- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #110.821
Selam canım kolay gelsin dileğin için teşekkürleryazını okuyunca Gamze kısmına güldüm valla Allah iyiliğini versin "Gamze sana birşey yok" hahahah
canım günaydın.allah kolaylık versin .bozma sakın moralini valla ne güzel işte kız faalsin. ben de hep evde hep evde hergün aynı şeyler .
.
ben faal olmayı severim de çok uzun süre odaklanamıyorum birşeye en fazla yarım saat sonra ara vermem lazım eee yeni olunca adam benden yaşça büyük ve tecrübeli o bile kesintisiz çalışırken ben hadi ara verelim diyemiyorum sonra da komple iptal oluyorum toparlanmam zaman alıyor
ayy napayım kız hergün görüyorum,az önce de kahvemizi içtik yolladım işe onu da.benim işim de evim işte yapacak birşey yok.tatlım tekrar kolay gelsin bende çıkıp sporumu yapayım sonra da işlerimi halledeyim bari .görüşmek üzere allaha emanet ol canım.
.
tabiiki canım annen gelmiş sen bildirimini cuma güğn 12 ye kadar yap yeterliKaptancim ben bu hafta izinli olabilir miyim? Yani kilomu bildircem cuma sadece paylasim yapamayacagim annem burda yaaa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlarrr günaydınlarrrr....geçmişi okudum ama alıntılayamadım hepinizi öpüyorum...arkadaş, benim spor arkadaşı bi azimli çıktı sormayın...dün diyordum bu kadar yürüyüşe bugün kalkıp gelemez akşam aramaz mı sabah 09.30 da oradayım hazır ol diye...amanın benim canım çıkmış bacaklarıma bengay sürdüm bu ne böyle dedim...az sonra gelir, bu gidişle 1 aya kalmaz eritir bu kız beni...yalnız dün ve bugün çok şiş hissediyorum kendimi...spordan mı bilemedim ellerim hala acayip şiş...bu kadar yürümeye incelsem ya, aksine şişiyorum...hadi sonumuz hayrolsun tartıya çıkmıyorum 2 gündür bu şişlikle kesin artı görürüm korkusuyla ilk defa bu haldeyim anlayamadımhadi ben gidip bi 15 km yapayım dönüşte görüşürüz öptüm hepiniziiii, güzel keyifli bir gün dilerimmmm
günaydınlarrr
kızlar oğlum yerine teşekkür ederim dün koşturmaca ile geçti ilk gözağrımddı 9 sene ne çabuk geçmiş
tabiiki canım annen gelmiş sen bildirimini cuma güğn 12 ye kadar yap yeterli
lucimm dikkat et kendine yorma bu kadar fazla yaa
vazgeçmekyok canım senin ishal olayı nasıl oldu? düzeldin mi?
lily canım iş hayatı böyle bazen çok yoğun olursun bazen rahat canını sıkmamaya çalılş
sevda cım seninde gözün aydın allah kavuştursun
TGEÇMİŞ OLSUN CANIM DİNLEN BİRAZ KENDİNE GELİRSİNKızlar Selamm
Hala çok yorgunum boynum ayaklarım kopuyor. İşe gitmedim evdeyim dinleniyorum
İşe gitmicek kadar kötü değilim gerçi ama dinlenmek istedim az sonra sıcak bir duşa girer mis gibi evimde otururum akşama doğruda evimin işlerini yaparım
Sizler nasılsınız ?
rahmetli birand'in bir "ishalim gecti" tweet'i vardi olay olmustu, onu hatirladim nedense. evet canim gecti ishal de kendime gelemedim hala, diyet moduna da giremedim. bugun yeni bir baslangic yapiyorum artik. bakalim hayirlisi.
ilginiz için tşk ediyorummm
merhaba kızlarascık göz gezdirdim de masallah kilo veren verene çoookkk sevindimmmm...azminizin devamını dilerimm
aslında veda etmeye gelmiştim amaaaa tartıda 90 ı görünce dedimkiiii ben napıyorum yaa burayıda bırakırsam vayy halime benimmillet ayda 2 kilo alır hamilelikte ben haftada 2şer kilo gidiyorum tahmin edersinizki çok moralim bozuluyor hareketimde kısıtlanınca daha hızlı kilo almaya başladım sanki :18::18:
sonra kahve evet zararlı bile bile içiyorum bundan kötüsü yok zatensigara alışkanlığım yok ama kahve delisiyim ben ve bi türlü hamilelikte olsa bırakamadım işte bi ara kendimi alıştırmıstım sütlü yada süttozlu içmeye ama bu aralar oda kar etmiyor illaki sade içiyorum ne hikmetse kahvesiz enfazla 4 gün falan dayandım sanırım ama dönüşü hep daha kötü oldu magnorm evet kramp ve sancılarımı azaltması için içiyorum aslında ,kabızlığıma fayda sağlasın diye gece değilde sabah aç karnına içiyorum..
