Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam kızlar bir bakayım dedim geçmişi falan okuyamadım ama yine de size yazmadan çıkmak istemedim

sorma kaptancım hem işte sorun var,hemde çocuklar ve eşim rahatsız öksürüyorlar,boğaz ağrısı falan,işteki sorunlar nedeniyle zaten moralım yerlerde

canıım çok geçmiş olsun...sen de sıkmamaya çalış canını, geçecek elbet sorunlar...

kızlaaar güzel bi haber vereyim size..bugün parkurda yürürken bi hanım yaklaşıp yanımıza kızlar adımsayarınızı aldınız mı dedi, önce anlamadık, sonra açıkladı, sağlık ocaklarında adım sayar dağıtıyorlarmış..ben de ne zamandır alayım diyordum fakat bi türlü bi spor mağazasına girip almak aklıma gelmemişti... şansıma annemle konuşurken sağlık ocağına gideceğini söyleyince git bana alıver 1 tane dedim ve almış gelmiş, süper bir şey kaçırmayın bu fırsatı
(vallahi bunca yıldır vergi,stopaj, muhtasar vs ödüyorum hayatta devletten ilk defa ücretsiz bir şey edindim, çocuklar gibi şenimmmm)

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam kızlar bir bakayım dedim geçmişi falan okuyamadım ama yine de size yazmadan çıkmak istemedim

selam tatlım sana da yoğunsun yine ama olsun arada uğraman bile yeter

sorma kaptancım hem işte sorun var,hemde çocuklar ve eşim rahatsız öksürüyorlar,boğaz ağrısı falan,işteki sorunlar nedeniyle zaten moralım yerlerde

canım çok geçmiş olsun.

lucim her zamanki gibi menün harika sporlarında süper.hayırlı olsun tatlım adımsayarın da sana lazımdı zaten.ama o adımsayarın göstereceği rakamı çok merak ediyorum.kaç adım attığını yaz kullandığın zaman .

kaptanım hadi bakalım şeytanın bacağını inşallah kırdın bugün.

Son düzenleme:
3 kaşık yoğurt,2 kaşık yulaf ezmesi,1 elma,3 zeytin

ara:2 kayısı,yarım ç.b süt

öğle:1 tane kabak dolması,salata,3 kaşık yoğurt

ara:1 tane elma

akşam:1 kase mercimek çorbası,salata,1 küçük kabak dolması,1 bardak ayran

spor:50 dk eliptik,yarım saat aerobik

su:herzamanki gibi 1.5 litre

.

canıım yazarım tabi ki de bakalım benim adımlara yetişebilecek mi bu akşam yürüyüşe çıkınca kullanmaya başlamayı planlamaktayım umarım işe yarar :)

Kızlar Selamm

Buıgün çokk yogun bir gündü girdim ama yazamadım

Ben detoksa devam gayet ii gidiyor.

Yararını görürüm umarım

Hergün en az 1 saat yürüyorum eşimde yaz geldiği için atoıyor kendini benimle ohh keyfimize diyecek yok

ben bi geçmişe bakım

kesinlikle canım birde insanın geniş zamanı olsa ne güzel olurdu

kaptanında dediği gibi işe gitme derdi olmasa iyiydi hanii

arkadaşlar merhaba
nasılsınız,giremedim kaç gündür

çok şükür tatlım sen naslsın nasıl gidiyor. ?

cnm geçmiş olsun. iş yerinde yaşanan sorunlar malesefki hayatımızda bir çok seyi etkiliyor. ama özel hayatına yansıtmamaya bak tatlım çünkü sende çevrendekilerde mutsuz olur içine atmaya çalış ben öyle yapıyorum

kız öğle yemeğinde o kadar seyin arasında haşlanmış yumurta ne alakaaa ???

