- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #110.781
Allah razı olsun canım inşallah
Canım sen yürüyüşe başlayalı çok oldu arkadaşın yeni bu nedenle şimdilik sana ayak uyduramaması normal
Biraz daha zaman geçince alışacaktır.
Bişi daha söylicem ben eşimle yürürken tempolu olamıyorum ama tek başımayken gayet tempoluyum sendede oyle oluyor mu ?
vallahi, itiraf edeyim mi bugünkü yürüyüş beni bile zorladı, bakalım yarın için gelebilecek mi benim arkadaş, dediğin gibi kondisyonsuz olduğu için et kesilmesi olabilir ben bile dağıldım....ellerim hala şişbi de akşam eşim gelince çıkalım diyor bakalım ne olacak halim... canım eşim de hızlı yürür o sebeple sıkıntı yaşamıyorum ben ama tek yürüdüğümde daha iyi konsantre oluyorum
LUCI'nin bugünkü menüsü:
sabah: 06:30
nescafe-sade ve şekersiz
öğle: 12:00
1/2 tabak ıspanak yemeği+ 2 yk yoğurt
1/2 tabak pırasa yemeği
1/2 tabak yeşil salata
ara:
3 adet ufak kuru kayısı
5 i bi arada bitki çayı
akşam: 16:30
tavuklu arpa şehriye çorbası 1 kase
su: 3 litre
spor: 180 dk ( 15 km ) hızlı tempo yürüyüş (08:45-11:45)
evet evet daha i konsantre oluyorum bu daha doğru bir cümle oldu
heyt bee menü harika canım
canım sağol güzelim vallahi hafta sonunu telafi etmem şart... off offf ... bu yaz aylarının gelmesi ve piknik modu kötü oldu yahu
öyle deme biz yaza kadar veririz bu kiloları inşallahh
selam hanimlar ben geldimm :) Allah in izniyle basladim bugun diyetimee
yok canım daha önce paylaşmıştım burda bir lste onu yapcam
daha öncede denedim güzel sonuç aldım şimdi yine yapcam bakalım
Bak şöyle birşey
Eki Görüntüle 1056130
tamam canım hatırladım şimdi hatta bu menü bana kilo aldırır demiştim :) kolay gelsin kuzum inşallah işe yarar
sagol canimhaydi hayırlı uğurlu olsun canım..iraden bol, menülerin diyet olsun inşalllahhhh :)
gulanne canım sen daha önce yarışmalarda bulunmuşmuydun canım ben mi atladım
sevda gamze nerelerde sesleri çıkmıyor bugün büyük oğlumun doğum günü okulda istedi doğumgününü öğleden sonrası pastasını alıp okula gideceğiz bakalım koşturmaca devam ediyor
5. takim merhaba,
haftasonu raporumu vereyim. cuma serbest takilmistim malum, artik soguk alginligindan mi yoksa yedigim bisi mi dokundu bilmiyorum cumartesi pazar siddetli ishal ile gecti. bayagi kotu oldugu icin biraz midemdeki suyu tutsun diye ekmek vs yedim, yani cumartesi pazar da pek diyete dikkat edemedim. en son kuru kahve-limon ikillisi de iyi gelmeseydi doktora gidecektim herhalde. bu sabah da tahlil icin kan verdim, bir de alerjik astimim icin gogus hast. uzmanina gorundum. spor yapmak astimima iyi gelmis, ciger kapasitem artmisacikcasi alerjik astim ilacini cok unutuyorum, cok duzensiz kullaniyorum son uc aydir. biraz daha dikkat etsem iyi olacak.
dun aksam kardesimde kaldim, mesafe olctugum kadari 9,66 km 110 dk, biraz da avm icindeki yuruyus var, orada sadece kronometre calistirmistim 44 dk. yani dun toplam 154 dk 10+ km yuruyus var.
