Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

harikasın kuzummm afiyet olsunn

ben izindeyimmm menü paylaşımı yapmıyorum canım

kaptancım ben izindeyimm hatırlatmak istedim

kaptancım yanlış anlaşılmak istemiyorum ama biz bir takımız elbette mudahaleler yada farklı atklar senin tarafından olacak ancak illaaa mudahale için seni beklemeyelim diyorum

Çünkü seninde kötü günlerin motivasyonsuz günlerin oluyor (su zamanda olduğun gibi ) bu nedenle hepimiz bu duruma el atalım

Biliyorum sen kendin menü paylaşmadığın için ekibe nasıl bu yönde el atım demek istiyorsun ama bence sende bende lucimde hepimiz bu duruma el atabiliriz diye düşünüyorum

sonuçta biz bir takımızz

doğru mudur ? yanlışsam düzeltin kusurumada bakmayın ama bu benim düşüncelerim

selamlar herkese nasılsınız bakalım.

hm cim selam canım sana da
yuzeycim şişlik gerçekten insanı kötü h,ssediriyor ama dediğin gibineyseki izinlisin.reglinden sonra bayağı bir kilo kaybın olur ama sanırım.
handecim sen nasılsın
ebbis sanırım bahar yorgunluğu herkesin üzerinde var geçer elbet.ama menün de okadar abartılı deil diyet olmayabilir ama abartıda fazla yok
ushuaia tatlım gerçekten burası motivasyon kaynağı .sen nasılsın buarada nasıl gidiyor.
hazos canım ne mutlu sana ,imrendim valla
lily tatlım az önce söylediğim gibi bahardan galiba bende aynıyım hiç diyet modunda değilim yani bakalım yarınki tartı ne gösterecek hayırlısı bakalım.inşallah çabuk atlatırız şu günleri

.

Tabii ki senin içtiğin :) Harikasın :)

Güzel menü ama sabah kahvaltısı hariç :) Ben kahvaltıyı pek bi severim. Ara öğünlere de bayağı bir alıştım. Spor ise harika

Bakalım yarın ne çıkacak. 800 gram eksideydim bugün sabah, yarın bir kilo bari olsa...
Bu hafta Cumartesi ve bugün de birazcık çozutmanın sonucu, geçen hafta ne güzel 1.6 gitmişti

hay maşaallah sana fıstık bizde aldık gamzeyle beraber adım sayar bugün

Evet yarım kilo vermişim 3 günde

sana da maşallah canım benim valla süpermiş menün de harika

tövbe yarabbi, Allahım günah yazmasın ama bu yoğurt kürü nasıl berbat bi lezzet yahuuu, pis bi acısı var, hangisiyse, zerdeçal mı, zencefil mi yenecek gibi değil

hiç gülesim yoktu valla .zencefil sanırım biraz acı gibi bişeydi ondandır

.

Hafif çozuttuğum menüm

Sabah güzel başladı. Bir dilim ekmek, iki domates, iki üçgen peynir, yeşil çay, ara da iyi gitti, bir activia

Öğle: 1 kase tavuksuyu çorba, 3 tane köfte, ayran, iki dilim kepek ekmeği

Ara (Burada başladık) Bir tane süt burger (100 kalori civarında)
orta dilim ananas

Akşam (Ben de luci gibi murfağı erken kapadım bu akşam, annemle şehire indik, bir yağmur, annem lahmacuncuya gidelim dedi, gittik 1.5 lahmacun yedim, lahmacunlar küçük ama lahmacun yani.
Eve gelince de neden yediğimi hala anlamadığım bir dilim light ekmek ve bir parça peynir ve ince dilim ananas yedim. Yeme olayı bugünlük kapanmıştır, sadece su ve bitki çayı içilecek

Şimdi baktım lahmacun 250 kaloriymiş. Bugünkü menüm 1600 kalori civarına geliyor kabataslak... Bakalım yarın ne görücem tartıda, şuna çok seviniyorum ama 3 sene sonra ilk defa ikili haneleri gördüm :))) Darısı 8 le başlayanları kısmet belki sonra 7 ile başlayanları görmeye.

