- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #110.841
yoğurt yemeyi sevmiyor musun???Evet aç hissetmiyorum ama bunlar iyi günleri iki gün sonra akşam yoğurt olduğunda ne olur bilmem:) ince ve zarif olmak için değer ya canım hiç bişiy istemiyor psikolojik sanırım
oyy sayın Avukatım ne demek sen başımızın tacısın, idolsün 30kg vermiş biri olarakHani bana bişiy
Merhaba kızlarrr, anca gelebildim..Haftasonum berbat geçtii.Nişan vardı ve şehir dışındaydık pazar gecesi anca girebildik eve, 2 gündür de tam gün çalışıyorum nerdeyse, direk okula yetişebiliyorum işten çıkışta..Sınavlarım var :26: anlayacağınız gebermiş durumdayım :26: yaklaşan reglimden dolayı da acayip tatlı krizine girmiş bulunuyorum..3 gündür günde 2 öğün çikolata yiyiyorum :18: bu hafta benden hayır yok, yarından itibaren dengeleme menüleri uygulayıp aynı kilomda olabilmeyi istiyorum, bakalım hayırlısı :26:
Sizler nasılsınız?
canım seminer falan mı var hayırdır ne için şehir dışına çıkacaksınbenim çalıştığım birim hep yoğun be kaptan ve nedense işlerin çoğu da benim üzerimdeyani çok nadirdir benim boş durduğum... cidden dünden sonra hala toparlanamadım ruh gibiyim söylenen hiçbir şeyi anlamıyorum - en az dünkü kadar iş var önümde - hem sıfırdan öğrenmek hem de hepsini aynı anda yapmak gerçekten yorucu...
ne güzel valla dinlenmek için izin alabiliyorsun ben izin almak istesem bile kırk takla atmam lazım - izin hakkım henüz yok ama olsa bile neden izin almak istiyorum nerede olacağım hepsinin hesabını vermek zorundayım yani ben dinlenmek istiyorum birkaç gün deyip izin almak zor
ben de haftaya şehir dışında olacağım ama geçen ay izin aldığımdan sanırım sık izin alınmaz diye sormadım bile - bakalım inşallah internet bağlantısı iyidir de bol bol yazarım size
maşallah luci cim sana helal olsun ne diyeyimoyyy oy oy kızlaaar ben geldim...canım çıktı yine bugün tam 150 dakikada 12 km yürüyerek bıraktık...valla bana kalsa 1 tur daha atardım parkurda ama benim arkadaş kesildi bugünhehe...ben de hiç zorlamayayım kızı dedim spor keyfi kaçmasın... geldim duşumu aldım hafif bir şeyler atıştırdım...şimdi film izleyip biraz dinlendireyim kendimi.... sizlere de kolaylıklar dilerim... havalardan mıdır nedir o yorgunluk ve iç sıkıntısı bende de var...zeynebim, lily sıkmayın sizde canınızı, bu ara mevsim dönüşü herhalde ondan bu sıkıntılar...kiminle konuşsam bi içi bunalıyor herkesin...
kaptancım herhalde bu havalar bozuyor bizim konsantrasyonu ben de yemiyorum ve bu kadar spora acayip şişimtartıya çıksam + göreceğim korkusundayım...sıkmayın canlarınızı, motive olacağız yine, toparlayacağız el birliği ile....
Merhaba kızlarrr, anca gelebildim..Haftasonum berbat geçtii.Nişan vardı ve şehir dışındaydık pazar gecesi anca girebildik eve, 2 gündür de tam gün çalışıyorum nerdeyse, direk okula yetişebiliyorum işten çıkışta..Sınavlarım var :26: anlayacağınız gebermiş durumdayım :26: yaklaşan reglimden dolayı da acayip tatlı krizine girmiş bulunuyorum..3 gündür günde 2 öğün çikolata yiyiyorum :18: bu hafta benden hayır yok, yarından itibaren dengeleme menüleri uygulayıp aynı kilomda olabilmeyi istiyorum, bakalım hayırlısı :26:
Sizler nasılsınız?
