Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

maşallah lucicim çok güzel gün olmuş ben bugün 4 mile leslie yapabildim sadece hava çok feciydi yarın minimum 7 km

maşallah canım sana da...havanın iyi olması yürüyüş açısından avantaj tabi... bu sabah yürüyüşlerine sayende alıştım, duacınım

kızlaaar günaydınlaaar, herkese keyifli ve güzeeel bir gün dilerim... dünkü 4 saatlik ve 19 km lik spor serüvenimden sonra ben de bu sabah için kendimden pek ümitli değildim lakin maşallah bomba gibi uyandım.... olacak bu iş galiba... bu arada dün akşam deneiğim zerdeçal, zencefil, tarçın, ketentohumu karışımım inanılmaz rahatlattı midemi ve sindirim sistemimi...gece uykumdan uyanıp wc ye gittim...ben günde 3 defa devam edeceğim bu küre, öneririm sizlere de :)

gunaydin hanimlar,

spor yarisinda son durumu yazip kacicam. bugun de bunalim ruh halinden devam ediyorum.

[table="width: 500, class: grid"]
[tr]
[td]Yarismaci[/td]
[td]04.04[/td]
[td]05.04[/td]
[td]06.04[/td]
[td]07.04[/td]
[td]08.04[/td]
[td]09.04[/td]
[td]10.04[/td]
[td]Toplam[/td]
[/tr]
[tr]
[td]vazgecmekyok[/td]
[td]50[/td]
[td]0[/td]
[td]154[/td]
[td]0[/td]
[td]0[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ebbiss[/td]
[td]180[/td]
[td]40[/td]
[td]Izinli[/td]
[td]Izinli[/td]
[td]Izinli[/td]
[td]Izinli[/td]
[td]Izinli[/td]
[td]220[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lily86[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]30[/td]
[td]45[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hnd_[/td]
[td]-[/td]
[td]40[/td]
[td]70[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

Son düzenleme:
Dünkü menüm kızlar

Sabah 1 orta boy patates 1 yumurtaya yumurtalı patates actifryda yaptım,kırmızı kapya biber,yarım domates,nane,yeşil çay,ekmek yok
Ara activia
Öğle ton balıklı salata
Akşam 2 kase lahana corbası,salata

Sonra işi bozdum 3 ciğer köfte,1 avuç kaju,1 avuç sözlü fıstık

2 Lt su

Offfff spor olmadan zayıflaya am ki yaaaa şu ayağıma doktora gitmeden bişey yapmam lazım ya var mı önerisi olan

doktora git canim, hic degilse agri kesici merhem falan verir.

günaydınlarrrrrr

valla sanırım benimkisi bahar depresyonu böyle hiç bişey yapasım yok canım spor yapmak istiyor halim yok acaip bir durum anlayacağın

hoşgeldin bayanbaloncuk hadi bakalım hayırlısı

maşallah sana ne diyeyim abardın sporda iyice

keçiboynuzu tozu kakao gibi güzel olkuyo ben bi ara çocuklara nesquik diye yutturmaya çalışmıştım :)

Yüzünüzden gülümseme, kalbinizden umut eksik olmasın, gününüz aydın mutluluğunuz daim olsun.

.

günaydın tatlım güzel bşir mesajla başladın gene güne ne güzel

Azcık akşam fazladan 3 kaşık pilav yedim o bile kötü hisssettirdi.kahvemi içiyorum şimdi 3.günüm güzel gidiyor yani

Ne güzel canım yAaa gerçekten aynada kendini beğenmek çok güzel bir his

Evet hiç mükemmel bir fiziğim olmadı ama giydiklerim yakışırdı hiç güzel saçlarımda olmadı yinede kusursuz güzel bir yüze sahibim.saçlarada kaynak güzel bir alışveriş falan oh baharda gelmiş.butün kış bu hayallerle yaşadım birde yazınn beni görüp şişmanlığıma acıyan yorum yaPanlar şok olcak oh olsun

maşallah canım sana da...havanın iyi olması yürüyüş açısından avantaj tabi... bu sabah yürüyüşlerine sayende alıştım, duacınım

günaydın lucicimm yürüdüm geldim çok iyi hissediyorum . spor yapmak inanılmaz iyi hissettirdi. bu üç gün beslenmeme çok dikkat edeceğim . kilo vermeme engel olabilecek tüm faktörleri ortadan kaldıracağım . zaten 65 e indikten sonra zayıflamam daha da kolaylaşıyor benimmesele 65 e inebilmekte . ben de isveç diyeti mi uygulasam bir hafta . şu an nette deli gibi araştırma yaptığım dakikalardayız

bu bahar kesinlikte bizim olacak . bu yaz da öyle azmini tebrik ederim canım alışveriş de yap isteyip de giyemediğin her şey hakkındır şimdi

