Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

en son izne ayrıldığım kilom 66.7 bu sabahta 67.3 arada 600gr var yarın keşke bu fark ı kapatabilseydim artık nasip

1
Herkese günaydın yine bir iki gündür gelemiyorum. Kızlar son bir haftadır diyeti bozup duruyorum. Bugün başlayalı 56 gün oldu. Ama ben giderek kötüleşiyorum lütfen bana yardım edin ya
diyeti bozmak mı bu durum çok normal hepimiz yaşiyoruz yoksa niye mezun olmayalım insanoğlu bu hata yapma fıtratında var aynı zamanda pişman olup düzelme imkanıda var zaman çok kıymetli ve hızla ilerliyor boşa harcamamak lazım

dünkü menümü yazıyım diycem ama sizi olumsuz etkilerim diye korkuyorum açıkçası

sabah :
1 dilim ekmek yarım kibrit kutusu beyaz peynir
2 çeri domates, nane, maydanoz

ara : çilekli aktivia

öğle : çubuk kraker

ara : ekşi elma ( ah bu elma beni mahvetti, artık kesin emin oldum, elma fena acıktırıyor ! )

dün bütün gün dışardaydım, ordan oraya derken öğle kaynadı gitti işte

akşam eve gittiğimde betim benzim atmıştı, bayıldım bayılıcam derken hiç bir yemek hazırlayamadım, oğlan için pilav pişirdim o kadar, eşim dışardan bişey söyliyelim dedim yok.
oturduk bir çay demledik, bir kahaltı sofrası, nasıl ne yediğimi hatırlamıyorum o derece yani
sonra kendime geldim, gözlerim açıldı

biran önce ben rafineraya geri dönücem, adamlar sonuçta tüm ayarlamaları yaptıkları için tansiyon, kan şekeri vs. düşmüyor.

Öyle kötü bir akşam geçirdim, hayalim 59'ları görmekti, hayal kaldı

kaptanım merak etme en az yarım kilo garanti yinede

elbetteki hayırr tatlım

tatlım hoşgeldinnn nerelerdesin yahuu ?

2
Haklısın canım ben de zamanı düşünüp panik oluyorum.
Diyet spor ders bakım diye kasıyordum, programlar yapıyordum. Bana çok geliyor şuan sanırım. 14 Kasım'a kadar sadece diyet ve vize sınavlarıma odaklanacağım. Sonra gerisine dikkat ederim.

3
Kahvaltıda en fazla ne yemiş olabilirsin ki canım hiç merak etme

kolay gelsin tatlim
ben basladigimdan beri olculerimi de aliyorum.buraya da yazabiliriz
.
çok güzel yeni başladığınız için ara öğün yapıyorsunuz normalde 2,5 öğün
yeni baslamaktan ziyade bebegim daha 55 gunluk emzirdigim icin duzenli dengeli beslenmek istiyorum ..aslinda acikmiyorum ama dedigim gibi yrme zorunlulugum var
bizma moralini..arada hrpimize oluyor..kan srketin cok dusunce sapitiyorsun iste..belki metabolizman da sasmistir..telafi edersin seeenn

haklisin ben ekmegi de tatliyi da cok seviyorum..o yuzden bu beslenme tarzı beni yola koyacak..yumurta cook severim bennnn zaten yiyordum her sabah ..

canım ben muzu çok seviyorum ama maalesef kabızlık yaptığı için yiyemiyorum sende ilginç bağırsakları çalıştırıyormuş

1
Herkese günaydın yine bir iki gündür gelemiyorum. Kızlar son bir haftadır diyeti bozup duruyorum. Bugün başlayalı 56 gün oldu. Ama ben giderek kötüleşiyorum lütfen bana yardım edin ya
canım toparla kendi hadi bak bugün miladın olsun senin bundan sonra dikkat et
en son izne ayrıldığım kilom 66.7 bu sabahta 67.3 arada 600gr var yarın keşke bu fark ı kapatabilseydim artık nasip
canım arada bişey kalmamış sen haftaya listelerdesin 600 gr ne ki dimi ama
canım sen hemen başla gene şu şirkete menülerin bozuldu

kızlar bu arada haftaya cuma ben şehir dışında olacağımdan bildiriminizi kendiniz yapacaksınız o yüzden lütfen bu hafta herkes kg sunu listeye kendisi eklesin hatta bundan sonra artık kalabalıklaştık herkes bu işi öğrensin kaptan yardımcılarım maalesef şu ara yok bu işde tek başıma bana kaldı o yüzden herkes kilo yüzdesinin nasıl hesaplanacağını öğrensin lütfen
size bununla ilgili konu anlatımını ekleyeceğim

