Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu ara 1000 kalori alıYorum.ama duraklama dönemine gireceğimi biliyorum bu ara ya kalori azaltıcam yada detoks

Bencede insanın duruşu değişiyor:) koltukları kabarıyor

tatlımmm bugün bilgisayarımda sorun var sanırım az önce uzuuun uzun yazmıştım sana gitti uçtu hepsi teşekkür ederim fıstığım güzel dileklerin için, sen de iyi ki varsın canım benim :) ben de çok yürüdüm bugün de, hele de havalar güzelll, ben güzel olunca daha bi coşuyorum açık havada yürüme konusunda... dinlendir tatlım sen de biraz kendini geçen hafta sonu da dinlenemedin bahardan mıdır nedir zaten gözkapaklarımız ağır hep bi uyku hali fırsat buldukça dinlendir kendini

kız maşallahın var valla menün harika ve hareketlerin de bir okadar güzel.

o sütlü tatlıyı ablamdan falan öğreneyim yazarım buraya da gerçekten çok güzel oluyor.dediğin gibi hem hafif meyve ihtiyacını karşılar hemde süt ihtiyacımızı

.

Lilycim dün giremedim arkadaş oğlunu bırakmıştı küçük, emanet olunca bilgisayara falan bakmadım hiç yaramaz değil ama ağzına bir şey atar, düşer diye gözüm üstündeydi oyun oynadık bol bol, merak edilmek ne güzel böyle
Sınav stresimi şimdilik atlattım şükür, hatta o kadar atlattım ki tekrar çalışmaya bile başlayamadım

valla artık bana onlar biişe yaramıyo canım yaaaa

bak botoks u duymamıştım ama benim sadece regli dönemi migrenim var yaaa

Kaptancım kronik kabızlığı çook uzun süre çektim ve ben çözümü tibet ile buldum, o kadar harika bir şeymiş ki her gün düzenli tuvalete gitmek. Öncesinde haftada 1 di

Bu arada migren ağrısı kadar berbat şey yok benim hayatımda sanırım, özellikle regl döneminin 1. 2. günleri yaşarım ama doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra eskisine nazaran çok iyiyim sen kullanıyor musun acaba ? ağrım olduğunda da nane yaşı ile şakaklarıma maşaj yapmak biraz hafifletiyordu, onun haricinde hiç konuşmadan yataktan çıkmamak tercihimdir.

Kızlar bir selam vereyim dedim bize, bugün tartıya çıktım 83 kg çıktım, ben diyeti bırakın ne bulsam yiyorum son günlerde ama bu sefer hiç kilo alırım demiyorum ve öylesine yemiyorum bir şey yiyeceğim düşünüyorum canım mı istiyor yoksa sırf yemek için mi ? Canım istiyorsa yiyorum, bitince unutuyorum vicdan azabını çekmiyorum, canım istemiyorsa bırakıyorum genelde susamış oluyorum bol su içiyorum, gece eşimin acıkmaları meşhurdur ben diyetteyim diye o da yemiyordu şimdi başladı yine O yerken canım istiyorsa serbestim diyorum ve böyle dediğimde 2 yudum alıp bırakıyorum yetiyor çünkü.
Geçenlerde televizyonda izlemiştim ege diye bir adam anlatıyordu diyet diye diye kendimizi kilo almaya programlıyoruz diye ben de kendimi dinlemeye çalışıyorum bakalım .. Zaten yaza kadar kilo vermeye çalışmıyorum en azından vücudumu anlamaya çalışırım.

merhaba kızlar
fırsat bulamadım bugün gelmeye nasılsınız,inşallah hepiniz çok iyisinizdir
+ çıkmamın sebebi belli oldu bugün regl oldum
geçmişe bakayım

luci cim valla bıraksalar uyuyacağım gözlerim hiç açlmıyıor yaa esneyip duruyorum

valla az önce işyerinden bi arkadaş tibeti görmüş bunu deneyelim mi diye peki sen hala devam ediyormusun? bende başlasam mı diye düşünmekteyim?

gülanne sen de mi regli oldun anlaşılan takım yarısı regliyiz bu hafta

kızlar yarın sabah 9 uçağı ile kars a gidiyorum oğlanları da alıp haftasonu gezmeye siz bildirimi yaparsınız ben az sonra listeyi eklerim de destansı ne olacak lucim ordamısın lily cim sizler bi şey söyleyin 2 hafatsır hiç bişey yazmadıgülanne ve elendil sizler yarın güzel kg vermiş oluırsanız listeye ekleyelim değilse haftaya yı bekleyelim ne dersiniz?

bugun daha ayin 3'u ikinci sinava kadar diyete ara verdi sanirim.
olabilir - 2 gün olmuş gerçekten sen söyleyince fark ettim ama ne bileyim alışmışız demek ki bir kişinin bile eksikliği hissediliyor

gerçekten iyi ki buraya katılmışım diyorum motivasyonum düşse bile yine toparlanıyorum sayenizde hasta oldum iyileştim yine kendime çekidüzen vermeye çalıştım normalde tek başına yapıyor olsam salardım heralde - iyi ki varsınızzz

