- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #123.741
Aynen Canim bu hafta Onu gorursem diye simdiden soyledimHayır efendım 70 altına dusmeden sen de ben de bır yere gıdemennnn ona gore 6 lı rakamı gorunce izin alırsın hayırrrrrrrttt izin yok
Sen benim cemkiren yuzumu gormedin dahaHayır efendım 70 altına dusmeden sen de ben de bır yere gıdemennnn ona gore 6 lı rakamı gorunce izin alırsın hayırrrrrrrttt izin yok
Hayır efendım 70 altına dusmeden sen de ben de bır yere gıdemennnn ona gore 6 lı rakamı gorunce izin alırsın hayırrrrrrrttt izin yok
sikletin neydi sekerim buluyum hemenkızlar hayırlı günler ne çok yazmışsınız resmen mayıştım bit yiğit arıyorum varmı benle yarişmaya
bu sabah itibariyle 64.1 can gel senle yarişaksikletin neydi sekerim buluyum hemen
Mrb canım.artık ben mezun oldum canım ne işim var burda.sayenizde biraz takılmıştım tesekkür ederim.ayrıca okumadıgım 100 sayfa var nasıl okucam hepsini çocukla.inşallah bu hafta yine birinci olursunuz... Kolay gelsin sen çalışksn birisin zayıflayacagına eminim.gunaydin canmm nerelerdesiin yaa :)+
sayfa formatı nedir ne yapıyoruz sadece cumadan cumaya kilo bildirimi mi?Selam Canim bende seni bekliyordum
hoşbuldum teşekkür ederim. hepimizin isteği aynı doğrultuda hepimize kolay gelsin :)hoşgeldin sukker takımımızda yeni annelerimiz var umarım sende güzel kilo verirsin
hoşbuldumm teşekkür ederim :)Hosgeldiin canmmm:)
evettt bebekten dolayı her an giremiyorum kusura bakmayınSukker burdamisin canim
hoşbuldum :)hoşgeldin sukker
Günaydın kaçak diilim ya mezun oldugum için artık hiçbir şeye karışmıcam.fazla bile söyledim affedin.Gunaydin kacak
birkere biz sana çok alıştırdın ayrılmak zor olur sen hiç yazmasanda şurda görünmen inan bizi motive ediyor arada uğrarsan bizi sevindirirsinMrb canım.artık ben mezun oldum canım ne işim var burda.sayenizde biraz takılmıştım tesekkür ederim.ayrıca okumadıgım 100 sayfa var nasıl okucam hepsini çocukla.inşallah bu hafta yine birinci olursunuz... Kolay gelsin sen çalışksn birisin zayıflayacagına eminim.
Tesekkur ederim dağyolu.arada uğrucam sözbirkere biz sana çok alıştırdın ayrılmak zor olur sen hiç yazmasanda şurda görünmen inan bizi motive ediyor arada uğrarsan bizi sevindirirsin
inş can bekleriz asıl biz teşekkür ederizTesekkur ederim dağyolu.arada uğrucam söz
Bu ne demek cnnGünaydın kaçak diilim ya mezun oldugum için artık hiçbir şeye karışmıcam.fazla bile söyledim affedin.
Goreyım ne olmuşşş en fazla popoma yerım bı taneeeSen benim cemkiren yuzumu gormedin daha
inş can bekleriz asıl biz teşekkür ederiz
Tesekkür ederim arkadaşlar gözlerim dolu dolu saolun her şey için.Bu ne demek cnn
Senin karismsndan sikayetci olan yokki
Üzdün beni
Sen gidersen bir renk SolarTesekkür ederim arkadaşlar gözlerim dolu dolu saolun her şey için.
Meltem hayırdır kuzum bıseye mı kırıldın bır yere gıdemezsın kusura bakma mezun olduysan oldun bu senın problemın burda ıstıyoruz senıııGünaydın kaçak diilim ya mezun oldugum için artık hiçbir şeye karışmıcam.fazla bile söyledim affedin.
Meltem bişey mi oldu yavrummTesekkür ederim arkadaşlar gözlerim dolu dolu saolun her şey için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?