- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #110.921
sorma kaptancım hem işte sorun var,hemde çocuklar ve eşim rahatsız öksürüyorlar,boğaz ağrısı falan,işteki sorunlar nedeniyle zaten moralım yerlerde
sorma kaptancım hem işte sorun var,hemde çocuklar ve eşim rahatsız öksürüyorlar,boğaz ağrısı falan,işteki sorunlar nedeniyle zaten moralım yerlerde
Selam kızlar bir bakayım dedim geçmişi falan okuyamadım ama yine de size yazmadan çıkmak istemedim
lucim her zamanki gibi menün harika sporlarında süper.hayırlı olsun tatlım adımsayarın da sana lazımdı zaten.ama o adımsayarın göstereceği rakamı çok merak ediyorum.kaç adım attığını yaz kullandığın zaman .
kaptanım hadi bakalım şeytanın bacağını inşallah kırdın bugün.
canıım yazarım tabi ki de bakalım benim adımlara yetişebilecek mibu akşam yürüyüşe çıkınca kullanmaya başlamayı planlamaktayım umarım işe yarar :)
maşallah canım sana da ...spor öyle bir şey başlayana kadar o kadar zor ki, başlayınca da durmak bilmiyor insan... hakkımda hayırlısı demekten başka çarem yok bakalım bu işin sonu nereye varacak...
açık havada yürüyüş insana moral de veriyor, çok iyi yapmışsın
kesinlikle luci cim açık havada yürüyüş çok iyi de yürüyüşten sonra işe gelme kısmı biraz zor şimdi canım şöyle sıcak bir çay battaniyenin altında uyku çekmek istiyor bu bahar beni fena çarptı
arkadaşlar merhaba
nasılsınız,giremedim kaç gündür
oy oy kızlaaar, mutfağımı 16:30 da kapatacağım menümü paylaşayım size ama bugün ne yesem diye kedi gibi gezinip duruyorum çoook aç hissediyorum bugün ben kendimidoymak bilemedim ben yaaa...acaba bu yoğurt kürü iştah mı açıyor ki ama dünden beri göbeğimin şişi az indi gibi, işe yarayacak galiba bu kür...
off bilemedim ki
LUCI'nin bugünkü menüsü:
sabah : 06:30
nescafe - sade ve şekersiz
2 yk kaşığı ile yapılan yoğurt kürü (zencefil,zerdeçal,tarçın ve keten tohumu ile)
öğle: 13:00
yoğurt kürü
1/2 kase tavuksuyu çorba
100 gr et döner
1 domates
1 haşlanmış yumurta
akşam: 16:30
yoğurt kürü
1 büyük kase yeşil salata
100 gr et döner
dediğim gibi saçma sapan bi menü oldu doymak bilmedim
spor: 180 dakika durmaksızın hızlı tempo yürüyüş (12 km)
akşam 90 dk (7 km) tempolu yürüyüş
su: 3 litre
Selam kızlar bir bakayım dedim geçmişi falan okuyamadım ama yine de size yazmadan çıkmak istemedim
kızlaaar güzel bi haber vereyim size..bugün parkurda yürürken bi hanım yaklaşıp yanımıza kızlar adımsayarınızı aldınız mı dedi, önce anlamadık, sonra açıkladı, sağlık ocaklarında adım sayar dağıtıyorlarmış..ben de ne zamandır alayım diyordum fakat bi türlü bi spor mağazasına girip almak aklıma gelmemişti... şansıma annemle konuşurken sağlık ocağına gideceğini söyleyince git bana alıver 1 tane dedim ve almış gelmiş, süper bir şeykaçırmayın bu fırsatı
(vallahi bunca yıldır vergi,stopaj, muhtasar vs ödüyorum hayatta devletten ilk defa ücretsiz bir şey edindim, çocuklar gibi şenimmmm)
3 kaşık yoğurt,2 kaşık yulaf ezmesi,1 elma,3 zeytin
ara:2 kayısı,yarım ç.b süt
öğle:1 tane kabak dolması,salata,3 kaşık yoğurt
ara:1 tane elma
akşam:1 kase mercimek çorbası,salata,1 küçük kabak dolması,1 bardak ayran
spor:50 dk eliptik,yarım saat aerobik
su:herzamanki gibi 1.5 litre
.
canıım yazarım tabi ki de bakalım benim adımlara yetişebilecek mibu akşam yürüyüşe çıkınca kullanmaya başlamayı planlamaktayım umarım işe yarar :)
kesinlikle canım birde insanın geniş zamanı olsa ne güzel olurdu
kaptanında dediği gibi işe gitme derdi olmasa iyiydi hanii
kız öğle yemeğinde o kadar seyin arasında haşlanmış yumurta ne alakaaa ???
