Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar çok ağrım vardı sağolsun ekip arkadaşım bi ilaç buldu geldi

Sabahtan beri hırkaları kat kat giydim (arkadaşların )

Sıcak su yaptım kıvrandım ama geçmedi son çare ilaç oldu (hiçde sevmem )

allaha sükür suan iyiyim zorlada olsa su içiyorum az sonra bir yeşil çay içeceğim

Biraz alıntıladım
buyrun bakalım

Ve sonunda kocam zayıfladığımı tamamen farketti baline yerine melek yüzlü karım demeyede başladı.oh beeeee bahar iyiki geldin

ay ne güzel bir duygudur bu benim eşimde farketti valla

Hatta dün kardeşim geldi "abla sana once sarılınca böle oluyordu şimdi böyle oluyor " diyerek zayıflamış olduğumu gösterdi.

ama nedense ben fazla ferkedemiyorum

heyttt bee kim tutar sen lucimmm kendine fazlada yüklenme

Bu arada bende kaç gündür yürüyorum dün 2 saat yürüdüm kalçam fenaaa ağrıyor daha önce bacaklarım ağrırsı bacaklarım geçti şimdi kalçam ağrıyor neden olabilir sence ??

canım benim öncelikle seni tebrik ediyorum benim görmek istediğim rakamlarda bu

malum ben biraz kitlendim kaldım o nedenle bi kaç seyle vucudumu harekete geçirmeye çalışıyorum darısı başıma

isveç diyetinin ağır olduğunu duymuşum ama ne kadar etkili bilmiyorum ara ara bilgi verirsen sevinirim.

ayrıca verdiğin önerile içinde tesekkürler tatlım

aynen sana katılıyor ve de lahana çorbasını eklemek istiyorum :))))

su lahanayı bir ben yapamadım bir ben

Son düzenleme:

canııım geçmiş olsun tatlım...malum günlerin azizliği
oo kardeşinin tarifi süpermiş eşimde öyle diyor hatun eskiden sarılırdım şimdi sarılınca 3 tur atıyorum diyor, gülüşüyoruz :)
canım bu 2 ay yükleneceğim spora, iyice sıkılaşıp kas yapmak istiyorum hafif... 31 mayısta kaynımın düğünü olacak izmirde, tüm eş dost akraba orada olacak hem zayıf, hem fit olmak istiyorum...bu ay da böyle geçsin

lahanayı da öneririm tatlım çoook vitaminli bir çorba hem ...ayrıca yanında meyve sebze vs de yiyebiliyorsun

13 gün yapacağım herkes ciddi kilolar vermiş bunla darısı başıma

Ve sonunda kocam zayıfladığımı tamamen farketti baline yerine melek yüzlü karım demeyede başladı.oh beeeee bahar iyiki geldin

çok çok sevindim sonunda eşin fark etmiş maşallah Allah muhabbetnizi arttırsın

ben ayın 1inde ölçülerimi aldım 5kg fazlayken de hemen hemen aynıydı sadece basende ve belde 2-3 cm farketti pantolonum biraz bollaştı eski bir pantolonum var basenden giriyor bir ara hiç olmuyordu ama belden kapanmıyor daha doğrusu şu can simidi var ya orası geniş ondan kapanmıyor ama az kaldı 5 kg sonra tamamdır

ben az yiyerek kilo alıyorum tabii herkesin bünyesi farklı ama hareket verdiriyor inşallah en kısa sürede istediğin kiloya kavuşursun
benim eksiğim yeşil çay kürler falan - aslında birşeyler deneyesim vardı ama yapamadım henüz

senin bu odem tutmanin sebebi nedir acaba? cok yorulunca tekrarliyor gibi... doktor kontrolune daha var sanirim ama firsat bulursan bir gitsen mi acaba?

canım benim kullandığım ilaçların ödem yapma etkisi var bir de sanırım suyu yeterli içmedim bu aralar - yorulunca, ayakta fazla kalınca ya da çok oturunca oluyor mesela işten çıkıp eve yürüyorum ya bileklerimdeki şişlik azalıyor
doktora gittiğimde söyleyeceğim canım 1 ayım kaldı zaten - geçenlerde acile rapor almaya gittiğimde dr.a sormuştum karaciğer,böbrek ya da kalpte bir sorun olabilir dedi benim şüphelerim dolaşım bozukluğu - varis başlangıcı olduğu yönünde çünkü annemde de varis var

evde sorun çok aslında klozette sifonu çektikten sonra su akmaya devam ediyor sifon su kaçırıyor herhalde ama bu durum hep vardı - kombi bozulmuş ve mutfağı su basmıştı ama yani toplasak 1 kova su ancadır ben tüm evi suyla kaplasam göle çevirsem o kadar su harcamam mümkün değil
doğalgaz ayrı bir tez konusu zaten

kız sen günlük 10bin adımlık hedefin 2 katı yürümüşsün zaten maşallah

tövbe yarabbi, Allahım günah yazmasın ama bu yoğurt kürü nasıl berbat bi lezzet yahuuu, pis bi acısı var, hangisiyse, zerdeçal mı, zencefil mi yenecek gibi değil
zencefil acıdır boğazı yakar zerdeçalın tadını bilmiyorum ama acı değil sanırım çünkü köri kullanan biriyimdir ve körinin ana maddesi zerdeçaldır

