- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #110.461
Menün bence gayet güzel - kalori olarak da 1300-1400 arası birşey bence - yani kaba taslak hesapladığım kadarıyla böyle
2+2 olarak güzelmiş
Amin Sevdacım Allah'ın rahmeti hepimiz üzerine olsun inşallah
pantolonunun olmasına çok sevindim benim de vardı öyle bir tane - inşallah aynısını biz de yaşarız
sütlü inciri beğendimaslında güzel bir alternatif hem meyve yemiş olunur hem de tatlı ihtiyacını karşılama açısından sütlü olduğundan kan şekerini de hızlı yükseltmez
Selam Zeynepciğim - kolay gelsin
Selam kaptanTartıda yüksek bir rakam görmen regldendir - migreninin ağrımasına üzüldüm şimdi nasılsın?
Hamilelik ihtimali var demişsin hakkında hayırlısı olsun test yaptın mı?
hadi ya - bu sefer net bir şekilde şu şöyle olacak de ki sonra aynı sorunları yaşamayasın
çok çok sevindim arkadaşım 50li rakamları görmene - tebrik ederim
1800 çok değil 1000 az aslında biz çok sağlıklı beslenmiyoruz en ideali ortalama 1200-1400 arası - mesela senin kilonda birisi için en az 1200 kcal olmalı
kaç gündür üzerindeki yorgunluğun nedeni buymuş demekıhlamur limonlu çay falan iç bari ılık şeyler boğazlara iyi geliyor - güzelce dinlen arkadaşımmmmm
boyumu sormuşsun 155cm - sanırım beden kitle indeksini hesaplayacaksın
bir de yarışı devam ettirmene sevindim teşekkür ederim bu hafta başlangıç olduğundan tam adaptasyon olmadı belki haftaya diğer arkadaşlar da katılmak isterler
durumdacım seni her zamanki gibi can-ı gönülden kutluyorum arkadaşım...iradenin, azmin dibisin sen...tüm alkışlar sana...maşalllahhhhhh
59 ungördüm inanaamıyorum90 dan sonra hayaldiii
Durumdacııım tebrik ederimm
Eğer sık oluyorsa boktoksla atakları engelliyorlar.valla artık bana onlar biişe yaramıyo canım yaaaa
bak botoks u duymamıştım ama benim sadece regli dönemi migrenim var yaaa
hayırdır seni başka ne mutsuz ediyor Handecim? eğer anlatmak istersen buradayız
[/B][/SIZE][/COLOR]
teşekkürler lilyyyy, hakikaten muhteşem bir duygu inşallah sağlıkla kavuşun siz de bu duyguya..
az önce 4-5 aydır görmediğim bi erkek arkadaşımla buluştum vallahi erkek arkadaşlar kızlardan daha samimi...çocuk gözlerine inanamadı, "her gördüğümde daha kilolu olduğun için şu an da seni kilolu görmeyi bekliyordum sakın daha kilo verme muhteşem olmuşsun" diyerek, bir kız arkadaştan 1 yılda alamayacağım iltifatı 10 dakikada etti çocukcağız :)aman ben de bi şişindim, bi şişindim, yürüyüşüm bile bi değişti bu gazla
Canımsın sen, senin bu güzel iraden ve sevgin varken sen daha çokk güzellikler yaşarsın kuşummÇokk yoruldum yine bu hafta lucim yaaa, kolum kanadım düşüyor şu ann.. inann burası olmasa ne nete girerim ne de diyet yaparım, iyiki varsın canım, iyi ki varsınız
Günaydın kızlar
