- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #110.441
günaydınlarrrrr
dün felaket bir migren ağrısından sonra bugün başımın ön kısmı dünkü masajlar vs sonucu zedelenmiş heralde acıyor ama allaha şükür iyiyim sbahki tartı hiç hoşuma gitmedireglinin 2. günü olduğundan mısır ne dir bilmiyorum
bu arada luci kuru iinciri bende çok severim tatlım yaaa
Lazer yaptirmadim ben...hamilelik suphem vardi dediler yapmayalim....ayy acaba hamile olabilir miyim kii bilemiyorummmm daaa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
1800 çok değilmi ya bence 1000 ideal.2000 emziren anneye veriyorlar.kilo vermek içinn1000DİYE BİLİYORUMEvet 1800 kalorilik bir liste, haftada 1 kilogramdan biraz fazla verebiliyorum bu liste ile. Aslında meyveleri es geçmiyorum ancak bazen götürmeyi unutuyorum, ya da arkadaşlarla bir yerlere gidiyoruz, vs. Aslına bakarsan ağzıma 21 Şubattan beri ilk defa çikolata girdi dün :) Bunun bedelini bugün bir acıkma krizi ile ödedim, neyse ki fazla kaçmadı. Düzensiz gitti zaten bugün, akşamüstü patladı :))
Neyse akşama toparlarız. Bu arada evet gayet güzel diyetisyenle kilo vermek ama burası da gayet motive edici...
Menümü de yazıvereyim hemencecik :)
Sabah:
2 dilim light ekmek
1 kibrit kutusu peynir
Bol yeşillik
1 yumurta
5 zeytin
Ara: Yapamadım (Hata 1)
Öğle:
Mercimek çorbası
Yarım porsiyon yoğurtlu ıspanak
İki minik dilim kepekli ekmek
Ara ve acıkma krizi(
1 tarçınlı elma
1 activia
1 dilim light ekmek
1 kibrit kutusu peynir
1 havuç
Akşam:
1 tane tavuk butu
1 kase tavuk çorbası
Bol salata
benim de ilk aklıma gelen acaba evlilik tazminatı hakkı yansın da ondan sonra istediğimizi yaparız mantığı mı güdüyorlar - ama her halukarda sözleşmesi yenilenmemiş zamanı dolsa bile tazminatını vermek zorundalarcanımmm sen de iyi ki varsın tabi ki sürekli yazıştığımız için meraktayız özellikle ben nasıl sonuçlanacağını merak ediyorum canım, çünkü seni ve birbirimizi düşünüyoruz ve sıkıntılarımız, birbirimizin sıkıntısı oluyor...acaba senin evlendikten sonra "eşim çalışmamı istemiyor" diyerek ayrılma hakkının süresi ne? benim kafama takılan o oldu, o süreyi geçirip seni oyalayıp sonra da haklarını yiyerek çıkış vermeye kalkmasalar bari...çok fazla iş yeri ve işletme gördüğüm için her türlü senaryo oluşuyor aklımda, inşallah seni mutlu edecek bir şekilde sonuçlanır bu iş, yaşadığın sıkıntıları çok iyi anlıyor, gelişmeleri merakla bekliyorum canım benim....
teşekkürlersağol lily, ben de sana hem işinde, hem diyetinde bol sabırlı bir gün, kolaylıklar dilerim
Dr kontrolünü atlatmana sevindim - menün bence güzel yani bozma - sebzeni etini meyveni olduğu haliyle tüket - sen de bebeğin de sağlıklı olun inşallahmerhabakızlar ... doktorumun acil ameliyatı çıktığından bana pek kızamadı :))) ama haftama göre 4 kg fazlam olduğumu söyledi :18: benim sancılarım çıktı nts de oyuzden hareket yasaklandı..erken doğumu tetiklemesin diye..bu sebeple daha az yiycekmişim bende araları tamamen kaldırdım... çok çoookkk aclık falan olursa ayran ... yoğurt... sade şekersiz kahveyle idare edeceğim.. yani sulu şeyler olsun dedim katı gıdalar olacağına
kilo olarak dr.tartısında 88 çıktım
klasık gebelik sıkıntılarımı ancak atlatabildim haftanın 3.günü itibariyle menümü yazmak istedim..
