Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Haklisin canim ama misafirim vardi annrmde patlican yemegi gondermis oyuzden hazir buldum yedim☺

Haklisin canim ama misafirim vardi annrmde patlican yemegi gondermis oyuzden hazir buldum yedim☺
Yok canım patlıcan çok güzel olmuş ohh anneciğinin eline sağlık ama salata ile daha güzel olur demek istedim.öptüm.
Kizimin uyumasini bekliyorum spor yapmak icin yedigim patlicani eritirim ozaman
Ben 10 gibi yatırıyorum sabah 6 da uyanıyor.şuan oyun oynuyoruz.öptüm canım.

kızlarrrr 50 sayfa yazmışsınız yaaa ancak 10 sayfa ookuyabildim...çok özlüüyorum sizi ama inanılmaz yoğunum..kilom 68 çok şükür almıyorum kontrollüyüm, siz de süpper gitmektesiniz. çok kocaman öperim sizi, döneceğim en kısa zamanda aranıza :)

harika gidiyorsun bence

kızar menüm
sabah:müsli+2ceviz+1 tatlı kaşığı çörekotu ve bal
öğlen:biber dolması(sonunda bitti ) 3 kaşık yoğurt
akşama 6 köfte
aralarda:etiform,bir demet üzüm,1 kase kuruyemiş ve çekirdek,humana still tea
1 saat callanetics yapıldı
3 lt su içildi
iyi geceler kızllar

3-5 gün de demiyeydin takım kurallarına inş uymaya çalışacağim teşekkür ederim

kızlar iyi akşamlar ben daha önceden bu guruptay dım tekrar geldim artık bende aranızdayım karatay usulu besleniyorum 72 den 67.4 de düştüm devam inş varmı başka karatay usulu beslenen

Ya nerdesin luciim ya çok özledik seni ben mezun oldum geçen cuma.56.7 ile bıraktım.

kızlar iyi akşamlar ben daha önceden bu guruptay dım tekrar geldim artık bende aranızdayım karatay usulu besleniyorum 72 den 67.4 de düştüm devam inş varmı başka karatay usulu beslenen
Hoş geldin dagyolu başarılar

Kızlar menumu yazayım;
Sabah 1kase asure
Oğlen 1 porsiyon kofte(yeşillik,kurutulmuş biber)Ayran
Ara 1portakal
Akşam bir dilim pide,iki ısırık börek,salata ,ayran
Yeşilçay,gündüz sade tkahvesi 2lt su

Günaydın kizlar..amma da cok yazmussiniz oky oku bitmedi..
meltemcim kuzucuguba gecmus olsun..bizim de haftaya 2.ay asilari var..gozletim sisecek aglamaktan...

Kızlar menumu yazayım;
Sabah 1kase asure
Oğlen 1 porsiyon kofte(yeşillik,kurutulmuş biber)Ayran
Ara 1portakal
Akşam bir dilim pide,iki ısırık börek,salata ,ayran
Yeşilçay,gündüz sade tkahvesi 2lt su
güne aşure yerine kahvaltıyla başlasan daha güzel olurdu,öğlen güzell,ara da güzel ama akşama karbonhidrat=kilo verememek mağlesef
sade kahve içmene bayılıyorum

hosgeldin canim..neckadar zamanda verdin kilonu..1. grupta ark var o da yapiyormus 3-4 gundur cok iyi gidiyor srn de ysp sutu etkilemuyir dedi ben de dun başladım yapmaya bakalim..

Günaydın kizlar..amma da cok yazmussiniz oky oku bitmedi..
meltemcim kuzucuguba gecmus olsun..bizim de haftaya 2.ay asilari var..gozletim sisecek aglamaktan...
günaydn,biz 4. ay aşılarını olduk ama rotavirüs aşını evde verdim,çoğunu kustu mağlesef, neyse hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…