Dün birkaç iş çıktı yazamadım size - kendimce şef yokken yapmaya çalıştım hatta götürülüp teslim edilmesi gereken yerlere de ben götürdüm koşturmaca bir gündü dün - bir hata varmış onu düzeltmeye çalıştık arkadaşla - işten 17:45 gibi çıktım saat 18:15 gibi eve vardım hazırlanıp çıktım arkadaşla yürüyüşe gidecektik söz vermiş de bulundum - sonrasında başka bir arkadaş aradı buluşalım dedik Allahım minibüs gelmedi koştura koştura gittim kısacası saat 17:45-20:45 arası toplasanız yarım saat oturamadım o yüzden 2 saat yürüyüş sayıyorum valla sabah her yerim ağrıyordu halbuki hiç o kadar yorulmamıştım akşamtamam yoğun bir akşamdı ama sanırım bedenim alışık olmadığından zorlandı
Neyse sonuç olarak bol aktiviteli ve hafif menülü bir gün oldu (bakalım yarın tartı bunu doğrulayacak mı?:44:) Menümü de sunayım size:
Sabah - 08:45
- Yarım simit (bir gün önceden kalma)
- 1 kk light peynir
- Çay
Ara - 10:30
- 8-10 tane çilek
Öğle - 12:45
- 3-4 yk light yoğurt
- 1 küçük salatalık (turşu salatalık boyunda)
- 1 tane domates
- 4-5 tane çilek
Ara - 16:45
- 2 tane Etiform limonlu bisküvi
Akşam - 20:00
- 1 kase domates çorbası (1 pkt hazır çorba yani)
- 1 bardak ayran
- 8 tane çilek
Su - 1,5-2 lt
Spor - 2 saat yürüyüş
Akşam geç oldu biliyorum ama tok karna da yürünmez diye yemek yemedim - marketten hazır çorba aldım hemen yaparım diye ama çok acıkmıştım artık evde bulduklarımla idare ettim - dün çilek günüydü benim içinneredeyse yarım kg çilek yemişim
(Not : Bu yazıyı 10 gibi yazmıştım ancak gönderebiliyorum)
Kızlar yorum yaparken Hm22 arkadaşımızı göremediğimi fark ettim topikte geriye gidip adını buldum sonra en son hangi mesajı yazmış merak ettim ve en son ayın 1'inde yukarıdaki mesajı yazmış inşallah sorun yoktur - sınav stresinden herhalde girmeye fırsat bulamıyor
valla artık bana onlar biişe yaramıyo canım yaaaa
bak botoks u duymamıştım ama benim sadece regli dönemi migrenim var yaaa
luci cim valla bıraksalar uyuyacağım gözlerim hiç açlmıyıor yaa esneyip duruyorumtatlımmm bugün bilgisayarımda sorun var sanırım az önce uzuuun uzun yazmıştım sana gitti uçtu hepsiteşekkür ederim fıstığım güzel dileklerin için, sen de iyi ki varsın canım benim :) ben de çok yürüdüm bugün de, hele de havalar güzelll, ben güzel olunca daha bi coşuyorum açık havada yürüme konusunda... dinlendir tatlım sen de biraz kendini geçen hafta sonu da dinlenemedin bahardan mıdır nedir zaten gözkapaklarımız ağır hep bi uyku hali fırsat buldukça dinlendir kendini
Kaptancım kronik kabızlığı çook uzun süre çektim ve ben çözümü tibet ile buldum, o kadar harika bir şeymiş ki her gün düzenli tuvalete gitmek. Öncesinde haftada 1 di
Bu arada migren ağrısı kadar berbat şey yok benim hayatımda sanırım, özellikle regl döneminin 1. 2. günleri yaşarım ama doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra eskisine nazaran çok iyiyim sen kullanıyor musun acaba ? ağrım olduğunda da nane yaşı ile şakaklarıma maşaj yapmak biraz hafifletiyordu, onun haricinde hiç konuşmadan yataktan çıkmamak tercihimdir.
olabilir - 2 gün olmuş gerçekten sen söyleyince fark ettim ama ne bileyim alışmışız demek ki bir kişinin bile eksikliği hissediliyorbugun daha ayin 3'uikinci sinava kadar diyete ara verdi sanirim.
