Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet aç hissetmiyorum ama bunlar iyi günleri iki gün sonra akşam yoğurt olduğunda ne olur bilmem:) ince ve zarif olmak için değer ya canım hiç bişiy istemiyor psikolojik sanırım
yoğurt yemeyi sevmiyor musun???

Hani bana bişiy
oyy sayın Avukatım ne demek sen başımızın tacısın, idolsün 30kg vermiş biri olarak

Son düzenleme:

amanın şekerim reglimiz yine mi geliyor bizim??? ondan mı benim şişliğim...sen yazmasan haberim yok benim canım yaaa, sen 2 gün kuş gibi beslenir yine verirsin kilocukları

canım seminer falan mı var hayırdır ne için şehir dışına çıkacaksın

maşallah luci cim sana helal olsun ne diyeyim

özlettin kendini canım yaa
bende öğleyin ÖSYM ye gidip sınav başvurumu yaptım gecen sınavda 2 soru ile kalmıştım bu sınavda bakalım ne olacak mayısta sınavım bu arada

ya benim de cep telefonuma turkcellden bilgi mesajı gelmişti ama unuttum söylemeyi sen geldin aklıma iş sağlığı ve güvenliği sınav başvurusu var diye:26: inşallah bu sefer olur

ben de seminere gideceğim şu an işteki görevlerimle ilgili iki seminer çakıştı birine ben gidceğim diğerine arkadaş gidecek - hafta sonu memlekete uğrayacağım seminerin şehri tam ortada kalıyor o yüzden hem mesafeyi kısaltmak için hem geçerken ailemi de göreyim diye cumadan gideceğim anneciğimin şefkatli kollarına

evet canım başvurular cuma gün bitiyor parayı bayıldım geldimönceki sınavda 50 tl olan ücret 120 tl oldu aralıkta girdiğimde de 35 tl olmuştu soyguncu bu millet yaa
bu arada hadi bakalım gözün aydın seninde 1 hafta mı seminer

toplightcım teşekkür ederim tatlım...inşallah sen de bir an önce kaybettiğin motivasyonuna kavuşursun...

LUCI'nin mutfağı 16:30 itibarıyle kapanıyooor....

sabah : 06:30

nescafe sade ve şekersiz

öğle: 12:30
1 ufak pasta tabağı yumurtalı z.yağlı ıspanak
1/2 pasta tabağı kabak yemeği
3 yk yoğurt

akşam: 16:30
1 adet ufak sıkmalık portakal
2 adet kuru kayısı
5 adet ceviz içi

su: 3 litre + 1 fincan 5 i birarada form çayı
spor: 150 dakika açık havada yüksek tempo yürüyüş (12 km)
açık havada 15 dk aletli jimnastik + 15 dakika evde bölgesel bel hareketleri ( 100 adet x 3tur)

yaa luci tatlım sen öğlene kadar açlıktan ölmüyon mu bacım yaa bi sade neskafe ile? o kadar da spor yapıyon valla bana şu ara o kadar uzak kaldı ki motivasyon yerlerde ne yapacam bilmiyorum sizin motivasyonunuzuda bozmamak için farkındasınızdır belki eskisi kadar mesaj yazamıyorum:26::26::26:

amanın şekerim reglimiz yine mi geliyor bizim??? ondan mı benim şişliğim...sen yazmasan haberim yok benim canım yaaa, sen 2 gün kuş gibi beslenir yine verirsin kilocukları

aynenn canımmm bu cuma değil haftaya cuma tamamdır ben

Ben de sizleri özlüyorum kaptanımm

klasik luci mutfağı, klasik luci sporu... Ne denir ki süppersinnn kuzumm

canımmm sanırım bünyem alıştı yaklaşık 3 haftadır sabahları sadece nescafe içiyorum...hem çok tok tutuyor hem de enerji veriyor...sanırım alıştım... bir de ben kahveyi severim kahveyle öğleye kadar çok geçirmişliğim var ...zorlamıyor yani...ayrıca spor da inanılmaz tok hissettiriyor...spor yaptıkça yemek yiyesim gelmiyor

olur mu kaptanım öyle şey yaaa, bozar mısın hiç motivasyonumuzu...yaz sen lütfen hatta daha çok yaz ki belki senin motivasyon geri gelir...

aynenn canımmm bu cuma değil haftaya cuma tamamdır ben

Ben de sizleri özlüyorum kaptanımm

klasik luci mutfağı, klasik luci sporu... Ne denir ki süppersinnn kuzumm

canımcım saol kuzummm, alıştım gittim artık bu tarza çok şükür... hem tok hem hafif hissediyorum kendimi... zaten zorlansam ya da açlık hissetsem yerim ama acıkmadan da yemek istemiyorum... ben de çok şişim ama bu ara gamzem yaaa, neden acaba anlayamadım spordan mı... hafta sonu cozutmalarından mı....bilemedim ki

selam 5.takımın güzelleri

aynen tatlım.

canım çokteşekkür ederim .

