- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #110.981
aynen sana katılıyor ve de lahana çorbasını eklemek istiyorum :))))
sanirim bunu bana yazmadin durumdacim, neden bahsettigini anlamadim zira.
Ve sonunda kocam zayıfladığımı tamamen farketti baline yerine melek yüzlü karım demeyede başladı.oh beeeee bahar iyiki geldin
kızlaaar tünaydınlarrrr, bu arkadaşınız 08:45 de evden çıkıp 12:05 de eve girebildi... tamm 200 dakikada 14 km yol tepip adımsayarımla
28147 adım atmışımmmmmm.... bu daha sabah "canıma okumasıydı" bir de bunun akşamı var...ama hala çok şişim bu artık spor şişliği yarın tartılmayı bile düşünmüyorum ... toplightcım beni tartıya çıkarmasan yarın olur mu canım, ya bildirim yapmadı ya da kilosu sabit geçebilir miyiz???.... yarın kesinlikle o tartıya çıkmamalıyım... kıyafetlerim daha da bollaşmasına rağmen şişliğim var o sebeple + falan görüp moralimi ve motivasyonumu düşürmemeliyim... zaten eşime saklattım yine tartımı :)
ben biraz dinleneyim, öptüm hepinizi...bu sabah 1 tur fazla attık düne göre bi de 15 dk açık havada aletli jimnastik yaptık, her yerim ağrıyoooooo
Bugün isveçte 4.günüm 3 günde yarım kilo vermişim:) sporsuz zaten insan bu kadar yerken spor yapsa bayılır.
Dünkü menüm Sabah kahve
Öğlen 100 gr tavuk 2 yemek kaşığı pilav
Akşam 4 yemek kaşığı ıspanak bir muz 1.5 lt su.
Saç dökülmem için elevite başladım umarım işe yarar
Kızlar ben bir ay sonra 55 falan olucam hedefim 50 ya diyorumki mayısta sıkı spora başlasam havuz var bahçede sabahları inip yüzsem.son 5 kilomuda sıkılaşarak versem.bacaklarım kalın ama sanırım azcıkta sarktı.isveçi tavsiye ediyorum zorlanmıyorum ben ve zayıflatıyor.
32 kilo vermiş biri olarak sizlere motivasyon olsun diye bişiyler paylaşmak istiyorum.zayıflamak herkesin kendi elinde herkes kilo verebilir umutsuzluğa kapılmamak moral bozmadan devam etmek lazım.insan kendine inanınca oluyor ya.victorya secret mankenlerine bakın çok acıkınca insanın iştahı kesiliyor.ben yiyerek zayıflamaya inanmıyorum çünkü ben az yiyerek bol hareketnederek zayıflıyorum.kilo vermem duraklama dönemine girdiğinde başka bir diyet yapıyorum.kendi vücudumu eleştiriyorum ve zayıfken daha güzel olduğumu biliyorum.Şuan kendimi taş gibi hissediyorum 58.5 kiloya düştüm her kilo verdiğimde havalara uçuyorum.ama bacaklarım inanılmaz kalın 80 kilo insan bacağı.şimdi bunu çözmem lazım.aralık ayında buraya üye oldum sanırım69 kiloydum.öpüyorum herkesi.zayıflattığını bildiğim bazı önerilerimde olacak sirke sabah,şu sarımsak akşamdan koyup sabah yutmak,yeşil çay,su,yemek yerine mümkün olduğunca bişiylrr içmek,arada canın ne çekerse yemek,herşeyden az yemek,düzenli yaşamak,hareketli olmak,maydanoz kürü,soğan suyu,......
aynen sana katılıyor ve de lahana çorbasını eklemek istiyorum :))))
Kızlar çok ağrım vardı sağolsun ekip arkadaşım bi ilaç buldu geldi
Sabahtan beri hırkaları kat kat giydim (arkadaşların )
Sıcak su yaptım kıvrandım ama geçmedi son çare ilaç oldu (hiçde sevmem )
allaha sükür suan iyiyim zorlada olsa su içiyorum az sonra bir yeşil çay içeceğim
Hatta dün kardeşim geldi "abla sana once sarılınca böle oluyordu şimdi böyle oluyor " diyerek zayıflamış olduğumu gösterdi.