Canımsın sen, senin bu güzel iraden ve sevgin varken sen daha çokk güzellikler yaşarsın kuşummÇokk yoruldum yine bu hafta lucim yaaa, kolum kanadım düşüyor şu ann.. inann burası olmasa ne nete girerim ne de diyet yaparım, iyiki varsın canım, iyi ki varsınız
umarım ekside olursun
canım menün çok abartılı deilmiş .ara öğününü gece yemen kötü olmuş ama tartıda güzel çıkmış hayırlısı olsun.
ben kendi adıma söyleyeyim ben pek dikkat etmedim. bu gün ve yarın var önümde işte bakalım cuma tartı ne gösterecek.
lilycim güzel menü olmuş .tartıdaki rakam seni sevindirmiş belliki inşallah cumaya kadarda istediğin rakamı görürsün.
.
evet detoks gibi oldu diyete alışma modundayım,birazda midem küçülsün dimi ama
Menün güzel Zeynepciğim iyi dengelemişsin afiyet olsun
baktım ama hiçbir site çıkmadı hatta öyle bir site yok yazdı - üstelik yenibirben mi biryeniben mi yoksa gerçekten yeni yerine yen mi yazıyoruz:44:
menü güzel öğlen bile ara gibi yapmısşın - şu bamya çorbası acaba nasıl bişey ki:44:
menünü sen artık oturttun maşallahbize göre az da olsa sonuçta doymasan yerdin - incirlerden bahsetmişsin ay kurusunu da tazesini de çok çok severim bir zamanlar yazın dudaklarım yara olana kadar yediğimi bilirim ama artık eskisi kadar yiyemiyorum - incir muz bunlar benim favorilerimdir - bu arada kuru incirdi sanırım dünyada en fazla ihraç eden bizmişiz - kayısı ve üzümde de ilk 10daydık dünyada - öyle hatırlıyorum - özelde o tarz yerlerde çalışabiliyorum işte - gıda fabrikası deyince bir an yapamadığım mesleğimi özledim ya ben
sen hiç incir yemez misin neden dağıttın ki? üstüne tarçın döküp yemesi güzel oluyor onu da geçen yıl keşfettim, bilginize
Hesaplarıma göre 1800 kcal.lik liste ve çok güzel - tam tamına uygularsan iyi kg verirsinpaylaştığın için de teşekkür ederim
Listenle menünü kıyaslama şansı olmuş arka arkaya paylaşıncaSanırım senin es geçtiğin şeyler meyve öğünleri - onun yerine çikolata kahve takılmışsın ama tabii eminim her gün böyle değildir Diyetisyen eşliğinde kg vermek aslında en güzeli - ha ben yapmıyorum belki yanlış yapıyorum bu konuda ama profesyonel destek alıyor olmak güzeldir
Hande, menülerini dengeli buluyorum gerçekten
sen de biliyorsun ama söyleyeyim sabah akşam güzel aralar malum
Bence Eti günü olmuşsanki Elif Eti reklamlarında oynamış da onların sponsorluğundaymış gibi ben de etinin ürünlerini severim mesela eti karam enfesss ay canım çekti
bence çok sapıtık bir menü olmamışdiğer öğünlere bakarsak öğlen ara gibi olmuş o en son yediklern de akşam öğünü gibi
sen detoks modundasın maşallahvalla 2 gündür ben de dikkat ediyorum aç da kalmadım şükür - demek ki zihnen kararlı olunca beden de uyum sağlıyor
Ben yazdığınız linkten açamadım üstelik boşlukları da kaldırmama rağmen - kullanıcı adınızı yani www dan sonraki kısmı net bir şekilde yazarsanız daha iyi olur sanırım
teşekkür ederim kaptanım - sen nasıl oldun sabahtan bu yana?