aralarda katı yemek daha mantıklı haklısın canım ..şu fırınlarda satılıyor parmak boyutunda olan kıtırlara ne deniyor yarın onlardan alayım diyorum aralar içinyoğurtla kuru meyve yada yaş meyve yemek daha uzun tokluğa sebep oluyormus onuda yeni öğrendim bu arada..
tşk ederim gulanne insallah hayırlısıyla vaktinde gelsin kızım... gören erkekmi diyor doğuma az mı kaldı diyorkızım iyice indi aşağıya çok korkuyorum.. (29.haftadayım) 32.haftalara kadar dayanır insallah kızçem
menumude paylaşayım hemencik;
sabah:
2 dilim yumurtalı ekmek (balık ekmekte deniyor bazı yerlerde)
4 zeytin
1 parmak kadar peynir
1 tatlı kaşığı bal,1 tk çilek marmelatı
2 fincan ıhlamur
1 karede etimekli irmik tatlısı (etimeği sütle ıslatmıştım şerbet kullanmadım)
öğlen:
dünden kısırım vardı içine 2 domates..4 yaprak marul doğrayıp yedim
akşama : balık,soğan salata..
yarın tekrar nts için doktora gidicem insalah sancım çıkmaz bu sefer.. bende 30dkda olsa bi yuruyus falan yapayım..
gayet güzel benceeeeeeeeeeeee
Selam kızlar
Bugün işler yoğundu uzun uzun sizinle ilgilenmek isterdim olmadı
Diyet miyet hak getire güne güzel başladım ama akşama doğru moral olarak biraz kötüydüm yani belli birşey yoktu da işlerin yoğunluğu yordu o da psikolojik olarak çok etkiledi beni - yarın yazarım ama pek parlak bir menü çıkardığımı söyleyemem
selamlar hayırlı ve ve mutlu bir olsun inşallah
şahnurum cuma günü babam geldi, dün akşam da gitti.o yüzden girmedim özlemişim yaaa iyi oldu valla
lucim sen nasılsın tatlım aldım ama haberini hadi bakalım son gaz devamsın maşallah.
ebbis canım bebişin gerçekten çok tatlı maşallahrabbim uzun ömürler versin
yuzeycim sen nasılsın
vazgeçmek yok çok geçmiş olsun.inşallah bugün daha iyisindir
lilycim bu hafta koşuşturmalı bir hafta olcak demişsin kolay gelsin tatlım.
ushaia canım hamilelikte normal kilo alman fazla kafanı takıp üzme kendini inşallah doğum sonra toparlarsın.kendini üzmen bebeğini de etkiler.ben ikinci hamilelğimde 30 kilodan fazla almıştım 100 kilonun üzerine çıkmıştım en son.
gamze sana bişey yok seni görüyorum zaten hergün
.
Günaydın 5. takım
Dün pek giremedim işler yoğun hatta 3 saat arada sadece 1-2 defa 5er dklık molayla çalıştık akşama da tabii beynim durdu modum düştü yatana kadar da öyleydi bir de hafta sonu yola gideceğim valla erkekler ne şanslı
ben hem çalışıyorum hem eve gidip iş yapıyorum (Allhtan evli değilim yoksa halim harap) kendime de vakit ayırmam lazım - evde çıkan sorunlarla - problemli insanlarla uğraşıyorum üstüne hem sabırlı hem becerikli hem de herşeyi şıp diye anlayan biri olmam bekleniyor
ama aynını burada bir erkek yapsa sorun yok o erkekvalla canlarım hala moralsizim bugün yeni bir gün yeni başlangıç falan diyeceksiniz ama inanın şu an beni bekleyen işleri düşününce pek moralli olamıyorum aynı anda normalde en az 5 kişinin görevi olan şeylerle meşgulum ayrıca iş çıkışı yapılacaklar da var - cumaya kadar hepsini yetiştirmem lazım
arada gelip yazabilirsem belki bir nebze düzelirim
sizi seviyorum iyi ki varsınız
kızlarrr günaydınlarrrr....geçmişi okudum ama alıntılayamadım hepinizi öpüyorum...arkadaş, benim spor arkadaşı bi azimli çıktı sormayın...dün diyordum bu kadar yürüyüşe bugün kalkıp gelemez akşam aramaz mı sabah 09.30 da oradayım hazır ol diye...amanın benim canım çıkmış bacaklarıma bengay sürdüm bu ne böyle dedim...az sonra gelir, bu gidişle 1 aya kalmaz eritir bu kız beni...yalnız dün ve bugün çok şiş hissediyorum kendimi...spordan mı bilemedim ellerim hala acayip şiş...bu kadar yürümeye incelsem ya, aksine şişiyorum...hadi sonumuz hayrolsun tartıya çıkmıyorum 2 gündür bu şişlikle kesin artı görürüm korkusuyla ilk defa bu haldeyim anlayamadımhadi ben gidip bi 15 km yapayım dönüşte görüşürüz öptüm hepiniziiii, güzel keyifli bir gün dilerimmmm
