- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #111.021
LUCI'nin mutfağı bugün de 16:30 da kapanmıştır...
sabah: 06:30
nescafe sade ve şekersiz
yoğurt kürü
3 adet kuru kayısı
öğle: 13:00
yoğurt kürü
1 büyük kase marul salata
100 gr et döner
akşam: 16:30
yoğurt kürü
1 kase tavuk suyu çorba
su: 3 litre
spor: 14 km açık havada 200 dk yüksek tempo yürüyüş (sabah)
15 dakika aletli jimnastik- bölgesel 50x3 set
6 km açık havada 90 dk yürüyüş ( akşam )
kaptancım bu arada menü paylaşımları da çok azaldı, yoksa bana mı öyle geliyor? ya da izinden dolayı mı paylaşılmıyor? bu konuya da bi el atar mısın lütfen
yarınki listemiz kızlar
***5.TAKIM - 356.ETAP***
toplight ( 74,0/) bildirim yapmadı izinli
Gamze_M (64,8/ )
Luci221177 ( 71,0/)
Lily86 ( 75,1/ )
Vazgecmekyok ( 84,7/)
yu_zey ( 61,3/ )
Hnd (67,2/ )
Sevda_M ( 72,9/ )
durumda( 59,5/)
hazos87 ( 53,2/ )
ebbisss ( 83,2/)
elendil76 (100,2/ )
gulanne (80,6/)
5.TAKIM ORTALAMASI : %
canım ben maalesef şu motivasyonumu kaybettim yaa takımla da ilgilenemiyorum menü paylaşımları başta ben olmak üzere çoğu kişi de yok o yüzden ben şu depresif halimden ptesi kurtulabiirsem takımı bi kendine getirecem )başta kendim olmak üzereama ben kendim paylaşmayınca
Kızlar dün kardeşim geldi
akşam yürüyüşe çıktık hp birlikte
Dönerken markete uğradık veee
Cips (2 paket büyük boy)
kombo ( 3 lü paket
Rulo (1 büyük paket)
Biskrem
Eti Karam (bu benim için )
aldıkkkk. Çay yaptım şekerli içtiler Maç varmış bacelonanın onu izlediler ben onlara güel bir masa hazırladım.Mis gibi yediler
Bense onlara mı baktım elbette hayırrrr
Eşim bana 1 greyfurt,1 prtakal,1 limon sıktı bir bardak ondan içtim misssss
Şimdi sorarım size benim içtiğimmiii onların yedikleri miii ????
nescafe sade ve şekersiz
yoğurt kürü
3 adet kuru kayısı
yoğurt kürü
100 gr et döner
yoğurt kürü
1 kase tavuk suyu çorba
kaptancım bu arada menü paylaşımları da çok azaldı, yoksa bana mı öyle geliyor? ya da izinden dolayı mı paylaşılmıyor? bu konuya da bi el atar mısın lütfen
yarınki listemiz kızlar
***5.TAKIM - 356.ETAP***
toplight ( 74,0/) bildirim yapmadı izinli
Gamze_M (64,8/ )
Luci221177 ( 71,0/)
Lily86 ( 75,1/ )
Vazgecmekyok ( 84,7/)
yu_zey ( 61,3/ )
Hnd (67,2/ )
Sevda_M ( 72,9/ )
durumda( 59,5/)
hazos87 ( 53,2/ )
ebbisss ( 83,2/)
elendil76 (100,2/ )
gulanne (80,6/)
5.TAKIM ORTALAMASI : %
kızlaaar tünaydınlarrrr, bu arkadaşınız 08:45 de evden çıkıp 12:05 de eve girebildi... tamm 200 dakikada 14 km yol tepip adımsayarımla
28147 adım atmışımmmmmm.... bu daha sabah "canıma okumasıydı" bir de bunun akşamı var...ama hala çok şişim bu artık spor şişliği yarın tartılmayı bile düşünmüyorum ... toplightcım beni tartıya çıkarmasan yarın olur mu canım, ya bildirim yapmadı ya da kilosu sabit geçebilir miyiz???.... yarın kesinlikle o tartıya çıkmamalıyım... kıyafetlerim daha da bollaşmasına rağmen şişliğim var o sebeple + falan görüp moralimi ve motivasyonumu düşürmemeliyim... zaten eşime saklattım yine tartımı :)
ben biraz dinleneyim, öptüm hepinizi...bu sabah 1 tur fazla attık düne göre bi de 15 dk açık havada aletli jimnastik yaptık, her yerim ağrıyoooooo
Evet yarım kilo vermişim 3 günde
Bugün isveçte 4.günüm 3 günde yarım kilo vermişim:) sporsuz zaten insan bu kadar yerken spor yapsa bayılır.
