- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #111.061
canım ben senin izinli dediğini unutmuşum kusuruma bakma tatlım hemen listeyi düzeltiyorumharikasın kuzummm afiyet olsunn
ben izindeyimmm menü paylaşımı yapmıyorum canım
kaptancım ben izindeyimm hatırlatmak istedim
kaptancım yanlış anlaşılmak istemiyorum ama biz bir takımız elbette mudahaleler yada farklı atklar senin tarafından olacak ancak illaaa mudahale için seni beklemeyelim diyorum
Çünkü seninde kötü günlerin motivasyonsuz günlerin oluyor (su zamanda olduğun gibi ) bu nedenle hepimiz bu duruma el atalım
Biliyorum sen kendin menü paylaşmadığın için ekibe nasıl bu yönde el atım demek istiyorsun ama bence sende bende lucimde hepimiz bu duruma el atabiliriz diye düşünüyorum
sonuçta biz bir takımızz
doğru mudur ? yanlışsam düzeltin kusurumada bakmayın ama bu benim düşüncelerim
kaptancim ben de biliyorsun cok berbat bir hafta geciriyorum, diyet falan hak getire. o yuzden menu paylasmamin da anlami yok.
insallah yarin sabahtan yine saglikli guzel menulerime donus yapabilirsem yazarim tabii.
***5.TAKIM - 356.ETAP***
toplight ( 74,0/) bildirim yapmadı izinli
Gamze_M (64,8/65,4/-0,6/%0,92 )
Luci221177 ( 71,0/ 71,0/ 0/ %0) kilosu sabit
Lily86 ( 75,1/ )izinli
Vazgecmekyok ( 84,7/83,5/1,2 /%1.42)
yu_zey ( 61,3/ )izinli
Hnd (67,2/ )
Sevda_M ( 72,9/72,8/0,1/%0,13 )
durumda( 59,5/)
hazos87 ( 53,2/ )
ebbisss ( 83,2/)
elendil76 (100,2/ )
gulanne (80,6/)
5.TAKIM ORTALAMASI : %
gamzenin vakti olmadığı için ben yazdım.bu hafta dikkat edemedi oda benim gibi ve dün temizlik yaptığı için de bu gün bayağı şişmiş vücudu ama tartı ne gösteriyorsa tabi onu bildirmek zorunda olduğunu söyledi.hepinize de ayriyetten çok selam söyledi
.
maşallah sana canım yaaabu da resmidir. tartida biraz toz var, bugun yapacaktim temizligi, idare edin artik
Eki Görüntüle 1062964
Gunaydin 5. Takim :)
Bu sabah 83.5 kg gosteriyor tartim. Fakat biraz susuz hissediyorum, su kaybi olabilir.
***5.TAKIM - 356.ETAP***
toplight ( 74,0/) bildirim yapmadı izinli
Gamze_M (64,8/ )
Luci221177 ( 71,0/ 71,0/ 0/ %0) kilosu sabit
Lily86 ( 75,1/ ) izinli
Vazgecmekyok ( 84,7/83,5/1,2/%1,42)
yu_zey ( 61,3/ ) izinli
Hnd (67,2/ )
Sevda_M ( 72,9/72,6/0,3/%0,41 )
durumda( 59,5/)
hazos87 ( 53,2/ )
ebbisss ( 83,2/)
elendil76 (100,2/ )
gulanne (80,6/)
5.TAKIM ORTALAMASI : %
günaydınlarrrr
bu kötü gidişata bir dur demek lazım diyerek dün akşam eve gittim çok yorgun hissediyordum kendimi tavuklardan bile öncve 8,30 da yattım yatağa uyumam nerdeyse 11 i buldu ama sabah 6,15 de kalktım az da olsa dibnlenmişim sabah kalktım yürüyüşümü yaptım koşu bandında duşumu aldım kendime geldim birazcık
canım ben senin izinli dediğini unutmuşum kusuruma bakma tatlım hemen listeyi düzeltiyorum
vbu arada dediğinde haklısın biz bir takımız hadi bakalım hepimiz duruma el atıyoruz toplanıyoruz bu hafta haftaya güzel sonuçlar alalım
canım bende bugün kendime geldim toparlanmaya başladım inşallah devamı da gelecek sizlerde toparlanın ok mi?
sevda cım sen kilo bildirimi yaptın mı yapmadın mı anlamadım 100 gr gitmiş demişsin ama listeye bişey eklememişsin dün 800 gr gitmiş demişsin ne oldu sonuç?
luci cim bak kilo almamışsın tatlım yaa sevindim senin adına
bu arada kendimi toparlamak adına günlerdir içmediğim yeşil çayımı içerek güne başlıyorum
maşallah sana canım yaaa
tozu boşver kötüyüm dediğin zaman da 1,2 kg verdin
canım lily net izinli olayım demişmiydi? bir de sevdanın nasıl 300 gr yazdın ben kaç kg verdiğini anlayamamıştım:26:
maşallah sana canım yaaa
tozu boşver kötüyüm dediğin zaman da 1,2 kg verdin
canım lily net izinli olayım demişmiydi? bir de sevdanın nasıl 300 gr yazdın ben kaç kg verdiğini anlayamamıştım:26:
hayırlısı olsun hazoş um peki kg ne regli olunca ödem vardır kesin ama?Kizlar ben regl oldum bbebek yokkk
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
önemli değil tatlım sağlık olsuntatlım biraz karıştı sanırım .zeynebe yazarken o ara çocuğu da okula yetiştirmeye çalıtığım için yanlışlık oldu sonradan farkettim düzelttim kusura bakmayın.
.
lily net izinliyim demis miydi hatirlayamadim ben de ama bugun girer soyler kararini. ona gore yazariz.
Kizlar ben regl oldum bbebek yokkk
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
valla masallah'lik bi durum yok kaptancim, su kaybidir bunun bir kismi diye dusunuyorum, yine bagirsaklarim kotu bugun de. dogadan kayisili form caydan mi oldu acaba diye dusunuyorum ama icinde sinameki yok. kokusuna bayilmistim ama birkac gun uzak durayim bakalim.
sevda'nin zeynep'e mesajindan yanlis anlamisim. o duzeltmis zaten sonra tabloyu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?