Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba,
Bir kaç gündür paylaşım yapamıyorum, şehir dışındaydım, cumartesi biraz fazlaca kaçırdım ancak dün dengeledim sanıyorum. Saatler çok şaştı tabii yolculuk filan girince.
Menüm:

Sabah: 1 yumurta, iki kibrit kutusu peynir, iki dilim light ekmek, çay, domates salatalı, 5 zeytin

Ara: 1 elma, yarım paket diyet bisküvi

Öğle: Bir tane esmek ekmeğe sandviç, ayran

Akşam 5-6 kuru kayısı, activia, bir dilim light ekmek ve bir parça peynir.

Spor: Çok fazla yürüdük, 16000 adım olmuş, neredeyse 10 km
Su: maalesef çok az, bugün dengeleme yapacağım.

Kızlar günaydın ..
Umarım herkes için güzel bir gün olur, ben sabah uyanınca olanları hatırlayarak, hatırlamak istemeyerek uyandım

Gece uyanıyorum, eşimi uyandırıyorum aşkım yerde baksana diye
Kocaman aşkım kocaman diyorum.
Paşam uyanıyor böcek arıyor, böceği öldürecek, sonradan aklına geliyor ve bana soruyor ne arıyoruz :26:
Benden cevap geliyor ıstakoz
Hay day oynuyorum ya malum, ıstakoz yakalayıp hasat ediliyor, artık nasıl etkisinde kaldıysam
Sonrasında ben yatıyorum tekrar ve neler olduğunu idrak edip eşime soruyorum,, aşkım biz ne aradık Istakoz aradık aşkım hadi yüzüne vurmadım uyuyalım diyor ve uyuyoruz ama uyanınca çok güldüm kendime

Hahaaa istakoz mu aradinizz:)))))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Süper menüde güzel spor muthiş

günaydınlarr
ebbisss cim koyma kzınla resmini yaa maşallah çok tatlı ben bi kız doğurmayı beceremedim geçmiş olsun ayağına bu arada
hm cim çok alemsin demek istakoz aradın
elendil canım gülanne de gelsin hedeflerinizi yazıp düzeltme vereyim ben püsküüt e
hazoş cum gözün aydın tatlım
neyse ben bi çay kahve içip ayılayım daha sonra görüşürüz

arkadaşlar günaydınnn
nasılsınız
haftasonunuz nasıl geçti
kaptancımm hedefimi sormuşsun, hedefim 60

Kucuk kiyafet iyidir insani gaza getifiyor icine sigabilmek icinn isvec diyeti cok kati bi diyet degil mi ben mi oyle biliyoruum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Katı ama az yemekten değil kurallardan dolayı kuralları kesim şuan kahvemi içmekteyim.son çarem zayıflamak için

Gulanne sana da günaydın
Durumdacım sen şimdi iş yerinde tek avukat mısın yoksa bir avukatlık bürosunda yardımcı avukat gibi mi çalışıyorsun?
Elifim fotoğrafların çok güzel meleğine de maşallah diyorum süslü şeker

Günaydınlar takım
Herkese güzel bir hafta dilerim . Diyetlerimizden sapmadan , bol sporlu bol sağlıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…