Dünkü menüm Sabah kahve
Öğlen 100 gr tavuk 2 yemek kaşığı pilav
Akşam 4 yemek kaşığı ıspanak bir muz 1.5 lt su.
Saç dökülmem için elevite başladım umarım işe yarar
tövbe yarabbi, Allahım günah yazmasın ama bu yoğurt kürü nasıl berbat bi lezzet yahuuu, pis bi acısı var, hangisiyse, zerdeçal mı, zencefil mi yenecek gibi değil
Hafif çozuttuğum menüm
Sabah güzel başladı. Bir dilim ekmek, iki domates, iki üçgen peynir, yeşil çay, ara da iyi gitti, bir activia
Öğle: 1 kase tavuksuyu çorba, 3 tane köfte, ayran, iki dilim kepek ekmeği
Ara (Burada başladık) Bir tane süt burger (100 kalori civarında)
orta dilim ananas
Akşam (Ben de luci gibi murfağı erken kapadım bu akşam, annemle şehire indik, bir yağmur, annem lahmacuncuya gidelim dedi, gittik1.5 lahmacun yedim, lahmacunlar küçük ama lahmacun yani.
Eve gelince de neden yediğimi hala anlamadığım bir dilim light ekmek ve bir parça peynir ve ince dilim ananas yedim. Yeme olayı bugünlük kapanmıştır, sadece su ve bitki çayı içilecek
Şimdi baktım lahmacun 250 kaloriymiş. Bugünkü menüm 1600 kalori civarına geliyor kabataslak... Bakalım yarın ne görücem tartıda, şuna çok seviniyorum ama 3 sene sonra ilk defa ikili haneleri gördüm :))) Darısı 8 le başlayanları kısmet belki sonra 7 ile başlayanları görmeye.
hay maşaallah sanafıstık bizde aldık gamzeyle beraber adım sayar bugün
hiç gülesim yoktu valla .zencefil sanırım biraz acı gibi bişeydi ondandır.
Güzel menü ama sabah kahvaltısı hariç :) Ben kahvaltıyı pek bi severim. Ara öğünlere de bayağı bir alıştım. Spor ise harika
32 kilo vermiş biri olarak sizlere motivasyon olsun diye bişiyler paylaşmak istiyorum.zayıflamak herkesin kendi elinde herkes kilo verebilir umutsuzluğa kapılmamak moral bozmadan devam etmek lazım.insan kendine inanınca oluyor ya.victorya secret mankenlerine bakın çok acıkınca insanın iştahı kesiliyor.ben yiyerek zayıflamaya inanmıyorum çünkü ben az yiyerek bol hareketnederek zayıflıyorum.kilo vermem duraklama dönemine girdiğinde başka bir diyet yapıyorum.kendi vücudumu eleştiriyorum ve zayıfken daha güzel olduğumu biliyorum.Şuan kendimi taş gibi hissediyorum 58.5 kiloya düştüm her kilo verdiğimde havalara uçuyorum.ama bacaklarım inanılmaz kalın 80 kilo insan bacağı.şimdi bunu çözmem lazım.aralık ayında buraya üye oldum sanırım69 kiloydum.öpüyorum herkesi.zayıflattığını bildiğim bazı önerilerimde olacak sirke sabah,şu sarımsak akşamdan koyup sabah yutmak,yeşil çay,su,yemek yerine mümkün olduğunca bişiylrr içmek,arada canın ne çekerse yemek,herşeyden az yemek,düzenli yaşamak,hareketli olmak,maydanoz kürü,soğan suyu,......
yahu neden hep yasak ve kalorili şeyler çok lezzetli iken şu faydalı ve serbest olan şeyler bu kadar lezzetsiz olur kiiii....şu yoğurt kürü bi feciiii, hiç tarzım değil böyle lezzetsiz şeyleri yemek...uygulayıp da fayda gören var mı kızlar bizim takımda ya da çevresinde????
nescafe sade ve şekersiz
yoğurt kürü
3 adet kuru kayısı
yoğurt kürü
100 gr et döner
yoğurt kürü
1 kase tavuk suyu çorba
gözünaydın canım :) benim annemde mayısta gelicek bakalım..kızlar nasılsınız?? benim keyfim yerinde valla annem burda ya pek mutluyum=))) siz neler yapıyorsunuz..pek giremiyorum
canım senin mutfağı su basmıştı hatırlarsan sanırım senin şu su faturası onunla alakalıda olabilir.. ama sen ödeme için gittiğinde bunun çok fazla olduğunu sayaçlarının tekrar kontrol edilmesini isteyebilirsin tatlım..Günaydın sevgili takım arkadaşlarım
Nasılsınız???
