- 22 Ağustos 2008
- 344
- 288
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #119.461
Haklisin canim ama misafirim vardi annrmde patlican yemegi gondermis oyuzden hazir buldum yedim☺Harika menü canım ama meyvenin yanında kavrulmamış badem yeseydin daha iyi olurdu çünkü meyve ve çig kuruyemiş birbiri içinde daha güçlü çözülüyor.öğleden sonra da arada yine meyve ve badem yiyebilirsin.öğlen tavuk ızgara yanına salata güzel olurdu.patlıcanda karbonhitrat ağırlıklı oldugu için salata daha uygun canım.
Waw hamaratlı arkadaşım.bunları 1 günde yemiceksiniz dimi...
canım yarın yapacagın diyet seni aç bırakır evet ama daha sonra söyleyeceğim şeyler seni fazlasıyla tok tutacagı gibi zayıflatır da...ama bencede sen yavaş yavaş kilo ver nasıl istiyorsan...
Yok canım patlıcan çok güzel olmuş ohh anneciğinin eline sağlık ama salata ile daha güzel olur demek istedim.öptüm.Haklisin canim ama misafirim vardi annrmde patlican yemegi gondermis oyuzden hazir buldum yedim☺
Ben 10 gibi yatırıyorum sabah 6 da uyanıyor.şuan oyun oynuyoruz.öptüm canım.Kizimin uyumasini bekliyorum spor yapmak icin yedigim patlicani eritirim ozaman
yok kaptancım,adanadanım,sen hangi şehir?saol tatlım callen sen hangi şehirdesin mahsuru yoksa
harika gidiyorsun benceIyi aksamlar kizlar bu hafta hergun misafirim vardi bugunde dahil'
Menum
sabah 1 yumurta
yarim puaca
4 adet zeytin
1 bardak sut
ara 1 adet muz
oglen tavuk izgara
ara 5 adet badem
aksam 5 kasik patlican yemegi 1 dilik ekmek
1bardak yesil cay 1 bardak stilltea 1 adet sade turk kahvesi
Spor 1 saat pilates 4 litre su
3-5 gün de demiyeydin takım kurallarına inş uymaya çalışacağim teşekkür ederimsevgili dagyolu bu mesajın yoğunluğa girdi kaynamıştı şimdi aklıma geldi eger takım kurallarına gerçekten uyacaksan daha önceki gibi yapmayacaksan yerin hazır bekleriz ama 3-5 gün yazıp sonra kaybolacaksan takım ruhuna uygun değil canım
Ya nerdesin luciim ya çok özledik seni ben mezun oldum geçen cuma.56.7 ile bıraktım.kızlarrrr 50 sayfa yazmışsınız yaaaancak 10 sayfa ookuyabildim...çok özlüüyorum sizi ama inanılmaz yoğunum..kilom 68 çok şükür almıyorum kontrollüyüm, siz de süpper gitmektesiniz. çok kocaman öperim sizi, döneceğim en kısa zamanda aranıza :)
Hoş geldin dagyolu başarılarkızlar iyi akşamlar ben daha önceden bu guruptay dım tekrar geldim artık bende aranızdayım karatay usulu besleniyorum 72 den 67.4 de düştüm devam inş varmı başka karatay usulu beslenen
Bizimki gece 12-1 arasi uyuyorYok canım patlıcan çok güzel olmuş ohh anneciğinin eline sağlık ama salata ile daha güzel olur demek istedim.öptüm.
Ben 10 gibi yatırıyorum sabah 6 da uyanıyor.şuan oyun oynuyoruz.öptüm canım.
Ya nerdesin luciim ya çok özledik seni ben mezun oldum geçen cuma.56.7 ile
teşekkür ederim meltem kardeşimYa nerdesin luciim ya çok özledik seni ben mezun oldum geçen cuma.56.7 ile bıraktım.
Hoş geldin dagyolu başarılar
güzel bir menu afiyet olsunKızlar menumu yazayım;
Sabah 1kase asure
Oğlen 1 porsiyon kofte(yeşillik,kurutulmuş biber)Ayran
Ara 1portakal
Akşam bir dilim pide,iki ısırık börek,salata ,ayran
Yeşilçay,gündüz sade tkahvesi 2lt su
güne aşure yerine kahvaltıyla başlasan daha güzel olurdu,öğlen güzell,ara da güzel ama akşama karbonhidrat=kilo verememek mağlesefKızlar menumu yazayım;
Sabah 1kase asure
Oğlen 1 porsiyon kofte(yeşillik,kurutulmuş biber)Ayran
Ara 1portakal
Akşam bir dilim pide,iki ısırık börek,salata ,ayran
Yeşilçay,gündüz sade tkahvesi 2lt su
hosgeldin canim..neckadar zamanda verdin kilonu..1. grupta ark var o da yapiyormus 3-4 gundur cok iyi gidiyor srn de ysp sutu etkilemuyir dedi ben de dun başladım yapmaya bakalim..kızlar iyi akşamlar ben daha önceden bu guruptay dım tekrar geldim artık bende aranızdayım karatay usulu besleniyorum 72 den 67.4 de düştüm devam inş varmı başka karatay usulu beslenen
günaydn,biz 4. ay aşılarını olduk ama rotavirüs aşını evde verdim,çoğunu kustu mağlesef, neyse hayırlısı olsunGünaydın kizlar..amma da cok yazmussiniz oky oku bitmedi..
meltemcim kuzucuguba gecmus olsun..bizim de haftaya 2.ay asilari var..gozletim sisecek aglamaktan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?