Sen de iyi ki varsın Zeynepciğimbiz burada sadece diyetle ilgili paylaşım yapmıyoruz aile ya da yan komşuymuşuz gibi hergün oturup sohbet eder gibiyiz. Çoğu zaman etrafımızdaki insanlara anlatamadığımız ve içimizde biriken şeyleri burada paylaşıp hem rahatlıyoruz hem bilgisi olan biri varsa ondan faydalanıyoruz. Bu sitede üyeliğim boyunca birçok şey öğrendim farklı insanlar tanıdım, sizlerle de güzel bir uyum yakaladığımı düşünüyor ve sizi çook seviyorum
İş yerindeki sorunlarının hallolmasına çok sevindim inşallah hakkın olanı alırsın - ha aksi olursa da zaten sen bunu kanıtlayabilirsin bir kere sözleşmen yenilenmemiş üstüne yaşadığın mobbing durumları malum yani...
rica ederim
hoşbuldum bitanem
canım ya beni yaz listeye .ama günlük olarak mı yazıcaz yoksa bu günkünü yarınmı bildiricez.
canım ben tşk ederim.bu arada hoşgeldin aramıza ben biraz uzak kaldım .sen geldiğin yoktum buralarda
.
menün güzelmiş canımbende menümü yazmaya başlıyayım artık
sabah:1 k.k peynir,3 zeytin,1 dilimekmeğin kabuğu,çay (şekersiz)
ara:1 tane elma
öğle:1 tane baget,2 y.k pilav
ara:eşim dünden beri yoğurt tatlısı sayıklıyoprdu yaptım 2 çatal kadar ondan aldım
akşam:2 y.k nohut ,salata,3 y.k yoğurt
spor:50 dk eliptik,yarım saat aerobik hareketler
su:herzamanki gibi 1.5 litre(sanırım artık arttırmam gerekiyor )
i
.
hımmm ama bulgur pilavıydı,dikkat ederim tatlımAkşam biraz da salata olsa, süper menü :) Yine de güzel
Güzel menü, diyetisyenin söylediği ufak bir notu ekleyeyim, pilav yerine ekmek yemek çok daha sağlıklıymış. Yani 4-5 kaşık pilav yerine iki dilim tahıl ekmeği tercih edilmeliymiş demişti.
Çok güzel bir menü, biraz da daha fazla su çok daha fazla yağ kaybı demek olur kanımca :)
Yine şöyle bir şey dediydi benim diyetisyen :) günde 1200 kalorinin altına inmek vücudun kıtlık bilincine girip kilo vermeye direnmesine sebep olabilirmiş.
başarılar dilerim canımbugunku menum...
sabah: 2 mandalina, bir kepekli kasarli pogaca
ara: 1 muz
ogle: 1,5 kepce bamya corbasi, 2 servis kasigi bakla, bir kase yagsiz yogurt, 1 dilim ekmek
aksam: 7 eti form corek otlu (bir pakette 8 var ya, onun 7'si), zeytin ezmesi, 2 parca bitter cikolata
ara: 2 mandalina
su: 2 litreyi gecmistir
spor: bugun cok spor yapamam sanirim, yarin sinav var. yaparsam yazarim.
bendeseni çoook seviyomm tatlım benim
Sen benim canımsın yaaaaa
Merhaba kızlarrrişte geldim burdayımmm, ben bu işştee ustayımmmm
Geçmişi okudum ve geleceğe bakıyorum
Evet liliciğimmmm, çok pis unutur ve ne dediğimi bilmem pekama anlayan anlar
Bu arada Karatay hocayı unuturmuyum hiçççona ve lucimee minnatrım, şu anki halimi onlara borçluyumm, tabiki canım arkadaşım sevda'yı , takım arkadaşlarım ve kk yıda unutmamak lazımm ama gel gelelim insan çok fazla verecek kilosu olmayınca bazen şımarabiliyor yedim, pişman değilim ve cumaya gümbür gümbür geliyorumm
Ebisimmm senin resimli paylaşımlarına bayılıyorum, lütfen devam et olur muu
gulannemmmm, doğru söylüyorsun canımm.. bu gün öyle yaptımmseviyorum seni de
harika menüMenüm
Sabah: 1 kk peynir
Ara: çeyrek ayva
Öğle: 2 kaşık nohut
3 kaşık yoğurt
Akşam: 1 elma
3 kaşık yulaf ezmesi
3 kaşık yoğurt
Spor: 1 saat yürüdüm
Su: 14 bardak
.
