- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #110.801
yarın yeni bir baslangic yapmaya odaklayalim kendimizi lilycim. benim bugunum de parlak degildi. izne mi ayrilsam dedim ama emin degilim. cuma tartidan hic umutlu degilim
ben de umutlarımı yarına bağladım canım - yeni bir günde yeni bir başlangıç yapıp telafi edebilirim dedim kendimce - bir de hafta sonu memlekete oradan da seminere gideceğim bir hafta - bu hafta yoğun geçecek gibi görünüyor işte de evde de...
bahardan mı işlerden mi çözemedim aslında sabah güzel başladım gece 2den sonra yattım ama sabah 7de kalktım ve hiç yorgun değildim güzelce hazırlandım falan ama işte o kadar yoğundum ki 5e 10 kala iş bitti bi 15 dk kendime gelemedim sonra da ruh halim çökmüş gibiydi tatlıcıdan şerbetli tatlı alıp yemek istedim ama yapmadım daha hafif atlatmaya çalıştım o derece kendimi frenledim ama yine de tatmin olmadım pişmanlık da yok ama moralsizim yaaahalledersin insallah her seyi guzel bir sekilde. su bahar motivasyonsuzlugunu ustumuzden bir atabilseydik...
bahardan mı işlerden mi çözemedim aslında sabah güzel başladım gece 2den sonra yattım ama sabah 7de kalktım ve hiç yorgun değildim güzelce hazırlandım falan ama işte o kadar yoğundum ki 5e 10 kala iş bitti bi 15 dk kendime gelemedim sonra da ruh halim çökmüş gibiydi tatlıcıdan şerbetli tatlı alıp yemek istedim ama yapmadım daha hafif atlatmaya çalıştım o derece kendimi frenledim ama yine de tatmin olmadım pişmanlık da yok ama moralsizim yaaa
canim gec yattigin icin moralsiz hissetmissin sanirim. cunku mutluluk hormonu da gece karanlikta uyurken salgilaniyor diye biliyorum. ben birkac gece duzenli uyumasam hemen daha karamsar olmaya basliyorum. bugun uykunu guzel alirsan yarina moralin de yerinde olur insallah.
belki olabilir - ben daha çok işlere bağlıyorum bilmediğim şeyler ve anlamakta zorlanıyorum ama yapmak zorunda bırakılıyorum bir de mesai bitmiş ben hala uğraşıyorum ara da toplamda 5dk verdik 3 saat içinde haliyle o da moralimi aşağı çekti sanırım
inşallah canımkahve o durumlarda bana cok iyi geliyor.
yarindan itibaren 3 gun guzel gecsin, cumaya az da olsa eksileri gorelim
inşallah canım
bu arada dün için 30 bugun için de 45 dk yazar mısın çizelgeye söylemeyi unutmuşum
günaydınlarr
ebbisss cim koyma kzınla resmini yaa maşallah çok tatlı ben bi kız doğurmayı beceremedim geçmiş olsun ayağına bu arada
Tskler kaptanı geçmedi kör olasınlar
canımmm yaa çok tatlısınız maşallahebbissss sen 83 kilo olduğuna eminmisin,boyun kaç bu arada
5. takim merhaba,
haftasonu raporumu vereyim. cuma serbest takilmistim malum, artik soguk alginligindan mi yoksa yedigim bisi mi dokundu bilmiyorum cumartesi pazar siddetli ishal ile gecti. bayagi kotu oldugu icin biraz midemdeki suyu tutsun diye ekmek vs yedim, yani cumartesi pazar da pek diyete dikkat edemedim. en son kuru kahve-limon ikillisi de iyi gelmeseydi doktora gidecektim herhalde. bu sabah da tahlil icin kan verdim, bir de alerjik astimim icin gogus hast. uzmanina gorundum. spor yapmak astimima iyi gelmis, ciger kapasitem artmisacikcasi alerjik astim ilacini cok unutuyorum, cok duzensiz kullaniyorum son uc aydir. biraz daha dikkat etsem iyi olacak.
dun aksam kardesimde kaldim, mesafe olctugum kadari 9,66 km 110 dk, biraz da avm icindeki yuruyus var, orada sadece kronometre calistirmistim 44 dk. yani dun toplam 154 dk 10+ km yuruyus var.
selamlar hayırlı ve ve mutlu bir olsun inşallah
şahnurum cuma günü babam geldi, dün akşam da gitti.o yüzden girmedim özlemişim yaaa iyi oldu valla
lucim sen nasılsın tatlım aldım ama haberini hadi bakalım son gaz devamsın maşallah.
ebbis canım bebişin gerçekten çok tatlı maşallahrabbim uzun ömürler versin
yuzeycim sen nasılsın
vazgeçmek yok çok geçmiş olsun.inşallah bugün daha iyisindir
lilycim bu hafta koşuşturmalı bir hafta olcak demişsin kolay gelsin tatlım.
ushaia canım hamilelikte normal kilo alman fazla kafanı takıp üzme kendini inşallah doğum sonra toparlarsın.kendini üzmen bebeğini de etkiler.ben ikinci hamilelğimde 30 kilodan fazla almıştım 100 kilonun üzerine çıkmıştım en son.
gamze sana bişey yok seni görüyorum zaten hergün
.
Selam canım kolay gelsin dileğin için teşekkürlerselamlar hayırlı ve ve mutlu bir olsun inşallah
şahnurum cuma günü babam geldi, dün akşam da gitti.o yüzden girmedim özlemişim yaaa iyi oldu valla
lucim sen nasılsın tatlım aldım ama haberini hadi bakalım son gaz devamsın maşallah.
ebbis canım bebişin gerçekten çok tatlı maşallahrabbim uzun ömürler versin
yuzeycim sen nasılsın
vazgeçmek yok çok geçmiş olsun.inşallah bugün daha iyisindir
lilycim bu hafta koşuşturmalı bir hafta olcak demişsin kolay gelsin tatlım.
ushaia canım hamilelikte normal kilo alman fazla kafanı takıp üzme kendini inşallah doğum sonra toparlarsın.kendini üzmen bebeğini de etkiler.ben ikinci hamilelğimde 30 kilodan fazla almıştım 100 kilonun üzerine çıkmıştım en son.
gamze sana bişey yok seni görüyorum zaten hergün
.
Günaydın 5. takım
Dün pek giremedim işler yoğun hatta 3 saat arada sadece 1-2 defa 5er dklık molayla çalıştık akşama da tabii beynim durdu modum düştü yatana kadar da öyleydi bir de hafta sonu yola gideceğim valla erkekler ne şanslı
ben hem çalışıyorum hem eve gidip iş yapıyorum (Allhtan evli değilim yoksa halim harap) kendime de vakit ayırmam lazım - evde çıkan sorunlarla - problemli insanlarla uğraşıyorum üstüne hem sabırlı hem becerikli hem de herşeyi şıp diye anlayan biri olmam bekleniyor
ama aynını burada bir erkek yapsa sorun yok o erkekvalla canlarım hala moralsizim bugün yeni bir gün yeni başlangıç falan diyeceksiniz ama inanın şu an beni bekleyen işleri düşününce pek moralli olamıyorum aynı anda normalde en az 5 kişinin görevi olan şeylerle meşgulum ayrıca iş çıkışı yapılacaklar da var - cumaya kadar hepsini yetiştirmem lazım
arada gelip yazabilirsem belki bir nebze düzelirim
sizi seviyorum iyi ki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?