- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #119.441
saol tatlım callen sen hangi şehirdesin mahsuru yoksaçok sevindim değerlerinin normal olmasına
çok sağol kaptancım
Tursuyu azaltıyorummm hemenncanım güzel menü,türk kahvesi ve şekersiz olması harika ama şu turşular olmasa daha mı iyi olurdu,turşunun besin değeri yok ama mineraller açısından değeri var sadece
Bu folar benı acayıp gaza getırıyorrve bugünkü öncesi ve sonrası fotoğrafımızzz
Eki Görüntüle 1293258
Evet canım üretimimizle ilgili tedarıkcılerın katıldıgı bır fuarGünaydın Sevgili takımım
Callan before after fotolar bir harika, hele bugünkü şaka gibi gerçekten,
allahtan hiçbir zaman before kilolarda olmadım
çok güzel paylaşımlar olmuş süper
servey cim sen mi fuara katılıyorsun ne fuarı ???
bende şimdi kahvaltımı yapıcam
haklısınız vermıyorum o zaman bende kalsın yoksa verırdım sız ıstemedıgınızden bermıyorum heeeeserveycim bende yuzey'e katılıyorum canım, 20 günde harap etmene gerek yok, o zamana kadar 3 kilo versen birde spor, yine epey farkeder, sonuçta bu bir süreç öyle aceleyle sağlıksız bir şekilde kilo kaybını bende tasvip etmiyorum, bu sefer yüzün çökecek hiç gerek yok şekerim
offff bu nasıl teklif et lutfennnnBu arada servey istersen sana yardım ederim ve 20 günde en az 5 kilo verebilirsin.
canım 6 yaşından beri hipotroidi tedavisi görüyordu zaten ben kilo ve boy kısalığı için götürmüştüm o zaman tespit edilmişti 3-4 senedir takipteyiz güzel tarafı temmuzdan beri ilaç kullanmıyor ve değerleri normal değerlerinde allaha şükür
yakınınıza geçmiş olsun canım sen kendini 2-3 gün içinde mesajlarınla kanıtladın eğer cuma sabahı güzel kg vermiş olursan takımdasın değilse önümüzdeki haftaya girersin söylediğin gibi fırsat bulursan girersin
Küçük kurbağa ku vak vak vak diye diye aşı yaptırdık walla :)
Kaptancım al buldum.
Sıkılaşma zamanı artık.siyah kıyafeti aldıgımda 60 kiloydum şuan 56 kiloyum ve 2 günde 1 yaklaşık 10 km koşuyorum.
Tamam kaptancım işte o triko 46 beden.zaten normal bir şey giyemiyordum hep tayt ve üzeri o şekilde şeyler.... Ama şimdi her şeyi giyiyorum kotlar, uzun elbiseler,kısa elbiseler ne güzel bir duygu anlatamam... inşallah herkes kilo verir ama basen bacak eritmek en zoru... Şimdi ben buna çalışıyorum umarım istediğim fitliğe ulaşırım.
H
haklısınız vermıyorum o zaman bende kalsın yoksa verırdım sız ıstemedıgınızden bermıyorum heeee
Kaptancım hiç yürümeye gerek yok önce yağ yak 65 e düş sonra spor yaparsın yoksa basenden kurtulamayız.benim demek istediğim sporla değil yemekle yağ yakmak...canım ilk resimde pek basen yok gibi benim basenler felaket yaa o yüzden yürümeye çalışıyorum sürekli
tamam canım cuma kilonu duyalım eğer hala istiyorsan yardım ederim.ama cumaya kadar sadece sabah 1 dilim ekmek ye ve öğlen haşlanmış kabak içine sarımsak koyup yogurtla ye.sabah 1 lt ılık su ile hatta limonlu ılık su ile kuru kayısı ye ve akşamları mutlaka 2 köfte büyüklüğü kadar et ve salata ye.bunlar haricinde hiçbir şey yeme tatlı börek çörek yok.1 dilim börek yersen 3 saat koşman lazım. Eğer bugün anneciğin börek yapıp yedirecekse ye kaçma ama sporunu da yap.bunları yarın yap zaten cuma sabah kilonu duyucaz...bakalım.O
offff bu nasıl teklif et lutfennnn
Cuma yarışması sonuç listeleri oradan takip edebilirsin canım.yüzdeye göre 1. lik belli oluyor canım.77 den dustuysem cuma gunu takıma katılıyor muyum guzeller.bu arada gecen haftalarda bırıncı olduk ya kac kg verılerek olduk
Tesekkur ederim canım evet lokum bu minikler ya. Canım ben servey e jet hızıyla kilo verdirmenin yanında korumalı diyet vericem.geri almıcak ki.zaten ayda 6 kilo vermek normal ki 77 den düşmek çok kolay...kaptanım geçmiş olsun, şu an zaten takiptesiniz, maşallah değerlerinin normal olması çok güzel çok sevindim
canım çok geçmiş olsun lokuma, ben hiç tutamam aşıda hep babası tutar, bende gider başka yerde ağlarım canı acıyor diye manyaklık parayla değil işte
meltemim 55 olduğunda da foto isteriz, şekerim bende hm'den kot aldım 36 beden !!!! bugün de üzerimde kendimi aynalardan alamıyorum
en zorunu hallettin, şimdiki bebek işi
o kadar da dost olma bırak yavaş yavaş gitsinler, bak meltemin teklifi de jet hızıyla kilo verdirmek karar senin
Tamam kaptancım işte o triko 46 beden.zaten normal bir şey giyemiyordum hep tayt ve üzeri o şekilde şeyler.... Ama şimdi her şeyi giyiyorum kotlar, uzun elbiseler,kısa elbiseler ne güzel bir duygu anlatamam... inşallah herkes kilo verir ama basen bacak eritmek en zoru... Şimdi ben buna çalışıyorum umarım istediğim fitliğe ulaşırım.
