Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kaptancım evet bu ara biraz sporun dibine vurmuş durumdayım...lakin acayip sıkılaşma oldu şu 3 günde bile, fakat şişliğim hala devam etmekte... bu kadar yoğun spor başta şişirirmiş 15 güne inanamayacağın kadar inceleceksin diyor çevremdekiler ya kısmet

evvvet kızlaaar ben bu sabah da 180 dakika durmaksızın yüksek tempo 12 km yürüyüşümü tamamlayarak eve dönebildim...duşumu aldım rahatladım çok şükür...bu arada yoğurt kürüne devam ama zehir gibi bunun tadı yahuuu, hiç yenecek gibi değil..ne yapalım sağlık için katlanacağız

Ayy canimm iyi bari temiz cikmiss..dikkat et kendine..dogum tetiklicek seyler yapma

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Valla kaptancimm kek coj guzel oldu...seker yok icinde keki ilk yedigi de az tatli geliyor sonra ikinci lokmada gitgide tatlaniyor cok ilginc ben acayip begendim..hem diger keklere gore saglikli yagi daha az unu tam bugday seker yok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba canım - 3 gün sonra bitmiyor da ben Cuma yolcuyum geldiğimde de ekleyebilir miyim yarışma bitmeden onu bilemediğimden hemen ekleyim istiyorum

oh maşallah valla sen baya baya 34 bedene koşuyorsun

Eki Görüntüle 1059363

iste bugun ruh halim aynen boyle.
canım hayırdır kötü birşey mi var????????

aman dikkat et kendine fazla yormadan yürüyüşünüğ yap, yediklerine dikkat et abartmadan ye inşallah kilo almadan bitirirsin

maşallah luci cim bende sizler kadar olmasa da öğlen 1 saat tempılu yürüyüp geldim acık kendime geleyim diye
Eki Görüntüle 1059363

iste bugun ruh halim aynen boyle.

hayırdır canım ne oldu?

canım ekledin mi yemeği linkini versene?

oh maşallah valla sen baya baya 34 bedene koşuyorsun

sağol lily, yok canııım 34 kimmm ben kim bakalım nasıl olacak bu işin sonu abarttığımın farkındayım ama işin garip yanı hoşuma gitmeye başladı bu abartı bakalım ne zaman inecek şu şişlik

maşallah luci cim bende sizler kadar olmasa da öğlen 1 saat tempılu yürüyüp geldim acık kendime geleyim diye

maşallah canım sana da ...spor öyle bir şey başlayana kadar o kadar zor ki, başlayınca da durmak bilmiyor insan... hakkımda hayırlısı demekten başka çarem yok bakalım bu işin sonu nereye varacak...

açık havada yürüyüş insana moral de veriyor, çok iyi yapmışsın

kesinlikle luci cim açık havada yürüyüş çok iyi de yürüyüşten sonra işe gelme kısmı biraz zor şimdi canım şöyle sıcak bir çay battaniyenin altında uyku çekmek istiyor bu bahar beni fena çarptı

kıyamam yaaa, haklısın canım... geçecek bu günler, az sabır....

bisi olmadi. kac gundur devam eden bunalim ruh halim bugun tavan yapti. kaptancim sen beni bu cuma izinli yazar misin? en az iki hafta izinli olunuyorsa haftaya da izinli olayim. haftaya bildirim yapabiliyorsam bildirimimi yaparim. o arada ben bir kendime gelmeye calisayim.

Son düzenleme:

aynı ruh hali bendede mevcut,ne spor yapabiliyorum kaç gündür nede diyet

tamam canım en az 2 hafta izinli olunabiliyor o yüzden ister bu hafta kg bildir izinli yazalım sadece 1 hafta bildirmezsin kg nu istersen 2 hafta bildirmezsin

arkadaşlar merhaba
nasılsınız,giremedim kaç gündür

nerelerdesin gülanne sen hayırdır bi sorun falan yoktur umarım

canım ekledin mi yemeği linkini versene?
ekleyemedim kaptan yaaa resim yüklenmedi güzel bir ön yazı da yazmıştım gitti maalesef neyse ki önceden kopyalamıştım resimleri ekleyebilirsem yemek tarifinin linkini paylaşırım

aslında yürümek güzel ben de akşam yürüyüşe çıktığımda hızımı alamıyorum bi 10 dk daha derken 1 saati deviriyorum da bu ara yoğunluktan parkura gidemedim çarşıya git gel yapmak daha eforlu - yokuş olunca

sen çok yoruldun gerçekten kaç haftadır raporlardan başını kaldıramıyorsun bir de üstüne bahar geldi hava değişimi falan... sen 2 hafta izin al kafana göre takıl biraz soluklan boşalt kafandaki pürüzleri

tamam canım en az 2 hafta izinli olunabiliyor o yüzden ister bu hafta kg bildir izinli yazalım sadece 1 hafta bildirmezsin kg nu istersen 2 hafta bildirmezsin

nerelerdesin gülanne sen hayırdır bi sorun falan yoktur umarım

sorma kaptancım hem işte sorun var,hemde çocuklar ve eşim rahatsız öksürüyorlar,boğaz ağrısı falan,işteki sorunlar nedeniyle zaten moralım yerlerde

oy oy kızlaaar, mutfağımı 16:30 da kapatacağım menümü paylaşayım size ama bugün ne yesem diye kedi gibi gezinip duruyorum çoook aç hissediyorum bugün ben kendimi doymak bilemedim ben yaaa...acaba bu yoğurt kürü iştah mı açıyor ki ama dünden beri göbeğimin şişi az indi gibi, işe yarayacak galiba bu kür...

off bilemedim ki

LUCI'nin bugünkü menüsü:
sabah : 06:30

nescafe - sade ve şekersiz
2 yk kaşığı ile yapılan yoğurt kürü (zencefil,zerdeçal,tarçın ve keten tohumu ile)

öğle: 13:00
yoğurt kürü
1/2 kase tavuksuyu çorba
100 gr et döner
1 domates
1 haşlanmış yumurta

akşam: 16:30

yoğurt kürü
1 büyük kase yeşil salata
100 gr et döner

dediğim gibi saçma sapan bi menü oldu doymak bilmedim

spor: 180 dakika durmaksızın hızlı tempo yürüyüş (12 km)
akşam 90 dk (7 km) tempolu yürüyüş

su: 3 litre

gerçi vücut alıştıktan sonra tabi rahatsızlık hissetmezsin doğru.kız bu tarifin hepsini birden birkerede yemicezki birkaç porsiyon çıkıyor.

selamlar kaptanım sen nasıl oldun, oğluşun iyimi.

canım desene bu yaz düşman çatlatacaksın.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…