Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

lucim teşekkür ederim bi heves gittik aldık bizde.doktordan istedik,üzerimize zimmetli oluyormuş ,ama sakın kaybetmeyin dedi.gamze de dün temizlik yapacaktı geldikten sonra temizlik yaptı şimdi de gelcek kahve içicez bakalım.

.

kızlaaar ve de kaptancım hepinize günaydınlar...hayırlı cumalar dilerim...kalktım duşumu aldım çıkıyorum spor için az sonra...dün gece karın ağrısı ile kalkıp wc ye koşup içim dışıma çıkınca bu sabah şişimin biraz da olsa indiğini farkettim ve takımıma olan sorumluluğumu yerine getirip tartıya çıkayım dedim...benim kilo 71 bugün de...çok şükür artı görmediğim için çok mutlu oldum...hemen çıkmam gerek lütfen kilolarınızı aşağıdaki listeye ekleyerek devam edin...öptüm hepinizi 12.30 gibi döneceğim... kilo veren veremeyen alan, almayan herkesi şimdiden tebrik ederim. mutlu oldum çok şükür, kaç gündür en az 3 kilo almışım gibi şiştim ve açıkcası sinirlerim bozulmaktaydı....

***5.TAKIM - 356.ETAP***

toplight ( 74,0/) bildirim yapmadı izinli
Gamze_M (64,8/ )
Luci221177 ( 71,0/ 71,0/ 0/ %0) kilosu sabit
Lily86 ( 75,1/ )
Vazgecmekyok ( 84,7/)
yu_zey ( 61,3/ )
Hnd (67,2/ )
Sevda_M ( 72,9/ )
durumda( 59,5/)
hazos87 ( 53,2/ )
ebbisss ( 83,2/)
elendil76 (100,2/ )
gulanne (80,6/)

5.TAKIM ORTALAMASI : %

Gunaydin 5. Takim :)

Bu sabah 83.5 kg gosteriyor tartim. Fakat biraz susuz hissediyorum, su kaybi olabilir.

***5.TAKIM - 356.ETAP***

Gamze_M (64,8/ )
Lily86 ( 75,1/ ) izinli
Vazgecmekyok ( 84,7/83,5/1,2/%1,42)
yu_zey ( 61,3/ ) izinli
Hnd (67,2/ )
Sevda_M ( 72,9/72,6/0,3/%0,41 )
durumda( 59,5/)
hazos87 ( 53,2/ )
ebbisss ( 83,2/)
elendil76 (100,2/ )
gulanne (80,6/)

Son düzenleme:
günaydınlarrrr
bu kötü gidişata bir dur demek lazım diyerek dün akşam eve gittim çok yorgun hissediyordum kendimi tavuklardan bile öncve 8,30 da yattım yatağa uyumam nerdeyse 11 i buldu ama sabah 6,15 de kalktım az da olsa dibnlenmişim sabah kalktım yürüyüşümü yaptım koşu bandında duşumu aldım kendime geldim birazcık

canım ben senin izinli dediğini unutmuşum kusuruma bakma tatlım hemen listeyi düzeltiyorum
vbu arada dediğinde haklısın biz bir takımız hadi bakalım hepimiz duruma el atıyoruz toplanıyoruz bu hafta haftaya güzel sonuçlar alalım

kaptancim ben de biliyorsun cok berbat bir hafta geciriyorum, diyet falan hak getire. o yuzden menu paylasmamin da anlami yok.

insallah yarin sabahtan yine saglikli guzel menulerime donus yapabilirsem yazarim tabii.

canım bende bugün kendime geldim toparlanmaya başladım inşallah devamı da gelecek sizlerde toparlanın ok mi?

sevda cım sen kilo bildirimi yaptın mı yapmadın mı anlamadım 100 gr gitmiş demişsin ama listeye bişey eklememişsin dün 800 gr gitmiş demişsin ne oldu sonuç?

luci cim bak kilo almamışsın tatlım yaa sevindim senin adına

bu arada kendimi toparlamak adına günlerdir içmediğim yeşil çayımı içerek güne başlıyorum

***5.TAKIM - 356.ETAP***

Gamze_M (64,8/65,4/-0,6/%0,92 )
Lily86 ( 75,1/ )izinli
Vazgecmekyok ( 84,7/83,5/1,2 /%1.42)
yu_zey ( 61,3/ )izinli
Hnd (67,2/ )
Sevda_M ( 72,9/72,8/0,1/%0,13 )
durumda( 59,5/)
hazos87 ( 53,2/ )
ebbisss ( 83,2/)
elendil76 (100,2/ )
gulanne (80,6/)

gamzenin vakti olmadığı için ben yazdım.bu hafta dikkat edemedi oda benim gibi ve dün temizlik yaptığı için de bu gün bayağı şişmiş vücudu ama tartı ne gösteriyorsa tabi onu bildirmek zorunda olduğunu söyledi.hepinize de ayriyetten çok selam söyledi

.

pardon canim ya, sen yukarida zeynep'e 300 gr gitti bu hafta deyince yanlis anladim sanirim. neyse sen duzeltmissin zaten.

bu da resmidir. tartida biraz toz var, bugun yapacaktim temizligi, idare edin artik

Eki Görüntüle 1062964
maşallah sana canım yaaa
tozu boşver kötüyüm dediğin zaman da 1,2 kg verdin

canım lily net izinli olayım demişmiydi? bir de sevdanın nasıl 300 gr yazdın ben kaç kg verdiğini anlayamamıştım:26:

yok be tatlım 800 gr gitse havalara uçardım .dün ben hiç tartılmadım ki, hele de bu hafta hiç tartıya çıkmadım.aslında çıkmak gerekiyormuş.gamzeyle sabah kahvemizi içtiğimiz için biraz geç kaldım.

.

tatlım biraz karıştı sanırım .zeynebe yazarken o ara çocuğu da okula yetiştirmeye çalıtığım için yanlışlık oldu sonradan farkettim düzelttim kusura bakmayın.

.

valla masallah'lik bi durum yok kaptancim, su kaybidir bunun bir kismi diye dusunuyorum, yine bagirsaklarim kotu bugun de. dogadan kayisili form caydan mi oldu acaba diye dusunuyorum ama icinde sinameki yok. kokusuna bayilmistim ama birkac gun uzak durayim bakalim.

sevda'nin zeynep'e mesajindan yanlis anlamisim. o duzeltmis zaten sonra tabloyu.

lily net izinliyim demis miydi hatirlayamadim ben de ama bugun girer soyler kararini. ona gore yazariz.

Kizlar ben regl oldum bbebek yokkk

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hayırlısı olsun hazoş um peki kg ne regli olunca ödem vardır kesin ama?
tatlım biraz karıştı sanırım .zeynebe yazarken o ara çocuğu da okula yetiştirmeye çalıtığım için yanlışlık oldu sonradan farkettim düzelttim kusura bakmayın.

.
önemli değil tatlım sağlık olsun

lily net izinliyim demis miydi hatirlayamadim ben de ama bugun girer soyler kararini. ona gore yazariz.

gelsin bakalım lily yazarız onu da o zaman

Bu arada ben artik bugun toparlaniyorum! Su kaybi da olsa artik obez kategorisinden cikmis, sadece kilolu biri olarak bugun diyetime sporuma dort elle sarilaraktan donuyorum insallah

zaten onumuzdeki hafta bahar tatili, ders yok, ogrenci yok, oh mis

ben kaç gündür wc ye çıkmıyorum yaaa form çayı da attım yeşil çayın içine işe yarar belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…