Aksama menumu yazacagım ama aksam yemegınde annemdeyız allah kurtarsın,telefonda borek yazıyorum dedı varın gerısını sız dusunun
Tesekkur ederim canım benimkaderdasim benim benimde o bolgeler sorunlu maleseff
yeme tatlim iradene sahip cikk bak tartiya ne kaldii ?
Oyyyy kiyamazlar masallahhKüçük kurbağa ku vak vak vak diye diye aşı yaptırdık walla :)
Meltemcim ben o kadar yemekle yasayamam kii.hızlı verırsem kötu olur gercekten.spor haftada uc gün yapayım o zaman.cuma listeye gırerım umarım bakalım artıkkKaptancım hiç yürümeye gerek yok önce yağ yak 65 e düş sonra spor yaparsın yoksa basenden kurtulamayız.benim demek istediğim sporla değil yemekle yağ yakmak...
tamam canım cuma kilonu duyalım eğer hala istiyorsan yardım ederim.ama cumaya kadar sadece sabah 1 dilim ekmek ye ve öğlen haşlanmış kabak içine sarımsak koyup yogurtla ye.sabah 1 lt ılık su ile hatta limonlu ılık su ile kuru kayısı ye ve akşamları mutlaka 2 köfte büyüklüğü kadar et ve salata ye.bunlar haricinde hiçbir şey yeme tatlı börek çörek yok.1 dilim börek yersen 3 saat koşman lazım. Eğer bugün anneciğin börek yapıp yedirecekse ye kaçma ama sporunu da yap.bunları yarın yap zaten cuma sabah kilonu duyucaz...bakalım.
Cuma yarışması sonuç listeleri oradan takip edebilirsin canım.yüzdeye göre 1. lik belli oluyor canım.
Tesekkur ederim canım evet lokum bu minikler ya. Canım ben servey e jet hızıyla kilo verdirmenin yanında korumalı diyet vericem.geri almıcak ki.zaten ayda 6 kilo vermek normal ki 77 den düşmek çok kolay...
Harika menü canım ama meyvenin yanında kavrulmamış badem yeseydin daha iyi olurdu çünkü meyve ve çig kuruyemiş birbiri içinde daha güçlü çözülüyor.öğleden sonra da arada yine meyve ve badem yiyebilirsin.öğlen tavuk ızgara yanına salata güzel olurdu.patlıcanda karbonhitrat ağırlıklı oldugu için salata daha uygun canım.Iyi aksamlar kizlar bu hafta hergun misafirim vardi bugunde dahil'
Menum
sabah 1 yumurta
yarim puaca
4 adet zeytin
1 bardak sut
ara 1 adet muz
oglen tavuk izgara
ara 5 adet badem
aksam 5 kasik patlican yemegi 1 dilik ekmek
1bardak yesil cay 1 bardak stilltea 1 adet sade turk kahvesi
Spor 1 saat pilates 4 litre su
Waw hamaratlı arkadaşım.bunları 1 günde yemiceksiniz dimi...Kizlarrrrr
zeytinyagli taze fasulye zeytinyagli yaprak sarma, bulgur pilavi yaptimm karnbahar haslayacagim yogurtluu birde fasulye tursusu kavuracagimm
calistigim icin esimin istediklerini istedigi an yapamayabiliyorum son 3 gun icinde agzindan duydugum seyleri yapmak istedim
canım yarın yapacagın diyet seni aç bırakır evet ama daha sonra söyleyeceğim şeyler seni fazlasıyla tok tutacagı gibi zayıflatır da...ama bencede sen yavaş yavaş kilo ver nasıl istiyorsan...Meltemcim ben o kadar yemekle yasayamam kii.hızlı verırsem kötu olur gercekten.spor haftada uc gün yapayım o zaman.cuma listeye gırerım umarım bakalım artıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?