ama nedense ben fazla ferkedemiyorum[/COLOR][/B]
heyttt bee kim tutar sen lucimmm kendine fazlada yüklenme
Bu arada bende kaç gündür yürüyorum dün 2 saat yürüdüm kalçam fenaaa ağrıyor daha önce bacaklarım ağrırsı bacaklarım geçti şimdi kalçam ağrıyor neden olabilir sence ??
su lahanayı bir ben yapamadım bir ben
Kızlar çok ağrım vardı sağolsun ekip arkadaşım bi ilaç buldu geldi
Sabahtan beri hırkaları kat kat giydim (arkadaşların )
Sıcak su yaptım kıvrandım ama geçmedi son çare ilaç oldu (hiçde sevmem )
allaha sükür suan iyiyim zorlada olsa su içiyorum az sonra bir yeşil çay içeceğim
Biraz alıntıladım buyrun bakalım
ay ne güzel bir duygudur bu benim eşimde farketti valla
Hatta dün kardeşim geldi "abla sana once sarılınca böle oluyordu şimdi böyle oluyor " diyerek zayıflamış olduğumu gösterdi.
ama nedense ben fazla ferkedemiyorum
heyttt bee kim tutar sen lucimmm kendine fazlada yüklenme
Bu arada bende kaç gündür yürüyorum dün 2 saat yürüdüm kalçam fenaaa ağrıyor daha önce bacaklarım ağrırsı bacaklarım geçti şimdi kalçam ağrıyor neden olabilir sence ??
canım benim öncelikle seni tebrik ediyorum benim görmek istediğim rakamlarda bu
malum ben biraz kitlendim kaldım o nedenle bi kaç seyle vucudumu harekete geçirmeye çalışıyorum darısı başıma
isveç diyetinin ağır olduğunu duymuşum ama ne kadar etkili bilmiyorum ara ara bilgi verirsen sevinirim.
ayrıca verdiğin önerile içinde tesekkürler tatlım
su lahanayı bir ben yapamadım bir ben
Ve sonunda kocam zayıfladığımı tamamen farketti baline yerine melek yüzlü karım demeyede başladı.oh beeeee bahar iyiki geldin
ben ayın 1inde ölçülerimi aldım 5kg fazlayken de hemen hemen aynıydı sadece basende ve belde 2-3 cm farketti pantolonum biraz bollaştı eski bir pantolonum var basenden giriyor bir ara hiç olmuyordu ama belden kapanmıyor daha doğrusu şu can simidi var ya orası geniş ondan kapanmıyor ama az kaldı 5 kg sonra tamamdırKızlar sezeryanda karın kalırmışya yalan.doğurdum taktım korseyi verdim kilolaları azcık gevşek karnım ama hiç bişiy yok.birde fikrim var. Vücut ölçülerimizide her 5 kiloda bir ölçüp yazalımmı nasıl olur.
ben az yiyerek kilo alıyorum tabii herkesin bünyesi farklı ama hareket verdiriyor inşallah en kısa sürede istediğin kiloya kavuşursun32 kilo vermiş biri olarak sizlere motivasyon olsun diye bişiyler paylaşmak istiyorum.zayıflamak herkesin kendi elinde herkes kilo verebilir umutsuzluğa kapılmamak moral bozmadan devam etmek lazım.insan kendine inanınca oluyor ya.victorya secret mankenlerine bakın çok acıkınca insanın iştahı kesiliyor.ben yiyerek zayıflamaya inanmıyorum çünkü ben az yiyerek bol hareketnederek zayıflıyorum.kilo vermem duraklama dönemine girdiğinde başka bir diyet yapıyorum.kendi vücudumu eleştiriyorum ve zayıfken daha güzel olduğumu biliyorum.Şuan kendimi taş gibi hissediyorum 58.5 kiloya düştüm her kilo verdiğimde havalara uçuyorum.ama bacaklarım inanılmaz kalın 80 kilo insan bacağı.şimdi bunu çözmem lazım.aralık ayında buraya üye oldum sanırım69 kiloydum.öpüyorum herkesi.zayıflattığını bildiğim bazı önerilerimde olacak sirke sabah,şu sarımsak akşamdan koyup sabah yutmak,yeşil çay,su,yemek yerine mümkün olduğunca bişiylrr içmek,arada canın ne çekerse yemek,herşeyden az yemek,düzenli yaşamak,hareketli olmak,maydanoz kürü,soğan suyu,......
