Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yapma yavv...bundan sonra tek rakibim şeyda coşkun o haldeee :) tabi kuzum 1000 kalori bile almıyorum belki de...eee bi de metonun yakması var... bu halde ben neden hala şiş hissediyorummm

Cunku bunye bu kadar yuruyuse alisik degil sende aoyledin ya koptum diye dolayisiyla spor sisirdi seni 1 haftaya kalmaz duzelir ama kilo kaybının oldugunu dusunuyorum ben

Kızçeler günaydınnn

Regl oldumm ağrım var şuan yeşilçay içiyorum.Günler sonra ilk defa yeşilçay içebiliyorum

Bu hafta hem düğünden dolayı hemde spordan kaynaklı şişliğim var hemde regl şişliğim var

Neyseki izinli olduğum için sorun değil. Ama bu şişlik insana kendini kötü hissettiriyor.

Son düzenleme:
günaydınlarrr

luci cim iyi fikirnmiş bu adımsayar aile hekimine söyleyeyim bakalım ankarada da var mı? haatta az sonra bi telefon açayım bakayım

simdi biraz daha iyi gibiyim, iki kahve ictim, iyi geldi.

cuma duruma gore takim ortalamasini dusurmuyorsam bildirimde bulunurum, eger iyi hissediyorsam da izne ayrilmam sanirim.

lilycim ve kaptancim ve arkadaslar tesekkur ederim ilginize :)

iyi canım hadi bakalım kolay gelsin inşallah istediğin gibi olur
dün akşam misafirler vardı gece biraz geç yatınca acaip uykum var benim yahuuu

Yaaaa bnm motivasyonum çok düştü spor yapmadığım için bütün düzen bozuldu Regl de olmadım bahar geldi coşmam lazımken cok kötü saldım içime bi hüzün çöktü bu ara noluyo bana

Dünkü menüm
Sabah taze naneli 1 yumurtalı omlet,yeşil çay,kırmızı biber.
Ara 1 dlm ananas.
Öğle 4 adet kaşarlı kasap köfte,domates,biber.
Ara 1 halley.
Ara 1 ayran.
Akşam yok
Gece 1 bardak portakalı gazoz misafirlikteydik bi ton laf söyledi ew sahibi tatlıdan yemedim diye sonra gaza geldim 1 avuç fındık fıstık kaju yedim

Ve artık kıılomu günlük ölçmeye çalışılmam kız kardesımle bişey farkı ettik çig köfte bize yaramıyor sanırım intlerini olayı aslında param olsa york testi yaptırcam ama mümkün değil bi akşam önceki ciğer köfteler resmen 1,5 kg artı yansıdı ki dünkü menüm güzeldi çerkezde yemiştim ama dün akşamda yedim çerez etkılemıyo işte böyle kızlar

Ayy canimm iyi bari temiz cikmiss..dikkat et kendine..dogum tetiklicek seyler yapma

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aman dikkat et kendine fazla yormadan yürüyüşünüğ yap, yediklerine dikkat et abartmadan ye inşallah kilo almadan bitirirsin
sağol hazoscum ve kaptancım valla şimdiden toplam kilom zaten 15kg olmuşum 20 kg ile hamişliği bitirmekte istemiyorum neticede.. insallah almadan doğurabilirim
bu ayın 16sında ebeye kontrole gidicem acep o zamana kadar kalırmıki yaww... sağol canım bu arada.. annemede diyim oda alsın kendine..
simdi biraz daha iyi gibiyim, iki kahve ictim, iyi geldi.

cuma duruma gore takim ortalamasini dusurmuyorsam bildirimde bulunurum, eger iyi hissediyorsam da izne ayrilmam sanirim.

lilycim ve kaptancim ve arkadaslar tesekkur ederim ilginize :)
geçmiş olsun canım hayırıdr neyin var? sanırım ishal mi oldunki kahveleri içiyosun ard ardına? insallah kısa sürede iyileşirsin canım

günaydınlarrrrrrrrrrr

.

günaydınnn canımmmm içimi ısıttı diyebilirim... hatta ben burda birçoğunuzla muhabbetim yok ama yazdıklarınızın hepsini okuyorum ve pozitif bi enerji veriyorsunuz yani.. kendimi iyi hissediyorum diyebilirim

ebbiss ya haftasonu kardesimle konusuyorduk, o york testinin aynisini grupanya, sehir firsati gibi sitelerde 70--80 liraya "gida intolerans testi" adinda bulabilirmissin. bir arastir istersen canim, istanbul'da bile olsa bursa'dan gelmeniz cok zor olmaz.