ilginiz için tşk ediyorummm
merhaba kızlarascık göz gezdirdim de masallah kilo veren verene çoookkk sevindimmmm...azminizin devamını dilerimm
aslında veda etmeye gelmiştim amaaaa tartıda 90 ı görünce dedimkiiii ben napıyorum yaa burayıda bırakırsam vayy halime benimmillet ayda 2 kilo alır hamilelikte ben haftada 2şer kilo gidiyorum tahmin edersinizki çok moralim bozuluyor hareketimde kısıtlanınca daha hızlı kilo almaya başladım sanki :18::18:
sonra kahve evet zararlı bile bile içiyorum bundan kötüsü yok zatensigara alışkanlığım yok ama kahve delisiyim ben ve bi türlü hamilelikte olsa bırakamadım işte bi ara kendimi alıştırmıstım sütlü yada süttozlu içmeye ama bu aralar oda kar etmiyor illaki sade içiyorum ne hikmetse kahvesiz enfazla 4 gün falan dayandım sanırım ama dönüşü hep daha kötü oldu magnorm evet kramp ve sancılarımı azaltması için içiyorum aslında ,kabızlığıma fayda sağlasın diye gece değilde sabah aç karnına içiyorum..
aralarda katı yemek daha mantıklı haklısın canım ..şu fırınlarda satılıyor parmak boyutunda olan kıtırlara ne deniyor yarın onlardan alayım diyorum aralar içinyoğurtla kuru meyve yada yaş meyve yemek daha uzun tokluğa sebep oluyormus onuda yeni öğrendim bu arada..
tşk ederim gulanne insallah hayırlısıyla vaktinde gelsin kızım... gören erkekmi diyor doğuma az mı kaldı diyorkızım iyice indi aşağıya çok korkuyorum.. (29.haftadayım) 32.haftalara kadar dayanır insallah kızçem
menumude paylaşayım hemencik;
sabah:
2 dilim yumurtalı ekmek (balık ekmekte deniyor bazı yerlerde)
4 zeytin
1 parmak kadar peynir
1 tatlı kaşığı bal,1 tk çilek marmelatı
2 fincan ıhlamur
1 karede etimekli irmik tatlısı (etimeği sütle ıslatmıştım şerbet kullanmadım)
öğlen:
dünden kısırım vardı içine 2 domates..4 yaprak marul doğrayıp yedim
akşama : balık,soğan salata..
yarın tekrar nts için doktora gidicem insalah sancım çıkmaz bu sefer.. bende 30dkda olsa bi yuruyus falan yapayım..
bravo valla hem menün hem sporun çok güzelllLUCI'nin bugünkü menüsü:
sabah: 06:30
nescafe-sade ve şekersiz
öğle: 12:00
1/2 tabak ıspanak yemeği+ 2 yk yoğurt
1/2 tabak pırasa yemeği
1/2 tabak yeşil salata
ara:
3 adet ufak kuru kayısı
5 i bi arada bitki çayı
akşam: 16:30
tavuklu arpa şehriye çorbası 1 kase
su: 3 litre
spor: 180 dk ( 15 km ) hızlı tempo yürüyüş (08:45-11:45)
gayet güzel benceeeeeeeeeeeeeBende Menümü yazayımda çıksın aradan
bugün detoks diyetine başlayacaktım ancak çalışma saatim öğlen olduğundan yarın başlıcam
bu nedenle bugün biraz dikkatsizdim. Ama kötüde olduğunu düşünmüyorum
Sabah
2 dilim ekmek ibüyüklüğünde sandviç (1 salam,1 kaşar peynir,zeytin)
Çay
Öğlen
4 yl pilav
2 yk taze fasulye
salata
1/2 kase mercimek çorbası
Akşam
1 kase çorba
Su : 2 lt yaklaştım +devam
Spor : bugün dünün yorgunluğundan yürüyemedim
Kaçamak olarakda 1 snikers yarısı
Selam kızlar
Bugün işler yoğundu uzun uzun sizinle ilgilenmek isterdim olmadı
Diyet miyet hak getire güne güzel başladım ama akşama doğru moral olarak biraz kötüydüm yani belli birşey yoktu da işlerin yoğunluğu yordu o da psikolojik olarak çok etkiledi beni - yarın yazarım ama pek parlak bir menü çıkardığımı söyleyemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?