Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet istersen verirsin ama ne gerek var bu kadar sagliksiz birseyee ?
bi insanin 1 ayda 4 kilo verebilme durumu var saglikli beslendigi surece sen 20.gunde 7 kilo verirsin sonra geri alirsin

iyisi mi 20 gunluk callanecs yap yada ebru sallinin pilates kurundan yap incelmeye bakk hem saglikli beslenmeyke desteklersen sonuc guzel.olur.

7kilo vereyim derken fuara hic gidemezsin sekerim sagligindan ol istemeyiz lutfen

Kızlar o fuarda sızce 70 olabılır mıyım ???

20 gunde 7kilo cok gercı suan 77den ne kdr dustum bılmıyorum cuma anlarızz

serveycim bende yuzey'e katılıyorum canım, 20 günde harap etmene gerek yok, o zamana kadar 3 kilo versen birde spor, yine epey farkeder, sonuçta bu bir süreç öyle aceleyle sağlıksız bir şekilde kilo kaybını bende tasvip etmiyorum, bu sefer yüzün çökecek hiç gerek yok şekerim

kaptanım mesajları alıntıamışın ama bişey yazmamışsın

tatlım yazmıştım ama yanlış yere mi yazdım cuma gün bildirim yap yeterli tatlım sorun değil mazeretini biliyoruz nasıl olsa yeterki haber verin mesaj sayısı bu tür durumlarda öncelik eski üyelerde yeni üyelerde ise geçerli mazeret olunca sorun değil

teşekkürler canım

canim benim.. onceki menulerinde hic yoktu ondan sasirdim..

toplight öncelikle geçmiş olsun,hipotiroidiyi erken farketmişsiniz bu güzel,hasimato mu oğlun
senden bir ricada bulunacağım kaptanım, şimdi konustum ailemden birinin bebeğinde sağlık sorunu var, baska sehirde yasıyorlar,bize cağırdım,yarın gelecekler inşallah,hastaneye filan getirilecek,pazartesiye kadar kalacak,yoğun olacağım yani,annem de pazar gelecek bir hafta kalacak,annemin gelmesi problem değil ama ben pazartesiye kadar rapor alsam olurmu,4 günlük yani..
yine girebildiğim kadar girmeye calsırım ve cuma sabahı raporumu aksatmam

canım 6 yaşından beri hipotroidi tedavisi görüyordu zaten ben kilo ve boy kısalığı için götürmüştüm o zaman tespit edilmişti 3-4 senedir takipteyiz güzel tarafı temmuzdan beri ilaç kullanmıyor ve değerleri normal değerlerinde allaha şükür
yakınınıza geçmiş olsun canım sen kendini 2-3 gün içinde mesajlarınla kanıtladın eğer cuma sabahı güzel kg vermiş olursan takımdasın değilse önümüzdeki haftaya girersin söylediğin gibi fırsat bulursan girersin

Merhaba arkadaşlar bugün çocugun 1 yaş aşısı vardı 3 iğne yedi oğlum yaa... Ama sevdiği müziği açtık biraz ağladı sonra gülmeye başladı minikim benim.aferin oğluma :)
17
Ay kızlar aylar yıllar sonra ilk kez spor yaptım. Sizlerin motivesi ile oldu iyi ki varsınız.
Evet canım çok güzel.
Buradaki herkes zayıff yaaa 59,62 falan,sinirlerim bozuluyor heeeeeeben daha 7li rakamlardayım uleeeyynnnn dagılınnn
7 lerden inmek daha kolay canım sen herkese ne bakıyosun.

Kocaman kafalı serveyyy butun kosullar aleyhıme.arkadasım 3kase asure gondermiş,esim de oğlum da sevmez resmen goz kırpıyorlarr bana yaaaaa
Canım kendini kasma her kaşık için 30 dk spor yapacaksan istediğin kadar yiyebilirsin.