aç karnına suda eritmeli magnorm içiyorum her sabah benım kabızlığımın çare oldu diyebilirim..
sabah:
1 haşalam yumurta, 1 kk kaşar peyniri,1 salatalık,1 domates,1 yk zeytinyağından oluşan salata
3 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı kadar krem peynir,bal..1 fincan ıhlamur
öğle yemeği:
1 tabak zeytinyağlı kabak yemeği,1 dilim ekmek, 1 sb ayran,tatlı niyetine 1 muz...
akşama fırında balık , yanına salata.. balığın yanına ekmek yememeye alıstırdım kendime oyuzden ekmek yok..
tatlı niyetine yarım armut,,yarım elma..
sıcak çikolatayla krizi geçirmen iyi olmuşinşallah canım yaa bekliyorum bakalım
@ sorma yaavv hep karbonhidrat alıyoruz sonumuz hayırlı olsun
@ yok be yavrum şirketeydim zaten sekerpare için akşam olması lazımdıda yemem lazımdı yaptım su ile sıcak çikilata ohh kendime geldim
menun guzel canim :) insallah cumaya 73.9'u da goreceksin :) ben de 83.6 gorsem de obezlikten sadece kiloluluga insem guzel olurdu ama zor gibi biraz.
buyur gel canim yarisimiza :) bir sisteme oturtursak su bildirimleri devam ettirebilirim, bir de 4 gun spor yapmayani yaristan aticam, tekrar katilabilmek icin 1 hafta bekleyecek.
dun en son konusmaya hazir olmadigini soylemisti. bugun aramadim artik. kendi haline birakacagim bir sure.
alışmamız zaman alacak derken ben geçen haftalarda izinliydim genelde her menüyü yorumlamaya çalışırım senin menünü ilk kez gördüğümden öyle dedim yanlış anlaşılma olmasınnede zaman alacak alışmamız:44:
çalışıyorum ve iki çocuğum var gerçi bu bir mani sayılmaz ama sabahları kahvaltıya gerçekten fırsatım olmuyor,oğlumakahvaltı hazırlıyorum ben hazırlanıyorum küçük oğlumu hazırlıyorum anca çıkyoruz,bazen öğlene yemeğim kalmıyor kefirle yada yoğurtla kapatmayaçalışıyorum,acıkmdıktan sonra ziyanı yok şimdilik,acıyı çooook severim zararını görmedim ama doğru söylüyosun bi düzene oturtmak lazım
kuru bamya çorbası demek ilk defa rast geldim ben bamyayı severim de artık yazın kurutur yaparımbu arada biri bamya corbasini sormustu, kucuk bamyalar iplere dizilir kurutulur. sonra biraz kusbasi sogan, bol limon ya da limon tuzu, ve salca ile corba yapilir. konya'da bir klasiktir.
tamam tamam söz sana - önemli bir sorun çıkmadıktan sonra - 3 gün yürüyüşe devam edeceğim nolur silme beniiiiiiiiiiison durum. bundan sonra 3 gun ust uste spor yapmayani, toplamda haftada 4 gun spor yapmayani cikaricam yaristan. tekrar katilabilmek icin bir hafta beklemesi gerekecek.
