- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #111.001
sağol canım desteğin için
nedense şu an biraz moralsiz gibi hissediyorum kendimi ama belli bir nedeni yok
sağol lucimmm suan çok şükür iim.
Kardeşim fenadır benim yavv geçen düğündede söyledi dün akşamdı sarılınca söyledi. aynı eşin gibi bir cümle kurdu ama tabi birazda abartma payı oluyor bu yorumların eski halimize resmen sövüyor gibi
Düğüne kadar kilo vereceğine hatta sıkılaşacagına inanıyorum baby sorun yapma
Birde bence bir zamanda sonra kilo kaybı yerine sıkılaşmak en güzeli diye düşünüyorum
ahahaaa esneme payı bırak sen
yavruu sen hedefini düşür suan tam zamanı senin için
Kızlar dün kardeşim geldi
akşam yürüyüşe çıktık hp birlikte
Dönerken markete uğradık veee
Cips (2 paket büyük boy)
kombo ( 3 lü paket
Rulo (1 büyük paket)
Biskrem
Eti Karam (bu benim için )
aldıkkkk. Çay yaptım şekerli içtiler Maç varmış bacelonanın onu izlediler ben onlara güel bir masa hazırladım.Mis gibi yediler
Bense onlara mı baktım elbette hayırrrr
Eşim bana 1 greyfurt,1 prtakal,1 limon sıktı bir bardak ondan içtim misssss
Şimdi sorarım size benim içtiğimmiii onların yedikleri miii ????
saol tatlım desteğin için, ben de şu an sıkılaşarak incelme derdindeyim, hedefi de kesin düşüreceğim zaten bu hafta çok şükür motivasyonum ii ama sorun bu sefer şişlikte, o sebeple yarın tartılmayacağım bu kadar spora artı çıkarsa ki çıkacak moralimi bozamam, bozmamam gerek, ama haftaya eminim inecek bu şiş ve mutlu olacağımm
bu arada vallahi hiiiiç üstüme alınmadım ben aylardır takımı uçurmak için maksimum performansla çabalamaktayım, genel sıralamada bile dereceye girip ilk 10 da yer aldım şekerim, o sebeple alınmadım üstüme
tabi ki onların yedikleriiiiiii
gider o şişlikkkk bişi olmaz canımm bak yarın bir tatıl bakalım listeye alınmasada sen bana özelden yaz
ahahahaa sen beni getir gazada kalanları akşam götüreyimmm
sen de yaz beni gaza getir di miiiii, pışıkkko kadar şeyi okuyunca bi içim geçti haaa
yok zeynebim, lily bu hafta tartılmayacağım, bu fikrim kesindir, haftaya artık inşallah
tamam anlaştık ben yarın sana özelden yazarım ben aynı kiloda olsma yeter şükür diyeceğimmm =))
Tamam canım tartılma sen kendini nasıl ii hissedeceksen öyle yap ama su takımı toplayalım
3 gündür ses seda yok herkes bir gazdır gelioyr ( bende dahil) sonra ki gün arada bulasın
Gerçi ben kendimi yavaştan yola soktum yavvv şu sabit kilo beni mahvetti
Su faturası:)kuzum ay yanlışmı oldu
gecmis olsun zeynepcim, agri kesici sevmesen de agri baslamadan, baslayacagini hissettiginde bir yarim majezik alsan agriyi cok guzel engellemis olursun. cunku baslamis agriyi gecirmek, baslamadan durdurmaktan zormus. bim'de miydi hatirlayamadim ama markette tek kullanimlik acinca isinan jeller var, kardesim alip ayakkabisiina koymustu, onun da regli cok sancili olur. 4-5 saat o jel ayaklarini sicak tutmustu. cok ucuz da bir seydi.Kızlar çok ağrım vardı sağolsun ekip arkadaşım bi ilaç buldu geldi
Sabahtan beri hırkaları kat kat giydim (arkadaşların )
Sıcak su yaptım kıvrandım ama geçmedi son çare ilaç oldu (hiçde sevmem )
allaha sükür suan iyiyim zorlada olsa su içiyorum az sonra bir yeşil çay içeceğim
çok çok sevindim sonunda eşin fark etmiş maşallah Allah muhabbetnizi arttırsın
ben ayın 1inde ölçülerimi aldım 5kg fazlayken de hemen hemen aynıydı sadece basende ve belde 2-3 cm farketti pantolonum biraz bollaştı eski bir pantolonum var basenden giriyor bir ara hiç olmuyordu ama belden kapanmıyor daha doğrusu şu can simidi var ya orası geniş ondan kapanmıyor ama az kaldı 5 kg sonra tamamdır
ben az yiyerek kilo alıyorum tabii herkesin bünyesi farklı ama hareket verdiriyor inşallah en kısa sürede istediğin kiloya kavuşursun
benim eksiğim yeşil çay kürler falan - aslında birşeyler deneyesim vardı ama yapamadım henüz
canım benim kullandığım ilaçların ödem yapma etkisi var bir de sanırım suyu yeterli içmedim bu aralar - yorulunca, ayakta fazla kalınca ya da çok oturunca oluyor mesela işten çıkıp eve yürüyorum ya bileklerimdeki şişlik azalıyor
doktora gittiğimde söyleyeceğim canım 1 ayım kaldı zaten - geçenlerde acile rapor almaya gittiğimde dr.a sormuştum karaciğer,böbrek ya da kalpte bir sorun olabilir dedi benim şüphelerim dolaşım bozukluğu - varis başlangıcı olduğu yönünde çünkü annemde de varis var
evde sorun çok aslında klozette sifonu çektikten sonra su akmaya devam ediyor sifon su kaçırıyor herhalde ama bu durum hep vardı - kombi bozulmuş ve mutfağı su basmıştı ama yani toplasak 1 kova su ancadır ben tüm evi suyla kaplasam göle çevirsem o kadar su harcamam mümkün değil
doğalgaz ayrı bir tez konusu zaten
kız sen günlük 10bin adımlık hedefin 2 katı yürümüşsün zaten maşallah
zencefil acıdır boğazı yakar zerdeçalın tadını bilmiyorum ama acı değil sanırım çünkü köri kullanan biriyimdir ve körinin ana maddesi zerdeçaldır
çalıştığın büro avukatlık bürosu mu başka bir iş kolu mu?