çok geçmiş olsun tatlım bugün iyice dinlenmişsindir .

.

lucim maşallah yine formundasın .şişlik hissediyorsan çıkma tartıya moralin bozulmasın.ne güzel spor arkadaşıda bulmuşsun 2 kişi olunca daha zevkli oluyor yürümek gerçektende.

Günaydın kızlar dünkü menüm Sabah kahve
len bir kase yoğurt
Akşam 3köfte bol salata
Bir muz

canım ya çok az sanki.sanki deil çok az .

güzel menü olmuş bence.

Evet aç hissetmiyorum ama bunlar iyi günleri iki gün sonra akşam yoğurt olduğunda ne olur bilmem:) ince ve zarif olmak için değer ya canım hiç bişiy istemiyor psikolojik sanırım

valla canım helal olsun sana da, harikasın .o psikolojiden bizede lazım..

.

menü de sporlar da bir harika .

.

sabah:3 y.k yoğurt,2 y.k yulaf ezmesi,1 tane elma

ara:2 tane kurukayısı,yarım ç.b süt

öğle:1dilim ekmek ,1 tabak ıspanak yemeği,3y.k yoğurt,salata

ara:yarım ayva

akşam:3 y.k yoğurt,2y.k yulaf ezmesi,yarım elma

spor:50 dk eliptik,30 dk aerobik hareketler

su:1.5 litre

.

lucim maşallah yine formundasın .şişlik hissediyorsan çıkma tartıya moralin bozulmasın.ne güzel spor arkadaşıda bulmuşsun 2 kişi olunca daha zevkli oluyor yürümek gerçektende..

canımsın teşekkür ederim sevdammm, özlüyorum seni ve gamzeyi...nerelerdesiniz yahu... siz de 2 kişisiniz çıksanıza yollara, vurun kendinizi dağa taşa ...yaz da geliyor, günler uzadı, ohhh misss...ne güzel olur... tartıya da çıkmıyorum canım, çıksam kesin + göreceğim, sanırım spordan çünkü yemekte de abarmıyorum aslında

senin nasıl gidiyor tatlım diyetin bu arada?

benim buhafta sonu babam vardı cuma günü geldi dün akşam üzeride döndü.oyüzdende girmedim.
bu hafta sonu cozutmam olmadı fazla diyet gibide geçmedi ama dengeliydi abartıda yoktu.bende çıkmadın daha tartıya .ama canım çok tatlı şeyler istiyor bugün,kendimi zor tutuyorum.
bizde iki kişiyiz ama gamzenin bu ara sınavları yoğun olduğundan öğleden sonra pek göremiyorum onu.
bende özlemişim valla burda olmayıve sizleri

.

selam kizlarr, ben geldimm. bugun tam anlamiyla basladim artik.. sinav haftam bu hafta malum e ben o stresle abur cubura da saldirmam diye düsünüyorum. bir de spor yapabilirsem demeyin keyfime. diyet listesi uygulamiyorum bu defa. canim ne zaman ne yemek isterse onu yiyerek kilo vermeyi deniycem bakalim bu defa nasi olacak. spor salonu bakiyorum bu aralar, bakalim bulabilecek miyim bana uygun biyerr

selamcanım hoşgeldin.hadi bakalım hayırlısı inşallah sınavında iyi geçer.

.

kızlaaar vay başım diyorummmm...az önce eşim aradı benimle de yürür müsün dedi, hayır diyemedim...hazırlanıyorum şimdi, bi 90 dakika daha yürüyüp geleceğim Allah sonumu hayretsin, ağrı kesicimi içtiiim, bengayımı sürdüüüm, haydi luci tabana kuvvet :)

haydi hayırlısı canııım, azmin bol olsun....
olur,olur yeter ki o abur cuburlardan uzak durmayı başar sen, olur elbet :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…