- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #110.761
Merhaba,
Bir kaç gündür paylaşım yapamıyorum, şehir dışındaydım, cumartesi biraz fazlaca kaçırdım ancak dün dengeledim sanıyorum. Saatler çok şaştı tabii yolculuk filan girince.
Menüm:
Sabah: 1 yumurta, iki kibrit kutusu peynir, iki dilim light ekmek, çay, domates salatalı, 5 zeytin
Ara: 1 elma, yarım paket diyet bisküvi
Öğle: Bir tane esmek ekmeğe sandviç, ayran
Akşam 5-6 kuru kayısı, activia, bir dilim light ekmek ve bir parça peynir.
Spor: Çok fazla yürüdük, 16000 adım olmuş, neredeyse 10 km
Su: maalesef çok az, bugün dengeleme yapacağım.
Ama biz bugün gezdik diyette sekteye uğradı tabiki bugünün özeti
Eki Görüntüle 1054936 Eki Görüntüle 1054935 Eki Görüntüle 1054934
Kızlar günaydın ..
Umarım herkes için güzel bir gün olur, ben sabah uyanınca olanları hatırlayarak, hatırlamak istemeyerek uyandım
Gece uyanıyorum, eşimi uyandırıyorum aşkım yerde baksana diye
Kocaman aşkım kocaman diyorum.
Paşam uyanıyor böcek arıyor, böceği öldürecek, sonradan aklına geliyor ve bana soruyor ne arıyoruz :26:
Benden cevap geliyor ıstakoz
Hay day oynuyorum ya malum, ıstakoz yakalayıp hasat ediliyor, artık nasıl etkisinde kaldıysam
Sonrasında ben yatıyorum tekrar ve neler olduğunu idrak edip eşime soruyorum,, aşkım biz ne aradıkIstakoz aradık aşkım hadi yüzüne vurmadım uyuyalım diyor ve uyuyoruz ama uyanınca çok güldüm kendime
Hahaaa istakoz mu aradinizz:)))))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydınlarr
ebbisss cim koyma kzınla resmini yaa maşallah çok tatlı ben bi kız doğurmayı beceremedim geçmiş olsun ayağına bu arada
hm cim çok alemsin demek istakoz aradın
elendil canım gülanne de gelsin hedeflerinizi yazıp düzeltme vereyim ben püsküüt e
hazoş cum gözün aydın tatlım
neyse ben bi çay kahve içip ayılayım daha sonra görüşürüz
canımmm yaa çok tatlısınız maşallahebbissss sen 83 kilo olduğuna eminmisin,boyun kaç bu arada
Katı ama az yemekten değil kurallardan dolayı kuralları kesim şuan kahvemi içmekteyim.son çarem zayıflamak için
Hm cimOyun nasıl işleediyse bilinçaltına rüyanda bulmuş seni senin de günün güzel geçsin
canım cumartesi iyiydide pazar bozdum,bugün devam ediyorum umarım bu hafta 70 leri görürümgulannecim nasıl gidiyo diyet
Sorma ya bir de telefonda eşim söyledi hıı doğru seninkisi daha açılmadı demişim bulamayınca, bu ıstakoz zımbırtısı ileriki levellerde açılıyor da eşim de daha açılmadı
Afiyet olsun kaptan, ben de kahvemi içmeden uyanamıyorum hiç ..
Ben hiç dikkat etmemişim 83 kilo olduğuna, bence de hiç göstermiyor
Durumdacım sen hiç o vücuduna acımıyor musun canım ya ?
Bütün gün ayaktasın, küçücük bir bebeşin var öyle diyetler ile vücuduna zarar vereceksin, kasların eriyecek, kilo konusunda düşünürsen zaten kaslar eridikten sonra azıcık yesen kilo alacaksın . Zaten bir şey kalmamış şöyle güzelce versene kilolarını, illa hızlı vereceğim diyorsan en azından dukan yap, onu da sağlıklı bulduğumdan değil de isveçten iyidir .