amin canım sanada günaydınAllahü teala'nın selamı, rahmeti ve bereketi üzerinize olsun, Rabbim hayırlı, huzurlu, sağlıklı bir gün nasip etsin.günaydın
.
darısı başımızaaminnnn canım benim günaydınlar sana da :) veee tüm takım arkadaşlarıma günaydıııın.... keyifli geçsin bu günümüz de :) sabah 4 den beri ayaktayım.... yeni bir şirketle anlaşmak üzere kendilerine teklif sunacağız...çalışmalarımız ile ilgili teklif ve raporlar hazırlamam gerekti, ancek bitirebildim...inşallah anlaşırız gerçi referanslı müşteri bunlar da kuru incirciii...kuru incircileri çook seviyorum...hakkımızda hayırlısıhepinizi çook öperim, kendinize ve diyetlerinize dikkat ediniz...bir süre daha buralardayım sonra işlerim var çıkmam gerekecek... bu arada 10 yıl önce giyerim diyerek aldığım ama zaman içerisinde içine giremediğim çok güzel bir pantolonumun içindeyim çok şükürrr. ...nasıl mutlu oldum bu sabah anlatamam size...Allahım yaşatsın bu mutluluğu hepimize inşallah :)
günaydınKızlar Günaydın
Keyifler nasıl ?
Şuan alıntı yapamıyorum işlerim var
Öpüyorum sizi
bazen bende senin gibi düşünüyom ama iyiki varlarBiz uzağız malesef bazen yakın olsalar diyorum bazen uzak kalsınlar:)
güzel menüGünaydın kızlar
Dün birkaç iş çıktı yazamadım size - kendimce şef yokken yapmaya çalıştım hatta götürülüp teslim edilmesi gereken yerlere de ben götürdüm koşturmaca bir gündü dün - bir hata varmış onu düzeltmeye çalıştık arkadaşla - işten 17:45 gibi çıktım saat 18:15 gibi eve vardım hazırlanıp çıktım arkadaşla yürüyüşe gidecektik söz vermiş de bulundum - sonrasında başka bir arkadaş aradı buluşalım dedik Allahım minibüs gelmedi koştura koştura gittim kısacası saat 17:45-20:45 arası toplasanız yarım saat oturamadım o yüzden 2 saat yürüyüş sayıyorum valla sabah her yerim ağrıyordu halbuki hiç o kadar yorulmamıştım akşamtamam yoğun bir akşamdı ama sanırım bedenim alışık olmadığından zorlandı
Neyse sonuç olarak bol aktiviteli ve hafif menülü bir gün oldu (bakalım yarın tartı bunu doğrulayacak mı?:44:) Menümü de sunayım size:
Sabah - 08:45
- Yarım simit (bir gün önceden kalma)
- 1 kk light peynir
- Çay
Ara - 10:30
- 8-10 tane çilek
Öğle - 12:45
- 3-4 yk light yoğurt
- 1 küçük salatalık (turşu salatalık boyunda)
- 1 tane domates
- 4-5 tane çilek
Ara - 16:45
- 2 tane Etiform limonlu bisküvi
Akşam - 20:00
- 1 kase domates çorbası (1 pkt hazır çorba yani)
- 1 bardak ayran
- 8 tane çilek
Su - 1,5-2 lt
Spor - 2 saat yürüyüş
Akşam geç oldu biliyorum ama tok karna da yürünmez diye yemek yemedim - marketten hazır çorba aldım hemen yaparım diye ama çok acıkmıştım artık evde bulduklarımla idare ettim - dün çilek günüydü benim içinneredeyse yarım kg çilek yemişim
(Not : Bu yazıyı 10 gibi yazmıştım ancak gönderebiliyorum)
doğru söylüyosun ama gerçekten fırsatım olmuyor,herzaman diyorum akşamdan hazır edeyim nasibolmadı daha dikkat ederim bundan sonra çok sağol canım benim, cevaplarımın kısa olmasının nedeni işyerimden yazıyorum mecburan kısa tutmak zorundayım evde bilgisayar yok maalesefbenim de ilk aklıma gelen acaba evlilik tazminatı hakkı yansın da ondan sonra istediğimizi yaparız mantığı mı güdüyorlar - ama her halukarda sözleşmesi yenilenmemiş zamanı dolsa bile tazminatını vermek zorundalar
teşekkürler