bir de senlik bir konu var senin bir uzman olarak görüşünü merak ediyorum açıkçası - linkini kopyalayacağım - ben de 3. sayfada yorum yaptım ama bir avukatın değerlendirmesi gereken bir konu
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=708417
evet canım fatura olayı benimdisayaç kontrolünü yaptıracağım mutlaka
gencken bir kere denemistim, aman aman cok fena kokuyor. icmesi de ayni oranda zor o maydonoz kurunun.valla benim denemek istediğim kür de tam olarak bu biliyor musunhatta araştırdım öğrendim ama yapmak nasip olamadı henüz
ben de yarın ya bildirim yapmayayım ya da sabit yazarız diye düşündüm ama haftaya nasıl tartılırım onu da bilmiyorum valla şu an kiloyla uğraşmak içimden gelmiyr başka bir sürü şeye kafam takılı - bu sayaç işini de dönüşte halledeceğim artık yapacak birşey yok zaman kısıtlı yarın yola çıkmayı planlıyorum bu akşamdn hazırlıkları yapmam lazım
zencefilin acısı boğaz yakan cinsten yani biber gibi dil yakmıyor
o zaman yarından sonra başlamalısın canım bak tartıda eksileri görünce daha mutlu olacaksın
boş koymak yokkk ne dersin ?
ben bu hafta zumbaya başlıyorum inşallah
Kızlar dün kardeşim geldi
Cips (2 paket büyük boy)
kombo ( 3 lü paket
Rulo (1 büyük paket)
Biskrem
aldıkkkk. Çay yaptım şekerli içtiler Maç varmış bacelonanın onu izlediler ben onlara güel bir masa hazırladım.Mis gibi yediler
tamam canım sen bilirsin - her halukarda senin ekside olduğundan eminimsen de yaz beni gaza getir di miiiii, pışıkkko kadar şeyi okuyunca bi içim geçti haaa
yok zeynebim, lily bu hafta tartılmayacağım, bu fikrim kesindir, haftaya artık inşallah
afferim sana zeynep cim maşallah iradene ne diyeyimKızlar dün kardeşim geldi
Cips (2 paket büyük boy)
kombo ( 3 lü paket
Rulo (1 büyük paket)
Biskrem
valla senin artı çıkabileceğini ben hiç düşünmüyorum bende lily gibi düşünüyorum ama tabii gene sen bilirsinsaol tatlım desteğin için, ben de şu an sıkılaşarak incelme derdindeyim, hedefi de kesin düşüreceğim zaten bu hafta çok şükür motivasyonum ii ama sorun bu sefer şişlikte, o sebeple yarın tartılmayacağım bu kadar spora artı çıkarsa ki çıkacak moralimi bozamam, bozmamam gerek, ama haftaya eminim inecek bu şiş ve mutlu olacağımm
bu arada vallahi hiiiiç üstüme alınmadım ben aylardır takımı uçurmak için maksimum performansla çabalamaktayım, genel sıralamada bile dereceye girip ilk 10 da yer aldım şekerim, o sebeple alınmadım üstüme
Sen bence yarın tartıl şişliğin olsa bile eminim ki geçen haftaya göre eksidesin
tamam anlaştık ben yarın sana özelden yazarım ben aynı kiloda olsma yeter şükür diyeceğimmm =))
Tamam canım tartılma sen kendini nasıl ii hissedeceksen öyle yap ama su takımı toplayalım
3 gündür ses seda yok herkes bir gazdır gelioyr ( bende dahil) sonra ki gün arada bulasın
Gerçi ben kendimi yavaştan yola soktum yavvv şu sabit kilo beni mahvetti
tamam tatlım mesajını merakla bekliyor olacağım... geçen hafta bi kırmıştın şeytanın bacağını inşallah bu hafta da - görürsün canım...