senin bu odem tutmanin sebebi nedir acaba? cok yorulunca tekrarliyor gibi... doktor kontrolune daha var sanirim ama firsat bulursan bir gitsen mi acaba?
evde sorun çok aslında klozette sifonu çektikten sonra su akmaya devam ediyor sifon su kaçırıyor herhalde ama bu durum hep vardı - kombi bozulmuş ve mutfağı su basmıştı ama yani toplasak 1 kova su ancadır ben tüm evi suyla kaplasam göle çevirsem o kadar su harcamam mümkün değil
Bu faturalar bir alem yahu
bizimde geçen aylarda doğalgaz faturası az yakmamıza rağmen 180 geldi geçen ay çok yaktık 140 geldi anlamış değilim.
Ama su faturası için 100 tl epey fazla geldi bana bir bak istersen bir yerde sorunmu oldu??
Şişkinlik içinde sorun yapmıyorum canım spor ve reglden diye diyorum yediklerime dikkat ediyor su içiyorum zaten yarın tartı derdim yok miss =)
diyet modun içinse söylenecek bişi yok tatlım bazen hepimize oluyor böyle seyler bu halin geçtikten sonra sıkı bir şekilde girersin moduna sen başladınmı tam başlıyorsun inanıyoruz sanaa
kız sen günlük 10bin adımlık hedefin 2 katı yürümüşsün zaten maşallahkızlaaar tünaydınlarrrr, bu arkadaşınız 08:45 de evden çıkıp 12:05 de eve girebildi... tamm 200 dakikada 14 km yol tepip adımsayarımla
28147 adım atmışımmmmmm.... bu daha sabah "canıma okumasıydı" bir de bunun akşamı var...ama hala çok şişim bu artık spor şişliği yarın tartılmayı bile düşünmüyorum ... toplightcım beni tartıya çıkarmasan yarın olur mu canım, ya bildirim yapmadı ya da kilosu sabit geçebilir miyiz???.... yarın kesinlikle o tartıya çıkmamalıyım... kıyafetlerim daha da bollaşmasına rağmen şişliğim var o sebeple + falan görüp moralimi ve motivasyonumu düşürmemeliyim... zaten eşime saklattım yine tartımı :)
ben biraz dinleneyim, öptüm hepinizi...bu sabah 1 tur fazla attık düne göre bi de 15 dk açık havada aletli jimnastik yaptık, her yerim ağrıyoooooo
zencefil acıdır boğazı yakar zerdeçalın tadını bilmiyorum ama acı değil sanırım çünkü köri kullanan biriyimdir ve körinin ana maddesi zerdeçaldırtövbe yarabbi, Allahım günah yazmasın ama bu yoğurt kürü nasıl berbat bi lezzet yahuuu, pis bi acısı var, hangisiyse, zerdeçal mı, zencefil mi yenecek gibi değil
çalıştığın büro avukatlık bürosu mu başka bir iş kolu mu?1.5 ay oldu siftah yokk desem hiç gelen bişiy yok danışıyorlar bir daha uğramıyorlar ne garip bir sektör
Su faturası:)kuzum ay yanlışmı oldu
çok çok sevindim sonunda eşin fark etmiş maşallah Allah muhabbetnizi arttırsın
ben ayın 1inde ölçülerimi aldım 5kg fazlayken de hemen hemen aynıydı sadece basende ve belde 2-3 cm farketti pantolonum biraz bollaştı eski bir pantolonum var basenden giriyor bir ara hiç olmuyordu ama belden kapanmıyor daha doğrusu şu can simidi var ya orası geniş ondan kapanmıyor ama az kaldı 5 kg sonra tamamdır
ben az yiyerek kilo alıyorum tabii herkesin bünyesi farklı ama hareket verdiriyor inşallah en kısa sürede istediğin kiloya kavuşursun
benim eksiğim yeşil çay kürler falan - aslında birşeyler deneyesim vardı ama yapamadım henüz
canım benim kullandığım ilaçların ödem yapma etkisi var bir de sanırım suyu yeterli içmedim bu aralar - yorulunca, ayakta fazla kalınca ya da çok oturunca oluyor mesela işten çıkıp eve yürüyorum ya bileklerimdeki şişlik azalıyor
