- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #110.901
merhaba arkadaşlarbundan sonra düzenli olarak burdayım insallah
hazoscum gebelik zehirlenmesi riskim sebbeiyle erken doğum riskim var..bide ben 18.haftada amniyosentez yaptırmıştım kızımda %50 oranda olsa risk vardı down sendromu için .çok şükürki temiz çıktı sonuçlarım ama işte keseden su alınması filan buda erkenden kasılmalarımın olmasına sebep oldu..
neyse dünki kontrolümde sancım çıkmadı nstde çok sevindim :) doktorum sancın yok diye kendine yüklenme spor konusunda dedi.. bende dün pazara
çıktım o bile çok iyi geldi (eşime taşıttım aldıklarımı) ne zamandır evdeydim patlıcaktım artıkbugünde biraz ev işim var yapayım sonra mandıraya süt almaya gidicem yoğurt mayalamam gerek
valla haklısınız kızlar bundan sonra kilo vermeye değil de aynı kiloda kalmak daha mantıklı yani.. artık gece bile açlığıma uyanır oldumama kalkıp yemiyorum tabiki.. ayy bide yeseemmm nolurum beeen
akşama menü bildirimi için gelirim
günaydınlarrrrrr
valla sanırım benimkisi bahar depresyonu böyle hiç bişey yapasım yok canım spor yapmak istiyor halim yok acaip bir durum anlayacağın
hoşgeldin bayanbaloncuk hadi bakalım hayırlısı
maşallah sana ne diyeyim abardın sporda iyice
keçiboynuzu tozu kakao gibi güzel olkuyo ben bi ara çocuklara nesquik diye yutturmaya çalışmıştım :)
günaydın tatlım güzel bşir mesajla başladın gene güne ne güzel
merhaba canım - 3 gün sonra bitmiyor da ben Cuma yolcuyum geldiğimde de ekleyebilir miyim yarışma bitmeden onu bilemediğimden hemen ekleyim istiyorumlilycim merhaba pek giremediğini fark ettimtemiz hava bana da çok iyi geldi eve girmek istemiyorum denebilir. Yemek yarışması 3 gün sonra mı bitiyor neden bu 3 gün . yemek yarışması için yaptığının tadına bakcaksın tabi neler pişirdin afiyet olsun
oh maşallah valla sen baya baya 34 bedene koşuyorsunhandecim merhaba tatlım, ohhh sevindim maşallah...spor çok iyi hissettiriyor hakkaten...ben de yürüdüm geldim duşumu aldım dinlendiriyorum kendimi... canım sen spor seviyorsun, isveç çok ağır bi diyet sporla çok zor olur gibi geliyor bana, halsiz bırakıyor, kolumuzu kaldıracak halimiz kalmıyor diyordu yapan arkadaşlarım...ama sen bilirsin tabi yine de...
canım hayırdır kötü birşey mi var????????
aman dikkat et kendine fazla yormadan yürüyüşünüğ yap, yediklerine dikkat et abartmadan ye inşallah kilo almadan bitirirsinmerhaba arkadaşlarbundan sonra düzenli olarak burdayım insallah
hazoscum gebelik zehirlenmesi riskim sebbeiyle erken doğum riskim var..bide ben 18.haftada amniyosentez yaptırmıştım kızımda %50 oranda olsa risk vardı down sendromu için .çok şükürki temiz çıktı sonuçlarım ama işte keseden su alınması filan buda erkenden kasılmalarımın olmasına sebep oldu..
neyse dünki kontrolümde sancım çıkmadı nstde çok sevindim :) doktorum sancın yok diye kendine yüklenme spor konusunda dedi.. bende dün pazara
çıktım o bile çok iyi geldi (eşime taşıttım aldıklarımı) ne zamandır evdeydim patlıcaktım artıkbugünde biraz ev işim var yapayım sonra mandıraya süt almaya gidicem yoğurt mayalamam gerek
valla haklısınız kızlar bundan sonra kilo vermeye değil de aynı kiloda kalmak daha mantıklı yani.. artık gece bile açlığıma uyanır oldumama kalkıp yemiyorum tabiki.. ayy bide yeseemmm nolurum beeen
akşama menü bildirimi için gelirim
maşallah luci cim bende sizler kadar olmasa da öğlen 1 saat tempılu yürüyüp geldim acık kendime geleyim diyekaptancım evet bu ara biraz sporun dibine vurmuş durumdayım...lakin acayip sıkılaşma oldu şu 3 günde bile, fakat şişliğim hala devam etmekte... bu kadar yoğun spor başta şişirirmiş 15 güne inanamayacağın kadar inceleceksin diyor çevremdekiler ya kısmet
evvvet kızlaaar ben bu sabah da 180 dakika durmaksızın yüksek tempo 12 km yürüyüşümü tamamlayarak eve dönebildim...duşumu aldım rahatladım çok şükür...bu arada yoğurt kürüne devam ama zehir gibi bunun tadı yahuuu, hiç yenecek gibi değil..ne yapalım sağlık için katlanacağız
Selam kızlar
Nasılsınız???
Biliyorum bu ara pek giremiyorum daha 5dk önce geldim artık ofis dışına da çıkıyorum
Bugün daha iyiyim sanırım temiz hava iyi geldi
İşler yoğun son zamanlarda. bildiğiniz üzere...
İlk işim size bir merhaba demek oldu
Bayanbaloncuk hoşgeldin tekrardan aramıza...