önemli bütün üyeler bunu öğrenmek zorundalar

KİLO YÜZDE HESABI NASIL YAPILIR?
1) Üye kilo alma/verme yüzdelerinin hesabı:
[(Etap başlangıç kilosu - Etap bitiş kilosu) / Etap başlangıç kilosu] x 100
Örnek: Üye 61 kilo. Bir hafta sonra 60,5 kiloya düşmüş olsun.
61-60,5 = 0,5
0,5 / 61 = 0,008196721
0,008196721 x 100 = %0,82

2) Takım toplam yüzdesinin hesabı:
Yukarıda anlatıldığı gibi hesaplanan üye yüzdeleri toplanır. Toplam yüzde, mevcut üye sayısına bölünür.

ETAP LİSTESİ ORTALAMASI HESABINA KİMLER DAHİL OLUR?
İlgili etap listesini hazırlanırken, yanına.HER NE NOT YAZILMIŞ OLURSA OLSUN.listede adı geçen herkesin kilosu etap ortalamasına dahil edilir.
Ayrıldı, geri dönmek üzere ayrıldı, bildirimde bulunmadı, diskalifiye edildi, mezun oldu, transfer oldu v.s.
Sözkonusu bilgilendirme sadece olayın olduğu hafta için geçerlidir. Örneğin x etapta izne ayrılan üyenin durumu sadece x etapta açıklanır. İzinden dönene kadar da izinli üye, takım listesinde yer almaz.

ESKİ ÜYENİN DÖNÜŞ UYGULAMASI
1) İzinli Üyenin Dönüşü
Dönüş yapılan etabın başlangıç kilosu : Yarışmadan ayrıldığı kilo
Dönüş yapılan etabın bitiş kilosu : Güncel kilo (kilo almıştır veya vermiştir)
Yarışmadan ayrıldığı kilo ile güncel kilo arasındaki fark, üyenin yarışmadan ayrı kaldığı etap sayısına(*) bölünecektir..
Ekstrem durum: Üyenin izin döneminde hamilelik veya sağlık koşulları nedeniyle kilo aldıysa, bu formül uygulanmaz. "Yeni üye" gibi işlem yapılır.
(*) Geri dönmek üzere ayrılan yarışmacının yarışmadan ayrı kaldığı "etap sayısı" nasıl hesaplanır?
Örneğin 260.etapta ayrıldı 266.etapta döndü:260. etap listesinde verdiği/aldığı kiloyu bildirmeden "izinli"olarak yazdıysam, 266.etap'ın listesini paylaşırken takımda bulunuyorsa---- 265-260=5etap+1(izinli yazılan etap)=6'ya bölüyorum. Çünkü 260.etapta herhangi bir kilo bildirimi yapmadık.

2) Mezun Olarak veya Kendi İsteğiyle Ayrılan Üyenin Dönüşü
Bu üyeler ayrıldıkları tarihten itibaren.6 ay süre yarışamazlar. Süre bitiminde "yeni üye" olarak işlem yapılır.
Ancak bu durum etap listesinde; "Mezun olan üye geri döndü" veya "Ayrılan üye geri döndü" açıklamasıyla belirtilir.
Önemli: Yarışmanın genel rutini dışında, ayda bir hazırlanan "Bugüne kadar, kim kaç kilo verdi?" isimli listede üyeler her zaman yarışmaya ilk kez giriş yaptıkları kiloyla yer alırlar.

KİLOSU AYNI OLAN ÜYENİN DURUMU
İlgili etap listesine "Kilosu aynı" şeklinde not düşülür.

KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMAYAN ÜYENİN DURUMU
İlgili etap listesine "Kilo bildiriminde bulunmadı" şeklinde not düşülür.
Sözkonusu üye kilo bildiriminde bulunduğunda aldığı/verdiği kilo, yarışmadan ayrı kaldığı etap sayısına bölünür.
Mazeretsiz 3 hafta bildirimde bulunmamak diskalifiye sebebidir. İstisnai durumlar takım kaptanının yetkisindedir..