Selam kızlar
Nasılsınız???
Biliyorum bu ara pek giremiyorum daha 5dk önce geldim artık ofis dışına da çıkıyorum
Bugün daha iyiyim sanırım temiz hava iyi geldi
İşler yoğun son zamanlarda. bildiğiniz üzere...
İlk işim size bir merhaba demek oldu

Bayanbaloncuk hoşgeldin tekrardan aramıza...

Ben dünkü menümü yazacaktım aslında.... ama... kem küm.... :18:
Yemek yarışması için kaç gündür yapmayı planladığım ve kendi başıma ilk defa denediğim yemekten yemeden duramadım bunda ne var diyeceksiniz belki ama sorun şu ki: saat gecenin 1iydi O saatte tarifimi de ekleyemedim yaaa resim yüklenmedi acaba kkda mı sorun var yoksa o anlık internette mi sorun vardı anlayamadım:44:
Neyse biraz düşüneyim belki yazarım ama pek parlak menü değil maalesef... Şu 3 günü hayırlısıyla atlataydım iyiydi

Dünkü menüm ,
Kahvaltı 1 dilim tam buğday ekmeği , 1 bardak süt , yarım dilim kaşar , 4 zeytin
Öğlen 1 kase kısır , 3 tane tatlı kurabiye üstünde çikolata vardı (bu yine arkadaşıma gitmenin sonucu )

Ara 15 tane kadar kuru üzüm , 1 kuru kayısı , 2 ceviz

Akşam 1 kase tarhana çorbası , 1 dilim kepekli ekmek , 1 bardak ayran

Su , 2.5 lt Spor 100 tane ip atladım ama öylesine cardio işte kayda değer bir şey değil .

İpi 500 e kadar çıkarabilirsem güzel olacak . Evde atlayınca bu kadar oldu .

Arkadaşlar bugün çorba günü yaptım , az zeytin yağı ile tarhana çorbası yapıyorum . bir kepçesi 60 kaloriymiş . Bi de brokoli haşlıyorum .biri öğlen diğeri akşam için . bugün 17:30 da yemeyi keseceğim . Dünkü o kurabiyelerin acısı çıkmalıı

merhaba arkadaşlar bundan sonra düzenli olarak burdayım insallah

hazoscum gebelik zehirlenmesi riskim sebbeiyle erken doğum riskim var..bide ben 18.haftada amniyosentez yaptırmıştım kızımda %50 oranda olsa risk vardı down sendromu için .çok şükürki temiz çıktı sonuçlarım ama işte keseden su alınması filan buda erkenden kasılmalarımın olmasına sebep oldu..
neyse dünki kontrolümde sancım çıkmadı nstde çok sevindim :) doktorum sancın yok diye kendine yüklenme spor konusunda dedi.. bende dün pazara
çıktım o bile çok iyi geldi (eşime taşıttım aldıklarımı) ne zamandır evdeydim patlıcaktım artık bugünde biraz ev işim var yapayım sonra mandıraya süt almaya gidicem yoğurt mayalamam gerek

valla haklısınız kızlar bundan sonra kilo vermeye değil de aynı kiloda kalmak daha mantıklı yani.. artık gece bile açlığıma uyanır oldum ama kalkıp yemiyorum tabiki.. ayy bide yeseemmm nolurum beeen

akşama menü bildirimi için gelirim

lilycim merhaba pek giremediğini fark ettim temiz hava bana da çok iyi geldi eve girmek istemiyorum denebilir. Yemek yarışması 3 gün sonra mı bitiyor neden bu 3 gün . yemek yarışması için yaptığının tadına bakcaksın tabi neler pişirdin afiyet olsun

handecim merhaba tatlım, ohhh sevindim maşallah...spor çok iyi hissettiriyor hakkaten...ben de yürüdüm geldim duşumu aldım dinlendiriyorum kendimi... canım sen spor seviyorsun, isveç çok ağır bi diyet sporla çok zor olur gibi geliyor bana, halsiz bırakıyor, kolumuzu kaldıracak halimiz kalmıyor diyordu yapan arkadaşlarım...ama sen bilirsin tabi yine de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…