ooo mutfağın erken kapanmasına ve arada adımın geçmesine sevindim, haydi hayırlı uğurlu olsun...lahmacun ben de yedim geçen haftalarda, hamuru çok ince olduğu için sıkıntı yapma canım afiyetler olsun

hay maşaallah sana fıstık bizde aldık gamzeyle beraber adım sayar bugün

hiç gülesim yoktu valla .zencefil sanırım biraz acı gibi bişeydi ondandır
.

sevdaaam hoşgeldin tatlımmm, çok sevindim adımsayarlarınıza, hayırlı,uğurlu bol adımlı olsun inşallah :)
zencefil zehir gibi bi şey hayattan, yemekten, içmekten soğutur insanı...

kuzum gamzem nerede kaç gündür çook özledim onu, hiç uğramıyor

Güzel menü ama sabah kahvaltısı hariç :) Ben kahvaltıyı pek bi severim. Ara öğünlere de bayağı bir alıştım. Spor ise harika

sabah erkenden yürüyüşe çıktığım için elendilcim kahvaltı yapmak istemiyorum, ama özellikle pazar günleri benim de vazgeçilmezim

canım çok teşekkürler verdiğin bilgiler için.eşinin zayıfladığını farketmesine de çok sevindim.

canım helal olsun .yine harika bir menü

.

kızlar nasılsınız?? benim keyfim yerinde valla annem burda ya pek mutluyum=))) siz neler yapıyorsunuz..pek giremiyorum
gözünaydın canım :) benim annemde mayısta gelicek bakalım..
canım senin mutfağı su basmıştı hatırlarsan sanırım senin şu su faturası onunla alakalıda olabilir.. ama sen ödeme için gittiğinde bunun çok fazla olduğunu sayaçlarının tekrar kontrol edilmesini isteyebilirsin tatlım..
bide sanırım sende varis başlangıcı var çok ayakta kalmamaya çalış olur mu? bende var variste ordan biliyorum.. şimdiden varis çorabı almalısın kendine ki ilerde varis oluşumunu engellesin bide bi tarif vereyim.. 1 tatlı kaşığı kuru üzüm çekirdeğini süt yada yoğurtla birlikte hergün tüketmelisin bu senin varis oluşmasına engel olucaktır.. siyah çaydan uzak dur..vucutta su toplar ödem yapar.. tartıdaki fazlanında kilo değil ödem olduğunu düşünüyorum..

canım ya stresten yada e vit. eksikliğinden olabilir.. e vit için doğal besin olarak öncelik kızarmış tavuk derisi.. badem..
masallah canım çok azimlisin kesinlikle .. bende sana katılıyorum yani benim vucutta senin gibi aç kalırsam ancak zayıflayabiliyorum..hee sporda yapsam daha bi gidio kilolar tabi.. bide canım sen bacakları incelticektin ya vazgeçtin sanırım? benim yurtdısında bi akrabam yaptırttı bacakları kalındı ve gözle görülür bi değişme oldu..ardından burnunu falanda yaptırdı ( bu arada 5 çocuk annesi kendisi) büyük kızı 86lı mesela.. yani kendisi için belli bi yaştan sonra güzelleşmek istemişki yaptırdı diye düşündüm sonra dedimki bende 45i devireyim bende yaptırırım :)
masallah iradene canım..ben senin yerinde olsaydım azcık ucundan diye diye tırtıklarken bi bakmışım kiiii bende ortak olmuşum cerezlerine :))) tabiki seninkisi en güzeli canım benim :)

önceki günlere daha iyiyim sevdam tşk ederim . bende salmış moddan kendimi yeniden düzene sokmaya çalışıyorum.. ödemim var bana zararı olmayacak papatya içmeye karar verdim aktara gidince alıcam.. şu şişliğim geçsin artık yaaa... ayakkabılarım olmaz oldu.. küçük geldiğinden vuruyo ayak parmaklarımı yaw... yakında babanne terliği alıp giyicem durum onu gösteriyo :)))

sen nasılsın? takım olarak geçicide olsa bir buhran atlatıyoruz sanırım... 1.5 haftaya herkes bi düzene girer diye düşünüyorum.. hep böyle pozitif olalım ama ben okurken yüzümde bi tebessüm oluyor çünkü..azminize her daim masallah diyen birisiyim.. darısı basıma demeyide ihmal etmiyorum

ushuaiacım Allah gönlüne göre versin...sen hele bebişini sağlıkla kucağına al inşallah, doğumdan sonra biz seninle de devam ederiz şekerim...

