- 10 Eylül 2012
- 2.879
- 4.682
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #119.501
diyeti bozmak mı bu durum çok normal hepimiz yaşiyoruz yoksa niye mezun olmayalım insanoğlu bu hata yapma fıtratında var aynı zamanda pişman olup düzelme imkanıda var zaman çok kıymetli ve hızla ilerliyor boşa harcamamak lazım1
Herkese günaydın yine bir iki gündür gelemiyorum. Kızlar son bir haftadır diyeti bozup duruyorum. Bugün başlayalı 56 gün oldu. Ama ben giderek kötüleşiyorum lütfen bana yardım edin ya
Harika menü canım ama meyvenin yanında kavrulmamış badem yeseydin daha iyi olurdu çünkü meyve ve çig kuruyemiş birbiri içinde daha güçlü çözülüyor.öğleden sonra da arada yine meyve ve badem yiyebilirsin.öğlen tavuk ızgara yanına salata güzel olurdu.patlıcanda karbonhitrat ağırlıklı oldugu için salata daha uygun canım.
Waw hamaratlı arkadaşım.bunları 1 günde yemiceksiniz dimi...
canım yarın yapacagın diyet seni aç bırakır evet ama daha sonra söyleyeceğim şeyler seni fazlasıyla tok tutacagı gibi zayıflatır da...ama bencede sen yavaş yavaş kilo ver nasıl istiyorsan...
kızlarrrr 50 sayfa yazmışsınız yaaaancak 10 sayfa ookuyabildim...çok özlüüyorum sizi ama inanılmaz yoğunum..kilom 68 çok şükür almıyorum kontrollüyüm, siz de süpper gitmektesiniz. çok kocaman öperim sizi, döneceğim en kısa zamanda aranıza :)
Haklısın canım ben de zamanı düşünüp panik oluyorum.diyeti bozmak mı bu durum çok normal hepimiz yaşiyoruz yoksa niye mezun olmayalım insanoğlu bu hata yapma fıtratında var aynı zamanda pişman olup düzelme imkanıda var zaman çok kıymetli ve hızla ilerliyor boşa harcamamak lazım
Kahvaltıda en fazla ne yemiş olabilirsin ki canım hiç merak etmedünkü menümü yazıyım diycem ama sizi olumsuz etkilerim diye korkuyorum açıkçası
sabah :
1 dilim ekmek yarım kibrit kutusu beyaz peynir
2 çeri domates, nane, maydanoz
ara : çilekli aktivia
öğle : çubuk kraker
ara : ekşi elma ( ah bu elma beni mahvetti, artık kesin emin oldum, elma fena acıktırıyor ! )
dün bütün gün dışardaydım, ordan oraya derken öğle kaynadı gitti işte
akşam eve gittiğimde betim benzim atmıştı, bayıldım bayılıcam derken hiç bir yemek hazırlayamadım, oğlan için pilav pişirdim o kadar, eşim dışardan bişey söyliyelim dedim yok.
oturduk bir çay demledik, bir kahaltı sofrası, nasıl ne yediğimi hatırlamıyorum o derece yani
sonra kendime geldim, gözlerim açıldı
biran önce ben rafineraya geri dönücem, adamlar sonuçta tüm ayarlamaları yaptıkları için tansiyon, kan şekeri vs. düşmüyor.
Öyle kötü bir akşam geçirdim, hayalim 59'ları görmekti, hayal kaldı
kaptanım merak etme en az yarım kilo garanti yinede
kolay gelsin tatlimbugünkü öncesi ve sonrası fotoları cumbodan geldi
bugun de tekrarlayalım ASLA VAZGEÇMEK YOK!!!!!!
bugün callanetics yapamayacağıım,eger işlerim erken biterse misafirim gelmezse yaparıım
vee callan işe koyulsun, yapılacak çok sey var
hayırlı günler hanıımlarrrr
ben basladigimdan beri olculerimi de aliyorum.buraya da yazabilirizgünaydın kızlar
takım kalabalıklaşınca insan yetişemiyor yazılanlara, kafam karıştı valla,
yarın ki sonuçları çok merak ediyorum gerçekten
cumbocum maşallah ne kadar güzelsin, kesinlikle yaza 56 kiloya gelirsin,
meltem'in koçluğunda servey'in durumunuda ayrı takip ediyorum,
callan senden de güzel bombalar bekliyorum,
birde buraya ölçülerimizi yazalım ne dersiniz, benim aklımdaydı, yarına hem kilo hem ölçü bildirimi yapıyım ben
sizden de beklerim
yeni baslamaktan ziyade bebegim daha 55 gunluk emzirdigim icin duzenli dengeli beslenmek istiyorum ..aslinda acikmiyorum ama dedigim gibi yrme zorunlulugum varçok güzel yeni başladığınız için ara öğün yapıyorsunuz normalde 2,5 öğün
bizma moralini..arada hrpimize oluyor..kan srketin cok dusunce sapitiyorsun iste..belki metabolizman da sasmistir..telafi edersin seeenndünkü menümü yazıyım diycem ama sizi olumsuz etkilerim diye korkuyorum açıkçası
sabah :
ara : ekşi elma ( ah bu elma beni mahvetti, artık kesin emin oldum, elma fena acıktırıyor ! )
akşam eve gittiğimde betim benzim atmıştı, bayıldım bayılıcam derken hiç bir yemek hazırlayamadım, oğlan için pilav pişirdim o kadar, eşim dışardan bişey söyliyelim dedim yok.