doktora gittiğimde söyleyeceğim canım 1 ayım kaldı zaten - geçenlerde acile rapor almaya gittiğimde dr.a sormuştum karaciğer,böbrek ya da kalpte bir sorun olabilir dedi benim şüphelerim dolaşım bozukluğu - varis başlangıcı olduğu yönünde çünkü annemde de varis var
evde sorun çok aslında klozette sifonu çektikten sonra su akmaya devam ediyor sifon su kaçırıyor herhalde ama bu durum hep vardı - kombi bozulmuş ve mutfağı su basmıştı ama yani toplasak 1 kova su ancadır ben tüm evi suyla kaplasam göle çevirsem o kadar su harcamam mümkün değil
doğalgaz ayrı bir tez konusu zaten
kız sen günlük 10bin adımlık hedefin 2 katı yürümüşsün zaten maşallah
zencefil acıdır boğazı yakar zerdeçalın tadını bilmiyorum ama acı değil sanırım çünkü köri kullanan biriyimdir ve körinin ana maddesi zerdeçaldır
çalıştığın büro avukatlık bürosu mu başka bir iş kolu mu?
bir de senlik bir konu var senin bir uzman olarak görüşünü merak ediyorum açıkçası - linkini kopyalayacağım - ben de 3. sayfada yorum yaptım ama bir avukatın değerlendirmesi gereken bir konu
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=708417
evet canım fatura olayı benimdisayaç kontrolünü yaptıracağım mutlaka
Maydonuz limon yap tatlım hem sağlıklı hem 15 gün 2 kilo
valla benim denemek istediğim kür de tam olarak bu biliyor musunMaydonuz limon yap tatlım hem sağlıklı hem 15 gün 2 kilo
canım muhtemelen sayacın arızalıdır sen tek başına mümkün değil o kadar kullanamazsın bizim evde sıpalar her akşam banyoda 1 saat suyla oynuyorlar bize bile 50 tl geliyorGünaydın sevgili takım arkadaşlarım
Nasılsınız???
Ya kızlar ben hiç diyet modunda değilim yani akşama kadar işteyim ya gayet dengeli gidiyorum ama akşam salıyorum resmen kendimigünün yorgunluğu baskın çıkıyor ve ben de umursamıyorum artık çünkü bu ara kafam baya dolu tartı da bir anda 2 kg artı çıktı hala da inmedi - gerçi dün ayak bileklerim iki kat genişlemişti artık o şişlikler ağrı yapıyordu - damarları çatlatmış resmen
Tabii bazı durumlara kafa yoruyorum yarın yola gideceğim ama mesai çıkışında binebileceğim araç yok yani ya saati çok geç gece yani ya da aktarmalı gideceğim artık 2. tercih ağır basıyor gibi napayım 1 gün çile çekeceğim ama sonra dinlenirim diyorum
su faturası gelmiş - 100 TLya tüm evi hortum tutup yıkasam o kadar gelmez kısaca dertler bitmiyor bu ara bir de diyetle uğraşamıyorum
bugün biraz daha iyiyim de yarın tartıdan pek umutlu değilim
Zeynep - sende de şişlik varmış reglin de etkisi tabii olabilir
Sevda - ayıcıklı günaydın mesajın çok hoş sana da mutlu bir gün dilerim
kızlar bir sayfa önceden aklımda kalanları yazdım umarım hepiniz iyisinizdir
keyfin yerinde olsun bıoşver canım annen gidince biz burdayızkızlar nasılsınız?? benim keyfim yerinde valla annem burda ya pek mutluyum=))) siz neler yapıyorsunuz..pek giremiyorum
lucim canım benim kolay gelsin sana ne diyeyim sen aştın yaa sana kıyafetler bol geliyorsa tatlım sende o şişlik yoktur sen o kadar yürümeye ben eminim en az 2 kg verdin canım sen bilirsin istersen kg bildirmedi ya da sabit geceriz ama bence sen kesin çok güzel verdin hatta 69 kg ya indin diye düşünüyorumkızlaaar tünaydınlarrrr, bu arkadaşınız 08:45 de evden çıkıp 12:05 de eve girebildi... tamm 200 dakikada 14 km yol tepip adımsayarımla