Ya kızlar ben hiç diyet modunda değilim yani akşama kadar işteyim ya gayet dengeli gidiyorum ama akşam salıyorum resmen kendimigünün yorgunluğu baskın çıkıyor ve ben de umursamıyorum artık çünkü bu ara kafam baya dolu tartı da bir anda 2 kg artı çıktı hala da inmedi - gerçi dün ayak bileklerim iki kat genişlemişti artık o şişlikler ağrı yapıyordu - damarları çatlatmış resmen
Tabii bazı durumlara kafa yoruyorum yarın yola gideceğim ama mesai çıkışında binebileceğim araç yok yani ya saati çok geç gece yani ya da aktarmalı gideceğim artık 2. tercih ağır basıyor gibi napayım 1 gün çile çekeceğim ama sonra dinlenirim diyorum
su faturası gelmiş - 100 TLya tüm evi hortum tutup yıkasam o kadar gelmez kısaca dertler bitmiyor bu ara bir de diyetle uğraşamıyorum
bugün biraz daha iyiyim de yarın tartıdan pek umutlu değilim
Zeynep - sende de şişlik varmış reglin de etkisi tabii olabilir
Sevda - ayıcıklı günaydın mesajın çok hoş sana da mutlu bir gün dilerim
kızlar bir sayfa önceden aklımda kalanları yazdım umarım hepiniz iyisinizdir
canım ya stresten yada e vit. eksikliğinden olabilir.. e vit için doğal besin olarak öncelik kızarmış tavuk derisi.. badem..Bugün isveçte 4.günüm 3 günde yarım kilo vermişim:) sporsuz zaten insan bu kadar yerken spor yapsa bayılır.
Dünkü menüm Sabah kahve
Öğlen 100 gr tavuk 2 yemek kaşığı pilav
Akşam 4 yemek kaşığı ıspanak bir muz 1.5 lt su.
Saç dökülmem için elevite başladım umarım işe yarar
masallah canım çok azimlisin kesinlikle .. bende sana katılıyorum yani benim vucutta senin gibi aç kalırsam ancak zayıflayabiliyorum..hee sporda yapsam daha bi gidio kilolar tabi.. bide canım sen bacakları incelticektin ya vazgeçtin sanırım? benim yurtdısında bi akrabam yaptırttı bacakları kalındı ve gözle görülür bi değişme oldu..ardından burnunu falanda yaptırdı ( bu arada 5 çocuk annesi kendisi) büyük kızı 86lı mesela.. yani kendisi için belli bi yaştan sonra güzelleşmek istemişki yaptırdı diye düşündüm sonra dedimki bende 45i devireyim bende yaptırırım32 kilo vermiş biri olarak sizlere motivasyon olsun diye bişiyler paylaşmak istiyorum.zayıflamak herkesin kendi elinde herkes kilo verebilir umutsuzluğa kapılmamak moral bozmadan devam etmek lazım.insan kendine inanınca oluyor ya.victorya secret mankenlerine bakın çok acıkınca insanın iştahı kesiliyor.ben yiyerek zayıflamaya inanmıyorum çünkü ben az yiyerek bol hareketnederek zayıflıyorum.kilo vermem duraklama dönemine girdiğinde başka bir diyet yapıyorum.kendi vücudumu eleştiriyorum ve zayıfken daha güzel olduğumu biliyorum.Şuan kendimi taş gibi hissediyorum 58.5 kiloya düştüm her kilo verdiğimde havalara uçuyorum.ama bacaklarım inanılmaz kalın 80 kilo insan bacağı.şimdi bunu çözmem lazım.aralık ayında buraya üye oldum sanırım69 kiloydum.öpüyorum herkesi.zayıflattığını bildiğim bazı önerilerimde olacak sirke sabah,şu sarımsak akşamdan koyup sabah yutmak,yeşil çay,su,yemek yerine mümkün olduğunca bişiylrr içmek,arada canın ne çekerse yemek,herşeyden az yemek,düzenli yaşamak,hareketli olmak,maydanoz kürü,soğan suyu,......