5. Takim Spor Yarisi
[table="width: 500, class: grid"]
[tr]
[td]Yarismaci[/td]
[td]28.03[/td]
[td]29.03[/td]
[td]30.03[/td]
[td]31.03[/td]
[td]01.04[/td]
[td]02.05[/td]
[td]03.04[/td]
[td]Toplam[/td]
[/tr]
[tr]
[td]vazgecmekyok[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td]100[/td]
[td]104[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]elendil76[/td]
[td]35[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td]135[/td]
[td]47[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ebbisss[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]176[/td]
[td]151[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]gulanne[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td]40[/td]
[td]100[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]durumda[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]lily86[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
uzun uzun yazmışsın maşallahcanım senin meslğin neydi şuan hangi birimde ne ile uğraşıyosun
benim başıma gelenleri yazmışsın
öğlen açmayla börek yerine sebze yemeği +1 dilim ekmek ve yoğ
urt veya çorba+salata+yoğurt yesen
menün güzel canım
umarım istediğin kiloya ulaşırsın canım
eti günü yapmışın,akşamki sporunla yakmışsındır umarım
bu ne güzel bir günadın böyleteşekkürler canım
sağol canım sanada
benimkide kapıda
umarım geçicidir canım
harikasın umarım hep böyle devam eder
Allah yardımcn olsun canım
Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
inşallah Sevdacım
lilycim güzel menü olmuş .tartıdaki rakam seni sevindirmiş belliki inşallah cumaya kadarda istediğin rakamı görürsün.
.
benim de ilk aklıma gelen acaba evlilik tazminatı hakkı yansın da ondan sonra istediğimizi yaparız mantığı mı güdüyorlar - ama her halukarda sözleşmesi yenilenmemiş zamanı dolsa bile tazminatını vermek zorundalar
teşekkürler
Dr kontrolünü atlatmana sevindim - menün bence güzel yani bozma - sebzeni etini meyveni olduğu haliyle tüket - sen de bebeğin de sağlıklı olun inşallah
sanırım magnorm dediğin şey magnezyum desteği... bir de aklıma birşey takıldı - kahve içmek zararlı değil mi? yani içinde kafein olduğundan kalp ritmini hızlandırırsa bu da soruna yol açmaz mı? hamilelikle ilgili bilgim yok ama ben de tansiyon yapmasın kahve içmemeye çalışırım hamilelikte bu tür riskler daha fazla diye biliyorum:44:
sıcak çikolatayla krizi geçirmen iyi olmuş
- Arkadaşın için hakkında hayırlısı olsun inşallah sorunlarını halleder
- Spora katılıyorum inşallah bu hafta ilk olduğundan sanırım tolere edilebilir değil mi?:26: hani 3 gün spor yapmayanı listeden çıkaracksın ya - bence bu liste iyi bir motivasyon olacak benim için
- benim obezlikten çıkmam için daha 4kg vermem lazım
alışmamız zaman alacak derken ben geçen haftalarda izinliydim genelde her menüyü yorumlamaya çalışırım senin menünü ilk kez gördüğümden öyle dedim yanlış anlaşılma olmasın
menü için de düzen önemli yani kg vermek için - tabii ki herkesin kendine göre bir yaşam tarzı var ama günün koşuşturmasında kendi bedenimize de vakit ayırmalıyız diye düşünüyorum - yani sen aç acına hayatından ödün verip başkaları için yaşarsan ne kadar ayakta durabilirsin ki? önce biz sağlıklı olmalıyız ki etrafımızdakilere de faydamız dokunsun - sabah çocuklara kahvaltı hazırladıysan 5dk olsun otur sen de birşeyler ye mesela - öğlene akşamdan yemek varsa onu yersin yoksa en basiti çabuk çorba yapabilirsin ne bileyim yanına ayran/yoğurt - 1 muz-elma falan olabilir sanırım