Güzel olmuş lucimmm sporuna zaten laf yok
008080]ahahahahha harika bende istiyorummmm ama çalışma saatim uygun değil ki yaaa [/COLOR][/B]
hadi sen ii günlerde sağlıklı günlerde kullan
ben hiç sanmıyorum amaa dene bakalım
zeynebimmm nerelerdesin kuzum yahu, bugün gözlerim seni aradı... ah kuzum sorma o yumurtayı yürüyüşten dönünce sözde kahvaltı tarzı bi öğle yemeği yemek için haşlamıştım fakat dönünce canım yemek yemek istedi yedim ama doymadım gözüm mü döndü ne, hazır haşlanmışken yumurtayı da kaşla göz arası indirivermişim mideye, haberim yok
ohhh çok sevindim eşinle yürümene, benimki de 19.00 da gelecekmiş bekliyorum hazırlandım, gelsin de akşam "canıma okumamı" tamamlayayım, zira kmler arttıkça bacaklarımı hissetmez oldum...böyle günde 20 km ile devam edecek olursam haftada 100 kmyi tamamlayacağım sanırım, biri beni tutsunnnn!!!! bu ay da bunu deneyeyim dedim
adımlar bakalım nasıl sayılacak ben de heves ettim accık kullanayım bakalım, ona bakmaktan yürüyemem şimdi ben, sanal bebek vardı eskiden, elimizden düşürmezdik bunu da o hale getiririm ben... evin içinde dolanırken bile az önce 160 adım atmışım yahuu
ah be yavrum benim geldim baktım size tam yazacaktım bişi cıktı derken bu saatte kaldı. İzinde olsamda yazmadan bakmadan geçemiyorum
valla senin yürüyüşlerine hastayım ama benim günde 20 km yapmam çooooookkkk zor anamm çok şükür şimdilik 1 saat 2saat iyi gidiyor.
Senden haber bekliyorumm nasılmış sayac aslında sana adımsayar değilde km sayar lazım (bazı tel uygulamalarında var aslında )
ah be yavrum benim geldim baktım size tam yazacaktım bişi cıktı derken bu saatte kaldı. İzinde olsamda yazmadan bakmadan geçemiyorum
valla senin yürüyüşlerine hastayım ama benim günde 20 km yapmam çooooookkkk zor anamm çok şükür şimdilik 1 saat 2saat iyi gidiyor.
Senden haber bekliyorumm nasılmış sayac aslında sana adımsayar değilde km sayar lazım (bazı tel uygulamalarında var aslında )
map my walk guzel bir uygulama canim. ayni uygulamanin bir de map my fitness versiyonu var, bunda da yuruyus mesafeni olcebiliyorsun. aslinda cok uygulama var ama ben bu map my walk/fitness i kullaniyorum ve gayet memnunum.
hahaha çook beklersin canım benim, ben evden çıkmadan o kadar ceketimin içine güzelce yerleştirdim, eşim geldi hava çok sıcak pişersin dedi, ceketi çıkarıp
attım kendimi yola, yolun yarısında aklıma benim adım sayar geldievde yatmış garibim....ama yarın sabah için çantama iliştirdim kaçarı yok... bi 7 km yapıp geldim yine 90 dakikada....duş almaktan tenim kurudu artık canım bunun ayarı var km ve kalori de sayıyor... sen de birini gönder aldır bari kendin gidemezsen
amanıııın bugün yaptığım toplam spor aktivitesi ile toplamda 1745 kalori yakmışım....
Hemen bakiyorum canim cok sagol valla
Kiz o kadar kalori almiyorsun kii))
Seyda coskun gibi olcan valla gunde 20 km yuruyormus hatunn
handecim merhaba tatlım, ohhh sevindim maşallah...spor çok iyi hissettiriyor hakkaten...ben de yürüdüm geldim duşumu aldım dinlendiriyorum kendimi... canım sen spor seviyorsun, isveç çok ağır bi diyet sporla çok zor olur gibi geliyor bana, halsiz bırakıyor, kolumuzu kaldıracak halimiz kalmıyor diyordu yapan arkadaşlarım...ama sen bilirsin tabi yine de...
Çalışmakta yaradı bana büroda oturuyorum gerçi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?