner umarim bu odemler. aksama da sinav var 3 saat.

Menün güzel canım - aslında o ara biraz öğün gibi olmuş ama bence kalori olarak dengelemişsindir hem her an mükemmel bir beslenme çıkaramayabiliriz bugunluk de böyle olsun de ve devam et - bu tür şeylerin motivasyonumuzu bozmasına izin vermiyoruz tamam mı?

Sevdacım menün gayet hoş herşeyden azar azar ve dengeli... Afiyet olsun
Ah ah o su miktarını benim de arttırmam lazım yaa bu hafta hastalıktan sonra eski düzenime dönemedim

Ah ah Elendil arkadaşım bu dediklerinin hepsinin farkındayım da geçen hafta hastaydım ve iyice iştahım kesildi zaten çok iştahlı biri değilimdir hemen doyarım ama hemen de acıkırım - bu nedenle ara öğünleri seviyorum açlığımı bastırıyor ama diyetisyen menülerindeki gibi dolu dolu yiyemiyorum
benim ömrümün yarısı diyetisyen, dr ve uzmanların yazılarını kitaplarını okumakla geçti - işin kötü tarafı neyin nasıl olması gerektiğini bildiğim halde tam manasıyla uygulayamıyor olmam
Su aslında yağ yakmaz sadece metabolizmayı hızlandırır - 1200 kcal altına inmemem gerekiyor hatta şu an almam gereken kalori miktarı 1600 ama ben yarısını zor alıyorumdur

akşam mecburen böyle oldu sanırım - genel olarak sen de 6 öğün yapıyorsun - işte şu öğle yemeğin gibi bir öğle-akşam öğünü yapabilsek süper olacak da...
bir de şimdi dikkatimi çekti de Ayça Kaya'nın yöntemi gibi olmuş listen

anlaşıldı
ben de artık yemiyorum diyebilirim işte en fazla 2 tane onu da arasını açıp bol tarçın dökerek... Artık sanırım bünye alışıyor kuru incir bile tatlı geliyor bana.
Bir de demişsin ya bir ara incir-ceviz yiyorum diye - aslında o şekilde de kg verilir ama tek düze beslenme olur anca haftada bir detoks maksatlı olursa ancak öyle...

Sen de haklısın artık illa zayıflayacağım kaygın yok sonuçta 2-3 kg tartıda fazla görmek çok da sorun olmamalı - ama seni Cumaya bomba gibi bekliyoruz

Menüm

Sabah: 1 kk peynir

Ara: çeyrek ayva

Öğle: 2 kaşık nohut
3 kaşık yoğurt

Akşam: 1 elma
3 kaşık yulaf ezmesi
3 kaşık yoğurt

Spor: 1 saat yürüdüm
Su: 14 bardak

.
İşte Gamze menüsü Sen ve lucinin menüleri artık öyle klasikleşti ki yazmasanız da ne yediğinizi tahmin etmek zor değil

Sen bu öğlen istediğin gibi yeme işine alışmışsın maşallah Akşamın da güzelmiş ben de hafta sonu pazardan karnabahar alayım bari

ben de ayın 1inde yeni makinemle fotoğraflarımı çektim evde - ölçülerimi de alıp yazdım tamam bugüne kadar yapamamıştım ama olsun çok geç değil sonuçta - artık imkan buldukça her ay başı böyle yapmayı düşünüyorum

menüm

sabah
1,5 dilim ekmek
peynirli omlet
4 zeytin
1 tk bal

öğlen
1 simit

ara
1 mnik kurabiye
1 avuc cerez

akşam
4-5 yk makarna
4-5 kaşık ıspanak
salata

ara
4 parça çikolata
yarım krep
Menün bence gayet güzel - kalori olarak da 1300-1400 arası birşey bence - yani kaba taslak hesapladığım kadarıyla böyle

2+2 olarak güzelmiş

Allahü teala'nın selamı, rahmeti ve bereketi üzerinize olsun, Rabbim hayırlı, huzurlu, sağlıklı bir gün nasip etsin.günaydın

.
Amin Sevdacım Allah'ın rahmeti hepimiz üzerine olsun inşallah

pantolonunun olmasına çok sevindim benim de vardı öyle bir tane - inşallah aynısını biz de yaşarız

sütlü inciri beğendim aslında güzel bir alternatif hem meyve yemiş olunur hem de tatlı ihtiyacını karşılama açısından sütlü olduğundan kan şekerini de hızlı yükseltmez

Kızlar Günaydın

Keyifler nasıl ?

Şuan alıntı yapamıyorum işlerim var

Öpüyorum sizi
Selam Zeynepciğim - kolay gelsin

Selam kaptan Tartıda yüksek bir rakam görmen regldendir - migreninin ağrımasına üzüldüm şimdi nasılsın?