ben ayın 1inde ölçülerimi aldım 5kg fazlayken de hemen hemen aynıydı sadece basende ve belde 2-3 cm farketti pantolonum biraz bollaştı eski bir pantolonum var basenden giriyor bir ara hiç olmuyordu ama belden kapanmıyor daha doğrusu şu can simidi var ya orası geniş ondan kapanmıyor ama az kaldı 5 kg sonra tamamdır
zencefil acıdır boğazı yakar zerdeçalın tadını bilmiyorum ama acı değil sanırım çünkü köri kullanan biriyimdir ve körinin ana maddesi zerdeçaldır
lucim canım benim kolay gelsin sana ne diyeyim sen aştın yaa sana kıyafetler bol geliyorsa tatlım sende o şişlik yoktur sen o kadar yürümeye ben eminim en az 2 kg verdin canım sen bilirsin istersen kg bildirmedi ya da sabit geceriz ama bence sen kesin çok güzel verdin hatta 69 kg ya indin diye düşünüyorum
ben de yarın ya bildirim yapmayayım ya da sabit yazarız diye düşündüm ama haftaya nasıl tartılırım onu da bilmiyorum valla şu an kiloyla uğraşmak içimden gelmiyr başka bir sürü şeye kafam takılı - bu sayaç işini de dönüşte halledeceğim artık yapacak birşey yok zaman kısıtlı yarın yola çıkmayı planlıyorum bu akşamdn hazırlıkları yapmam lazımcanım muhtemelen sayacın arızalıdır sen tek başına mümkün değil o kadar kullanamazsın bizim evde sıpalar her akşam banyoda 1 saat suyla oynuyorlar bize bile 50 tl geliyor
keyfin yerinde olsun bıoşver canım annen gidince biz burdayız
lucim canım benim kolay gelsin sana ne diyeyim sen aştın yaa sana kıyafetler bol geliyorsa tatlım sende o şişlik yoktur sen o kadar yürümeye ben eminim en az 2 kg verdin canım sen bilirsin istersen kg bildirmedi ya da sabit geceriz ama bence sen kesin çok güzel verdin hatta 69 kg ya indin diye düşünüyorum
sonunda yani nihayet ona maşallah sana durumdacığım
zencefilin acısı boğaz yakan cinsten yani biber gibi dil yakmıyorinşallah sağlıkla istediğin kilona iner, pantolonlarına girersin...
akşama da 12.000 km yürüyüp toplamda 4 katını yapmayı planlıyorumbeni tutabilene aşkolsun :)
zencefil o halde, amaan kötü bi acısı var, biber acısı gibi de değil, keza ben isot acı biber çok sever yerim ama bu farklı bi acı
canııım geçmiş olsun tatlım...malum günlerin azizliği
oo kardeşinin tarifi süpermiş eşimde öyle diyor hatun eskiden sarılırdım şimdi sarılınca 3 tur atıyorum diyor, gülüşüyoruz :)
canım bu 2 ay yükleneceğim spora, iyice sıkılaşıp kas yapmak istiyorum hafif... 31 mayısta kaynımın düğünü olacak izmirde, tüm eş dost akraba orada olacak hem zayıf, hem fit olmak istiyorum...bu ay da böyle geçsin
lahanayı da öneririm tatlım çoook vitaminli bir çorba hem ...ayrıca yanında meyve sebze vs de yiyebiliyorsun
13 gün yapacağım herkes ciddi kilolar vermiş bunla darısı başıma
ben az yiyerek kilo alıyorum tabii herkesin bünyesi farklı ama hareket verdiriyor inşallah en kısa sürede istediğin kiloya kavuşursun
benim eksiğim yeşil çay kürler falan - aslında birşeyler deneyesim vardı ama yapamadım henüz
canım benim kullandığım ilaçların ödem yapma etkisi var bir de sanırım suyu yeterli içmedim bu aralar - yorulunca, ayakta fazla kalınca ya da çok oturunca oluyor mesela işten çıkıp eve yürüyorum ya bileklerimdeki şişlik azalıyor
doktora gittiğimde söyleyeceğim canım 1 ayım kaldı zaten - geçenlerde acile rapor almaya gittiğimde dr.a sormuştum karaciğer,böbrek ya da kalpte bir sorun olabilir dedi benim şüphelerim dolaşım bozukluğu - varis başlangıcı olduğu yönünde çünkü annemde de varis var
doğalgaz ayrı bir tez konusu zaten
çalıştığın büro avukatlık bürosu mu başka bir iş kolu mu?
