- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #110.881
maşallah lucicim çok güzel günolmuş ben bugün 4 mile leslie yapabildim sadece hava çok feciydi yarın minimum 7 km
Dünkü menüm kızlar
Sabah 1 orta boy patates 1 yumurtaya yumurtalı patates actifryda yaptım,kırmızı kapya biber,yarım domates,nane,yeşil çay,ekmek yok
Ara activia
Öğle ton balıklı salata
Akşam 2 kase lahana corbası,salata
Sonra işi bozdum 3 ciğer köfte,1 avuç kaju,1 avuç sözlü fıstık
2 Lt su
Offfff spor olmadan zayıflaya am ki yaaaa şu ayağıma doktora gitmeden bişey yapmam lazım ya var mı önerisi olan
valla sanırım benimkisi bahar depresyonu böyle hiç bişey yapasım yok canım spor yapmak istiyor halim yok acaip bir durum anlayacağıncanımmm sanırım bünyem alıştı yaklaşık 3 haftadır sabahları sadece nescafe içiyorum...hem çok tok tutuyor hem de enerji veriyor...sanırım alıştım... bir de ben kahveyi severim kahveyle öğleye kadar çok geçirmişliğim var ...zorlamıyor yani...ayrıca spor da inanılmaz tok hissettiriyor...spor yaptıkça yemek yiyesim gelmiyor
olur mu kaptanım öyle şey yaaa, bozar mısın hiç motivasyonumuzu...yaz sen lütfen hatta daha çok yaz ki belki senin motivasyon geri gelir...
hoşgeldin bayanbaloncuk hadi bakalım hayırlısıselam kizlarr, ben geldimm. bugun tam anlamiyla basladim artik..sinav haftam bu hafta malum e ben o stresle abur cubura da saldirmam diye düsünüyorum. bir de spor yapabilirsem demeyin keyfime. diyet listesi uygulamiyorum bu defa. canim ne zaman ne yemek isterse onu yiyerek kilo vermeyi deniycem bakalim bu defa nasi olacak. spor salonu bakiyorum bu aralar, bakalim bulabilecek miyim bana uygun biyerr
maşallah sana ne diyeyim abardın sporda iyicekızlaaar vay başım diyorummmm...az önce eşim aradı benimle de yürür müsün dedi, hayır diyemedim...hazırlanıyorum şimdi, bi 90 dakika daha yürüyüp geleceğim Allah sonumu hayretsin, ağrı kesicimi içtiiim, bengayımı sürdüüüm, haydi luci tabana kuvvet :)
keçiboynuzu tozu kakao gibi güzel olkuyo ben bi ara çocuklara nesquik diye yutturmaya çalışmıştım :)kızlar nasılsınızzzzzzz???çok değişik bir kek denedim..soğuyunca bakacağım tadına şeker yok içinde keçiboynuzu var 1,5 bardak ve tam buğday unuylaa hamurunun tadı çok güzel ve tatlıydı. güzel olursa tarifini paylaşacağım sizinleeeeeeeeeeeeee
yoğurt yemeyi sevmiyor musun???
oyy sayın Avukatım ne demek sen başımızın tacısın, idolsün 30kg vermiş biri olarak
lucim maşallah yine formundasın .şişlik hissediyorsan çıkma tartıya moralin bozulmasın.ne güzel spor arkadaşıda bulmuşsun 2 kişi olunca daha zevkli oluyor yürümek gerçektende.
canım ya çok az sanki.sanki deil çok az .
güzel menü olmuş bence.
valla canım helal olsun sana da, harikasın .o psikolojiden bizede lazım..
.
Ne güzel canım yAaa gerçekten aynada kendini beğenmek çok güzel bir his
maşallah canım sana da...havanın iyi olması yürüyüş açısından avantaj tabi... bu sabah yürüyüşlerine sayende alıştım, duacınım
ama ama revani cok güzel bi tatlibu arada cikolata yememenin yolunu buldumm. istedigim meyveyi kakaoya bulayip yiyicemm
Evet hiç mükemmel bir fiziğim olmadı ama giydiklerim yakışırdı hiç güzel saçlarımda olmadı yinede kusursuz güzel bir yüze sahibim.saçlarada kaynak güzel bir alışveriş falan oh baharda gelmiş.butün kış bu hayallerle yaşadım birde yazınn beni görüp şişmanlığıma acıyan yorum yaPanlar şok olcak oh olsun
bu bahar kesinlikte bizim olacak . bu yaz da öyleazmini tebrik ederim canım alışveriş de yap isteyip de giyemediğin her şey hakkındır şimdi
Selam kızlar
Nasılsınız???
Biliyorum bu ara pek giremiyorum daha 5dk önce geldim artık ofis dışına da çıkıyorum
Bugün daha iyiyim sanırım temiz hava iyi geldi
İşler yoğun son zamanlarda. bildiğiniz üzere...
İlk işim size bir merhaba demek oldu
Bayanbaloncuk hoşgeldin tekrardan aramıza...
Ben dünkü menümü yazacaktım aslında.... ama... kem küm.... :18:
Yemek yarışması için kaç gündür yapmayı planladığım ve kendi başıma ilk defa denediğim yemekten yemeden duramadım bunda ne var diyeceksiniz belki ama sorun şu ki: saat gecenin 1iydiO saatte tarifimi de ekleyemedim yaaa resim yüklenmedi acaba kkda mı sorun var yoksa o anlık internette mi sorun vardı anlayamadım:44:
Neyse biraz düşüneyim belki yazarım ama pek parlak menü değil maalesef... Şu 3 günü hayırlısıyla atlataydım iyiydi
günaydın lucicimm yürüdüm geldim çok iyi hissediyorum .spor yapmak inanılmaz iyi hissettirdi. bu üç gün beslenmeme çok dikkat edeceğim . kilo vermeme engel olabilecek tüm faktörleri ortadan kaldıracağım . zaten 65 e indikten sonra zayıflamam daha da kolaylaşıyor benim mesele 65 e inebilmekte . ben de isveç diyeti mi uygulasam bir hafta . şu an nette deli gibi araştırma yaptığım dakikalardayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?