- 15 Ocak 2014
- 1.441
- 50
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #110.961
Bu faturalar bir alem yahu
bizimde geçen aylarda doğalgaz faturası az yakmamıza rağmen 180 geldi geçen ay çok yaktık 140 geldi anlamış değilim.
Ama su faturası için 100 tl epey fazla geldi bana bir bak istersen bir yerde sorunmu oldu??
Şişkinlik içinde sorun yapmıyorum canım spor ve reglden diye diyorum yediklerime dikkat ediyor su içiyorum zaten yarın tartı derdim yok miss =)
diyet modun içinse söylenecek bişi yok tatlım bazen hepimize oluyor böyle seyler bu halin geçtikten sonra sıkı bir şekilde girersin moduna sen başladınmı tam başlıyorsun inanıyoruz sanaa
tarti derdi olmamasi guzel ciddenben de izin mi alsam diye dusunurken cuma tartilmak zorunda olmamak dusuncesi bana nasil bir ozgurluk gibi gorundu anlatamam. ama sonra kiyamadim diyetime. dun markete cips falan almak niyetiyle gitmistim, baktim baktim hic yemek istemedigimi farkettim, almadan ciktim.
gerçi vücut alıştıktan sonra tabi rahatsızlık hissetmezsin doğru.kız bu tarifin hepsini birden birkerede yemicezki birkaç porsiyon çıkıyor.
selamlar kaptanım sen nasıl oldun, oğluşun iyimi.
canım desene bu yaz düşman çatlatacaksın.
.
işler hala durgun mu canım ?
Bugün isveçte 4.günüm 3 günde yarım kilo vermişim:) sporsuz zaten insan bu kadar yerken spor yapsa bayılır.
Dünkü menüm Sabah kahve
Öğlen 100 gr tavuk 2 yemek kaşığı pilav
Akşam 4 yemek kaşığı ıspanak bir muz 1.5 lt su.
Saç dökülmem için elevite başladım umarım işe yarar
maşallah durumdacım, evet isveçle spor yapılmaz, insanın kolu kalkmaz o kadarcık beslenmeye...
Ve sonunda kocam zayıfladığımı tamamen farketti baline yerine melek yüzlü karım demeyede başladı.oh beeeee bahar iyiki geldin
maşallah, maşallah :))))dur daha neler diyecek, süpersin...
sütü arttıran zaten su diye biliyorum canım o sebeple sütün iyi sanırım maşallah[/QUOTE
Bilmem belkide.ama emzirince iştahı artıyor insanın.
senin bu odem tutmanin sebebi nedir acaba? cok yorulunca tekrarliyor gibi... doktor kontrolune daha var sanirim ama firsat bulursan bir gitsen mi acaba?
32 kilo vermiş biri olarak sizlere motivasyon olsun diye bişiyler paylaşmak istiyorum.zayıflamak herkesin kendi elinde herkes kilo verebilir umutsuzluğa kapılmamak moral bozmadan devam etmek lazım.insan kendine inanınca oluyor ya.victorya secret mankenlerine bakın çok acıkınca insanın iştahı kesiliyor.ben yiyerek zayıflamaya inanmıyorum çünkü ben az yiyerek bol hareketnederek zayıflıyorum.kilo vermem duraklama dönemine girdiğinde başka bir diyet yapıyorum.kendi vücudumu eleştiriyorum ve zayıfken daha güzel olduğumu biliyorum.Şuan kendimi taş gibi hissediyorum 58.5 kiloya düştüm her kilo verdiğimde havalara uçuyorum.ama bacaklarım inanılmaz kalın 80 kilo insan bacağı.şimdi bunu çözmem lazım.aralık ayında buraya üye oldum sanırım69 kiloydum.öpüyorum herkesi.zayıflattığını bildiğim bazı önerilerimde olacak sirke sabah,şu sarımsak akşamdan koyup sabah yutmak,yeşil çay,su,yemek yerine mümkün olduğunca bişiylrr içmek,arada canın ne çekerse yemek,herşeyden az yemek,düzenli yaşamak,hareketli olmak,maydanoz kürü,soğan suyu,......
Gunaydin
Dunku menum
Sabah
1 dilim light ekmek 1parca. Peynir yesillik
Ara activia 1bardak meyve suyu ananas cilek elma
Ogle
Kiymali yumurta bir dilim ekmek iki kasik yogurt
Salata
Ara yarim paket diyet biskuvi
Aksam yogurt
4 kasik ispanak iki dilim .light ekmek peynirli salata
Ara
Activia
Spor 70 dk yuruyus
Su 3 lt
itaraz et canım sayaçta yanlışlık olabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?