Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet canım üretimimizle ilgili tedarıkcılerın katıldıgı bır fuar

H
haklısınız vermıyorum o zaman bende kalsın yoksa verırdım sız ıstemedıgınızden bermıyorum heeee

Aksama menumu yazacagım ama aksam yemegınde annemdeyız allah kurtarsın,telefonda borek yazıyorum dedı varın gerısını sız dusunun

77 den dustuysem cuma gunu takıma katılıyor muyum guzeller.bu arada gecen haftalarda bırıncı olduk ya kac kg verılerek olduk

kaptanım geçmiş olsun, şu an zaten takiptesiniz, maşallah değerlerinin normal olması çok güzel çok sevindim

Küçük kurbağa ku vak vak vak diye diye aşı yaptırdık walla :)

canım çok geçmiş olsun lokuma, ben hiç tutamam aşıda hep babası tutar, bende gider başka yerde ağlarım canı acıyor diye manyaklık parayla değil işte

Kaptancım al buldum.
Sıkılaşma zamanı artık.siyah kıyafeti aldıgımda 60 kiloydum şuan 56 kiloyum ve 2 günde 1 yaklaşık 10 km koşuyorum.

meltemim 55 olduğunda da foto isteriz, şekerim bende hm'den kot aldım 36 beden !!!! bugün de üzerimde kendimi aynalardan alamıyorum

en zorunu hallettin, şimdiki bebek işi

H

haklısınız vermıyorum o zaman bende kalsın yoksa verırdım sız ıstemedıgınızden bermıyorum heeee

o kadar da dost olma bırak yavaş yavaş gitsinler, bak meltemin teklifi de jet hızıyla kilo verdirmek karar senin

canım ilk resimde pek basen yok gibi benim basenler felaket yaa o yüzden yürümeye çalışıyorum sürekli
Kaptancım hiç yürümeye gerek yok önce yağ yak 65 e düş sonra spor yaparsın yoksa basenden kurtulamayız.benim demek istediğim sporla değil yemekle yağ yakmak...

O

offff bu nasıl teklif et lutfennnn
tamam canım cuma kilonu duyalım eğer hala istiyorsan yardım ederim.ama cumaya kadar sadece sabah 1 dilim ekmek ye ve öğlen haşlanmış kabak içine sarımsak koyup yogurtla ye.sabah 1 lt ılık su ile hatta limonlu ılık su ile kuru kayısı ye ve akşamları mutlaka 2 köfte büyüklüğü kadar et ve salata ye.bunlar haricinde hiçbir şey yeme tatlı börek çörek yok.1 dilim börek yersen 3 saat koşman lazım. Eğer bugün anneciğin börek yapıp yedirecekse ye kaçma ama sporunu da yap.bunları yarın yap zaten cuma sabah kilonu duyucaz...bakalım.
77 den dustuysem cuma gunu takıma katılıyor muyum guzeller.bu arada gecen haftalarda bırıncı olduk ya kac kg verılerek olduk
Cuma yarışması sonuç listeleri oradan takip edebilirsin canım.yüzdeye göre 1. lik belli oluyor canım.

Tesekkur ederim canım evet lokum bu minikler ya. Canım ben servey e jet hızıyla kilo verdirmenin yanında korumalı diyet vericem.geri almıcak ki.zaten ayda 6 kilo vermek normal ki 77 den düşmek çok kolay...

Serveycim sana 1 dilim börek yersen 3 saat koş dedim ama senin şu aşamada koşman kadar kötü bir şey olamaz çünkü yağ oranın çok fazla.mesela 55 kiloda fitsindir ama börek yemişindir ve korumak için koşarsın o yüzden börek asla yeme canım...

kaderdasim benim benimde o bolgeler sorunlu maleseff

Aksama menumu yazacagım ama aksam yemegınde annemdeyız allah kurtarsın,telefonda borek yazıyorum dedı varın gerısını sız dusunun

yeme tatlim iradene sahip cikk bak tartiya ne kaldii ?

Iyi aksamlar kizlar bu hafta hergun misafirim vardi bugunde dahil'
Menum
sabah 1 yumurta
yarim puaca
4 adet zeytin
1 bardak sut
ara 1 adet muz
oglen tavuk izgara
ara 5 adet badem
aksam 5 kasik patlican yemegi 1 dilik ekmek
1bardak yesil cay 1 bardak stilltea 1 adet sade turk kahvesi

Spor 1 saat pilates 4 litre su

Kizlarrrrr

zeytinyagli taze fasulye zeytinyagli yaprak sarma, bulgur pilavi yaptimm karnbahar haslayacagim yogurtluu birde fasulye tursusu kavuracagimm

calistigim icin esimin istediklerini istedigi an yapamayabiliyorum son 3 gun icinde agzindan duydugum seyleri yapmak istedim

selam arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriiz için saolun
geçti sayılır.. başka hastalar varmış onlara da geçmiş olsun
bugunde bol corbalıydı ve bı tabak patates salatası yedim.. başım çatlıyor bi agrı kesici alıp uyuyacagım öptüm

Meltemcim ben o kadar yemekle yasayamam kii.hızlı verırsem kötu olur gercekten.spor haftada uc gün yapayım o zaman.cuma listeye gırerım umarım bakalım artıkk

Annemden sızce kacmam mümkün mü? Yarın aksam yemegınde telafı edeceğim sozz, ayrıca yarın spor yapacagımm

Harika menü canım ama meyvenin yanında kavrulmamış badem yeseydin daha iyi olurdu çünkü meyve ve çig kuruyemiş birbiri içinde daha güçlü çözülüyor.öğleden sonra da arada yine meyve ve badem yiyebilirsin.öğlen tavuk ızgara yanına salata güzel olurdu.patlıcanda karbonhitrat ağırlıklı oldugu için salata daha uygun canım.

Waw hamaratlı arkadaşım.bunları 1 günde yemiceksiniz dimi...

Meltemcim ben o kadar yemekle yasayamam kii.hızlı verırsem kötu olur gercekten.spor haftada uc gün yapayım o zaman.cuma listeye gırerım umarım bakalım artıkk
canım yarın yapacagın diyet seni aç bırakır evet ama daha sonra söyleyeceğim şeyler seni fazlasıyla tok tutacagı gibi zayıflatır da...ama bencede sen yavaş yavaş kilo ver nasıl istiyorsan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…