Dr kontrolünü atlatmana sevindim - menün bence güzel yani bozma - sebzeni etini meyveni olduğu haliyle tüket - sen de bebeğin de sağlıklı olun inşallah
sanırım magnorm dediğin şey magnezyum desteği... bir de aklıma birşey takıldı - kahve içmek zararlı değil mi? yani içinde kafein olduğundan kalp ritmini hızlandırırsa bu da soruna yol açmaz mı? hamilelikle ilgili bilgim yok ama ben de tansiyon yapmasın kahve içmemeye çalışırım hamilelikte bu tür riskler daha fazla diye biliyorum:44:
sıcak çikolatayla krizi geçirmen iyi olmuş
- Arkadaşın için hakkında hayırlısı olsun inşallah sorunlarını halleder
- Spora katılıyorum inşallah bu hafta ilk olduğundan sanırım tolere edilebilir değil mi?:26: hani 3 gün spor yapmayanı listeden çıkaracksın ya - bence bu liste iyi bir motivasyon olacak benim için
- benim obezlikten çıkmam için daha 4kg vermem lazım
alışmamız zaman alacak derken ben geçen haftalarda izinliydim genelde her menüyü yorumlamaya çalışırım senin menünü ilk kez gördüğümden öyle dedim yanlış anlaşılma olmasın
menü için de düzen önemli yani kg vermek için - tabii ki herkesin kendine göre bir yaşam tarzı var ama günün koşuşturmasında kendi bedenimize de vakit ayırmalıyız diye düşünüyorum - yani sen aç acına hayatından ödün verip başkaları için yaşarsan ne kadar ayakta durabilirsin ki? önce biz sağlıklı olmalıyız ki etrafımızdakilere de faydamız dokunsun - sabah çocuklara kahvaltı hazırladıysan 5dk olsun otur sen de birşeyler ye mesela - öğlene akşamdan yemek varsa onu yersin yoksa en basiti çabuk çorba yapabilirsin ne bileyim yanına ayran/yoğurt - 1 muz-elma falan olabilir sanırım
ben de çalışmadan önce evdeydim o yüzden zaman yönetimi konusunda ben de daha acemi olduğumu söyleyebilirim ama elimden geldiğince yoluna koymaya çalışıyorum artık her ne olursa olsun geç bile kalsam kendim için mutfağa giriyorum akşamdan bir sonraki gün yiyeceklerimi kaplara koyuyorum sabah da dolaptan çıkartıp çantama alıyorum o arada hemen tost makinesine ekmek arası peynir koyuyorum yani imkan dahilinde kendine 5dk olsun ayırmanı öneririm
kuru bamya çorbası demek ilk defa rast geldim ben bamyayı severim de artık yazın kurutur yaparım
tamam tamam söz sana - önemli bir sorun çıkmadıktan sonra - 3 gün yürüyüşe devam edeceğim nolur silme beniiiiiiiiiii
uzun uzun yazmışsın maşallah
benim mesleğimi sormuşsun - gıda teknikeriyim şu an muhasebede çalışıyorum ama bunun yanı sıra birkaç başka görevim daha var - mesleğimle uzaktan bile alakası yok yani
inşallah Sevdacım
merhabaaa canımmarkadaşlaarrrr napıyorsunuzben yürüyüşten geldim kflakes yiyorum bugün hiç girmediğimi fark ettim de bi merhaba demek istedim .
olabilir - 2 gün olmuş gerçekten sen söyleyince fark ettim ama ne bileyim alışmışız demek ki bir kişinin bile eksikliği hissediliyor
gerçekten iyi ki buraya katılmışım diyorum motivasyonum düşse bile yine toparlanıyorum sayenizdehasta oldum iyileştim yine kendime çekidüzen vermeye çalıştım normalde tek başına yapıyor olsam salardım heralde - iyi ki varsınızzz
Afiyet olsun ben de bu ara kflakes falan mı alsam diye düşünüyorum ama sanırım önce uyku düzenini yoluna koymam lazım ondan sonra da niyetim evde kahvaltımı kflakesle yapmak - bakalım haftaya belki öyle yaparımarkadaşlaarrrr napıyorsunuzben yürüyüşten geldim kflakes yiyorum bugün hiç girmediğimi fark ettim de bi merhaba demek istedim .