haklısın tatlım yaaa, gamzem yok bu hafta hiç(( sevda desen sabahları ce-ee deyip kaçıyor....
su faturasi lily'ye gelmisti. daha bir su faturasi odemek nasip olmadi bana.
gecmis olsun zeynepcim, agri kesici sevmesen de agri baslamadan, baslayacagini hissettiginde bir yarim majezik alsan agriyi cok guzel engellemis olursun. cunku baslamis agriyi gecirmek, baslamadan durdurmaktan zormus. bim'de miydi hatirlayamadim ama markette tek kullanimlik acinca isinan jeller var, kardesim alip ayakkabisiina koymustu, onun da regli cok sancili olur. 4-5 saat o jel ayaklarini sicak tutmustu. cok ucuz da bir seydi.
canim dikkat et kendine, seyahatten donunce kontrolunu erkene almayi da dusunebilirsin.
gencken bir kere denemistim, aman aman cok fena kokuyor. icmesi de ayni oranda zor o maydonoz kurunun.
bu hafta takim dokuluyor yahu, hepimize nazar degdi herhalde. bi okuyup ufleyelim takimi. ben yarin + gormezsem bildirim yapmaya karar verdim. hayirlisi insallah. senin de belki odemin gecerse sabaha kadar bildirim yaparsin. gecmezse izinli yazalim bence, haftaya da bildiremezsen izin sorun olmaz.
ben de yeni bir seyler denemeliyim, ama slim in 6'e baslayacagim yeniden eger motivasyonumu toparlayabilirsem.
senin ictigin tabii ki ama icmek yerine yeseydin daha iyi olurdu, posasi tok tutuyor cunku.
afferim sana zeynep cim maşallah iradene ne diyeyim
valla senin artı çıkabileceğini ben hiç düşünmüyorum bende lily gibi düşünüyorum ama tabii gene sen bilirsin
valla başta kaptan kaybetti motivasyonunu sanırım bahar yorgunluğumu var bende bilmiyorum çok halsiz hissediyorum kendimi o yüzden pek tadım yok zeynep cim yaaa
afferim sana zeynep cim maşallah iradene ne diyeyim
valla senin artı çıkabileceğini ben hiç düşünmüyorum bende lily gibi düşünüyorum ama tabii gene sen bilirsin
valla başta kaptan kaybetti motivasyonunu sanırım bahar yorgunluğumu var bende bilmiyorum çok halsiz hissediyorum kendimi o yüzden pek tadım yok zeynep cim yaaa
Yarın tartılır bakarım vazgecmekyok arkadaşım eğer sabit veya eksi olursam söylerim ama izinli olmak eğer ki sorun teşkil etmiyorsa izinli de yazabilirsiniz zira haftaya da seminerde olacağım ama sanki 1 ay içinde 2 kez izin almak olmaz gibi düşündüğümden teklif dahi etmedim - şu hafta sonunu geçirirsem eminim seminer haftamda eksileri görürüm çünkü hem yemeklere dikkat ediyorum biliyorsunuz hem de yürüyüş yapmıştım bir öncekinde de spor merkezine gitmiştim
canım 1 sene içinde 6 defa izin kullanabiliyorsun bunu istediğin zaman alabilirsin haftaya cuma kg nu bildireceksen yarın bildirim yapmadı yazabiliriz veya daha sonra izin meselesini hallederim dersen izinli yazarızYarın tartılır bakarım vazgecmekyok arkadaşım eğer sabit veya eksi olursam söylerim ama izinli olmak eğer ki sorun teşkil etmiyorsa izinli de yazabilirsiniz zira haftaya da seminerde olacağım ama sanki 1 ay içinde 2 kez izin almak olmaz gibi düşündüğümden teklif dahi etmedim - şu hafta sonunu geçirirsem eminim seminer haftamda eksileri görürüm çünkü hem yemeklere dikkat ediyorum biliyorsunuz hem de yürüyüş yapmıştım bir öncekinde de spor merkezine gitmiştim
kaptancim senin durumun buyuk olcude o iyot eksikliginin normale donmemis olmasindan kaynaklaniyor. bahar da etkiledi tabii hepimizi.
bu hafta toparlanalim, kendimize gelip zipkin gibi fissek gibi donelim sahalara
bu hafta herkese odev, herkes en az %1 kilo verecek.
LUCI'nin mutfağı bugün de 16:30 da kapanmıştır...
sabah: 06:30
nescafe sade ve şekersiz
yoğurt kürü
3 adet kuru kayısı
öğle: 13:00
yoğurt kürü
1 büyük kase marul salata
100 gr et döner
akşam: 16:30
yoğurt kürü
1 kase tavuk suyu çorba
1 büyük kase marul salata
su: 3 litre
spor: 14 km açık havada 200 dk yüksek tempo yürüyüş (sabah)
15 dakika aletli jimnastik- bölgesel 50x3 set
6 km açık havada 90 dk yürüyüş ( akşam )
kaptancım bu arada menü paylaşımları da çok azaldı, yoksa bana mı öyle geliyor? ya da izinden dolayı mı paylaşılmıyor? bu konuya da bi el atar mısın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?