Son düzenleme:
dün netimde sorun olduğu için giremedim ...dünkü menümü yazayım

sabah:

1 kase sütlü patates çorbası- yarım dilim ekmek

ara:
1 muz,1 salatalık,4 tane erik

öğle:
bi porsiyon fırın makarna- 2porsiyon salata

ara:
5 çilek,2 kuru kayısı

akşam:

etli kuru fasulye - pilav - yoğurt--tatlı niyetine 1 kuru incir

akşam 8de 2 tane elma

akşam9da 2 avuç kadar kabak çekirdeği

su: 2.5 litre

sporuda ev işleri ve çarşı işini saydım artık

bugünkünü akşama gelip yazayım umarım netimde yine sorun olmaz

Gunaydin
Dunku menum
Sabah
1 dilim light ekmek 1parca. Peynir yesillik
Ara activia 1bardak meyve suyu ananas cilek elma
Ogle
Kiymali yumurta bir dilim ekmek iki kasik yogurt
Salata
Ara yarim paket diyet biskuvi
Aksam yogurt
4 kasik ispanak iki dilim .light ekmek peynirli salata
Ara
Activia
Spor 70 dk yuruyus
Su 3 lt

kızlar nasılsınız?? benim keyfim yerinde valla annem burda ya pek mutluyum=))) siz neler yapıyorsunuz..pek giremiyorum

Günaydın sevgili takım arkadaşlarım
Nasılsınız???
Ya kızlar ben hiç diyet modunda değilim yani akşama kadar işteyim ya gayet dengeli gidiyorum ama akşam salıyorum resmen kendimi günün yorgunluğu baskın çıkıyor ve ben de umursamıyorum artık çünkü bu ara kafam baya dolu tartı da bir anda 2 kg artı çıktı hala da inmedi - gerçi dün ayak bileklerim iki kat genişlemişti artık o şişlikler ağrı yapıyordu - damarları çatlatmış resmen
Tabii bazı durumlara kafa yoruyorum yarın yola gideceğim ama mesai çıkışında binebileceğim araç yok yani ya saati çok geç gece yani ya da aktarmalı gideceğim artık 2. tercih ağır basıyor gibi napayım 1 gün çile çekeceğim ama sonra dinlenirim diyorum
su faturası gelmiş - 100 TL ya tüm evi hortum tutup yıkasam o kadar gelmez kısaca dertler bitmiyor bu ara bir de diyetle uğraşamıyorum
bugün biraz daha iyiyim de yarın tartıdan pek umutlu değilim

Zeynep - sende de şişlik varmış reglin de etkisi tabii olabilir
Sevda - ayıcıklı günaydın mesajın çok hoş sana da mutlu bir gün dilerim

kızlar bir sayfa önceden aklımda kalanları yazdım umarım hepiniz iyisinizdir

o ne testiymiş ya ben ilk defa duydummm

Hadi yaaa supermiş bi bakiim Cnm iyi olur ya neyse alerjimiz var kımı bilir kaydınıza bıle olan varmış düşünsene dü bakıım bakıım saol Cnm sen nasıl oldun ben yerlerdeyim doktorada gitmedim biraz daha iyi gibi ama bakalım

o ne testiymiş ya ben ilk defa duydummm

google'da biraz ararsan cok bilgiye ulasabilirsin, bayagi detayli bir test. senden kan alip her turlu yiyecegi alerji icin test ediyorlar. alerjin olan seyleri yemezsen direkt kilo vermen hizlaniyor, kendini daha iyi hissediyorsun. ben yaptirmadim da yaptiranlardan duydugum bu. benim zaten alerjik bir bunyem var, alerjik astimla ugrasiyorum, bi de kim bilir hangi yiyeceklere alerjim oldugunu ogrenip moralimi bozmak istemiyorum (ayrica grupanya vs siteler yunus parklarina bilet sattiklari icin de kendilerinden uste para verseler bir sey almam.)

tumuyle iyilesene kadar tekrar yurumeye baslama canim. doktora gitsen iyiydi aslinda.

ben de kor topal idare ediyorum. bunalimim daha iyi ama cok enerjik de degilim bugun.

kızlar nasılsınız?? benim keyfim yerinde valla annem burda ya pek mutluyum=))) siz neler yapıyorsunuz..pek giremiyorum

oh ne güzel keyfini çıkar ben de yarın annemin şefkatli kollarında olacağım inşallah hissettiklerini çok iyi anlıyorum şu an bende de bir heyecan ki sorma gitsin

senin bu odem tutmanin sebebi nedir acaba? cok yorulunca tekrarliyor gibi... doktor kontrolune daha var sanirim ama firsat bulursan bir gitsen mi acaba?

Bu faturalar bir alem yahu

bizimde geçen aylarda doğalgaz faturası az yakmamıza rağmen 180 geldi geçen ay çok yaktık 140 geldi anlamış değilim.

Ama su faturası için 100 tl epey fazla geldi bana bir bak istersen bir yerde sorunmu oldu??

Şişkinlik içinde sorun yapmıyorum canım spor ve reglden diye diyorum yediklerime dikkat ediyor su içiyorum zaten yarın tartı derdim yok miss =)

diyet modun içinse söylenecek bişi yok tatlım bazen hepimize oluyor böyle seyler bu halin geçtikten sonra sıkı bir şekilde girersin moduna sen başladınmı tam başlıyorsun inanıyoruz sanaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…