- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #119.481
ben yapmıyorum ama canan karatayı taktir ediyorum,bence en doğru beslenmekızlar iyi akşamlar ben daha önceden bu guruptay dım tekrar geldim artık bende aranızdayım karatay usulu besleniyorum 72 den 67.4 de düştüm devam inş varmı başka karatay usulu beslenen
vov 20 kilo bukadar farkettiriyor demekkikizlar bunlar benim ilk dogumumdan soneaki kilolari verme asamam
ilkinde 78 civariyim ikinci de 58 ..
callanetics le baya sıkılasmistim..vov 20 kilo bukadar farkettiriyor demekki
bendeee bu kiloyu istiyorummmbu 2013 yazi 56 kiloyum..inşallah bu yaz da boyle olucam
bence harika menündunki menum
sabah haşlanmış yumurta 2 dilim peynir 5 zeytin 4 ceviz bol yesillik
ara yogurt 2 kuru kayısı
öğle ton balikli salata az corba
ara 10 badem 3"kuru erik
aksam taze fasulye 3-4 kasik yogurt 3-4 ceviz
su 4 lt
spor 1 saat yürüyüş
Haklısın dun annemdeydımm borekten ıkı ısırıkla kurtuldum ayrıca asker ugurlaması bardı zorla 1pide ıkram ettıler bına ıstınaden aksam yemek yemedımmgüne aşure yerine kahvaltıyla başlasan daha güzel olurdu,öğlen güzell,ara da güzel ama akşama karbonhidrat=kilo verememek mağlesef
sade kahve içmene bayılıyorum
Callan tatlıyı çok sevmeme ragmen aksam gelen asurelere dokunmadım sabah kahvaltısında yemeye karar verdım,yoksa sabahları kahvaltı yapıyorum.2tane kaldııgüne aşure yerine kahvaltıyla başlasan daha güzel olurdu,öğlen güzell,ara da güzel ama akşama karbonhidrat=kilo verememek mağlesef
sade kahve içmene bayılıyorum
o zaman baya iradeli davranmışsın servey tebriklerrrH
Haklısın dun annemdeydımm borekten ıkı ısırıkla kurtuldum ayrıca asker ugurlaması bardı zorla 1pide ıkram ettıler bına ıstınaden aksam yemek yemedımm
Süpersinnnnnkizlar bunlar benim ilk dogumumdan soneaki kilolari verme asamam
ben diyete başlayalı en az bir ay oldu sonra ara verdim şimdi tekrar bu beslenme kolay açıktırmadığı için kolay gelsinhosgeldin canim..neckadar zamanda verdin kilonu..1. grupta ark var o da yapiyormus 3-4 gundur cok iyi gidiyor srn de ysp sutu etkilemuyir dedi ben de dun başladım yapmaya bakalim..
Kızlar yeminleee hepiniz karsımda oturdunuz sankio zaman baya iradeli davranmışsın servey tebriklerrr
tatlım sen bir düş bakalım ne çıkacak sonucun ona göre yarın sabah karar veririz yüzde olarak %0,5 civarı bekliyorum en az yeni gelenlerden77 den dustuysem cuma gunu takıma katılıyor muyum guzeller.bu arada gecen haftalarda bırıncı olduk ya kac kg verılerek olduk
canım diyetisyenim haftada 280 dk tempolu yürürsen iyi olur dedi ama ben gecen hafta 180 dk yürüyebildim bu hafta daha 150 dk oldu bakalım salıya kadar kaç dk olacakKaptancım hiç yürümeye gerek yok önce yağ yak 65 e düş sonra spor yaparsın yoksa basenden kurtulamayız.benim demek istediğim sporla değil yemekle yağ yakmak...
tamam canım cuma kilonu duyalım eğer hala istiyorsan yardım ederim.ama cumaya kadar sadece sabah 1 dilim ekmek ye ve öğlen haşlanmış kabak içine sarımsak koyup yogurtla ye.sabah 1 lt ılık su ile hatta limonlu ılık su ile kuru kayısı ye ve akşamları mutlaka 2 köfte büyüklüğü kadar et ve salata ye.bunlar haricinde hiçbir şey yeme tatlı börek çörek yok.1 dilim börek yersen 3 saat koşman lazım. Eğer bugün anneciğin börek yapıp yedirecekse ye kaçma ama sporunu da yap.bunları yarın yap zaten cuma sabah kilonu duyucaz...bakalım.