TGEÇMİŞ OLSUN CANIM DİNLEN BİRAZ KENDİNE GELİRSİN
hadi bakalım ben diyet moduna maalesef giremedim kendimi kötü hissediyorum bu haftadan itibaren buralarda olacağım ama izinli yazılacağım kızlar haberiniz olsun maalesef kendimi nedense diyet moduna dokamadım neden böyle oldu bilmiyorum bahra yorgunluğumu halsizlik mi depresyon mu anlamadım gitti
hadi bakalım ben diyet moduna maalesef giremedim kendimi kötü hissediyorum bu haftadan itibaren buralarda olacağım ama izinli yazılacağım kızlar haberiniz olsun maalesef kendimi nedense diyet moduna dokamadım neden böyle oldu bilmiyorum bahra yorgunluğumu halsizlik mi depresyon mu anlamadım gitti
benim çalıştığım birim hep yoğun be kaptan ve nedense işlerin çoğu da benim üzerimdegünaydınlarrr
kızlar oğlum yerine teşekkür ederim dün koşturmaca ile geçti ilk gözağrımddı 9 sene ne çabuk geçmiş
tabiiki canım annen gelmiş sen bildirimini cuma güğn 12 ye kadar yap yeterli
lucimm dikkat et kendine yorma bu kadar fazla yaa
vazgeçmekyok canım senin ishal olayı nasıl oldu? düzeldin mi?
lily canım iş hayatı böyle bazen çok yoğun olursun bazen rahat canını sıkmamaya çalılş
sevda cım seninde gözün aydın allah kavuştursun
ne güzel valla dinlenmek için izin alabiliyorsun ben izin almak istesem bile kırk takla atmam lazım - izin hakkım henüz yok ama olsa bile neden izin almak istiyorum nerede olacağım hepsinin hesabını vermek zorundayım yani ben dinlenmek istiyorum birkaç gün deyip izin almak zorKızlar Selamm
Hala çok yorgunum boynum ayaklarım kopuyor. İşe gitmedim evdeyim dinleniyorum
İşe gitmicek kadar kötü değilim gerçi ama dinlenmek istedim az sonra sıcak bir duşa girer mis gibi evimde otururum akşama doğruda evimin işlerini yaparım
Sizler nasılsınız ?
Merhaba arkadaşlar ,dün biraz yoğundum akşam giremedim . Dünkü menümü paylaşayım sizlerle,
Sabah 1 dilim kepekli ekmek , 1 muz , 1 sb süt , 2 ceviz ,4 fındık
Öğlen 1 kase bulgurlu fasülyeli çorba 1 bardak ayran
Akşam 1kase mercimek çorba , 1 baget tavuk , 3 yk yoğurt
Yemekten sonra 2 hurma
Su 2.5 lt Spor Yok
Hala akşamki yemeğimin son tarihini tam olarak oturtamadım ayarlamaya çalışıyorum .
benim çalıştığım birim hep yoğun be kaptan ve nedense işlerin çoğu da benim üzerimdeyani çok nadirdir benim boş durduğum... cidden dünden sonra hala toparlanamadım ruh gibiyim söylenen hiçbir şeyi anlamıyorum - en az dünkü kadar iş var önümde - hem sıfırdan öğrenmek hem de hepsini aynı anda yapmak gerçekten yorucu...
ne güzel valla dinlenmek için izin alabiliyorsun ben izin almak istesem bile kırk takla atmam lazım - izin hakkım henüz yok ama olsa bile neden izin almak istiyorum nerede olacağım hepsinin hesabını vermek zorundayım yani ben dinlenmek istiyorum birkaç gün deyip izin almak zor
ben de haftaya şehir dışında olacağım ama geçen ay izin aldığımdan sanırım sık izin alınmaz diye sormadım bile - bakalım inşallah internet bağlantısı iyidir de bol bol yazarım size
Çok güzel bir menü olmuş canım
Teşekkürler durumdacım . Anladığım kadarıyla senin isveç diyeti denemen de iyi gidiyor
Selam canım kolay gelsin dileğin için teşekkürleryazını okuyunca Gamze kısmına güldüm valla Allah iyiliğini versin "Gamze sana birşey yok" hahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?