ya benim de cep telefonuma turkcellden bilgi mesajı gelmişti ama unuttum söylemeyi sen geldin aklıma iş sağlığı ve güvenliği sınav başvurusu var diye:26: inşallah bu sefer olurcanım seminer falan mı var hayırdır ne için şehir dışına çıkacaksın
maşallah luci cim sana helal olsun ne diyeyim
özlettin kendini canım yaa
bende öğleyin ÖSYM ye gidip sınav başvurumu yaptım gecen sınavda 2 soru ile kalmıştım bu sınavda bakalım ne olacak mayısta sınavım bu arada
ya benim de cep telefonuma turkcellden bilgi mesajı gelmişti ama unuttum söylemeyi sen geldin aklıma iş sağlığı ve güvenliği sınav başvurusu var diye:26: inşallah bu sefer olur
ben de seminere gideceğim şu an işteki görevlerimle ilgili iki seminer çakıştı birine ben gidceğim diğerine arkadaş gidecek - hafta sonu memlekete uğrayacağım seminerin şehri tam ortada kalıyor o yüzden hem mesafeyi kısaltmak için hem geçerken ailemi de göreyim diye cumadan gideceğim anneciğimin şefkatli kollarına
toplightcım teşekkür ederim tatlım...inşallah sen de bir an önce kaybettiğin motivasyonuna kavuşursun...
LUCI'nin mutfağı 16:30 itibarıyle kapanıyooor....
sabah : 06:30
nescafe sade ve şekersiz
öğle: 12:30
1 ufak pasta tabağı yumurtalı z.yağlı ıspanak
1/2 pasta tabağı kabak yemeği
3 yk yoğurt
akşam: 16:30
1 adet ufak sıkmalık portakal
2 adet kuru kayısı
5 adet ceviz içi
su: 3 litre + 1 fincan 5 i birarada form çayı
spor: 150 dakika açık havada yüksek tempo yürüyüş (12 km)
açık havada 15 dk aletli jimnastik + 15 dakika evde bölgesel bel hareketleri ( 100 adet x 3tur)
amanın şekerim reglimiz yine mi geliyor bizim??? ondan mı benim şişliğim...sen yazmasan haberim yok benimcanım yaaa, sen 2 gün kuş gibi beslenir yine verirsin kilocukları
canım seminer falan mı var hayırdır ne için şehir dışına çıkacaksın
maşallah luci cim sana helal olsun ne diyeyim
özlettin kendini canım yaa
bende öğleyin ÖSYM ye gidip sınav başvurumu yaptım gecen sınavda 2 soru ile kalmıştım bu sınavda bakalım ne olacak mayısta sınavım bu arada
toplightcım teşekkür ederim tatlım...inşallah sen de bir an önce kaybettiğin motivasyonuna kavuşursun...
nescafe sade ve şekersiz
3 yk yoğurt
2 adet kuru kayısı
5 adet ceviz içi
açık havada 15 dk aletli jimnastik + 15 dakika evde bölgesel bel hareketleri ( 100 adet x 3tur)
yaa luci tatlım sen öğlene kadar açlıktan ölmüyon mu bacım yaa bi sade neskafe ile? o kadar da spor yapıyon valla bana şu ara o kadar uzak kaldı ki motivasyon yerlerde ne yapacam bilmiyorum sizin motivasyonunuzuda bozmamak için farkındasınızdır belki eskisi kadar mesaj yazamıyorum:26::26::26:
aynenn canımmmbu cuma değil haftaya cuma tamamdır ben
Ben de sizleri özlüyorum kaptanımm
klasik luci mutfağı, klasik luci sporu... Ne denir kisüppersinnn kuzumm
ben faal olmayı severim de çok uzun süre odaklanamıyorum birşeye en fazla yarım saat sonra ara vermem lazım eee yeni olunca adam benden yaşça büyük ve tecrübeli o bile kesintisiz çalışırken ben hadi ara verelim diyemiyorum sonra da komple iptal oluyorum toparlanmam zaman alıyor
bu arada sen eşi çocukları geçtin bir de Gamzeyi mi işe yolluyorsunmaşallah valla Anne modundasın yani
günaydınlarrr
kızlar oğlum yerine teşekkür ederim dün koşturmaca ile geçti ilk gözağrımddı 9 sene ne çabuk geçmiş
tabiiki canım annen gelmiş sen bildirimini cuma güğn 12 ye kadar yap yeterli
lucimm dikkat et kendine yorma bu kadar fazla yaa
vazgeçmekyok canım senin ishal olayı nasıl oldu? düzeldin mi?