bugunku menüm:1 fincan ıhlamur,1 dilim ekmek, 1kk peynir,4 zeytin, 1 tatlı kaşığı krem peynir,2 tatlı kaşığı bal

ara: 1 muz,1 salatalık

öğlen:fırın makarna- salata-yoğurt

ara;1 muz...maalesef sopalı dondurmalardan yedim kakaolu

akşam: 1 servis kaşığı etli patates yemeği,,,1 servis kaşığıda bulgur pilavı ,,, semiz otu salatası.. olucak

7de akşam yemeği yiyorum.. 9da da meyve yıyorum 1 porsiyon.. 9dan yatana kadar bişi yemiyorum aslında saati 8e çeksem iyi olucak gibi..ilerleyen günlerde en son 8de yerim artık.

şimdiye kadar 1.5 litresini bitirdim yatana kadar 2-25 tamamlamaya düşünüyorum suyun

spor olarak ütü yaptım sayılırsa

ushuaiacım Allah gönlüne göre versin...sen hele bebişini sağlıkla kucağına al inşallah, doğumdan sonra biz seninle de devam ederiz şekerim...

insallah lucicim
hele bi doğum yapim buralarda fırtına esdircem yaaa böyle olmuyo cidden farkındayımda napayım obür türlü hepten ipin ucunu kaçırcam diye korkuyorum :18: kendimi frenlemek için kendimce menü paylaşıyorum işte

şimdiden sizlerden tüyoları kapıyorum ki ben

Merhaba,
Kuru üzüm çekirdeği aktarlarda bulunuyor mu? Bende de başlangıç değil, bayağı ileri durumda varisler var, ancak en azından yenilerinin oluşmaması için kullanmak isterim. Üzüm çekirdeği kalp ve damar hastalıkları için kullanılıyordu zaten yanlış hatırlamıyorsam.

Patates ve havuç da çok su toplatır bu arada

canım teşekkür ederim .sanırım öyle bunalıma girdik diyet modundan uzak ,inşallah atlatıcaz bu günleri sende hayırlısıyla bebişini al kucağına da eminim sende daha azimli olucaksın gerçi bir kaç haftadır benim karambole gidiyor gidenlerde neyse
hamileliğinin kaçıncı ayındasın,fazla tuzlu tüketmemeye çalış tatlım,albüm oluşmasın bol su iç .

menün bence çok güzel .su da güzel daha ne olsun.

.

sabah:1 tane haşlanmış yumurta,5 zeytin,1 t.k reçel

ara:3 kayısı ,yarım ç.b süt

öğle:1 kase çorba ,1 porsiyon pırasa,salata ,yoğurt

ara:1 tane yeşil elma

akşam:öğlenki gibi

spor:1 saat yürüyüş gamzeyle markete falan gittik,15 dk eliptik,yarım saat aerobik

su:1.5 litre

.

senin şu an tek yapman gereken bebişine kanalize olup onu kucağına alacağın günlerin hayalini kurmak, güzel şeyler hayal et güzel olsun...bir de lütfen kendin için değil de sadece bebiş için faydalı olacak şeyleri yemeye çalış, doğumun sorunsuz tek solukta olsun inşallah... sonrası kolay, kilo alınır da verilir de, kendini strese sokup bi de stresten şişme... yoğurt, peyni bunlar hem çok faydalı hem çok tok tutar, kendini hamilelik psikolojisine sokmamaya çalış, zaten az kalmış az sık dişini lütfen

anaaam yulaf yok mu bugünnnn???? yulafsız nasıl doydun şekerim, afiyetler olsun...sen bi ara ne güzel mekikler çekiyordun uçtu gitti onlar da baharla birlikte

dimi canımm teşekkürlerr

inşallah canım yaa su regl döneminide güzel atltsam ii olacak ama bakalım

yok kız fazla cozutmamıssın afiyet olsun

hehehe bende istiyorum yavvvv aaa

teşekkürler canım benim

maşallahhh güzel menü yavrumm yarın sonucları görelim bakalım bu hafta güzel sonuç bekliyorum senden

kaptancim ben de biliyorsun cok berbat bir hafta geciriyorum, diyet falan hak getire. o yuzden menu paylasmamin da anlami yok.

insallah yarin sabahtan yine saglikli guzel menulerime donus yapabilirsem yazarim tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…