- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #112.781
bft ne ola ki? bolgesel hareket falan mi?
Bugunku menumu yazayim. 3 gun elma diyeti yaptiktan sonra, bir gun ara verdim, normal kalori degerime yakin bir menu oldu, ama biraz yogun, birkac is yapmaya calistigim bir gun oldugundan yemek yapmakla ugrasamadim. soyle bir gun oldu:
sabah: 2 dilim uno denge light ve bir dilim light peynirli tost, domates, salatalik, maydonoz, dereotu
ara: bir greyfurt
ara: bir greyfurt (kucuk greyfurtlar kalmis artik)
ogle: sabahki tosttan, domates salatalik
ara: yaptim mi hatirlayamadim
aksam: sabahki tosttan iki tane, domates salatalik (tost-kolik oldum ama neyse peynir bitti)
ara: bir greyfurt
su: 3 litre civari
spor: 5 km yuruyus (yaklasik 50 dk surer sanirim)
------------
bir tost yaklasik 170-180 kalori diye tahmin ediyorum. 4 tanesi 720 kalori etse, 3 greyfurt 350 kalori etse, domates salatalikla birlikte yaklasik 1200 civari ediyor iste.
bugun de dahil karbonhidrat yuklemesi yaptigim 4 gunun ardindan iki gun protein agirlikli beslenecegim ama menu yazmama hakkimi kullanicam iki gun icin.
anladım ben seni küçük sanıyordum=)))) vücüdün sıkıolması çok iyi...kendini iyi hissediyorsan sorun yok zaten=)
ve hazal sınavını başarıyla tamamlayamadı..inanılmaz bir baş ağrısı ve mide bulantısı((üzgünüm kızlar ben beceremedim valla isveçiii
menümü yazıyorum insallah hiçbisey yemeyeceğim
sabah
2 haşlanmış yumurta
1 sade nescafe
öğle
bir kase semizotu bir domates azıcık zeytinyağı ve tuzla salata
akşam
2 dilim ekmek
avuciçi kadar ızgara et
2 kaşık bulgur pilavı
salata
Menüm* İsveç 1.Gün*
Kahvaltı Şekersiz kahve
Öğlen 1 porsiyon haşlanmış ıspanak 1 haşlanmış yumurta 1 büyük domates
Ara Şekersiz kahve
Akşam 1 porsiyon tavuk göğüs eti , limonlu ve çok az zeytinyağlı bolca yeşil salata
Akşam yemeğinden sonra 1 fincan şekersiz çay.
Su 2.5 lt Spor 3.5 km yürüyüş
Menüm
Sabah 1 yumurta 1 activia bir parça peynir yeşillik 1 avuç ceviz içi
Ara 25 gram kadar kuruyemiş yarım avuç kuru yabanmersini
Öğle
6 kaşık kıymalı bezelye yemeği
Bol salata
Yoğurt
1 portakal
Akşam
Yine bezelye yemeği bol salata yeşil elma
Spor 35 dakika yürüyüş 30 dakika Bf.t
Su 3 litreden fazla
Kızlar dün ipin ucunu kaçırdım fena yedim cuma napçaz bakalım bugünkü menüm
Eki Görüntüle 1101743 Eki Görüntüle 1101744 Eki Görüntüle 1101745 Eki Görüntüle 1101746
Kızlarrrr merhabaaaçok yorgunum çokkkk, eve geldim şimdi eşime yemek hazırlayacam..Tam gün
çalışıcam bir kaç günn :26: elimden geldiğince gelicem ama 3 gün en azından uğramakta zorluk çekebilirim.. Bilginiz olsun :26: beni merak eder ve üzülürseniz çok üzülürümm
.
Menüm* İsveç 1.Gün*
Kahvaltı Şekersiz kahve
Öğlen 1 porsiyon haşlanmış ıspanak 1 haşlanmış yumurta 1 büyük domates
Ara Şekersiz kahve
Akşam 1 porsiyon tavuk göğüs eti , limonlu ve çok az zeytinyağlı bolca yeşil salata
Akşam yemeğinden sonra 1 fincan şekersiz çay.
Su 2.5 lt Spor 3.5 km yürüyüş
Menüm
Sabah 1 yumurta 1 activia bir parça peynir yeşillik 1 avuç ceviz içi
Ara 25 gram kadar kuruyemiş yarım avuç kuru yabanmersini
Öğle
6 kaşık kıymalı bezelye yemeği
Bol salata
Yoğurt
1 portakal
Akşam
Yine bezelye yemeği bol salata yeşil elma
Spor 35 dakika yürüyüş 30 dakika Bf.t
Su 3 litreden fazla
günaydınlarrrr
hazoşum aman canım dikkat et kendine
luci nerelerdesin sesin hiç çıkmamış
zeynep kolay gelsin sana da eğitim de
bizim başkan yardımcısı bölge müdürü olarak atandı ona yemek düzenliyorum 50-60 kişilik o yüzden çok yoğunum kusura bakmayın kızlar
kısaca yazdım diğer kızları da öpüyorum
Gunaydin hatunlar......bogazim aciyo feciiii(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hmm isvecteki mantik o zaman bi ogun ac olmak di mii:))))
Gunaydin hatunlar......bogazim aciyo feciiii(
Kızlar Günaydınnnn
Bugünden itibarwen Cuma gününe kadar eğitimim var son anda emir vaki yaparak eğitim kitlediler
gün içinde ara ara uğrayabileceğim
beni mazaretli kabul edin
kaptancım duyrulur
elimden geldiğinde burada olacagım
günaydınlarrrr
hazoşum aman canım dikkat et kendine
luci nerelerdesin sesin hiç çıkmamış
zeynep kolay gelsin sana da eğitim de
bizim başkan yardımcısı bölge müdürü olarak atandı ona yemek düzenliyorum 50-60 kişilik o yüzden çok yoğunum kusura bakmayın kızlar
kısaca yazdım diğer kızları da öpüyorum
Günaydın 5. Takım
Günaydın hazos aman dikkatGeçmiş olsun
Günaydın Sevdacım :) Paylaşımına katılıyorum. Bende de böyle bir yazı var. Paylaşmak istedim .