Yeni açılan bir büroda iş buldum ya beni buldu iyimi hiç iş yok.yani bir ay oldu daha bir dilekçe bile yazmadım.içim sıkıldı resmen bütün gün okuyorum.ama hiç iyi hislere sahip değilim.sanki adam heran benim avukata ihtiyacım yok diyebilir.sabırla iş çıkacak diye bekliyorum müvekkil nerden bulacamki onuda bilmem hiç b.lmediğim bir şehirdeyim.sonuç olarak stresliyim.daha bu işi yapabiliip yapamayacakmıyım onu bile bilmiyorum hala staJer gibiyim uffff tecrübeli arkadaşlar ya beni bi rahatlatın

umarım ekside olursun
evet detoks gibi oldu diyete alışma modundayım,birazda midem küçülsün dimi ama
hoşbuldum bitanem
menün güzelmiş canım
hımmm ama bulgur pilavıydı,dikkat ederim tatlım
başarılar dilerim canım
bendeseni çoook seviyomm tatlım benim
Menüm

Sabah: 1 kk peynir

Ara: çeyrek ayva

Öğle: 2 kaşık nohut
3 kaşık yoğurt

Akşam: 1 elma
3 kaşık yulaf ezmesi
3 kaşık yoğurt

Spor: 1 saat yürüdüm
Su: 14 bardak

.
harika menü
Allahü teala'nın selamı, rahmeti ve bereketi üzerinize olsun, Rabbim hayırlı, huzurlu, sağlıklı bir gün nasip etsin.günaydın

.
amin canım sanada günaydın
darısı başımıza
Kızlar Günaydın

Keyifler nasıl ?

Şuan alıntı yapamıyorum işlerim var

Öpüyorum sizi
günaydın
Biz uzağız malesef bazen yakın olsalar diyorum bazen uzak kalsınlar:)
bazen bende senin gibi düşünüyom ama iyiki varlar
güzel menü
doğru söylüyosun ama gerçekten fırsatım olmuyor,herzaman diyorum akşamdan hazır edeyim nasibolmadı daha dikkat ederim bundan sonra çok sağol canım benim, cevaplarımın kısa olmasının nedeni işyerimden yazıyorum mecburan kısa tutmak zorundayım evde bilgisayar yok maalesef
arkadaşlaarrrr napıyorsunuz ben yürüyüşten geldim kflakes yiyorum bugün hiç girmediğimi fark ettim de bi merhaba demek istedim .
merhabaaa canımm

sende iyiki varsın canım benim

arkadaşlaarrrr napıyorsunuz ben yürüyüşten geldim kflakes yiyorum bugün hiç girmediğimi fark ettim de bi merhaba demek istedim .
Afiyet olsun ben de bu ara kflakes falan mı alsam diye düşünüyorum ama sanırım önce uyku düzenini yoluna koymam lazım ondan sonra da niyetim evde kahvaltımı kflakesle yapmak - bakalım haftaya belki öyle yaparım

Bu ara 1000 kalori alıYorum.ama duraklama dönemine gireceğimi biliyorum bu ara ya kalori azaltıcam yada detoks

aslında metabolizmaya şok yapmak istiyorsan kaloriyi arttırabilirsin o da hızlandırıcı etki yapabilir

lilycim genel olarak hayatın akışı içinde değişiyor durumlar. bugün iyiyim mesela. desteğin için teşekkür ederim.
rica ederim hayat gerçekten inişli çıkışlı - olaylar karşısında her zaman aynı dirayeti gösteremeyebiliyoruz maalesef

bahar yorgunluğu olabilir ben de sabah zorla kalkıyorum daha bedenim alışamadı yeni saatlere

teşekkür ederim Sevdacım artık sporla da desteklemeyi planlıyorum hem yaz geliyor sıkılaşmak lazım

ya bu sınav stresi bir başka gerçekten - az kaldı diğer sınavı da atlat ondan sonra keyfini süreceksin
ayrıca biz bir takımız ve eksiklikleri hemen fark ediyoruz haliyle - hem ben sevgili sponsorumu (tarif eklersem tabii) hiç merak etmez miyim?

ben de aynen tvdeki gibi düşünüyorum 2,5 aydan beri hiçbir şeyden kısmadım sadece beynimi odakladım bunu gerçekten yiyeyim mi diye kontrolü elime alıyorum yemek istediğimde de kısıtlamıyorum vicdan da yapmıyorum böyle olunca da motivasyon düşmüyor - bugune kadar çok diyet girişimim oldu ilk defa bu kadar istikrarlı gidiyorum tabii ki sizin desteğiniz yadsınamaz bir gerçek
sen de stresli bir zaman geçirmişsin sonuçta çocuk hem de emanet bırakılmış - haliyle insan ekstra dikkat eder geçmiş olsun diyelim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…