ben de çalışmadan önce evdeydim o yüzden zaman yönetimi konusunda ben de daha acemi olduğumu söyleyebilirim ama elimden geldiğince yoluna koymaya çalışıyorum artık her ne olursa olsun geç bile kalsam kendim için mutfağa giriyorum akşamdan bir sonraki gün yiyeceklerimi kaplara koyuyorum sabah da dolaptan çıkartıp çantama alıyorum o arada hemen tost makinesine ekmek arası peynir koyuyorum yani imkan dahilinde kendine 5dk olsun ayırmanı öneririm
kuru bamya çorbası demek ilk defa rast geldim ben bamyayı severim de artık yazın kurutur yaparım
tamam tamam söz sana - önemli bir sorun çıkmadıktan sonra - 3 gün yürüyüşe devam edeceğim nolur silme beniiiiiiiiiii
uzun uzun yazmışsın maşallah
benim mesleğimi sormuşsun - gıda teknikeriyim şu an muhasebede çalışıyorum ama bunun yanı sıra birkaç başka görevim daha var - mesleğimle uzaktan bile alakası yok yani
inşallah Sevdacım
Menün güzel canım - aslında o ara biraz öğün gibi olmuş ama bence kalori olarak dengelemişsindir hem her an mükemmel bir beslenme çıkaramayabiliriz bugunluk de böyle olsun de ve devam et - bu tür şeylerin motivasyonumuzu bozmasına izin vermiyoruz tamam mı?Evet 1800 kalorilik bir liste, haftada 1 kilogramdan biraz fazla verebiliyorum bu liste ile. Aslında meyveleri es geçmiyorum ancak bazen götürmeyi unutuyorum, ya da arkadaşlarla bir yerlere gidiyoruz, vs. Aslına bakarsan ağzıma 21 Şubattan beri ilk defa çikolata girdi dün :) Bunun bedelini bugün bir acıkma krizi ile ödedim, neyse ki fazla kaçmadı. Düzensiz gitti zaten bugün, akşamüstü patladı :))
Neyse akşama toparlarız. Bu arada evet gayet güzel diyetisyenle kilo vermek ama burası da gayet motive edici...
Menümü de yazıvereyim hemencecik :)
Sabah:
2 dilim light ekmek
1 kibrit kutusu peynir
Bol yeşillik
1 yumurta
5 zeytin
Ara: Yapamadım (Hata 1)
Öğle:
Mercimek çorbası
Yarım porsiyon yoğurtlu ıspanak
İki minik dilim kepekli ekmek
Ara ve acıkma krizi(
1 tarçınlı elma
1 activia
1 dilim light ekmek
1 kibrit kutusu peynir
1 havuç
Akşam:
1 tane tavuk butu
1 kase tavuk çorbası
Bol salata
Sevdacım menün gayet hoş herşeyden azar azar ve dengeli...bende menümü yazmaya başlıyayım artık
sabah:1 k.k peynir,3 zeytin,1 dilimekmeğin kabuğu,çay (şekersiz)
ara:1 tane elma
öğle:1 tane baget,2 y.k pilav
ara:eşim dünden beri yoğurt tatlısı sayıklıyoprdu yaptım 2 çatal kadar ondan aldım
akşam:2 y.k nohut ,salata,3 y.k yoğurt
spor:50 dk eliptik,yarım saat aerobik hareketler
su:herzamanki gibi 1.5 litre(sanırım artık arttırmam gerekiyor )
i
.
Ah ah Elendil arkadaşım bu dediklerinin hepsinin farkındayım da geçen hafta hastaydım ve iyice iştahım kesildi zaten çok iştahlı biri değilimdir hemen doyarım ama hemen de acıkırım - bu nedenle ara öğünleri seviyorum açlığımı bastırıyor ama diyetisyen menülerindeki gibi dolu dolu yiyemiyorumGüzel menü, diyetisyenin söylediği ufak bir notu ekleyeyim, pilav yerine ekmek yemek çok daha sağlıklıymış. Yani 4-5 kaşık pilav yerine iki dilim tahıl ekmeği tercih edilmeliymiş demişti.