ÜYE İZİN HAKLARI
Üyenin izinli sayıldığı dönem 2 haftadan az olamaz.
Her üyenin yılda 6 kez izin kullanma hakkı vardır. Yıl tanımıın başlangıcı Ekim ayıdır.
İzne ayrılan ve kendisinden 6 ay haber alınamayan üyeler diskalifiye edilir. Bu kural 276.etap itibariyle geçerlidir.

kizlar bunlar benim ilk dogumumdan soneaki kilolari verme asamam
ilkinde 78 civariyim ikinci de 58 ..

bunlara bakıp bakıp gaza geliyorum. .

callanetics le baya sıkılasmistim..

cumbocumm maşallah ne güzel kilo vermişsin kesinlikle gaza gelmelisinnn

istersen zayıf olan fotograflarını mutfaga falan as yapıştır ne bilim çok tükettiğin seyler var ve vazgeçemiyorsan oralara koyy umarım hedefine en kısa sürede sağlıkla ulaşırsın tatlım

menünüde cok beğendim tatlım

canım her hafta değilde 15 günde bir olabilir.

ben bu konuyla ilgili konu açmıştım oldu biraz eğer bir kaç kişi olursak o konu üzerindende devam edebiliriz

ne dersin?

Callan tatlıyı çok sevmeme ragmen aksam gelen asurelere dokunmadım sabah kahvaltısında yemeye karar verdım,yoksa sabahları kahvaltı yapıyorum.2tane kaldıı

harikasın sekerim geçen gün bende aynı mantıkla ilerledim hiçbişi kaybetmedim vallahi daha mutlu oldum

Kızlar yeminleee hepiniz karsımda oturdunuz sankinasıl guzel borektı hele pide ama yok servey ne derım kızlara dedım.1pide dediğim de 1buyuk değil 1adettt

ahahaha buranın etkiside bu işte o yüzden hepimiz birbirimize karşı sorumluyuz.

belki sanal ama etki ediyor.

yaa bir ara yazıyorduk hatta takımdan bir kişi ölçü sorumlusu olmuştu gene yapabiliriz cumaları kg ile beraber ölçüleri de yazarız ama ölçüler her cuma değil 15 gün ya da ay da 1 olabilir

kaptancım ben söylemiştim ölçülerimizide yazalım diye sonra ben farklı bir konu açarak devam etmiştim.

konsepti bozmayalım dedim

çünkü dediğin gibi bende 15 günde bir yapmıştım.

1

tatlım diyet bozmak bana komik geliyor.

eğer doktor kontrolü altındaysan oke ama sen diyet yapmıyorsun sağlıklı besleniyorsun ve sağlıklı beslenmede arada sıradada olsa kaçamakların olacak pes etmek yerine telafi için spor yapabilirsin.

neyi fazla kaçırdığını düşünüyorsan karşılığında ne kadar yürümen kosman yada ne bilim hareket etmelisin öğrenerek gerçekleştirenilirsin.

tabi ben her zaman yeni başlayanlara bunu söylerim eğer gerçekten istiyorsan ve iradene sahip olursan hedefine ulaşırsın

sende ne kadar istersen o kadar cabalarsın

canım benim öncelikle sağlığına dikkat et sağlığın olmadıktan sonra hedefine ulaşman bi anlam ifade etmez en azından benim için

bence cok fazla dolaştın ve dengeli beslenemediğinden böyle olmuşsundur.

en yemek firmasını bıraktığını bilmiyorsum sekerim eğer evde olsaydın yada işlerin olmasaydı onların gönderdiği konsepte göre yakın bi şekilde beslenebilrdin ben eminim

çok geçmiş olsun

Kızlar alıntılarımı yaptım ve herkeslere günaydınnn

Güzel bir kahvaltı ile güne başladım ( domates salatalık peynir, tam buğday ekmek... )

Görümcecim asure yapmış akşam ona gideceğiz ben elbetteki yemicem eve getirip uygun saat dilimlerinde yiyecegim zaten çokda fazla sevmem o yüsden skıntı yaşamayacagım ama ayıp olmasın diye alacagım malesef.

Kızlar 70in altına duser dusmez rıayı cıkartmaya gıdıcem.snr da bebek işini dusunebılecez.olana kadar kılo vermeye devam hatta hamıleyken de ve hatta hatta snr da devammmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…