Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar iyi akşamlar ben daha önceden bu guruptay dım tekrar geldim artık bende aranızdayım karatay usulu besleniyorum 72 den 67.4 de düştüm devam inş varmı başka karatay usulu beslenen
ben yapmıyorum ama canan karatayı taktir ediyorum,bence en doğru beslenme

dunki menum
sabah haşlanmış yumurta 2 dilim peynir 5 zeytin 4 ceviz bol yesillik
ara yogurt 2 kuru kayısı
öğle ton balikli salata az corba
ara 10 badem 3"kuru erik
aksam taze fasulye 3-4 kasik yogurt 3-4 ceviz
su 4 lt
spor 1 saat yürüyüş

bence harika menün

H
güne aşure yerine kahvaltıyla başlasan daha güzel olurdu,öğlen güzell,ara da güzel ama akşama karbonhidrat=kilo verememek mağlesef
sade kahve içmene bayılıyorum
Haklısın dun annemdeydımm borekten ıkı ısırıkla kurtuldum ayrıca asker ugurlaması bardı zorla 1pide ıkram ettıler bına ıstınaden aksam yemek yemedımm

bugünkü öncesi ve sonrası fotoları cumbodan geldi
bugun de tekrarlayalım ASLA VAZGEÇMEK YOK!!!!!!
bugün callanetics yapamayacağıım,eger işlerim erken biterse misafirim gelmezse yaparıım
vee callan işe koyulsun, yapılacak çok sey var
hayırlı günler hanıımlarrrr

günaydın kızlar

takım kalabalıklaşınca insan yetişemiyor yazılanlara, kafam karıştı valla,

yarın ki sonuçları çok merak ediyorum gerçekten

cumbocum maşallah ne kadar güzelsin, kesinlikle yaza 56 kiloya gelirsin,

meltem'in koçluğunda servey'in durumunuda ayrı takip ediyorum,

callan senden de güzel bombalar bekliyorum,

birde buraya ölçülerimizi yazalım ne dersiniz, benim aklımdaydı, yarına hem kilo hem ölçü bildirimi yapıyım ben

sizden de beklerim

güne aşure yerine kahvaltıyla başlasan daha güzel olurdu,öğlen güzell,ara da güzel ama akşama karbonhidrat=kilo verememek mağlesef
sade kahve içmene bayılıyorum
Callan tatlıyı çok sevmeme ragmen aksam gelen asurelere dokunmadım sabah kahvaltısında yemeye karar verdım,yoksa sabahları kahvaltı yapıyorum.2tane kaldıı

servey sen bu kiloların canınıı okursunn
bu tatlı meltemin dediği gibi sigara gibi bişey,birkere baslarsın sonrası gelir,ama senin düşünce tarzını da beğendim

hosgeldin canim..neckadar zamanda verdin kilonu..1. grupta ark var o da yapiyormus 3-4 gundur cok iyi gidiyor srn de ysp sutu etkilemuyir dedi ben de dun başladım yapmaya bakalim..
ben diyete başlayalı en az bir ay oldu sonra ara verdim şimdi tekrar bu beslenme kolay açıktırmadığı için kolay gelsin

günaydınlarr sabah şişe gelince açtım ama ancak okuyup gelebildim malum işler yoğun bu arada
77 den dustuysem cuma gunu takıma katılıyor muyum guzeller.bu arada gecen haftalarda bırıncı olduk ya kac kg verılerek olduk
tatlım sen bir düş bakalım ne çıkacak sonucun ona göre yarın sabah karar veririz yüzde olarak %0,5 civarı bekliyorum en az yeni gelenlerden
canım diyetisyenim haftada 280 dk tempolu yürürsen iyi olur dedi ama ben gecen hafta 180 dk yürüyebildim bu hafta daha 150 dk oldu bakalım salıya kadar kaç dk olacak

canımm bizde seni özledikkkk
yok kaptancım,adanadanım,sen hangi şehir?
ankara ben tatlım

kızlar iyi akşamlar ben daha önceden bu guruptay dım tekrar geldim artık bende aranızdayım karatay usulu besleniyorum 72 den 67.4 de düştüm devam inş varmı başka karatay usulu beslenen
dagyolu canım sen takımdan izne ayrıldığında 67,4 tün o yüzden seni listelere eski kg na geldiğinde sokalım ne dersin çünkü şu aralar kaç haftadır takım hep birincilikte kg artışı olsun istemiyorum o yüzden bi gayret 66,7 veya 66,4 tü sanırım senin son kg net bakar yazarım sonra

Kızlar menumu yazayım;
Sabah 1kase asure
Oğlen 1 porsiyon kofte(yeşillik,kurutulmuş biber)Ayran
Ara 1portakal
Akşam bir dilim pide,iki ısırık börek,salata ,ayran
Yeşilçay,gündüz sade tkahvesi 2lt su
aşure olmayaydı iyiydi ama olsun artık bugün sporla telafi edeceksin dün sırf karbonhidrat olmuş

kizlar bunlar benim ilk dogumumdan soneaki kilolari verme asamam
ilkinde 78 civariyim ikinci de 58 ..
maşallah sana cumbo cum darısı benim başıma

yaa bir ara yazıyorduk hatta takımdan bir kişi ölçü sorumlusu olmuştu gene yapabiliriz cumaları kg ile beraber ölçüleri de yazarız ama ölçüler her cuma değil 15 gün ya da ay da 1 olabilir

ben yapmıyorum ama canan karatayı taktir ediyorum,bence en doğru beslenme
yapmamanızın sebebi varmı bana ilk zamanlar bu beslenme çok sıcak gelmiyordu çünkü ekmek yok hele ki sabah kahvaltısında yumurtayı peyniri ekmeksiz yemek alışmadığım bir durumdu neyse şimdi alıştım ama hergün yumurtada bıktırıyor şimdi muz yiyorum hem hergün yemek bağirsaklarıda çalıştırıyor şimdilik bir ay daha deneyecem bakalım ne olacak

çok güzel yeni başladığınız için ara öğün yapıyorsunuz normalde 2,5 öğün

1
Herkese günaydın yine bir iki gündür gelemiyorum. Kızlar son bir haftadır diyeti bozup duruyorum. Bugün başlayalı 56 gün oldu. Ama ben giderek kötüleşiyorum lütfen bana yardım edin ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…