Lazer yaptirmadim ben...hamilelik suphem vardi dediler yapmayalim....ayy acaba hamile olabilir miyim kii bilemiyorummmm daaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hamilelik ihtimali var demişsin hakkında hayırlısı olsun test yaptın mı?

eski bakıcı döndü pişman olmuş bakalım ne kadar bakacak
hadi ya - bu sefer net bir şekilde şu şöyle olacak de ki sonra aynı sorunları yaşamayasın

59 ungördüm inanaamıyorum90 dan sonra hayaldiii
çok çok sevindim arkadaşım 50li rakamları görmene - tebrik ederim

1800 çok değilmi ya bence 1000 ideal.2000 emziren anneye veriyorlar.kilo vermek içinn1000DİYE BİLİYORUM
1800 çok değil 1000 az aslında biz çok sağlıklı beslenmiyoruz en ideali ortalama 1200-1400 arası - mesela senin kilonda birisi için en az 1200 kcal olmalı

kaç gündür üzerindeki yorgunluğun nedeni buymuş demek ıhlamur limonlu çay falan iç bari ılık şeyler boğazlara iyi geliyor - güzelce dinlen arkadaşımmmmm
boyumu sormuşsun 155cm - sanırım beden kitle indeksini hesaplayacaksın
bir de yarışı devam ettirmene sevindim teşekkür ederim bu hafta başlangıç olduğundan tam adaptasyon olmadı belki haftaya diğer arkadaşlar da katılmak isterler

maşallahhhh süper vallaaaaaaaaaaaaaa

Teşekkür ederim tatlımm, seninki de süperdiiii

Allahü teala'nın selamı, rahmeti ve bereketi üzerinize olsun, Rabbim hayırlı, huzurlu, sağlıklı bir gün nasip etsin.günaydın

.

Canımmm inşaallah rabbim istediğin ne ise onu nasip ederrr

Kaptancığım geçmiş olsunn :26:

Liliiimmmm inşaallahh canımm subhaneke dinimiz amin

Kızlarr Merhabaaa herkes nasıll? diyetler nasıl??? ben çoookkk iyiym şükürler olsunn, canım arkadaşım Sevda'yı bekliyorum, kahve içeceğiz beraberr

Merhaba canım hoşgeldin
Benim de iki gündür diyet süper gidiyor size yetişmem tabii mümkün değil ama bu ara yoğurt-meyve-sebze modundayım
Sevda'ya da selamlar bol sohbetli kahve içmeleriniz olsun

Merhaba canım hoşgeldin
Benim de iki gündür diyet süper gidiyor size yetişmem tabii mümkün değil ama bu ara yoğurt-meyve-sebze modundayım
Sevda'ya da selamlar bol sohbetli kahve içmeleriniz olsun

Çokk isabetli bir karar canım, meyve-yoğurt ve sebze üçlüsü harikaa, bir de spor ve su ile taçlanırsa bu diyett mis miss

pantolonunun olmasına çok sevindim benim de vardı öyle bir tane - inşallah aynısını biz de yaşarız

teşekkürler lilyyyy, hakikaten muhteşem bir duygu inşallah sağlıkla kavuşun siz de bu duyguya..

az önce 4-5 aydır görmediğim bi erkek arkadaşımla buluştum vallahi erkek arkadaşlar kızlardan daha samimi...çocuk gözlerine inanamadı, "her gördüğümde daha kilolu olduğun için şu an da seni kilolu görmeyi bekliyordum sakın daha kilo verme muhteşem olmuşsun" diyerek, bir kız arkadaştan 1 yılda alamayacağım iltifatı 10 dakikada etti çocukcağız :) aman ben de bi şişindim, bi şişindim, yürüyüşüm bile bi değişti bu gazla

Şey olsun ya da hepinizin toplamından az yaparsa siz yenmiş olun
Kızlar yorum yaparken Hm22 arkadaşımızı göremediğimi fark ettim topikte geriye gidip adını buldum sonra en son hangi mesajı yazmış merak ettim ve en son ayın 1'inde yukarıdaki mesajı yazmış inşallah sorun yoktur - sınav stresinden herhalde girmeye fırsat bulamıyor

bugun daha ayin 3'u ikinci sinava kadar diyete ara verdi sanirim.

hoşgeldin kuzucuk, teşekkür ederim güzel dileklerin için tatlım
vallahi bugün iltifatlar alınca yıllar sonra en sevdiğim pantolonuma girince ben pek iyiyim bugün şekerim
maşallah sana da Allahım neşenizi daim etsin, sevdama da çoook selamlar öpüyorum ikinizi de, afiyetler olsun

Canımsın sen, senin bu güzel iraden ve sevgin varken sen daha çokk güzellikler yaşarsın kuşumm Çokk yoruldum yine bu hafta lucim yaaa, kolum kanadım düşüyor şu ann.. inann burası olmasa ne nete girerim ne de diyet yaparım, iyiki varsın canım, iyi ki varsınız

Çokk isabetli bir karar canım, meyve-yoğurt ve sebze üçlüsü harikaa, bir de spor ve su ile taçlanırsa bu diyett mis miss
evet güzel - bu hafta böyle yapalım bakalım yarınki sonucu merak ediyorum
bugün çok su içemedim hemen gidip şişemi dolduracağım iyi bir hatırlatma oldu teşekkür ederim

Hemcinslerde ufaktan da olsa bir kıskançlık ya da rekabet duygusu var sanırım baksana arkadaşın daha kilolu bekliyordum ama zayıflamışsın diye açıkça söylemiş

Kaptan kuşum benimde kronik kabızlığım var aynı saatte vc ye oturuyorum armut sinemeki falan bende çok işe yaradı.hatta acı turşu biberler denemediysen aklında olsun
valla artık bana onlar biişe yaramıyo canım yaaaa

Migrene botoks inanılmaz iyi geliyor canım sık atak yaşıyorsan araştır bir.

bak botoks u duymamıştım ama benim sadece regli dönemi migrenim var yaaa

arkadaşlaarrrr napıyorsunuz ben yürüyüşten geldim kflakes yiyorum bugün hiç girmediğimi fark ettim de bi merhaba demek istedim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…