Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tarti derdi olmamasi guzel cidden ben de izin mi alsam diye dusunurken cuma tartilmak zorunda olmamak dusuncesi bana nasil bir ozgurluk gibi gorundu anlatamam. ama sonra kiyamadim diyetime. dun markete cips falan almak niyetiyle gitmistim, baktim baktim hic yemek istemedigimi farkettim, almadan ciktim.

yaa aslında tartı olmaması bazen güzel ama bazenn çünkü bazı seyler için inanılmaz frenliyor benim acımdan en azından

mesela salı carsamba perşembe dahada bi dikkat ediyorum gibi. ama bu 2 hafta bana inanılmaz ii geliyor gerçi pek bi fark yok her gün burdayım ama haftasonu yorgunluğumu hala atamadım birde regl geldi üstüne iyice şiştim =))

kızlaaar tünaydınlarrrr, bu arkadaşınız 08:45 de evden çıkıp 12:05 de eve girebildi... tamm 200 dakikada 14 km yol tepip adımsayarımla
28147 adım atmışımmmmmm.... bu daha sabah "canıma okumasıydı" bir de bunun akşamı var...ama hala çok şişim bu artık spor şişliği yarın tartılmayı bile düşünmüyorum ... toplightcım beni tartıya çıkarmasan yarın olur mu canım, ya bildirim yapmadı ya da kilosu sabit geçebilir miyiz???.... yarın kesinlikle o tartıya çıkmamalıyım... kıyafetlerim daha da bollaşmasına rağmen şişliğim var o sebeple + falan görüp moralimi ve motivasyonumu düşürmemeliyim... zaten eşime saklattım yine tartımı :)

ben biraz dinleneyim, öptüm hepinizi...bu sabah 1 tur fazla attık düne göre bi de 15 dk açık havada aletli jimnastik yaptık, her yerim ağrıyoooooo

Bugün isveçte 4.günüm 3 günde yarım kilo vermişim:) sporsuz zaten insan bu kadar yerken spor yapsa bayılır.
Dünkü menüm Sabah kahve
Öğlen 100 gr tavuk 2 yemek kaşığı pilav
Akşam 4 yemek kaşığı ıspanak bir muz 1.5 lt su.
Saç dökülmem için elevite başladım umarım işe yarar

tövbe yarabbi, Allahım günah yazmasın ama bu yoğurt kürü nasıl berbat bi lezzet yahuuu, pis bi acısı var, hangisiyse, zerdeçal mı, zencefil mi yenecek gibi değil

Kızlar ben bir ay sonra 55 falan olucam hedefim 50 ya diyorumki mayısta sıkı spora başlasam havuz var bahçede sabahları inip yüzsem.son 5 kilomuda sıkılaşarak versem.bacaklarım kalın ama sanırım azcıkta sarktı.isveçi tavsiye ediyorum zorlanmıyorum ben ve zayıflatıyor.

maşallah durumdacım, evet isveçle spor yapılmaz, insanın kolu kalkmaz o kadarcık beslenmeye...

Ve sonunda kocam zayıfladığımı tamamen farketti baline yerine melek yüzlü karım demeyede başladı.oh beeeee bahar iyiki geldin

maşallah, maşallah :)))) dur daha neler diyecek, süpersin...

sütü arttıran zaten su diye biliyorum canım o sebeple sütün iyi sanırım maşallah

Kızlar sezeryanda karın kalırmışya yalan.doğurdum taktım korseyi verdim kilolaları azcık gevşek karnım ama hiç bişiy yok.birde fikrim var. Vücut ölçülerimizide her 5 kiloda bir ölçüp yazalımmı nasıl olur.

32 kilo vermiş biri olarak sizlere motivasyon olsun diye bişiyler paylaşmak istiyorum.zayıflamak herkesin kendi elinde herkes kilo verebilir umutsuzluğa kapılmamak moral bozmadan devam etmek lazım.insan kendine inanınca oluyor ya.victorya secret mankenlerine bakın çok acıkınca insanın iştahı kesiliyor.ben yiyerek zayıflamaya inanmıyorum çünkü ben az yiyerek bol hareketnederek zayıflıyorum.kilo vermem duraklama dönemine girdiğinde başka bir diyet yapıyorum.kendi vücudumu eleştiriyorum ve zayıfken daha güzel olduğumu biliyorum.Şuan kendimi taş gibi hissediyorum 58.5 kiloya düştüm her kilo verdiğimde havalara uçuyorum.ama bacaklarım inanılmaz kalın 80 kilo insan bacağı. şimdi bunu çözmem lazım.aralık ayında buraya üye oldum sanırım69 kiloydum.öpüyorum herkesi.zayıflattığını bildiğim bazı önerilerimde olacak sirke sabah,şu sarımsak akşamdan koyup sabah yutmak,yeşil çay,su,yemek yerine mümkün olduğunca bişiylrr içmek,arada canın ne çekerse yemek,herşeyden az yemek,düzenli yaşamak,hareketli olmak,maydanoz kürü,soğan suyu,......

senin bu odem tutmanin sebebi nedir acaba? cok yorulunca tekrarliyor gibi... doktor kontrolune daha var sanirim ama firsat bulursan bir gitsen mi acaba?

itaraz et canım sayaçta yanlışlık olabiliyor canım ödem için arada maydonoz yada soğan kaynatıp içsen.bazı insanın vucudu su tutuyor zira benimde öyle malesef

Son düzenleme:

aynen sana katılıyor ve de lahana çorbasını eklemek istiyorum :))))

Canım çok güzel Menün eleştirecek bişiy bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…