Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sen gidersen bir renk Solar
Bir nota susar
Sen gidersen yarim kalir
Devam ediyimmi
Sen gidersen ağlarım
Sen gidersen bugun 3000 kalırı alırım
Ve emine gıbı de erıteöem kurekle
Sen gıdersen selinin eltısının pastasını tek bıtırırımm
Sen gıdersen 5fıncan kahve ıcerım
Nasıl berus devam edeyım mıı
İki muhabbetın belini kırıyordukkk

Sen gidersen bir renk Solar
Bir nota susar
Sen gidersen yarim kalir
Devam ediyimmi

Meltem hayırdır kuzum bıseye mı kırıldın bır yere gıdemezsın kusura bakma mezun olduysan oldun bu senın problemın burda ıstıyoruz senııı

Alinan her birincilikte meltemim emegi olsun
Oda gitsin ne gün ama

Meltem bişey mi oldu yavrumm
Su kasımı hayırlısıyla atlatsak herkeste huzunnn
Ya arkadaşlar şuan ağlamamak için kendimi zor tutuyorum ama artık benim miladım doldu.herkese başarılar dilerim.

Ya arkadaşlar şuan ağlamamak için kendimi zor tutuyorum ama artık benim miladım doldu.herkese başarılar dilerim.
Buna kim karar verıyor kuzum ne miladı ne gıtmesı ağlayamazsın da gıdemezsın de bır muhendıs ben mı kalacam burda???(servey ne aptal gerekceler buluyorsun ya,çık bır nefes al beynıne oksıjen gıtsın)

Dolamaz efendım miladın kilo aldırırız sana yenıdennn mezunıyetın de gecersız olur(sacmalamaya devam)

Meltem sen gidersen bende inat giderim cok sevdigin 5. takim ne olur
Son kararini ver simdi
Ne gitmesiymis

Meltemim gidiyorsa kizlar benimkinede hazirlanin
Bu veballe meltem gidecenmi simdik

yaa kızlar ne oluyor yaa ben fransız kaldım kimse bi yere gitmiyor nazar mı değdi bizim takıma yaaa

ne yazıcam bilmiyorum şuan.takımda değilim kime ne diycem ne haddime... Bana dayandınız tesekkur ederim.sayenızde kilomu korudum.bilmiyorum ki ya.

Kizlar suan cok uzgunum hayati bir kez daha sorgulayip isimlemem gerek sanirim
Hoscakalin grsrz

Oldu mu şimdi yakıştı mı bıze?
Meltemim bişeye kırılmış surekli ne haddıme ben mezunum dıyor,bırımız farketmeden kırdık mı senı bakayımm
Ne demek ne haddıme,sana 5.kusak yapılmadı baska mezuna yapılmış ona mı ıcerledın yoksa soksunler benım kusagı o zamannn uzulme sana hedıye ederımmm

kızlar pc kitlendi onunla uğrastım

Yuzey bence tek seker ve suttozu olan nescafe yerıne ya sutlü sefersız nescafe yada bır tkahvesı daha önerırım

genelde türk kahvesi içiyorum tatlım nescafe sevmem ayda yıldqa 1 nesacefe içiyorum nescafe sevmem ne hikmetse dün 3 tane içtim 25 yaşındayım toplasan 10 kere nescafe içmedim hesap et

Iste o turk kahvesinin telvesiyle ellerini ovala bebek poposu gibi olur
Bende salatadan artan limonla tirnaklarimi ovalarim
Kisin kuruyunca biraz mayayi biraz sute eritip ellerime Maske yaparim.tek El kremim vazelin
Kahvenın telvesını suratınıza da surun peeling etkısınyaratır,vazelini gece yatmadan ayaklara sur corap gıy yat sabah bebiş topukları gıbı oluyor

Surata surme gozenekleri kapatirsin iyi firvcalamazsan

bebişim ben yüzüme sürüyorum birazda limon katıyorum içine güzel oluyor

Yesil caylarrrrrrrrrr geliyorrrr

bendende gelsin 1 tanee

Benim de tırnaklarımla başım çok dertte.
Uzatamıyorum. Anında kırılıyor. Biri kırılınca hoop hepsini kes. Sinir bozucu oluyor.

?

lmonu dene canım ii geliyor gerçekten

g
canım yaaa ne çektin sen şu işten allahım inşallah sana sıkıntısız sorunsuz bir iş nasip eder

r

sorma yavrum yaa hala uğrasıyorum sen hatırlarsın ne oynadılar üzerime şimdi dokunamıyorlar püff zamanla düzelecek insallah

merhabalar hanımlar :)

merhaba tatlım hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…