Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet canım bence de dengelemişsin Akşam menüsü güzel hafif

Hm cim Oyun nasıl işleediyse bilinçaltına rüyanda bulmuş seni senin de günün güzel geçsin

Hahaaa istakoz mu aradinizz:)))))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sorma ya bir de telefonda eşim söyledi hıı doğru seninkisi daha açılmadı demişim bulamayınca, bu ıstakoz zımbırtısı ileriki levellerde açılıyor da eşim de daha açılmadı

Afiyet olsun kaptan, ben de kahvemi içmeden uyanamıyorum hiç ..

canımmm yaa çok tatlısınız maşallahebbissss sen 83 kilo olduğuna eminmisin,boyun kaç bu arada

Ben hiç dikkat etmemişim 83 kilo olduğuna, bence de hiç göstermiyor

Katı ama az yemekten değil kurallardan dolayı kuralları kesim şuan kahvemi içmekteyim.son çarem zayıflamak için

Durumdacım sen hiç o vücuduna acımıyor musun canım ya ?
Bütün gün ayaktasın, küçücük bir bebeşin var öyle diyetler ile vücuduna zarar vereceksin, kasların eriyecek, kilo konusunda düşünürsen zaten kaslar eridikten sonra azıcık yesen kilo alacaksın . Zaten bir şey kalmamış şöyle güzelce versene kilolarını, illa hızlı vereceğim diyorsan en azından dukan yap, onu da sağlıklı bulduğumdan değil de isveçten iyidir .

Hm cim Oyun nasıl işleediyse bilinçaltına rüyanda bulmuş seni senin de günün güzel geçsin

Çok bağımlı olma alt yapım olduğuna inanıyorum

gulannecim nasıl gidiyo diyet
canım cumartesi iyiydide pazar bozdum,bugün devam ediyorum umarım bu hafta 70 leri görürüm

evet hiç göstermiyor

Kızlar Selamm

Çok çok çok yorgunum

Ayaklarım şiş, ağıdan geberiyorum

Şuan iş yerindeyim 11 de geldim 9 da çıkcam

Çalışacak halim dermanım yok

Ama sanırım yine kemençe çalsa yine oynarım

Haftasonu çok düzensiz yemelerim oldu ama çok yemedim yiyemedim zaten fırsatım olmadı

Sadece sabah ve akşam yemeği yedim dediğim gibi çikolata,pasta yada dondurma falan yemedim canımın cekeceği kadar fırsatım zamanım olmadı.

Sizler nasılınız??

Son düzenleme:
gulanne canım sen daha önce yarışmalarda bulunmuşmuydun canım ben mi atladım
sevda gamze nerelerde sesleri çıkmıyor bugün büyük oğlumun doğum günü okulda istedi doğumgününü öğleden sonrası pastasını alıp okula gideceğiz bakalım koşturmaca devam ediyor

günaydın kızlaaaarrr...cumartesi çok şükür iyiydi ama pazar piknik planı çıkınca ortaya azıcık cozutmuş bulunan bu arkadaşınız bu sabah tamıtamına 3 saat yüksek tempoda 15 km yürüyerek pazarın ağırlığını üstünden atmış bulunmakta( dün piknikte kendime bir spor arkadaşı buldum onun da verecek 6 kilosu var, bugünden itibaren birlikte başladık, bakalım bana ne kadar dayanabilecek:) ...

herkese keyifli ve güzel bir gün dilerim..şimdi dinlenip filmimi izleyeceğim...görüşürüz yine

canım benim tebrik ederimAllah mutluluğunuzu bozmasın alnınızın akıyla bu işi başarırsınız.

Valla o kadarını bilmiyorum ama sen bakıyorsun anlaşılan

şirinem benim keşke aynı şehirde yaşasaydık da birlikte yürüseydik...yalnız hergün yürüyen ben bile bugün dağılmışım yahu her yerim tutulmuş...bakalım akşam nasıl yürüyeceğim

hey maşallahhh

geçmiş olsun canım umarım suan birşeyi yoktur.

