Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sagol canim. bu hafta birincilik sende. yarin da kilo olarak gecersin herhalde beni. odemim inmediginden sacma sacma seyler goruyorum tartida. aman napalim bir hafta da ayni kalayim, haftaya cok veririm

Güç bela verdım biraz işte

Ebbisss hadi kilonu yaz da listeye ekleyelim genel paylaşıma ekleyeceğimmmmmmmmmm çabuk ollllll

tebrikler kuzucummmm, gitmiş nihayet hem de pek güzel gitmiş...sevdam da o iştah açıklığına rağmen 200 gr ile iyi yırtmış... öperim ikinizi de çoook selamlar sevdama

Evet tatlım, çok şükür gittii ben de senin adına çok sevindimm...

çoookkk mutlu oldummmmmmm

Tebriklerrr canımmmm

Eki Görüntüle 1051781
işteeeeeeeeeee biraz bulanık çıktı şarjım azdı flaşı açamadım çekerken=)))0,8 verdimm ayy feci mutluyum az kaldı hedefimeee

günaydın sevgili takım ,
kilo bildirimim
:101::109:

geçen hafta 67.4

bugün 67.2

ortalama % 0.29

Ellerine sağlıkkk liliciğimmm seni ve kilo veren tüm arkadaşlarımı da tebrik ediyorum (alıntılayamadım herkesi)

Gerçekten 5. takım bir harika yahuuuuu

59.5 bebişler yuppi yuppi aç geçen 9 ay ve verilen31 kilo kaldı son9

Yaaaaq yetişemedim yaaaa

ebbiss dunku menusunu de yazmadi, bugun bildirim de henuz yazmadi. nerde acaba?

Yaaaa offff kızlar bnm kızı kardeşim sıvılce tedavısı göuyo bi ilaç kullanıyor gitmiş yüzüne ağda yaptırmış derbisi kalktı yüzü 1 ay sonra düğünü var onla uğraşıyor ya uf kusura bakmYın yetişemedım

Ellerine sağlıkkk liliciğimmm seni ve kilo veren tüm arkadaşlarımı da tebrik ediyorum (alıntılayamadım herkesi)

Gerçekten 5. takım bir harika yahuuuuu
Teşekkür ederim Gamze ben de seni tebrik ederim
Listeyi de sonunda saat birazcık geçse de paylaştım yaa malum bugün haftanın son mesai günü öyle olunca işler de yoğun oluyor
valla hangine yetişeceğimi şaşırdım

Aynen canım, ellerine sağlık olsun, emeği geçen herkesin

foursquare'imi vereyim istersen

numarami atayim ozelden

Kızlar Elif (ebbisss) arkadaşımız sayesinde ortalamamız yükseldi çok şükür - son anda
0,83ten 0,92ye çıktı - bu hafta tüm takımların oranları yakın 4. sıradayız şu an bu hafta gruplar arası kıyasıya mücadele var

Son düzenleme:

bugun kendimi serbest biraktim ama haftaya ortalamayi insallah ben yukselticem :)

Kızlar

Bu akşam kuzenimin kınası var pazar günüde düğünü

Malum bu gibi durumlarda yemek yemeğe fırsat olmaz çok hareketli olursun

O nedenle paylaşımda bulunamayabilirim

Gerçi yarın evde temizlik yapıcam uğramaya çalışırım

Oynaya oyanaya bayaa bir kalori yakarım ben

Not: Karadenizliyiz erkek tarafıda öyle horonlarımız en az 20 dk sürüyor siz hesap edin gidecek eforu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…