-----------------------
Çok güzel bir menü, biraz da daha fazla su çok daha fazla yağ kaybı demek olur kanımca :)
----------------------------
Yine şöyle bir şey dediydi benim diyetisyen :) günde 1200 kalorinin altına inmek vücudun kıtlık bilincine girip kilo vermeye direnmesine sebep olabilirmiş.
akşam mecburen böyle oldu sanırım - genel olarak sen de 6 öğün yapıyorsun - işte şu öğle yemeğin gibi bir öğle-akşam öğünü yapabilsek süper olacak da...bugunku menum...
sabah: 2 mandalina, bir kepekli kasarli pogaca
ara: 1 muz
ogle: 1,5 kepce bamya corbasi, 2 servis kasigi bakla, bir kase yagsiz yogurt, 1 dilim ekmek
aksam: 7 eti form corek otlu (bir pakette 8 var ya, onun 7'si), zeytin ezmesi, 2 parca bitter cikolata
ara: 2 mandalina
su: 2 litreyi gecmistir
spor: bugun cok spor yapamam sanirim, yarin sinav var. yaparsam yazarim.
anlaşıldıevet lily dediğin gibi oturdu artık sanırım, açlık da hissetmiyorum çok şükür..zorlansaydım yine bi değişikliğe giderdim ama böyle şimdilik güzel gidiyor bakalım bi süre daha sürdüreyim... ahhh ah, incir sevmem mi hiçççç bayılırım o sebeple dağıttım, bir tane bile olsa ağzıma girerse duramam ki ben :) evet kuru incir firması firmamız... 2 senedir çalışıyoruz çok şükür..ufacık bi firma iken ve fason çalışırlarken kurumsal kimlik oluşturup yeni yurtdışı marka tescil alıp ihracata başladık firma ile.. türkiye incir konusunda oldukça iyi..yunanistan, iran, italya, ispanya gibi rakipleri olsa da dünyada kuru incirin alıcısı oldukça fazla... lakin ihracatı zor bir ürün aflatoksin olayı ihracatı zorlayabiliyor ki çok şükür şu an çin, isviçre, almanya, ukrayna gibi bir çok yere gönderiyoruz. çok şükür firmamız harfiyen talimatlarımıza uyuyor ve başarıya birlikte ulaşmayı sağladık... 2 sene önce ilk firma ile çalışmaya başladığımızda kataloglar ve internet sitesi için foto çekimleri yapılacaktı ve incire ihtiyaç vardı... firma abartarak bize o kadar çok incir göndermiş ki, aylarca deliler gibi incir yemiştik o dönem ama inanılmaz şiştiğimizi hatırlıyorum, hatta 1 gün boyunca sadece kuru incirle beslendiğimi de hatırlıyorum :) o sebeple artık kuru incire bulaşmıyorum
Sen de haklısın artık illa zayıflayacağım kaygın yok sonuçta 2-3 kg tartıda fazla görmek çok da sorun olmamalı - ama seni Cumaya bomba gibi bekliyoruz
Sen benim canımsın yaaaaa
Merhaba kızlarrrişte geldim burdayımmm, ben bu işştee ustayımmmm
Geçmişi okudum ve geleceğe bakıyorum
Evet liliciğimmmm, çok pis unutur ve ne dediğimi bilmem pekama anlayan anlar
Bu arada Karatay hocayı unuturmuyum hiçççona ve lucimee minnatrım, şu anki halimi onlara borçluyumm, tabiki canım arkadaşım sevda'yı , takım arkadaşlarım ve kk yıda unutmamak lazımm ama gel gelelim insan çok fazla verecek kilosu olmayınca bazen şımarabiliyor yedim, pişman değilim ve cumaya gümbür gümbür geliyorumm
Ebisimmm senin resimli paylaşımlarına bayılıyorum, lütfen devam et olur muu
gulannemmmm, doğru söylüyorsun canımm.. bu gün öyle yaptımmseviyorum seni de
İşte Gamze menüsüMenüm
Sabah: 1 kk peynir
Ara: çeyrek ayva
Öğle: 2 kaşık nohut
3 kaşık yoğurt
Akşam: 1 elma
3 kaşık yulaf ezmesi
3 kaşık yoğurt
Spor: 1 saat yürüdüm
Su: 14 bardak
.