Alfred D. Souza der ki; "Uzun zamandan beridir hayatin -gerçek hayatin- başlamak üzere olduğu izlenimine kapılmıştım. Fakat her zaman yolumun üzerinde bir engel, öncelikle erişilmesi gereken bir say, bitmemiş bir is, hizmet edilecek zaman, ödenecek bir borç oldu. Sonra hayat başlayacaktı. Sonunda anladım ki bu engeller benim hayatimdi." Bu görüş açısı, mutluluğa giden bir yol olmadığını gösterdi. Mutluluk yoldur, öyleyse sahip olduğunuz her anin kıymetini bilin ve mutluluğu, vaktinizi harcayacak kadar özel biriyle paylaştığınız için, ona daha fazla değer verin. Unutmayın, zaman hiç kimse için beklemez. Öyleyse; Okulu bitirene kadar, 100 milyar kazanana kadar, Çocuklarınız olana kadar, Çocuklarınız evden ayrılana kadar, ise başlayana kadar, Evlenene kadar, Cuma gecesine kadar, Pazar sabahına kadar, Yeni bir araba, ya da ev alana kadar, Borçları ödeyene kadar, İlkbahara kadar, Yaza kadar, Sonbahara kadar, Kısa kadar, Maaş gününe kadar, Sarkınız söylenene kadar, Emekli olana kadar, Ölene kadar..... MUTLU OLMAK ICIN ICINDE BULUNDUGUNUZ 'AN' DAN DAHA IYI BIR ZAMAN OLDUGUNA KARAR VERMEK ICIN BEKLEMEKTEN VAZGECIN. MUTLULUK BIR VARIS DEGIL, BIR YOLCULUKTUR. "PEK COKLARI MUTLULUGU INSANDAN DAHA YUKSEKTE ARARLAR, BAZILARI DA DAHA ALCAKTA. OYSA MUTLULUK INSANIN BOYU HIZASINDADIR." Şimdi şu bilgisayarın başından kalk ta hep yapmak istediğin bir şeyi yap, eğer birini seviyorsan ve bunu ona şimdiye kadar belli etmediysen harekete geç, senin yüzünden üzülen birisi varsa git gönlünü al, görüşmek istediğin kişiden teklif gelmesini beklemeden git sen teklif et, eğer canın çalışmak istemiyorsa izin al....... Vs... Unutma, "YARIN KIMSEYE VAAD EDILMEMISTIR ......."
Günaydın 5. Takım
Günaydın hazos aman dikkatGeçmiş olsun
Günaydın Sevdacım :) Paylaşımına katılıyorum. Bende de böyle bir yazı var. Paylaşmak istedim .
Alfred D. Souza der ki; "Uzun zamandan beridir hayatin -gerçek hayatin- başlamak üzere olduğu izlenimine kapılmıştım. Fakat her zaman yolumun üzerinde bir engel, öncelikle erişilmesi gereken bir say, bitmemiş bir is, hizmet edilecek zaman, ödenecek bir borç oldu. Sonra hayat başlayacaktı. Sonunda anladım ki bu engeller benim hayatimdi." Bu görüş açısı, mutluluğa giden bir yol olmadığını gösterdi. Mutluluk yoldur, öyleyse sahip olduğunuz her anin kıymetini bilin ve mutluluğu, vaktinizi harcayacak kadar özel biriyle paylaştığınız için, ona daha fazla değer verin. Unutmayın, zaman hiç kimse için beklemez. Öyleyse; Okulu bitirene kadar, 100 milyar kazanana kadar, Çocuklarınız olana kadar, Çocuklarınız evden ayrılana kadar, ise başlayana kadar, Evlenene kadar, Cuma gecesine kadar, Pazar sabahına kadar, Yeni bir araba, ya da ev alana kadar, Borçları ödeyene kadar, İlkbahara kadar, Yaza kadar, Sonbahara kadar, Kısa kadar, Maaş gününe kadar, Sarkınız söylenene kadar, Emekli olana kadar, Ölene kadar..... MUTLU OLMAK ICIN ICINDE BULUNDUGUNUZ 'AN' DAN DAHA IYI BIR ZAMAN OLDUGUNA KARAR VERMEK ICIN BEKLEMEKTEN VAZGECIN. MUTLULUK BIR VARIS DEGIL, BIR YOLCULUKTUR. "PEK COKLARI MUTLULUGU INSANDAN DAHA YUKSEKTE ARARLAR, BAZILARI DA DAHA ALCAKTA. OYSA MUTLULUK INSANIN BOYU HIZASINDADIR." Şimdi şu bilgisayarın başından kalk ta hep yapmak istediğin bir şeyi yap, eğer birini seviyorsan ve bunu ona şimdiye kadar belli etmediysen harekete geç, senin yüzünden üzülen birisi varsa git gönlünü al, görüşmek istediğin kişiden teklif gelmesini beklemeden git sen teklif et, eğer canın çalışmak istemiyorsa izin al....... Vs... Unutma, "YARIN KIMSEYE VAAD EDILMEMISTIR ......."
KAhvaltı yok gibi bişey şekerim. Akşam yemeğinden sonra da bişey yok o nedenle günün bir kısmı aç geçiyor
hazoscum dikkat et kendine tatlım havalar dengesiz, bi serin bi sıcak, amman hasta olmayasın, çook geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?