- 10 Eylül 2012
- 2.879
- 4.682
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #123.761
Sen gidersen ağlarımSen gidersen bir renk Solar
Bir nota susar
Sen gidersen yarim kalir
Devam ediyimmi
Sen gidersen bir renk Solar
Bir nota susar
Sen gidersen yarim kalir
Devam ediyimmi
Meltem hayırdır kuzum bıseye mı kırıldın bır yere gıdemezsın kusura bakma mezun olduysan oldun bu senın problemın burda ıstıyoruz senııı
Alinan her birincilikte meltemim emegi olsun
Oda gitsin ne gün ama
Ya arkadaşlar şuan ağlamamak için kendimi zor tutuyorum ama artık benim miladım doldu.herkese başarılar dilerim.Meltem bişey mi oldu yavrumm
Su kasımı hayırlısıyla atlatsak herkeste huzunnn
Buna kim karar verıyor kuzum ne miladı ne gıtmesı ağlayamazsın da gıdemezsın de bır muhendıs ben mı kalacam burda???(servey ne aptal gerekceler buluyorsun ya,çık bır nefes al beynıne oksıjen gıtsın)Ya arkadaşlar şuan ağlamamak için kendimi zor tutuyorum ama artık benim miladım doldu.herkese başarılar dilerim.
Ama sensiz olmaz buralarrrYa arkadaşlar şuan ağlamamak için kendimi zor tutuyorum ama artık benim miladım doldu.herkese başarılar dilerim.
Yuzey bence tek seker ve suttozu olan nescafe yerıne ya sutlü sefersız nescafe yada bır tkahvesı daha önerırım
Iste o turk kahvesinin telvesiyle ellerini ovala bebek poposu gibi olur
Bende salatadan artan limonla tirnaklarimi ovalarim
Kisin kuruyunca biraz mayayi biraz sute eritip ellerime Maske yaparim.tek El kremim vazelin
Kahvenın telvesını suratınıza da surun peeling etkısınyaratır,vazelini gece yatmadan ayaklara sur corap gıy yat sabah bebiş topukları gıbı oluyor
Surata surme gozenekleri kapatirsin iyi firvcalamazsan
Yesil caylarrrrrrrrrr geliyorrrr
Benim de tırnaklarımla başım çok dertte.
Uzatamıyorum. Anında kırılıyor. Biri kırılınca hoop hepsini kes. Sinir bozucu oluyor.
?
g
canım yaaa ne çektin sen şu işten allahım inşallah sana sıkıntısız sorunsuz bir iş nasip eder
r
merhabalar hanımlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?