Güzel olmuş lucimmm sporuna zaten laf yok

ahahahahha harika bende istiyorummmm ama çalışma saatim uygun değil ki yaaa

hadi sen ii günlerde sağlıklı günlerde kullan

canım benim güzel olmuş herşey tebrikler
canıım yazarım tabi ki de bakalım benim adımlara yetişebilecek mi bu akşam yürüyüşe çıkınca kullanmaya başlamayı planlamaktayım umarım işe yarar :)

ben hiç sanmıyorum amaa dene bakalım

zeynebimmm nerelerdesin kuzum yahu, bugün gözlerim seni aradı... ah kuzum sorma o yumurtayı yürüyüşten dönünce sözde kahvaltı tarzı bi öğle yemeği yemek için haşlamıştım fakat dönünce canım yemek yemek istedi yedim ama doymadım gözüm mü döndü ne, hazır haşlanmışken yumurtayı da kaşla göz arası indirivermişim mideye, haberim yok

ohhh çok sevindim eşinle yürümene, benimki de 19.00 da gelecekmiş bekliyorum hazırlandım, gelsin de akşam "canıma okumamı" tamamlayayım, zira kmler arttıkça bacaklarımı hissetmez oldum...böyle günde 20 km ile devam edecek olursam haftada 100 kmyi tamamlayacağım sanırım, biri beni tutsunnnn!!!! bu ay da bunu deneyeyim dedim

adımlar bakalım nasıl sayılacak ben de heves ettim accık kullanayım bakalım, ona bakmaktan yürüyemem şimdi ben, sanal bebek vardı eskiden, elimizden düşürmezdik bunu da o hale getiririm ben... evin içinde dolanırken bile az önce 160 adım atmışım yahuu

simdi biraz daha iyi gibiyim, iki kahve ictim, iyi geldi.

cuma duruma gore takim ortalamasini dusurmuyorsam bildirimde bulunurum, eger iyi hissediyorsam da izne ayrilmam sanirim.

lilycim ve kaptancim ve arkadaslar tesekkur ederim ilginize :)

ah be yavrum benim geldim baktım size tam yazacaktım bişi cıktı derken bu saatte kaldı. İzinde olsamda yazmadan bakmadan geçemiyorum

valla senin yürüyüşlerine hastayım ama benim günde 20 km yapmam çooooookkkk zor anamm çok şükür şimdilik 1 saat 2saat iyi gidiyor.

Senden haber bekliyorumm nasılmış sayac aslında sana adımsayar değilde km sayar lazım (bazı tel uygulamalarında var aslında )

map my walk guzel bir uygulama canim. ayni uygulamanin bir de map my fitness versiyonu var, bunda da yuruyus mesafeni olcebiliyorsun. aslinda cok uygulama var ama ben bu map my walk/fitness i kullaniyorum ve gayet memnunum.

hahaha çook beklersin canım benim, ben evden çıkmadan o kadar ceketimin içine güzelce yerleştirdim, eşim geldi hava çok sıcak pişersin dedi, ceketi çıkarıp
attım kendimi yola, yolun yarısında aklıma benim adım sayar geldi evde yatmış garibim....ama yarın sabah için çantama iliştirdim kaçarı yok... bi 7 km yapıp geldim yine 90 dakikada....duş almaktan tenim kurudu artık canım bunun ayarı var km ve kalori de sayıyor... sen de birini gönder aldır bari kendin gidemezsen

amanıııın bugün yaptığım toplam spor aktivitesi ile toplamda 1745 kalori yakmışım....

map my walk guzel bir uygulama canim. ayni uygulamanin bir de map my fitness versiyonu var, bunda da yuruyus mesafeni olcebiliyorsun. aslinda cok uygulama var ama ben bu map my walk/fitness i kullaniyorum ve gayet memnunum.

Hemen bakiyorum canim cok sagol valla

Kiz o kadar kalori almiyorsun kii ))

Seyda coskun gibi olcan valla gunde 20 km yuruyormus hatunn

Hemen bakiyorum canim cok sagol valla

Kiz o kadar kalori almiyorsun kii ))

Seyda coskun gibi olcan valla gunde 20 km yuruyormus hatunn

yapma yavv...bundan sonra tek rakibim şeyda coşkun o haldeee :) tabi kuzum 1000 kalori bile almıyorum belki de...eee bi de metonun yakması var... bu halde ben neden hala şiş hissediyorummm

Haklısın luci sanırım . gerçekten hem spor hem çok az besin olmuyor . Bugün dengeli beslendim çok iyiydi Yarın sabah da yürüyüşe gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…