Bu ara 1000 kalori alıYorum.ama duraklama dönemine gireceğimi biliyorum bu ara ya kalori azaltıcam yada detoks
rica ederimlilycim genel olarak hayatın akışı içinde değişiyor durumlar. bugün iyiyim mesela. desteğin için teşekkür ederim.
bahar yorgunluğu olabilir ben de sabah zorla kalkıyorum daha bedenim alışamadı yeni saatleretatlımmm bugün bilgisayarımda sorun var sanırım az önce uzuuun uzun yazmıştım sana gitti uçtu hepsiteşekkür ederim fıstığım güzel dileklerin için, sen de iyi ki varsın canım benim :) ben de çok yürüdüm bugün de, hele de havalar güzelll, ben güzel olunca daha bi coşuyorum açık havada yürüme konusunda... dinlendir tatlım sen de biraz kendini geçen hafta sonu da dinlenemedin bahardan mıdır nedir zaten gözkapaklarımız ağır hep bi uyku hali fırsat buldukça dinlendir kendini
teşekkür ederim Sevdacım
kız maşallahın var vallamenün harika ve hareketlerin de bir okadar güzel.
o sütlü tatlıyı ablamdan falan öğreneyim yazarım buraya da gerçekten çok güzel oluyor.dediğin gibi hem hafif meyve ihtiyacını karşılar hemde süt ihtiyacımızı
.
Lilycim dün giremedim arkadaş oğlunu bırakmıştı küçük, emanet olunca bilgisayara falan bakmadım hiç yaramaz değil ama ağzına bir şey atar, düşer diye gözüm üstündeydi oyun oynadık bol bol, merak edilmek ne güzel böyle
Sınav stresimi şimdilik atlattım şükür, hatta o kadar atlattım ki tekrar çalışmaya bile başlayamadım
ben de aynen tvdeki gibi düşünüyorum 2,5 aydan beri hiçbir şeyden kısmadım sadece beynimi odakladım bunu gerçekten yiyeyim mi diye kontrolü elime alıyorum yemek istediğimde de kısıtlamıyorum vicdan da yapmıyorum böyle olunca da motivasyon düşmüyor - bugune kadar çok diyet girişimim oldu ilk defa bu kadar istikrarlı gidiyorum tabii ki sizin desteğiniz yadsınamaz bir gerçekKızlar bir selam vereyim dedim bize, bugün tartıya çıktım 83 kg çıktım, ben diyeti bırakın ne bulsam yiyorum son günlerde ama bu sefer hiç kilo alırım demiyorum ve öylesine yemiyorum bir şey yiyeceğim düşünüyorum canım mı istiyor yoksa sırf yemek için mi ? Canım istiyorsa yiyorum, bitince unutuyorum vicdan azabını çekmiyorum, canım istemiyorsa bırakıyorum genelde susamış oluyorum bol su içiyorum, gece eşimin acıkmaları meşhurdur ben diyetteyim diye o da yemiyordu şimdi başladı yineO yerken canım istiyorsa serbestim diyorum ve böyle dediğimde 2 yudum alıp bırakıyorum yetiyor çünkü.
Geçenlerde televizyonda izlemiştim ege diye bir adam anlatıyordu diyet diye diye kendimizi kilo almaya programlıyoruz diye ben de kendimi dinlemeye çalışıyorum bakalım .. Zaten yaza kadar kilo vermeye çalışmıyorum en azından vücudumu anlamaya çalışırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?