Selam kızlar
İyi akşamlar güzel hafta sonlarınız olsun inşallah
ben bugün tembellik yaptım tüm gün dinlendim yattım uyudum
yarın da temizlik modunda olacağım fırsat bulursam girer yazarım

en güzeli canım ne güzel dinlenmişsin darısı başıma

Eki Görüntüle 1054182

Ver sonunda sol ayağım perte çıktı yan yan basıyorum ve ayağım şiş yürüyüş yapamıcam bu hafta leslie yapabilirim belki ayağım geçince yürüyüşe devam

canım benim dikkat et yüklenme kendine o kadar. Ara verdiğin ii olmuş

Arkadaşlarrr bu ne sessizlik. Hande yuruyusten bildiriyor,7. Kmdeyim :)

handeye iyi yürüyüşlerr

Yarın isveçe başlıyorum artık son diyetim:) sarı mini s beden bir elbise aldım şuanndüdük gibi oldum giyince ama hedefim ona sığmak

hadi bakalım hayırlı olsun canım

Merhabalar kizlar....annem gelmisti ya gezdik dolastikk cok yorgunum bugu anormal derecede diyeti bozdum..waffle yefim(( yarindan itibaren yine dikkat edicemm..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

olsun canım ye ama gününü öldürme gün içindede dikkat et yarına daha dikkat edersin olur biter

Ama biz bugün gezdik diyette sekteye uğradı tabiki bugünün özeti

Eki Görüntüle 1054936 Eki Görüntüle 1054935 Eki Görüntüle 1054934

maşallah canım çok şirinsiniz

hem haftasonu hem güzel bir menü tebrikler

Günaydın 5. takımın güzelleri
Hepinize güzel, mutlu, keyifli bir hafta dilerim

Günaydınlar takım
Herkese güzel bir hafta dilerim . Diyetlerimizden sapmadan , bol sporlu bol sağlıklı

teşekkürler kızlarrr

Ohh maşallah canım kendine arkadaştta bulmussun harika olmuş senin için

Ne bileyim ya birde bunu deniycem okadar taktımki zayıflamayı herşeyi yapıyorum

canım benim tebrik ederimAllah mutluluğunuzu bozmasın alnınızın akıyla bu işi başarırsınız.

Ohh maşallah canım kendine arkadaştta bulmussun harika olmuş senin için

canım zeynebim Allah razı olsun tatlım, Rabbim senin de gönlüne göre versin bir an önce şu iş durumundaki belirsizliği düzenleyip seni refaha kavuştursun inşallah tatlım...

evet canım yaa ben hep tek yürüyordum sabahları <( akşamları eşimle yürümek de çok keyifli geliyordu) şimdi o arkadaşta ben de geleyim deyince sevindim...sohbet ede ede yürüdük...fakat ona ağır geldi sanırım bu günkü yürüyüş.bakalım ne kadar uyabilecek bana

Allah razı olsun canım inşallah
Canım sen yürüyüşe başlayalı çok oldu arkadaşın yeni bu nedenle şimdilik sana ayak uyduramaması normal

Biraz daha zaman geçince alışacaktır
.

Bişi daha söylicem ben eşimle yürürken tempolu olamıyorum ama tek başımayken gayet tempoluyum sendede oyle oluyor mu ?

5. takim merhaba,

haftasonu raporumu vereyim. cuma serbest takilmistim malum, artik soguk alginligindan mi yoksa yedigim bisi mi dokundu bilmiyorum cumartesi pazar siddetli ishal ile gecti. bayagi kotu oldugu icin biraz midemdeki suyu tutsun diye ekmek vs yedim, yani cumartesi pazar da pek diyete dikkat edemedim. en son kuru kahve-limon ikillisi de iyi gelmeseydi doktora gidecektim herhalde. bu sabah da tahlil icin kan verdim, bir de alerjik astimim icin gogus hast. uzmanina gorundum. spor yapmak astimima iyi gelmis, ciger kapasitem artmis acikcasi alerjik astim ilacini cok unutuyorum, cok duzensiz kullaniyorum son uc aydir. biraz daha dikkat etsem iyi olacak.

dun aksam kardesimde kaldim, mesafe olctugum kadari 9,66 km 110 dk, biraz da avm icindeki yuruyus var, orada sadece kronometre calistirmistim 44 dk. yani dun toplam 154 dk 10+ km yuruyus var.