Sen bu öğlen istediğin gibi yeme işine alışmışsın maşallahtatlışımmm sen de benim canımsınbi denk gelemiyoruz haaa... karatay hoca candır yahu ben de sana, size ve karatay hocaya borçluyum verdiğim 18 kiloyuuu ve halen devam etmekteyim
bugünkü menümü de paylaşarak günü sonlandırayım sabah erken kalkıp rapor hazırlayacağım o sebeple erken yatmam gerek...
LUCI'nin bugünkü menüsü:
sabah: 06:00
nescafe sade ve şekersizz
öğle 13:00
1/2 pasta tabağı (ufacık olanlardan) haşlanmış karnabahar
1 büyük tabak marul+ roka + ekşi kulak mı ne salata (sızma z.yağlı ve bol limonlu)
2 yk yoğurt
1/2 pasta tabağı yumurtalı mantar
akşam: 17:00
1/2 pasta tabağı haşlanmış karnabahar üzerine 1 yk yoğurt
5 adet ceviz içi
su: 3litre
spor: 120 dakika tempolu yürüyüş-açık havada
çok şükür bugün de sağlıklı beslenme programıma sadık kaldım :) akşam aç değildim yemeyecektim ama sırf bir şeyler yemiş olmak için çok az atıştırmış oldum...sabah ola hayrola :) haydi herkese iii akşamlarrr :) yarın görüşürüz..
ben de ayın 1inde yeni makinemle fotoğraflarımı çektim evde - ölçülerimi de alıp yazdım tamam bugüne kadar yapamamıştım ama olsun çok geç değil sonuçta - artık imkan buldukça her ay başı böyle yapmayı düşünüyorumBir album olusturdum ve bugunden bir fotograf ekledim. Diyet oncesi ve sirasinda pek fotograf cekmedigimden olan fotograflar karsilastirma icin cok uygun degil. O yuzden simdi baslamis olayim. Mayis basinda ayni yerde bir fotograf daha ceker eklerim. Basenlerin ve bacaklarin diyete agir tepki verdigi belli oluyor sanirim.
Menün bence gayet güzel - kalori olarak da 1300-1400 arası birşey bence - yani kaba taslak hesapladığım kadarıyla böylemenüm
sabah
1,5 dilim ekmek
peynirli omlet
4 zeytin
1 tk bal
öğlen
1 simit
ara
1 mnik kurabiye
1 avuc cerez
akşam
4-5 yk makarna
4-5 kaşık ıspanak
salata
ara
4 parça çikolata
yarım krep
2+2 olarak güzelmişiyi akşamlar arkadaşlar , bugün sabah bir çıktım evden daha yeni gelebildim . 2ana 2 ara öğün yaptım bugün çünkü kahvaltım oldukça gecikince öğlen yeme ihtiyacı hissetmedim .
Kahvaltı 11:10 1 dilim normal ekmek , 1 dilim kaşarpeyniri, 3-4 dilim domates salatalık , biraz marul , 1 yumurta ,4 zeytin
Ara 15:00 4 tane eti form mısır patlağı , 3 yk meyveli yoğurt
Akşam 17:30 1 dilim kepekli ekmek 3 kepçe brokoli çorbası 1 kase yoğurt
Akşam 18:30 1 elma
Bugün 3 km kadar yürüyüş yaptım . Su sanırım 2 lt oldu devam ediyorum .
Amin Sevdacım Allah'ın rahmeti hepimiz üzerine olsun inşallahAllahü teala'nın selamı, rahmeti ve bereketi üzerinize olsun, Rabbim hayırlı, huzurlu, sağlıklı bir gün nasip etsin.günaydın
.