1.5 ay oldu siftah yokk desem hiç gelen bişiy yok danışıyorlar bir daha uğramıyorlar ne garip bir sektör
çalıştığın büro avukatlık bürosu mu başka bir iş kolu mu?
bir de senlik bir konu var senin bir uzman olarak görüşünü merak ediyorum açıkçası - linkini kopyalayacağım - ben de 3. sayfada yorum yaptım ama bir avukatın değerlendirmesi gereken bir konu
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=708417

Su faturası:)kuzum ay yanlışmı oldu

evet canım fatura olayı benimdi sayaç kontrolünü yaptıracağım mutlaka

Son düzenleme:

Maydonuz limon yap tatlım hem sağlıklı hem 15 gün 2 kilo

canım muhtemelen sayacın arızalıdır sen tek başına mümkün değil o kadar kullanamazsın bizim evde sıpalar her akşam banyoda 1 saat suyla oynuyorlar bize bile 50 tl geliyor
kızlar nasılsınız?? benim keyfim yerinde valla annem burda ya pek mutluyum=))) siz neler yapıyorsunuz..pek giremiyorum
keyfin yerinde olsun bıoşver canım annen gidince biz burdayız

lucim canım benim kolay gelsin sana ne diyeyim sen aştın yaa sana kıyafetler bol geliyorsa tatlım sende o şişlik yoktur sen o kadar yürümeye ben eminim en az 2 kg verdin canım sen bilirsin istersen kg bildirmedi ya da sabit geceriz ama bence sen kesin çok güzel verdin hatta 69 kg ya indin diye düşünüyorum

sonunda yani nihayet ona maşallah sana durumdacığım

inşallah sağlıkla istediğin kilona iner, pantolonlarına girersin...
akşama da 12.000 km yürüyüp toplamda 4 katını yapmayı planlıyorum beni tutabilene aşkolsun :)
zencefil o halde, amaan kötü bi acısı var, biber acısı gibi de değil, keza ben isot acı biber çok sever yerim ama bu farklı bi acı

canım senin kalbin güzel öyle düşünüyorsun da, ellerim falan hep şiş, karnım midem şiş, iç organlarım şişti sanırım...yarın kesin o tartıda + yı görürüm ben o sebeple riske girmeyeyim ama haftaya bu şiş inerse 2 değil 3 kilo bile düşmüş olmayı ümit etmekteyim...zaten haftaya duruma göre hedefi de biraz daha aşağıya çekme niyetindeyim, esneme payı vereyim biraz :)

ben de yarın ya bildirim yapmayayım ya da sabit yazarız diye düşündüm ama haftaya nasıl tartılırım onu da bilmiyorum valla şu an kiloyla uğraşmak içimden gelmiyr başka bir sürü şeye kafam takılı - bu sayaç işini de dönüşte halledeceğim artık yapacak birşey yok zaman kısıtlı yarın yola çıkmayı planlıyorum bu akşamdn hazırlıkları yapmam lazım

zencefilin acısı boğaz yakan cinsten yani biber gibi dil yakmıyor

Son düzenleme:

sağol lucimmm suan çok şükür iim.

Kardeşim fenadır benim yavv geçen düğündede söyledi dün akşamdı sarılınca söyledi. aynı eşin gibi bir cümle kurdu ama tabi birazda abartma payı oluyor bu yorumların eski halimize resmen sövüyor gibi

Düğüne kadar kilo vereceğine hatta sıkılaşacagına inanıyorum baby sorun yapma

Birde bence bir zamanda sonra kilo kaybı yerine sıkılaşmak en güzeli diye düşünüyorum

13 gün yapacağım herkes ciddi kilolar vermiş bunla darısı başıma

sonucunu merak ediyorum canım

inşallah çözersin canım yaa zor olmuştur senin için

ahahaaa esneme payı bırak sen

yavruu sen hedefini düşür suan tam zamanı senin için

kızlar suan okduğum kadarıyla 3 kişi yarın bildirim yapmak istemiyor yada sabit kalsın istiyor. bende izinliyim

kız kim kaldı bildirim yapacak

bu hafta takımı uçuracaktık hanii

valla haklısın yaaa bende motivasyon sıfır - luci şişim diyor sn de izinlisin işimiz zor ya ben bildirim yaparsam ortalama düşer şu ara tartıda +2kg görüyorum o yüzden yani

valla haklısın yaaa bende motivasyon sıfır - luci şişim diyor sn de izinlisin işimiz zor ya ben bildirim yaparsam ortalama düşer şu ara tartıda +2kg görüyorum o yüzden yani

o zaman yarından sonra başlamalısın canım bak tartıda eksileri görünce daha mutlu olacaksın

boş koymak yokkk ne dersin ?

ben bu hafta zumbaya başlıyorum inşallah

o zaman yarından sonra başlamalısın canım bak tartıda eksileri görünce daha mutlu olacaksın

boş koymak yokkk ne dersin ?

ben bu hafta zumbaya başlıyorum inşallah

bu hafta sonu başlayabilir myim bilmiyorum da pazartesi düzenli başlayacağım kesin

Kızlar dün kardeşim geldi

akşam yürüyüşe çıktık hp birlikte

Dönerken markete uğradık veee

Cips (2 paket büyük boy)

kombo ( 3 lü paket

Rulo (1 büyük paket)

Biskrem

Eti Karam (bu benim için )

aldıkkkk. Çay yaptım şekerli içtiler Maç varmış bacelonanın onu izlediler ben onlara güel bir masa hazırladım.Mis gibi yediler

Bense onlara mı baktım elbette hayırrrr

Eşim bana 1 greyfurt,1 prtakal,1 limon sıktı bir bardak ondan içtim misssss

Şimdi sorarım size benim içtiğimmiii onların yedikleri miii ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…