Çok bağımlı olma alt yapım olduğuna inanıyorum
iyiyim canım sen nasılsın,zamanla oturtursun işinide inş. rabbim muvaffak etsin inş.
eve gelirken 100 lk viskiyi kaptım geldimmmm, anlaşmayı imzaladık çok şüükür :) bu da benim için 1 yıl boyunca çok çok ciddi bi gelir artışı demek-ki güzel oldu...bugün diyet falan yok, akşama yemekler hazırlayıp eşime sürprizi vereceğimmm... teşekkür ederim sevgili dostlarım dostluğunuz için, iyi ki varsınız...şu an bile sarhoş gibiyim... mutluluk sarhoşu... çok şükür yahu... azmin faydaları
Lucim sadece kendini değil 15 kişiyi daha düşünmek zorundasın, zordur eminim ama ne güzel hallediyorsun demek kaç kişiye ekmek kapısı oluyorsun..
Bu facebooktan değil direk telefona yüklü ama mantığı aynı sanırım, nasıl bir bağımlılıktır yahu, geçen arkadaşlar çağırdı, dedim gitmeyelim elimde telefon ayıp olur
Tuvalette bile bakıyordur Zeynepcim de tabi onu sana söylemez
Bn bu ay 19 km yürümüş müyümdür acaba
şirinem benim keşke aynı şehirde yaşasaydık da birlikte yürüseydik...yalnız hergün yürüyen ben bile bugün dağılmışım yahu her yerim tutulmuş...bakalım akşam nasıl yürüyeceğim
Slm kızlar küçük oğlan ateşlendi bugün sürekli batağın yattı hayırlısı ile yarın eve dönelim nasıl olacak bu arada gülanne ve elendil için hedef kg da eklememiz gerekiyordu dün atlamışım
Selam kızlar
İyi akşamlar güzel hafta sonlarınız olsun inşallah
ben bugün tembellik yaptım tüm gün dinlendim yattım uyudum
yarın da temizlik modunda olacağım fırsat bulursam girer yazarım
Eki Görüntüle 1054182
Ver sonunda sol ayağım perte çıktı yan yan basıyorum ve ayağım şiş yürüyüş yapamıcam bu hafta leslie yapabilirim belki ayağım geçince yürüyüşe devam
Arkadaşlarrr bu ne sessizlik. Hande yuruyusten bildiriyor,7. Kmdeyim :)
Yarın isveçe başlıyorum artık son diyetim:) sarı mini s beden bir elbise aldım şuanndüdük gibi oldum giyince ama hedefim ona sığmak
Merhabalar kizlar....annem gelmisti ya gezdik dolastikk cok yorgunum bugu anormal derecede diyeti bozdum..waffle yefim(( yarindan itibaren yine dikkat edicemm..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ama biz bugün gezdik diyette sekteye uğradı tabiki bugünün özeti
Eki Görüntüle 1054936 Eki Görüntüle 1054935 Eki Görüntüle 1054934
Merhaba,
Bir kaç gündür paylaşım yapamıyorum, şehir dışındaydım, cumartesi biraz fazlaca kaçırdım ancak dün dengeledim sanıyorum. Saatler çok şaştı tabii yolculuk filan girince.
Menüm:
Sabah: 1 yumurta, iki kibrit kutusu peynir, iki dilim light ekmek, çay, domates salatalı, 5 zeytin
Ara: 1 elma, yarım paket diyet bisküvi
Öğle: Bir tane esmek ekmeğe sandviç, ayran
Akşam 5-6 kuru kayısı, activia, bir dilim light ekmek ve bir parça peynir.
Spor: Çok fazla yürüdük, 16000 adım olmuş, neredeyse 10 km
Su: maalesef çok az, bugün dengeleme yapacağım.
Kızlar günaydın ..
Umarım herkes için güzel bir gün olur, ben sabah uyanınca olanları hatırlayarak, hatırlamak istemeyerek uyandım
Gece uyanıyorum, eşimi uyandırıyorum aşkım yerde baksana diye
Kocaman aşkım kocaman diyorum.