Ben dünkü menümü yazacaktım aslında.... ama... kem küm.... :18:
Yemek yarışması için kaç gündür yapmayı planladığım ve kendi başıma ilk defa denediğim yemekten yemeden duramadım bunda ne var diyeceksiniz belki ama sorun şu ki: saat gecenin 1iydiO saatte tarifimi de ekleyemedim yaaa resim yüklenmedi acaba kkda mı sorun var yoksa o anlık internette mi sorun vardı anlayamadım:44:
Neyse biraz düşüneyim belki yazarım ama pek parlak menü değil maalesef... Şu 3 günü hayırlısıyla atlataydım iyiydi
oh maşallah valla sen baya baya 34 bedene koşuyorsun
maşallah luci cim bende sizler kadar olmasa da öğlen 1 saat tempılu yürüyüp geldim acık kendime geleyim diye
maşallah canım sana da ...spor öyle bir şey başlayana kadar o kadar zor ki, başlayınca da durmak bilmiyor insan... hakkımda hayırlısı demekten başka çarem yok bakalım bu işin sonu nereye varacak...
açık havada yürüyüş insana moral de veriyor, çok iyi yapmışsın
kesinlikle luci cim açık havada yürüyüş çok iyi de yürüyüşten sonra işe gelme kısmı biraz zor şimdi canım şöyle sıcak bir çay battaniyenin altında uyku çekmek istiyor bu bahar beni fena çarptı
kıyamam yaaa, haklısın canım... geçecek bu günler, az sabır....
merhaba canım - 3 gün sonra bitmiyor da ben Cuma yolcuyum geldiğimde de ekleyebilir miyim yarışma bitmeden onu bilemediğimden hemen ekleyim istiyorum
oh maşallah valla sen baya baya 34 bedene koşuyorsun
canım hayırdır kötü birşey mi var????????
aman dikkat et kendine fazla yormadan yürüyüşünüğ yap, yediklerine dikkat et abartmadan ye inşallah kilo almadan bitirirsin
maşallah luci cim bende sizler kadar olmasa da öğlen 1 saat tempılu yürüyüp geldim acık kendime geleyim diye
hayırdır canım ne oldu?
bisi olmadi. kac gundur devam eden bunalim ruh halim bugun tavan yapti. kaptancim sen beni bu cuma izinli yazar misin? en az iki hafta izinli olunuyorsa haftaya da izinli olayim. haftaya bildirim yapabiliyorsam bildirimimi yaparim. o arada ben bir kendime gelmeye calisayim.
tamam canım en az 2 hafta izinli olunabiliyor o yüzden ister bu hafta kg bildir izinli yazalım sadece 1 hafta bildirmezsin kg nu istersen 2 hafta bildirmezsinbisi olmadi. kac gundur devam eden bunalim ruh halim bugun tavan yapti. kaptancim sen beni bu cuma izinli yazar misin? en az iki hafta izinli olunuyorsa haftaya da izinli olayim. haftaya bildirim yapabiliyorsam bildirimimi yaparim. o arada ben bir kendime gelmeye calisayim.
arkadaşlar merhaba
nasılsınız,giremedim kaç gündür
ekleyemedim kaptan yaaa resim yüklenmedi güzel bir ön yazı da yazmıştım gitti maalesef neyse ki önceden kopyalamıştım resimleri ekleyebilirsem yemek tarifinin linkini paylaşırımcanım ekledin mi yemeği linkini versene?
aslında yürümek güzel ben de akşam yürüyüşe çıktığımda hızımı alamıyorum bi 10 dk daha derken 1 saati deviriyorum da bu ara yoğunluktan parkura gidemedim çarşıya git gel yapmak daha eforlu - yokuş oluncasağol lily, yok canııım 34 kimmm ben kim bakalım nasıl olacak bu işin sonu abarttığımın farkındayım ama işin garip yanı hoşuma gitmeye başladı bu abartı bakalım ne zaman inecek şu şişlik
bisi olmadi. kac gundur devam eden bunalim ruh halim bugun tavan yapti. kaptancim sen beni bu cuma izinli yazar misin? en az iki hafta izinli olunuyorsa haftaya da izinli olayim. haftaya bildirim yapabiliyorsam bildirimimi yaparim. o arada ben bir kendime gelmeye calisayim.
tamam canım en az 2 hafta izinli olunabiliyor o yüzden ister bu hafta kg bildir izinli yazalım sadece 1 hafta bildirmezsin kg nu istersen 2 hafta bildirmezsin
nerelerdesin gülanne sen hayırdır bi sorun falan yoktur umarım
günaydın fıstık, güzeel, keyifli, musmutlu bir gün dilerim ben de... kalkmam mı tatlım duşumu aldım kahvemi içiyorum yürüyüş için hazırlanıyorum...alıştı artık sanırım vücudum :) az kaldı, çok az daha sabır....kiloları verdik şimdi spor ile sıkılaşma ve beden küçültme zamanıııı....
amanın bu senin tarif kalori deposu olmuş ne yaptın sen kuzum :) iyi geliyorsa afiyet olsun tatlışım...öptüm seni, gamzeme çook selam
günaydınlarrrrrr
valla sanırım benimkisi bahar depresyonu böyle hiç bişey yapasım yok canım spor yapmak istiyor halim yok acaip bir durum anlayacağın
hoşgeldin bayanbaloncuk hadi bakalım hayırlısı
maşallah sana ne diyeyim abardın sporda iyice
keçiboynuzu tozu kakao gibi güzel olkuyo ben bi ara çocuklara nesquik diye yutturmaya çalışmıştım :)
günaydın tatlım güzel bşir mesajla başladın gene güne ne güzel
Evet hiç mükemmel bir fiziğim olmadı ama giydiklerim yakışırdı hiç güzel saçlarımda olmadı yinede kusursuz güzel bir yüze sahibim.saçlarada kaynak güzel bir alışveriş falan oh baharda gelmiş.butün kış bu hayallerle yaşadım birde yazınn beni görüp şişmanlığıma acıyan yorum yaPanlar şok olcak oh olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?