bir de senlik bir konu var senin bir uzman olarak görüşünü merak ediyorum açıkçası - linkini kopyalayacağım - ben de 3. sayfada yorum yaptım ama bir avukatın değerlendirmesi gereken bir konu
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=708417
evet canım fatura olayı benimdisayaç kontrolünü yaptıracağım mutlaka
canım senin kalbin güzel öyle düşünüyorsun da, ellerim falan hep şiş, karnım midem şiş, iç organlarım şişti sanırım...yarın kesin o tartıda + yı görürüm ben o sebeple riske girmeyeyim ama haftaya bu şiş inerse 2 değil 3 kilo bile düşmüş olmayı ümit etmekteyim...zaten haftaya duruma göre hedefi de biraz daha aşağıya çekme niyetindeyim, esneme payı vereyim biraz :)
ben de yarın ya bildirim yapmayayım ya da sabit yazarız diye düşündüm ama haftaya nasıl tartılırım onu da bilmiyorum valla şu an kiloyla uğraşmak içimden gelmiyr başka bir sürü şeye kafam takılı - bu sayaç işini de dönüşte halledeceğim artık yapacak birşey yok zaman kısıtlı yarın yola çıkmayı planlıyorum bu akşamdn hazırlıkları yapmam lazım
zencefilin acısı boğaz yakan cinsten yani biber gibi dil yakmıyor
valla haklısın yaaa bende motivasyon sıfır - luci şişim diyor sn de izinlisin işimiz zor ya ben bildirim yaparsam ortalama düşer şu ara tartıda +2kg görüyorum o yüzden yanisağol lucimmm suan çok şükür iim.
Kardeşim fenadır benim yavv geçen düğündede söyledi dün akşamdı sarılınca söyledi. aynı eşin gibi bir cümle kurdu ama tabi birazda abartma payı oluyor bu yorumların eski halimize resmen sövüyor gibi
Düğüne kadar kilo vereceğine hatta sıkılaşacagına inanıyorum baby sorun yapma
Birde bence bir zamanda sonra kilo kaybı yerine sıkılaşmak en güzeli diye düşünüyorum
sonucunu merak ediyorum canım
inşallah çözersin canım yaa zor olmuştur senin için
ahahaaa esneme payı bırak sen
yavruu sen hedefini düşür suan tam zamanı senin için
kızlar suan okduğum kadarıyla 3 kişi yarın bildirim yapmak istemiyor yada sabit kalsın istiyor. bende izinliyim
kız kim kaldı bildirim yapacak
bu hafta takımı uçuracaktık hanii
valla haklısın yaaa bende motivasyon sıfır - luci şişim diyor sn de izinlisin işimiz zor ya ben bildirim yaparsam ortalama düşer şu ara tartıda +2kg görüyorum o yüzden yani
o zaman yarından sonra başlamalısın canım bak tartıda eksileri görünce daha mutlu olacaksın
boş koymak yokkk ne dersin ?
ben bu hafta zumbaya başlıyorum inşallah
bu hafta sonu başlayabilir myim bilmiyorum da pazartesi düzenli başlayacağım kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?