Cuma yarışması sonuç listeleri oradan takip edebilirsin canım.yüzdeye göre 1. lik belli oluyor canım.
Tesekkur ederim canım evet lokum bu minikler ya. Canım ben servey e jet hızıyla kilo verdirmenin yanında korumalı diyet vericem.geri almıcak ki.zaten ayda 6 kilo vermek normal ki 77 den düşmek çok kolay...
canımm bizde seni özledikkkkkızlarrrr 50 sayfa yazmışsınız yaaaancak 10 sayfa ookuyabildim...çok özlüüyorum sizi ama inanılmaz yoğunum..kilom 68 çok şükür almıyorum kontrollüyüm, siz de süpper gitmektesiniz. çok kocaman öperim sizi, döneceğim en kısa zamanda aranıza :)
ankara ben tatlımyok kaptancım,adanadanım,sen hangi şehir?
dagyolu canım sen takımdan izne ayrıldığında 67,4 tün o yüzden seni listelere eski kg na geldiğinde sokalım ne dersin çünkü şu aralar kaç haftadır takım hep birincilikte kg artışı olsun istemiyorum o yüzden bi gayret 66,7 veya 66,4 tü sanırım senin son kg net bakar yazarım sonrakızlar iyi akşamlar ben daha önceden bu guruptay dım tekrar geldim artık bende aranızdayım karatay usulu besleniyorum 72 den 67.4 de düştüm devam inş varmı başka karatay usulu beslenen
aşure olmayaydı iyiydi ama olsun artık bugün sporla telafi edeceksin dün sırf karbonhidrat olmuşKızlar menumu yazayım;
Sabah 1kase asure
Oğlen 1 porsiyon kofte(yeşillik,kurutulmuş biber)Ayran
Ara 1portakal
Akşam bir dilim pide,iki ısırık börek,salata ,ayran
Yeşilçay,gündüz sade tkahvesi 2lt su
maşallah sana cumbo cum darısı benim başımakizlar bunlar benim ilk dogumumdan soneaki kilolari verme asamam
günaydın kızlar
takım kalabalıklaşınca insan yetişemiyor yazılanlara, kafam karıştı valla,
yarın ki sonuçları çok merak ediyorum gerçekten
cumbocum maşallah ne kadar güzelsin, kesinlikle yaza 56 kiloya gelirsin,
meltem'in koçluğunda servey'in durumunuda ayrı takip ediyorum,
callan senden de güzel bombalar bekliyorum,
birde buraya ölçülerimizi yazalım ne dersiniz, benim aklımdaydı, yarına hem kilo hem ölçü bildirimi yapıyım ben
sizden de beklerim
yapmamanızın sebebi varmı bana ilk zamanlar bu beslenme çok sıcak gelmiyordu çünkü ekmek yok hele ki sabah kahvaltısında yumurtayı peyniri ekmeksiz yemek alışmadığım bir durumdu neyse şimdi alıştım ama hergün yumurtada bıktırıyor şimdi muz yiyorum hem hergün yemek bağirsaklarıda çalıştırıyor şimdilik bir ay daha deneyecem bakalım ne olacakben yapmıyorum ama canan karatayı taktir ediyorum,bence en doğru beslenme
çok güzel yeni başladığınız için ara öğün yapıyorsunuz normalde 2,5 öğündunki menum
sabah haşlanmış yumurta 2 dilim peynir 5 zeytin 4 ceviz bol yesillik
ara yogurt 2 kuru kayısı
öğle ton balikli salata az corba
ara 10 badem 3"kuru erik
aksam taze fasulye 3-4 kasik yogurt 3-4 ceviz
su 4 lt
spor 1 saat yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?