masallah iradene canım..ben senin yerinde olsaydım azcık ucundan diye diye tırtıklarken bi bakmışım kiiii bende ortak olmuşum cerezlerine :))) tabiki seninkisi en güzeli canım benim :)Kızlar dün kardeşim geldi
akşam yürüyüşe çıktık hp birlikte
Dönerken markete uğradık veee
Cips (2 paket büyük boy)
kombo ( 3 lü paket
Rulo (1 büyük paket)
Biskrem
Eti Karam (bu benim için )
aldıkkkk. Çay yaptım şekerli içtiler Maç varmış bacelonanın onu izlediler ben onlara güel bir masa hazırladım.Mis gibi yediler
Bense onlara mı baktım elbette hayırrrr
Eşim bana 1 greyfurt,1 prtakal,1 limon sıktı bir bardak ondan içtim misssss
Şimdi sorarım size benim içtiğimmiii onların yedikleri miii ????
selamlar herkese nasılsınız bakalım.
hm cim selam canım sana da
yuzeycim şişlik gerçekten insanı kötü h,ssediriyor ama dediğin gibineyseki izinlisin.reglinden sonra bayağı bir kilo kaybın olur ama sanırım.
handecim sen nasılsın
ebbis sanırım bahar yorgunluğu herkesin üzerinde var geçer elbet.ama menün de okadar abartılı deil diyet olmayabilir ama abartıda fazla yok
ushuaia tatlım gerçekten burası motivasyon kaynağı .sen nasılsın buarada nasıl gidiyor.
hazos canım ne mutlu sana ,imrendim valla
lily tatlım az önce söylediğim gibi bahardan galiba bende aynıyım hiç diyet modunda değilim yani bakalım yarınki tartı ne gösterecek hayırlısı bakalım.inşallah çabuk atlatırız şu günleri
.
sen nasılsın? takım olarak geçicide olsa bir buhran atlatıyoruz sanırım... 1.5 haftaya herkes bi düzene girer diye düşünüyorum.. hep böyle pozitif olalım ama ben okurken yüzümde bi tebessüm oluyor çünkü..azminize her daim masallah diyen birisiyim.. darısı basıma demeyide ihmal etmiyorum[/FONT]
ushuaiacım Allah gönlüne göre versin...sen hele bebişini sağlıkla kucağına al inşallah, doğumdan sonra biz seninle de devam ederiz şekerim...
gözünaydın canım :) benim annemde mayısta gelicek bakalım..
canım senin mutfağı su basmıştı hatırlarsan sanırım senin şu su faturası onunla alakalıda olabilir.. ama sen ödeme için gittiğinde bunun çok fazla olduğunu sayaçlarının tekrar kontrol edilmesini isteyebilirsin tatlım..
bide sanırım sende varis başlangıcı varçok ayakta kalmamaya çalış olur mu? bende var variste ordan biliyorum.. şimdiden varis çorabı almalısın kendine ki ilerde varis oluşumunu engellesin bide bi tarif vereyim.. 1 tatlı kaşığı kuru üzüm çekirdeğini süt yada yoğurtla birlikte hergün tüketmelisin bu senin varis oluşmasına engel olucaktır.. siyah çaydan uzak dur..vucutta su toplar ödem yapar.. tartıdaki fazlanında kilo değil ödem olduğunu düşünüyorum..
canım senin mutfağı su basmıştı hatırlarsan sanırım senin şu su faturası onunla alakalıda olabilir.. ama sen ödeme için gittiğinde bunun çok fazla olduğunu sayaçlarının tekrar kontrol edilmesini isteyebilirsin tatlım..
bide sanırım sende varis başlangıcı varçok ayakta kalmamaya çalış olur mu? bende var variste ordan biliyorum.. şimdiden varis çorabı almalısın kendine ki ilerde varis oluşumunu engellesin bide bi tarif vereyim.. 1 tatlı kaşığı kuru üzüm çekirdeğini süt yada yoğurtla birlikte hergün tüketmelisin bu senin varis oluşmasına engel olucaktır.. siyah çaydan uzak dur..vucutta su toplar ödem yapar.. tartıdaki fazlanında kilo değil ödem olduğunu düşünüyorum..
canım ya stresten yada e vit. eksikliğinden olabilir.. e vit için doğal besin olarak öncelik kızarmış tavuk derisi.. badem..