pantolonunun olmasına çok sevindim benim de vardı öyle bir tane - inşallah aynısını biz de yaşarızaminnnn canım benim günaydınlar sana da :) veee tüm takım arkadaşlarıma günaydıııın.... keyifli geçsin bu günümüz de :) sabah 4 den beri ayaktayım.... yeni bir şirketle anlaşmak üzere kendilerine teklif sunacağız...çalışmalarımız ile ilgili teklif ve raporlar hazırlamam gerekti, ancek bitirebildim...inşallah anlaşırız gerçi referanslı müşteri bunlar da kuru incirciii...kuru incircileri çook seviyorum...hakkımızda hayırlısıhepinizi çook öperim, kendinize ve diyetlerinize dikkat ediniz...bir süre daha buralardayım sonra işlerim var çıkmam gerekecek... bu arada 10 yıl önce giyerim diyerek aldığım ama zaman içerisinde içine giremediğim çok güzel bir pantolonumun içindeyim çok şükürrr. ...nasıl mutlu oldum bu sabah anlatamam size...Allahım yaşatsın bu mutluluğu hepimize inşallah :)
sütlü inciri beğendim
inşallah anlaşırsınız fıstığım,gönlüne göre olsun herşey.kuruincire bende bayılırım,annem onu sütle yapardı tepsiye mmmm çok güzel olurdu valla nasıl yapıldığını ben bilmiyorum ama harika birşeydi .off canım istedi bak şimdi
.
Selam Zeynepciğim - kolay gelsinKızlar Günaydın
Keyifler nasıl ?
Şuan alıntı yapamıyorum işlerim var
Öpüyorum sizi
Selam kaptangünaydınlarrrrr
dün felaket bir migren ağrısından sonra bugün başımın ön kısmı dünkü masajlar vs sonucu zedelenmiş heralde acıyor ama allaha şükür iyiyim sbahki tartı hiç hoşuma gitmedireglinin 2. günü olduğundan mısır ne dir bilmiyorum
bu arada luci kuru iinciri bende çok severim tatlım yaaa
Hamilelik ihtimali var demişsin hakkında hayırlısı olsun test yaptın mı?Lazer yaptirmadim ben...hamilelik suphem vardi dediler yapmayalim....ayy acaba hamile olabilir miyim kii bilemiyorummmm daaa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hadi ya - bu sefer net bir şekilde şu şöyle olacak de ki sonra aynı sorunları yaşamayasıneski bakıcı döndü pişman olmuş bakalım ne kadar bakacak
çok çok sevindim arkadaşım 50li rakamları görmene - tebrik ederim59 ungördüm inanaamıyorum90 dan sonra hayaldiii
1800 çok değil 1000 az aslında biz çok sağlıklı beslenmiyoruz en ideali ortalama 1200-1400 arası - mesela senin kilonda birisi için en az 1200 kcal olmalı1800 çok değilmi ya bence 1000 ideal.2000 emziren anneye veriyorlar.kilo vermek içinn1000DİYE BİLİYORUM
kaç gündür üzerindeki yorgunluğun nedeni buymuş demeksenin boyun kacti lilycim? benimki 1.67.
sabah yarisi bitireyim cuma diyordum ama senin icin devam ettiricem arkadasim
bu arada ben biraz soguk aldim galiba, bir kiriklik, bir halsizlik, bogazim genzim bi garip. her yerim sis. yarina iner umarim bu odemler. aksama da sinav var 3 saat.
maşallahhhh süper vallaaaaaaaaaaaaaa
Allahü teala'nın selamı, rahmeti ve bereketi üzerinize olsun, Rabbim hayırlı, huzurlu, sağlıklı bir gün nasip etsin.günaydın
.
