- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #110.941
yapma yavv...bundan sonra tek rakibim şeyda coşkun o haldeee :) tabi kuzum 1000 kalori bile almıyorum belki de...eee bi de metonun yakması var... bu halde ben neden hala şiş hissediyorummm
luci cim iyi fikirnmiş bu adımsayar aile hekimine söyleyeyim bakalım ankarada da var mı? haatta az sonra bi telefon açayım bakayımkızlaaar güzel bi haber vereyim size..bugün parkurda yürürken bi hanım yaklaşıp yanımıza kızlar adımsayarınızı aldınız mı dedi, önce anlamadık, sonra açıkladı, sağlık ocaklarında adım sayar dağıtıyorlarmış..ben de ne zamandır alayım diyordum fakat bi türlü bi spor mağazasına girip almak aklıma gelmemişti... şansıma annemle konuşurken sağlık ocağına gideceğini söyleyince git bana alıver 1 tane dedim ve almış gelmiş, süper bir şeykaçırmayın bu fırsatı
(vallahi bunca yıldır vergi,stopaj, muhtasar vs ödüyorum hayatta devletten ilk defa ücretsiz bir şey edindim, çocuklar gibi şenimmmm)
simdi biraz daha iyi gibiyim, iki kahve ictim, iyi geldi.
cuma duruma gore takim ortalamasini dusurmuyorsam bildirimde bulunurum, eger iyi hissediyorsam da izne ayrilmam sanirim.
lilycim ve kaptancim ve arkadaslar tesekkur ederim ilginize :)
Ayy canimm iyi bari temiz cikmiss..dikkat et kendine..dogum tetiklicek seyler yapma
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sağol hazoscum ve kaptancım valla şimdiden toplam kilom zaten 15kg olmuşumaman dikkat et kendine fazla yormadan yürüyüşünüğ yap, yediklerine dikkat et abartmadan ye inşallah kilo almadan bitirirsin
bu ayın 16sında ebeye kontrole gidicem acep o zamana kadar kalırmıki yaww... sağol canım bu arada.. annemede diyim oda alsın kendine..kızlaaar güzel bi haber vereyim size..bugün parkurda yürürken bi hanım yaklaşıp yanımıza kızlar adımsayarınızı aldınız mı dedi, önce anlamadık, sonra açıkladı, sağlık ocaklarında adım sayar dağıtıyorlarmış..ben de ne zamandır alayım diyordum fakat bi türlü bi spor mağazasına girip almak aklıma gelmemişti... şansıma annemle konuşurken sağlık ocağına gideceğini söyleyince git bana alıver 1 tane dedim ve almış gelmiş, süper bir şeykaçırmayın bu fırsatı
(vallahi bunca yıldır vergi,stopaj, muhtasar vs ödüyorum hayatta devletten ilk defa ücretsiz bir şey edindim, çocuklar gibi şenimmmm)
geçmiş olsun canım hayırıdr neyin var? sanırım ishal mi oldunki kahveleri içiyosun ard ardına? insallah kısa sürede iyileşirsin canımsimdi biraz daha iyi gibiyim, iki kahve ictim, iyi geldi.
cuma duruma gore takim ortalamasini dusurmuyorsam bildirimde bulunurum, eger iyi hissediyorsam da izne ayrilmam sanirim.
lilycim ve kaptancim ve arkadaslar tesekkur ederim ilginize :)
Yaaaa bnm motivasyonum çok düştü spor yapmadığım için bütün düzen bozuldu Regl de olmadım bahar geldi coşmam lazımken cok kötü saldım içime bi hüzün çöktü bu ara noluyo bana
Dünkü menüm
Sabah taze naneli 1 yumurtalı omlet,yeşil çay,kırmızı biber.
Ara 1 dlm ananas.
Öğle 4 adet kaşarlı kasap köfte,domates,biber.
Ara 1 halley.
Ara 1 ayran.