Kalorifer yanmıyor dondum yaaaa esneyip duruyorum soğuktan hem aç hem soğuk:) bugun daha ilk günüm birazdan yoğurt yiyeceğim akşamda ızgara et ve salata.

spor yarisinda son durum. katilmak isteyenleri eklerim.

[table="width: 500, class: grid"]
[tr]
[td]Yarismaci[/td]
[td]04.04[/td]
[td]05.04[/td]
[td]06.04[/td]
[td]07.04[/td]
[td]08.04[/td]
[td]09.04[/td]
[td]10.04[/td]
[td]Toplam[/td]
[/tr]
[tr]
[td]vazgecmekyok[/td]
[td]50[/td]
[td]0[/td]
[td]154[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ebbiss[/td]
[td]180[/td]
[td]40[/td]
[td]Izinli[/td]
[td]Izinli[/td]
[td]Izinli[/td]
[td]Izinli[/td]
[td]Izinli[/td]
[td]220[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lily86[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hnd_[/td]
[td]-[/td]
[td]40[/td]
[td]70[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

Son düzenleme:

Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

aman gözünü seveyim sancı falan çıkmış dikkat et kendine

canim ara ogunlerde ayran ya da sut icersen ya da yogurt yersen seni tok tutar iyi olur. ama kati olmasi sivi olmasindan daha iyidir cunku daha tok tutar. ara ogunu bence kaldirma ama toplam kaloriyi paylastir ara ogunlere.

ilginiz için tşk ediyorummm
merhaba kızlar ascık göz gezdirdim de masallah kilo veren verene çoookkk sevindimmmm...azminizin devamını dilerimm

aslında veda etmeye gelmiştim amaaaa tartıda 90 ı görünce dedimkiiii ben napıyorum yaa burayıda bırakırsam vayy halime benim millet ayda 2 kilo alır hamilelikte ben haftada 2şer kilo gidiyorum tahmin edersinizki çok moralim bozuluyor hareketimde kısıtlanınca daha hızlı kilo almaya başladım sanki :18::18:
sonra kahve evet zararlı bile bile içiyorum bundan kötüsü yok zaten sigara alışkanlığım yok ama kahve delisiyim ben ve bi türlü hamilelikte olsa bırakamadım işte bi ara kendimi alıştırmıstım sütlü yada süttozlu içmeye ama bu aralar oda kar etmiyor illaki sade içiyorum ne hikmetse kahvesiz enfazla 4 gün falan dayandım sanırım ama dönüşü hep daha kötü oldu magnorm evet kramp ve sancılarımı azaltması için içiyorum aslında ,kabızlığıma fayda sağlasın diye gece değilde sabah aç karnına içiyorum..
aralarda katı yemek daha mantıklı haklısın canım ..şu fırınlarda satılıyor parmak boyutunda olan kıtırlara ne deniyor yarın onlardan alayım diyorum aralar için yoğurtla kuru meyve yada yaş meyve yemek daha uzun tokluğa sebep oluyormus onuda yeni öğrendim bu arada..
tşk ederim gulanne insallah hayırlısıyla vaktinde gelsin kızım... gören erkekmi diyor doğuma az mı kaldı diyor kızım iyice indi aşağıya çok korkuyorum.. (29.haftadayım) 32.haftalara kadar dayanır insallah kızçem

menumude paylaşayım hemencik;
sabah:
2 dilim yumurtalı ekmek (balık ekmekte deniyor bazı yerlerde)
4 zeytin
1 parmak kadar peynir
1 tatlı kaşığı bal,1 tk çilek marmelatı
2 fincan ıhlamur
1 karede etimekli irmik tatlısı (etimeği sütle ıslatmıştım şerbet kullanmadım)

öğlen:
dünden kısırım vardı içine 2 domates..4 yaprak marul doğrayıp yedim

akşama : balık,soğan salata..

yarın tekrar nts için doktora gidicem insalah sancım çıkmaz bu sefer.. bende 30dkda olsa bi yuruyus falan yapayım..

canııım oğluşuna nice mutlu, keyifli, sağlıklı,uzuuun yıllar dilerim hep beraber geçireceğiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…