Paşam uyanıyor böcek arıyor, böceği öldürecek, sonradan aklına geliyor ve bana soruyor ne arıyoruz :26:
Benden cevap geliyor ıstakoz
Hay day oynuyorum ya malum, ıstakoz yakalayıp hasat ediliyor, artık nasıl etkisinde kaldıysam
Sonrasında ben yatıyorum tekrar ve neler olduğunu idrak edip eşime soruyorum,, aşkım biz ne aradıkIstakoz aradık aşkım hadi yüzüne vurmadım uyuyalım diyor ve uyuyoruz ama uyanınca çok güldüm kendime
Günaydın 5. takımın güzelleri
Hepinize güzel, mutlu, keyifli bir hafta dilerim
Günaydınlar takım
Herkese güzel bir hafta dilerim . Diyetlerimizden sapmadan , bol sporlu bol sağlıklı
günaydın kızlaaaarrr...cumartesi çok şükür iyiydi ama pazar piknik planı çıkınca ortaya azıcık cozutmuş bulunan bu arkadaşınız bu sabah tamıtamına 3 saat yüksek tempoda 15 km yürüyerek pazarın ağırlığını üstünden atmış bulunmakta( dün piknikte kendime bir spor arkadaşı buldum onun da verecek 6 kilosu var, bugünden itibaren birlikte başladık, bakalım bana ne kadar dayanabilecek:) ...
herkese keyifli ve güzel bir gün dilerim..şimdi dinlenip filmimi izleyeceğim...görüşürüz yine
Sorma ya bir de telefonda eşim söyledi hıı doğru seninkisi daha açılmadı demişim bulamayınca, bu ıstakoz zımbırtısı ileriki levellerde açılıyor da eşim de daha açılmadı
Afiyet olsun kaptan, ben de kahvemi içmeden uyanamıyorum hiç ..
Ben hiç dikkat etmemişim 83 kilo olduğuna, bence de hiç göstermiyor
Durumdacım sen hiç o vücuduna acımıyor musun canım ya ?
Bütün gün ayaktasın, küçücük bir bebeşin var öyle diyetler ile vücuduna zarar vereceksin, kasların eriyecek, kilo konusunda düşünürsen zaten kaslar eridikten sonra azıcık yesen kilo alacaksın . Zaten bir şey kalmamış şöyle güzelce versene kilolarını, illa hızlı vereceğim diyorsan en azından dukan yap, onu da sağlıklı bulduğumdan değil de isveçten iyidir .
Çok bağımlı olma alt yapım olduğuna inanıyorum
canım benim tebrik ederimAllah mutluluğunuzu bozmasın alnınızın akıyla bu işi başarırsınız.
Ohh maşallah canım kendine arkadaştta bulmussun harika olmuş senin için
canım zeynebim Allah razı olsun tatlım, Rabbim senin de gönlüne göre versin bir an önce şu iş durumundaki belirsizliği düzenleyip seni refaha kavuştursun inşallah tatlım...
evet canım yaa ben hep tek yürüyordum sabahları <( akşamları eşimle yürümek de çok keyifli geliyordu) şimdi o arkadaşta ben de geleyim deyince sevindim...sohbet ede ede yürüdük...fakat ona ağır geldi sanırım bu günkü yürüyüş.bakalım ne kadar uyabilecek bana
Dr kontrolünü atlatmana sevindim - menün bence güzel yani bozma - sebzeni etini meyveni olduğu haliyle tüket - sen de bebeğin de sağlıklı olun inşallah
sanırım magnorm dediğin şey magnezyum desteği... bir de aklıma birşey takıldı - kahve içmek zararlı değil mi? yani içinde kafein olduğundan kalp ritmini hızlandırırsa bu da soruna yol açmaz mı? hamilelikle ilgili bilgim yok ama ben de tansiyon yapmasın kahve içmemeye çalışırım hamilelikte bu tür riskler daha fazla diye biliyorum:44:
Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
aman gözünü seveyim sancı falan çıkmış dikkat et kendine
canim ara ogunlerde ayran ya da sut icersen ya da yogurt yersen seni tok tutar iyi olur. ama kati olmasi sivi olmasindan daha iyidir cunku daha tok tutar. ara ogunu bence kaldirma ama toplam kaloriyi paylastir ara ogunlere.
gulanne canım sen daha önce yarışmalarda bulunmuşmuydun canım ben mi atladım
sevda gamze nerelerde sesleri çıkmıyor bugün büyük oğlumun doğum günü okulda istedi doğumgününü öğleden sonrası pastasını alıp okula gideceğiz bakalım koşturmaca devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?