aminnnn canım benim günaydınlar sana da :) veee tüm takım arkadaşlarıma günaydıııın.... keyifli geçsin bu günümüz de :) sabah 4 den beri ayaktayım.... yeni bir şirketle anlaşmak üzere kendilerine teklif sunacağız...çalışmalarımız ile ilgili teklif ve raporlar hazırlamam gerekti, ancek bitirebildim...inşallah anlaşırız gerçi referanslı müşteri bunlar da kuru incirciii...kuru incircileri çook seviyorum...hakkımızda hayırlısıhepinizi çook öperim, kendinize ve diyetlerinize dikkat ediniz...bir süre daha buralardayım sonra işlerim var çıkmam gerekecek... bu arada 10 yıl önce giyerim diyerek aldığım ama zaman içerisinde içine giremediğim çok güzel bir pantolonumun içindeyim çok şükürrr. ...nasıl mutlu oldum bu sabah anlatamam size...Allahım yaşatsın bu mutluluğu hepimize inşallah :)
Merhaba canım hoşgeldin
Teşekkür ederim tatlımm, seninki de süperdiiii
Canımmm inşaallah rabbim istediğin ne ise onu nasip ederrr
Kaptancığım geçmiş olsunn :26:
Liliiimmmm inşaallahh canımmsubhaneke dinimiz amin
Kızlarr Merhabaaaherkes nasıll? diyetler nasıl??? ben çoookkk iyiym şükürler olsunn, canım arkadaşım Sevda'yı bekliyorum, kahve içeceğiz beraberr
59 ungördüm inanaamıyorum90 dan sonra hayaldiii
Merhaba canım hoşgeldin
Benim de iki gündür diyet süper gidiyor size yetişmem tabii mümkün değil ama bu ara yoğurt-meyve-sebze modundayım
Sevda'ya da selamlar bol sohbetli kahve içmeleriniz olsun
pantolonunun olmasına çok sevindim benim de vardı öyle bir tane - inşallah aynısını biz de yaşarız
Kızlar yorum yaparken Hm22 arkadaşımızı göremediğimi fark ettim topikte geriye gidip adını buldum sonra en son hangi mesajı yazmış merak ettim ve en son ayın 1'inde yukarıdaki mesajı yazmış inşallah sorun yoktur - sınav stresinden herhalde girmeye fırsat bulamıyorŞey olsun ya da hepinizin toplamından az yaparsa siz yenmiş olun
Kızlar yorum yaparken Hm22 arkadaşımızı göremediğimi fark ettim topikte geriye gidip adını buldum sonra en son hangi mesajı yazmış merak ettim ve en son ayın 1'inde yukarıdaki mesajı yazmış inşallah sorun yoktur - sınav stresinden herhalde girmeye fırsat bulamıyor
Canımmm inşaallah rabbim istediğin ne ise onu nasip ederrr
Kızlarr Merhabaaaherkes nasıll? diyetler nasıl??? ben çoookkk iyiym şükürler olsunn, canım arkadaşım Sevda'yı bekliyorum, kahve içeceğiz beraberr
hoşgeldin kuzucuk, teşekkür ederim güzel dileklerin için tatlım
vallahi bugün iltifatlar alınca yıllar sonra en sevdiğim pantolonuma girince ben pek iyiyim bugün şekerim
maşallah sana da Allahım neşenizi daim etsin, sevdama da çoook selamlar öpüyorum ikinizi de, afiyetler olsun
evet güzel - bu hafta böyle yapalım bakalım yarınki sonucu merak ediyorum
Çokk isabetli bir karar canım, meyve-yoğurt ve sebze üçlüsü harikaa, bir de spor ve su ile taçlanırsa bu diyett mis miss
teşekkürler lilyyyy, hakikaten muhteşem bir duygu inşallah sağlıkla kavuşun siz de bu duyguya..
az önce 4-5 aydır görmediğim bi erkek arkadaşımla buluştum vallahi erkek arkadaşlar kızlardan daha samimi...çocuk gözlerine inanamadı, "her gördüğümde daha kilolu olduğun için şu an da seni kilolu görmeyi bekliyordum sakın daha kilo verme muhteşem olmuşsun" diyerek, bir kız arkadaştan 1 yılda alamayacağım iltifatı 10 dakikada etti çocukcağız :)aman ben de bi şişindim, bi şişindim, yürüyüşüm bile bi değişti bu gazla
valla artık bana onlar biişe yaramıyo canım yaaaaKaptan kuşum benimde kronik kabızlığım var aynı saatte vc ye oturuyorum armut sinemeki falan bende çok işe yaradı.hatta acı turşu biberler denemediysen aklında olsun
Migrene botoks inanılmaz iyi geliyor canım sık atak yaşıyorsan araştır bir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?