Canım menün çok güzel ama bu şekilde kilo veremezsin.bence sabah proteinlerden 1 tanesini seçebilirsin.bademi ise sabah öğlen arası 1 porsiyon meyve ile yiyebilirsin.
Öğlen turşu fazla ve nohut yemeği çok az olmalı.
Akşam porsiyonlar küçük olduğu sürece bir şey yok.

Öyle tabi benim kızım ağırda biraz akşama kadar kucağımda yatarken belimi hissetmiyorum artık.ama canları sağolsun
Anladım canım olabilir.öptüm.
Bende menumu yazayim bari ii oluyor buraya yazinca

Sabah 2si 1 arada nescafe + 1 browni kek
Oglen : 1 kase corba+2 yk bulgur pilavı+salata
Ara :1 orta turk kahvesi
Ara : cubuk kraker
Aksam:1 kepce domates çorbası

Su : 2lt
Sabah kahvaltı yapamadıysan canım çeyrek simit ve krem peynir alıp çay ile yiyebilirsin.en azından nescafe ve browniden daha masum.öğle güzel ve öğleden sonra 1 elma ve 10 kavrulmamış badem yiyebilirsin çubuk kraker yerine...turk kahvesi yerine yeşil çay içebilirsin.
Her calan kapıda asure geliyor resmen sınanıyorummm
Korkma korkarsan yersin hepsini.ye ama sporunu yap.yavaş ye .
Kizlar bu gun coook yogundum spor yapamadim fakat sabah erken saatten beri kosturuyorum eve yeni girebildim.
sabah : 2 dilim ekmek 1 yumurta peynir
Oglen: mercimek corbasi
Aksam : 1 dilim pizza
Coo dengesiz sagliksiz bir gun oldu maalesef
Sabah 1 dilim tam tahıllı olsun canım. Pizza kullanmıyoruz tatlım.ama alternatif yoksa 1 saat spor yap canım.
Kızlar 27 kasımda iş için fuara katılcaz,yanı yandımmm bu kiloyla nasıl katılcammm yaaa
Canım çok sıkı tutarsan günde en fazla 300 gr verdiğini düşünürsek 20 günde ancak 6 kg verirsin.ama spor yapmamalısın bu süre içinde.spor yaparsan korumaya girer vücut veremezsin ama sıkılaşırsın. Yani sıkılaşıp 3 kg vermek mi korseleri unutmayalım, yoksa 6 kilo vermek mi... Bence 2. şık çünkü sen hala 7 lilerdesin...

20 gunde 7kilo cok gercı suan 77den ne kdr dustum bılmıyorum cuma anlarızz
sıkı tut.
Akşam 1 dilim ekmek ve çubuk kraker fazla geldi canım bana...

Geçmiş olsun kaptancım.

Arkadaşlar hepsini okuyup alıntılıyorum ama arada kaçmış olabilir kusura bakmayın bazen sayfalar karışıyor...

iyi akşamlar toplight ben tekrar guruplara geri dönmek istiyorum bu mümkün mü
sevgili dagyolu bu mesajın yoğunluğa girdi kaynamıştı şimdi aklıma geldi eger takım kurallarına gerçekten uyacaksan daha önceki gibi yapmayacaksan yerin hazır bekleriz ama 3-5 gün yazıp sonra kaybolacaksan takım ruhuna uygun değil canım

canım ufaklığa geçmiş olsun diyorum 1 yaş aşıları zor oluyor hakketen cesaretli miniğim benim

tatlım gördüm şidmi sabah görememiştim nasıl oldu anlamadım ama
Tamam kaptancım işte o triko 46 beden.zaten normal bir şey giyemiyordum hep tayt ve üzeri o şekilde şeyler.... Ama şimdi her şeyi giyiyorum kotlar, uzun elbiseler,kısa elbiseler ne güzel bir duygu anlatamam... inşallah herkes kilo verir ama basen bacak eritmek en zoru... Şimdi ben buna çalışıyorum umarım istediğim fitliğe ulaşırım.

çok sevindim değerlerinin normal olmasına
çok sağol kaptancım

canım ilk resimde pek basen yok gibi benim basenler felaket yaa o yüzden yürümeye çalışıyorum sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…