masallah canım çok azimlisin kesinlikle .. bende sana katılıyorum yani benim vucutta senin gibi aç kalırsam ancak zayıflayabiliyorum..hee sporda yapsam daha bi gidio kilolar tabi.. bide canım sen bacakları incelticektin ya vazgeçtin sanırım? benim yurtdısında bi akrabam yaptırttı bacakları kalındı ve gözle görülür bi değişme oldu..ardından burnunu falanda yaptırdı ( bu arada 5 çocuk annesi kendisi) büyük kızı 86lı mesela.. yani kendisi için belli bi yaştan sonra güzelleşmek istemişki yaptırdı diye düşündüm sonra dedimki bende 45i devireyim bende yaptırırım:)
masallah iradene canım..ben senin yerinde olsaydım azcık ucundan diye diye tırtıklarken bi bakmışım kiiii bende ortak olmuşum cerezlerine :))) tabiki seninkisi en güzeli canım benim :)
önceki günlere daha iyiyim sevdam tşk ederim . bende salmış moddan kendimi yeniden düzene sokmaya çalışıyorum.. ödemim var bana zararı olmayacak papatya içmeye karar verdim aktara gidince alıcam.. şu şişliğim geçsin artık yaaa... ayakkabılarım olmaz oldu.. küçük geldiğinden vuruyo ayak parmaklarımı yaw... yakında babanne terliği alıp giyicem durum onu gösteriyo :)))
sen nasılsın? takım olarak geçicide olsa bir buhran atlatıyoruz sanırım... 1.5 haftaya herkes bi düzene girer diye düşünüyorum.. hep böyle pozitif olalım ama ben okurken yüzümde bi tebessüm oluyor çünkü..azminize her daim masallah diyen birisiyim.. darısı basıma demeyide ihmal etmiyorum
bugunku menüm:1 fincan ıhlamur,1 dilim ekmek, 1kk peynir,4 zeytin, 1 tatlı kaşığı krem peynir,2 tatlı kaşığı bal
ara: 1 muz,1 salatalık
öğlen:fırın makarna- salata-yoğurt
ara;1 muz...maalesef sopalı dondurmalardan yedim kakaolu
akşam: 1 servis kaşığı etli patates yemeği,,,1 servis kaşığıda bulgur pilavı ,,, semiz otu salatası.. olucak
7de akşam yemeği yiyorum.. 9da da meyve yıyorum 1 porsiyon.. 9dan yatana kadar bişi yemiyorum aslında saati 8e çeksem iyi olucak gibi..ilerleyen günlerde en son 8de yerim artık.
şimdiye kadar 1.5 litresini bitirdim yatana kadar 2-25 tamamlamaya düşünüyorum suyun
spor olarak ütü yaptım sayılırsa
insallah lucicim
hele bi doğum yapim buralarda fırtına esdircem yaaaböyle olmuyo cidden farkındayımda napayım obür türlü hepten ipin ucunu kaçırcam diye korkuyorum :18: kendimi frenlemek için kendimce menü paylaşıyorum işte
şimdiden sizlerden tüyoları kapıyorum ki ben
sabah:1 tane haşlanmış yumurta,5 zeytin,1 t.k reçel
ara:3 kayısı ,yarım ç.b süt
öğle:1 kase çorba ,1 porsiyon pırasa,salata ,yoğurt
ara:1 tane yeşil elma
akşam:öğlenki gibi
spor:1 saat yürüyüş gamzeyle markete falan gittik,15 dk eliptik,yarım saat aerobik
su:1.5 litre.
Tabii ki senin içtiğin :) Harikasın :)
Güzel menü ama sabah kahvaltısı hariç :) Ben kahvaltıyı pek bi severim. Ara öğünlere de bayağı bir alıştım. Spor ise harika
Bakalım yarın ne çıkacak. 800 gram eksideydim bugün sabah, yarın bir kilo bari olsa...
Bu hafta Cumartesi ve bugün de birazcık çozutmanın sonucu, geçen hafta ne güzel 1.6 gitmişti
selamlar herkese nasılsınız bakalım.
hm cim selam canım sana da
yuzeycim şişlik gerçekten insanı kötü h,ssediriyor ama dediğin gibineyseki izinlisin.reglinden sonra bayağı bir kilo kaybın olur ama sanırım.
handecim sen nasılsın
ebbis sanırım bahar yorgunluğu herkesin üzerinde var geçer elbet.ama menün de okadar abartılı deil diyet olmayabilir ama abartıda fazla yok
ushuaia tatlım gerçekten burası motivasyon kaynağı .sen nasılsın buarada nasıl gidiyor.
hazos canım ne mutlu sana ,imrendim valla
lily tatlım az önce söylediğim gibi bahardan galiba bende aynıyım hiç diyet modunda değilim yani bakalım yarınki tartı ne gösterecek hayırlısı bakalım.inşallah çabuk atlatırız şu günleri
.