oturduk bir çay demledik, bir kahaltı sofrası, nasıl ne yediğimi hatırlamıyorum o derece yani
biran önce ben rafineraya geri dönücem, adamlar sonuçta tüm ayarlamaları yaptıkları için tansiyon, kan şekeri vs. düşmüyor.
haklisin ben ekmegi de tatliyi da cok seviyorum..o yuzden bu beslenme tarzı beni yola koyacak..yumurta cook severim bennnn zaten yiyordum her sabah ..yapmamanızın sebebi varmı bana ilk zamanlar bu beslenme çok sıcak gelmiyordu çünkü ekmek yok hele ki sabah kahvaltısında yumurtayı peyniri ekmeksiz yemek alışmadığım bir durumdu neyse şimdi alıştım ama hergün yumurtada bıktırıyor şimdi muz yiyorum hem hergün yemek bağirsaklarıda çalıştırıyor şimdilik bir ay daha deneyecem bakalım ne olacak
çok güzel yeni başladığınız için ara öğün yapıyorsunuz normalde 2,5 öğün
yapmamanızın sebebi varmı bana ilk zamanlar bu beslenme çok sıcak gelmiyordu çünkü ekmek yok hele ki sabah kahvaltısında yumurtayı peyniri ekmeksiz yemek alışmadığım bir durumdu neyse şimdi alıştım ama hergün yumurtada bıktırıyor şimdi muz yiyorum hem hergün yemek bağirsaklarıda çalıştırıyor şimdilik bir ay daha deneyecem bakalım ne olacak
çok güzel yeni başladığınız için ara öğün yapıyorsunuz normalde 2,5 öğün
canım toparla kendi hadi bak bugün miladın olsun senin bundan sonra dikkat et1
Herkese günaydın yine bir iki gündür gelemiyorum. Kızlar son bir haftadır diyeti bozup duruyorum. Bugün başlayalı 56 gün oldu. Ama ben giderek kötüleşiyorum lütfen bana yardım edin ya
canım arada bişey kalmamış sen haftaya listelerdesin 600 gr ne ki dimi amaen son izne ayrıldığım kilom 66.7 bu sabahta 67.3 arada 600gr var yarın keşke bu fark ı kapatabilseydim artık nasip
canım sen hemen başla gene şu şirkete menülerin bozuldudünkü menümü yazıyım diycem ama sizi olumsuz etkilerim diye korkuyorum açıkçası
sabah :
kizlar bunlar benim ilk dogumumdan soneaki kilolari verme asamam
ilkinde 78 civariyim ikinci de 58 ..
bunlara bakıp bakıp gaza geliyorum. .
callanetics le baya sıkılasmistim..
dunki menum
sabah haşlanmış yumurta 2 dilim peynir 5 zeytin 4 ceviz bol yesillik
ara yogurt 2 kuru kayısı
öğle ton balikli salata az corba
ara 10 badem 3"kuru erik
aksam taze fasulye 3-4 kasik yogurt 3-4 ceviz
su 4 lt
spor 1 saat yürüyüş
günaydın kızlar
takım kalabalıklaşınca insan yetişemiyor yazılanlara, kafam karıştı valla,
yarın ki sonuçları çok merak ediyorum gerçekten
cumbocum maşallah ne kadar güzelsin, kesinlikle yaza 56 kiloya gelirsin,
meltem'in koçluğunda servey'in durumunuda ayrı takip ediyorum,
callan senden de güzel bombalar bekliyorum,
birde buraya ölçülerimizi yazalım ne dersiniz, benim aklımdaydı, yarına hem kilo hem ölçü bildirimi yapıyım ben
sizden de beklerim
Callan tatlıyı çok sevmeme ragmen aksam gelen asurelere dokunmadım sabah kahvaltısında yemeye karar verdım,yoksa sabahları kahvaltı yapıyorum.2tane kaldıı
Kızlar yeminleee hepiniz karsımda oturdunuz sankinasıl guzel borektı hele pide ama yok servey ne derım kızlara dedım.1pide dediğim de 1buyuk değil 1adettt
yaa bir ara yazıyorduk hatta takımdan bir kişi ölçü sorumlusu olmuştu gene yapabiliriz cumaları kg ile beraber ölçüleri de yazarız ama ölçüler her cuma değil 15 gün ya da ay da 1 olabilir
1
dünkü menümü yazıyım diycem ama sizi olumsuz etkilerim diye korkuyorum açıkçası
sabah :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?