lily canım iş hayatı böyle bazen çok yoğun olursun bazen rahat canını sıkmamaya çalılş
sevda cım seninde gözün aydın allah kavuştursun
Kızlar Selamm
Hala çok yorgunum boynum ayaklarım kopuyor. İşe gitmedim evdeyim dinleniyorum
İşe gitmicek kadar kötü değilim gerçi ama dinlenmek istedim az sonra sıcak bir duşa girer mis gibi evimde otururum akşama doğruda evimin işlerini yaparım
Sizler nasılsınız ?
kızlarrr günaydınlarrrr....geçmişi okudum ama alıntılayamadım hepinizi öpüyorum...arkadaş, benim spor arkadaşı bi azimli çıktı sormayın...dün diyordum bu kadar yürüyüşe bugün kalkıp gelemez akşam aramaz mı sabah 09.30 da oradayım hazır ol diye...amanın benim canım çıkmış bacaklarıma bengay sürdüm bu ne böyle dedim...az sonra gelir, bu gidişle 1 aya kalmaz eritir bu kız beni...yalnız dün ve bugün çok şiş hissediyorum kendimi...spordan mı bilemedim ellerim hala acayip şiş...bu kadar yürümeye incelsem ya, aksine şişiyorum...hadi sonumuz hayrolsun tartıya çıkmıyorum 2 gündür bu şişlikle kesin artı görürüm korkusuyla ilk defa bu haldeyim anlayamadımhadi ben gidip bi 15 km yapayım dönüşte görüşürüz öptüm hepiniziiii, güzel keyifli bir gün dilerimmmm
Günaydın kızlar dünkü menüm Sabah kahve
len bir kase yoğurt
Akşam 3köfte bol salata
Bir muz
Merhaba arkadaşlar ,dün biraz yoğundum akşam giremedim . Dünkü menümü paylaşayım sizlerle,
Sabah 1 dilim kepekli ekmek , 1 muz , 1 sb süt , 2 ceviz ,4 fındık
Öğlen 1 kase bulgurlu fasülyeli çorba 1 bardak ayran
Akşam 1kase mercimek çorba , 1 baget tavuk , 3 yk yoğurt
Yemekten sonra 2 hurma
Su 2.5 lt Spor Yok
Hala akşamki yemeğimin son tarihini tam olarak oturtamadım ayarlamaya çalışıyorum .
Evet aç hissetmiyorum ama bunlar iyi günleri iki gün sonra akşam yoğurt olduğunda ne olur bilmem:) ince ve zarif olmak için değer ya canım hiç bişiy istemiyor psikolojik sanırım
nescafe sade ve şekersiz
3 yk yoğurt
2 adet kuru kayısı
5 adet ceviz içi
lucim maşallah yine formundasın .şişlik hissediyorsan çıkma tartıya moralin bozulmasın.ne güzel spor arkadaşıda bulmuşsun 2 kişi olunca daha zevkli oluyor yürümek gerçektende..
canımsın teşekkür ederim sevdammm, özlüyorum seni ve gamzeyi...nerelerdesiniz yahu... siz de 2 kişisiniz çıksanıza yollara, vurun kendinizi dağa taşa ...yaz da geliyor, günler uzadı, ohhh misss...ne güzel olur... tartıya da çıkmıyorum canım, çıksam kesin + göreceğim, sanırım spordan çünkü yemekte de abarmıyorum aslında
senin nasıl gidiyor tatlım diyetin bu arada?
selam kizlarr, ben geldimm. bugun tam anlamiyla basladim artik..sinav haftam bu hafta malum e ben o stresle abur cubura da saldirmam diye düsünüyorum. bir de spor yapabilirsem demeyin keyfime. diyet listesi uygulamiyorum bu defa. canim ne zaman ne yemek isterse onu yiyerek kilo vermeyi deniycem bakalim bu defa nasi olacak. spor salonu bakiyorum bu aralar, bakalim bulabilecek miyim bana uygun biyerr
selam kizlarr, ben geldimm. bugun tam anlamiyla basladim artik..sinav haftam bu hafta malum e ben o stresle abur cubura da saldirmam diye düsünüyorum. bir de spor yapabilirsem demeyin keyfime. diyet listesi uygulamiyorum bu defa. canim ne zaman ne yemek isterse onu yiyerek kilo vermeyi deniycem bakalim bu defa nasi olacak. spor salonu bakiyorum bu aralar, bakalim bulabilecek miyim bana uygun biyerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?