Hafif çozuttuğum menüm
Sabah güzel başladı. Bir dilim ekmek, iki domates, iki üçgen peynir, yeşil çay, ara da iyi gitti, bir activia
Öğle: 1 kase tavuksuyu çorba, 3 tane köfte, ayran, iki dilim kepek ekmeği
Ara (Burada başladık) Bir tane süt burger (100 kalori civarında)
orta dilim ananas
Akşam (Ben de luci gibi murfağı erken kapadım bu akşam, annemle şehire indik, bir yağmur, annem lahmacuncuya gidelim dedi, gittik1.5 lahmacun yedim, lahmacunlar küçük ama lahmacun yani.
Eve gelince de neden yediğimi hala anlamadığım bir dilim light ekmek ve bir parça peynir ve ince dilim ananas yedim. Yeme olayı bugünlük kapanmıştır, sadece su ve bitki çayı içilecek
Şimdi baktım lahmacun 250 kaloriymiş. Bugünkü menüm 1600 kalori civarına geliyor kabataslak... Bakalım yarın ne görücem tartıda, şuna çok seviniyorum ama 3 sene sonra ilk defa ikili haneleri gördüm :))) Darısı 8 le başlayanları kısmet belki sonra 7 ile başlayanları görmeye.
sevdaaam hoşgeldin tatlımmm, çok sevindim adımsayarlarınıza, hayırlı,uğurlu bol adımlı olsun inşallah :)
zencefil zehir gibi bi şey hayattan, yemekten, içmekten soğutur insanı...
kuzum gamzem nerede kaç gündür çook özledim onu, hiç uğramıyor
canım ya stresten yada e vit. eksikliğinden olabilir.. e vit için doğal besin olarak öncelik kızarmış tavuk derisi.. badem..
masallah canım çok azimlisin kesinlikle .. bende sana katılıyorum yani benim vucutta senin gibi aç kalırsam ancak zayıflayabiliyorum..hee sporda yapsam daha bi gidio kilolar tabi.. bide canım sen bacakları incelticektin ya vazgeçtin sanırım? benim yurtdısında bi akrabam yaptırttı bacakları kalındı ve gözle görülür bi değişme oldu..ardından burnunu falanda yaptırdı ( bu arada 5 çocuk annesi kendisi) büyük kızı 86lı mesela.. yani kendisi için belli bi yaştan sonra güzelleşmek istemişki yaptırdı diye düşündüm sonra dedimki bende 45i devireyim bende yaptırırım:)
masallah iradene canım..ben senin yerinde olsaydım azcık ucundan diye diye tırtıklarken bi bakmışım kiiii bende ortak olmuşum cerezlerine :))) tabiki seninkisi en güzeli canım benim :)
önceki günlere daha iyiyim sevdam tşk ederim . bende salmış moddan kendimi yeniden düzene sokmaya çalışıyorum.. ödemim var bana zararı olmayacak papatya içmeye karar verdim aktara gidince alıcam.. şu şişliğim geçsin artık yaaa... ayakkabılarım olmaz oldu.. küçük geldiğinden vuruyo ayak parmaklarımı yaw... yakında babanne terliği alıp giyicem durum onu gösteriyo :)))
sen nasılsın? takım olarak geçicide olsa bir buhran atlatıyoruz sanırım... 1.5 haftaya herkes bi düzene girer diye düşünüyorum.. hep böyle pozitif olalım ama ben okurken yüzümde bi tebessüm oluyor çünkü..azminize her daim masallah diyen birisiyim.. darısı basıma demeyide ihmal etmiyorum
sabah:1 tane haşlanmış yumurta,5 zeytin,1 t.k reçel
ara:3 kayısı ,yarım ç.b süt
öğle:1 kase çorba ,1 porsiyon pırasa,salata ,yoğurt
ara:1 tane yeşil elma
akşam:öğlenki gibi
spor:1 saat yürüyüş gamzeyle markete falan gittik,15 dk eliptik,yarım saat aerobik
su:1.5 litre
.
canım ben maalesef şu motivasyonumu kaybettim yaa takımla da ilgilenemiyorum menü paylaşımları başta ben olmak üzere çoğu kişi de yok o yüzden ben şu depresif halimden ptesi kurtulabiirsem takımı bi kendine getirecem )başta kendim olmak üzereama ben kendim paylaşmayınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?