Akşam yok
Gece 1 bardak portakalı gazoz misafirlikteydik bi ton laf söyledi ew sahibi tatlıdan yemedim diye sonra gaza geldim 1 avuç fındık fıstık kaju yedim
Ve artık kıılomu günlük ölçmeye çalışılmam kız kardesımle bişey farkı ettik çig köfte bize yaramıyor sanırım intlerini olayı aslında param olsa york testi yaptırcam ama mümkün değil bi akşam önceki ciğer köfteler resmen 1,5 kg artı yansıdı ki dünkü menüm güzeldi çerkezde yemiştim ama dün akşamda yedim çerez etkılemıyo işte böyle kızlar
o ne testiymiş ya ben ilk defa duydummmebbiss ya haftasonu kardesimle konusuyorduk, o york testinin aynisini grupanya, sehir firsati gibi sitelerde 70--80 liraya "gida intolerans testi" adinda bulabilirmissin. bir arastir istersen canim, istanbul'da bile olsa bursa'dan gelmeniz cok zor olmaz.
ebbiss ya haftasonu kardesimle konusuyorduk, o york testinin aynisini grupanya, sehir firsati gibi sitelerde 70--80 liraya "gida intolerans testi" adinda bulabilirmissin. bir arastir istersen canim, istanbul'da bile olsa bursa'dan gelmeniz cok zor olmaz.
o ne testiymiş ya ben ilk defa duydummm
Hadi yaaa supermiş bi bakiim Cnm iyi olur ya neyse alerjimiz var kımı bilir kaydınıza bıle olan varmış düşünsene dü bakıım bakıım saol Cnm sen nasıl oldun ben yerlerdeyim doktorada gitmedim biraz daha iyi gibi ama bakalım
kızlar nasılsınız?? benim keyfim yerinde valla annem burda ya pek mutluyum=))) siz neler yapıyorsunuz..pek giremiyorum
Günaydın sevgili takım arkadaşlarım
Nasılsınız???
Ya kızlar ben hiç diyet modunda değilim yani akşama kadar işteyim ya gayet dengeli gidiyorum ama akşam salıyorum resmen kendimigünün yorgunluğu baskın çıkıyor ve ben de umursamıyorum artık çünkü bu ara kafam baya dolu tartı da bir anda 2 kg artı çıktı hala da inmedi - gerçi dün ayak bileklerim iki kat genişlemişti artık o şişlikler ağrı yapıyordu - damarları çatlatmış resmen
Tabii bazı durumlara kafa yoruyorum yarın yola gideceğim ama mesai çıkışında binebileceğim araç yok yani ya saati çok geç gece yani ya da aktarmalı gideceğim artık 2. tercih ağır basıyor gibi napayım 1 gün çile çekeceğim ama sonra dinlenirim diyorum
su faturası gelmiş - 100 TLya tüm evi hortum tutup yıkasam o kadar gelmez kısaca dertler bitmiyor bu ara bir de diyetle uğraşamıyorum
bugün biraz daha iyiyim de yarın tartıdan pek umutlu değilim
Zeynep - sende de şişlik varmış reglin de etkisi tabii olabilir
Sevda - ayıcıklı günaydın mesajın çok hoş sana da mutlu bir gün dilerim
kızlar bir sayfa önceden aklımda kalanları yazdım umarım hepiniz iyisinizdir
Günaydın sevgili takım arkadaşlarım
Nasılsınız???
Ya kızlar ben hiç diyet modunda değilim yani akşama kadar işteyim ya gayet dengeli gidiyorum ama akşam salıyorum resmen kendimigünün yorgunluğu baskın çıkıyor ve ben de umursamıyorum artık çünkü bu ara kafam baya dolu tartı da bir anda 2 kg artı çıktı hala da inmedi - gerçi dün ayak bileklerim iki kat genişlemişti artık o şişlikler ağrı yapıyordu - damarları çatlatmış resmen
Tabii bazı durumlara kafa yoruyorum yarın yola gideceğim ama mesai çıkışında binebileceğim araç yok yani ya saati çok geç gece yani ya da aktarmalı gideceğim artık 2. tercih ağır basıyor gibi napayım 1 gün çile çekeceğim ama sonra dinlenirim diyorum
su faturası gelmiş - 100 TLya tüm evi hortum tutup yıkasam o kadar gelmez kısaca dertler bitmiyor bu ara bir de diyetle uğraşamıyorum
bugün biraz daha iyiyim de yarın tartıdan pek umutlu değilim
Zeynep - sende de şişlik varmış reglin de etkisi tabii olabilir
Sevda - ayıcıklı günaydın mesajın çok hoş sana da mutlu bir gün dilerim
kızlar bir sayfa önceden aklımda kalanları yazdım umarım hepiniz iyisinizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?