Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Callen imiz var bide sukker cm bu hafta birazck hasta ama before after laryla bizi nasil gaza getirr anlataman ve victoria secret mankenlerini bze gosterr sonra gel bide kendne bakarm oturup dusunup baslarim spora

sikletin neydi sekerim buluyum hemen

5. kuşak yazısını mezun olanlar alabiliyormu tatlım ?

Günaydın kaçak diilim ya mezun oldugum için artık hiçbir şeye karışmıcam.fazla bile söyledim affedin.

Ya arkadaşlar şuan ağlamamak için kendimi zor tutuyorum ama artık benim miladım doldu.herkese başarılar dilerim.

ne yazıcam bilmiyorum şuan.takımda değilim kime ne diycem ne haddime... Bana dayandınız tesekkur ederim.sayenızde kilomu korudum.bilmiyorum ki ya.

tatlım mezun olmakla ne ilgisi var kurallar arasında mezun olduktan sonra takımdan uzaklaşascaksın diye bi kural olduğunu hatırlamıyorum. Suan bulunduğum durum her ne ise sirkelen bence. Asıl bu takımların mezun olan birilerine ihtiyacı var burda olmak için birşeye ihtiyac yok burda olmayı sevmek ii geldiğini bilmek yeter ben mezun olalı aylar oluyor hala buradayım tamam kimseye yorum yapmak zorunda değilsin ama bu sekilde düşünmek yanlış.

Bak burda bir çok kişiyü üzüyorsun

şirkette elektrikler gidip geliyor dolayısıyla alıntıladıklarımda sonradan ekleniyor yahu bu ne yaa

neyseki son 10 dk drı gitmiyor.

Sukker hosgeldınnn
hoşbuldum :)

evet ben de kitaplarını aldım cumadan bu yana karatay diyetini uyguluyorum. hem doyuyorum hem zayıflıyorum 2.4 kilo verdim tabi sporla birlikte. denemek isteyenlere tavsiye ederim

Kendibi tanitrmisn canm bize :)
merve ben 22 yaşındayım iki buçuk aylık anneyim. boy164 kilo109.6:)

Hoşgeldin canım.bence dukan yapma ilk 2 hafta şok diyeti yap korkma sağlıgın bozulmaz.sonra düşük kalorili diyet.ardından dukan yapabilirsin spor eşliğinde.... Aslında dukan hiç yapmayıp sadece düşük kalorili beslenebilirsin hayatından bir çok şeyi çıkartarak...
Canım çok fazlaaaaa.senin kilonda olan kişi bu kadar yememeli.hem yumurta hem peyniri bir arada yeme.ayrıca et günlük bir kez ye ayrıca haşlama sebze hiç göremiyorum...
evet kaptan sonuncuyu söylemeden yazması kötü olmuş.ama bence sonuncu yazılmalı ki bilsin...
ya Berıl ben okumaya vakıt ayıracagımm.. ama ıstedıgım gıda muh..
ergenlıkten berı aklımda..
he bısey kazandırmayacak ama..
hep dedıgım gıbı 40 da olsam okuyacagım arkadass
Canım ben inşaat mühendisiyim ve bu yıl 2. Üniye hazırlanıyorum.okumanın yaşı yok.ama bu sefer daha sosyal bir şey okucam.40 dan sonra tıp okuyan insanlar var.

Ben her gün tartılıyorum artık.
Rakama göre kendimi kontrol ediyorum.
Baktım eksi aynen devam. Artı ise; hoop kontrol moduna giriyorum.
Hergün tartılmak mantıklı canım disipline edersin kendini...

Verirsin kaptan neden olmasın ama bence kayısılı suyu sabah uyanır uyanmaz yap...
bugunki menüm
sabah 2 yumurta 4 etli yaprak sarma çok küçük boyutları 5 zeytin çok az peynir salatalık 4 kayısı 4 erik 5ceviz
akşam yoğurt salata çok az et
suan 2 lt su oldu 3.5 lt inş tamamlayacam
Canım etli yaprak sarmayı sabaha alman iyi olmuş ama bence 4 tane olması fazla...

Canım c vitamini, balık et gibi şeyler tüketirsen hem kilo almazsın hem sağlıgına kavuşursun.hamur işi sana fayda sağlamaz.geçmiş olsun tekrardan.

Öğlen yemediğin için akşamı depo etti canım tüh ya...
Hanimlar ben bu aralar giremiycem beni idare edin aile sorunlari var ortalik karisik biraz cepde internttde bitmek uzere cumaya donebilirim inşallah. Dualarinizi bekliyorum
Bende tam nerde bu kız dicektim.üzülme canım halledersiniz.her kavgadan sonra ilişki daha da güçlenir...
2 mil leslie güzel canım.umarım haftaya 3 mil yaparsın.

Yuzey bence tek seker ve suttozu olan nescafe yerıne ya sutlü sefersız nescafe yada bır tkahvesı daha önerırım
Evet canım haklısın.

Yahu meltem ıyı dımı merak ettım
İyiyim canım tesekkur ederim beni merak ettiğin için.

Iste o turk kahvesinin telvesiyle ellerini ovala bebek poposu gibi olur
Bende salatadan artan limonla tirnaklarimi ovalarim
Kisin kuruyunca biraz mayayi biraz sute eritip ellerime Maske yaparim.tek El kremim vazelin
Wayy
Yesil cay icememyom yawwww
Neden
8 kilo verdim bu hafta cok yordu
Burdan kopmadan bir mola istiyom Birsey yiyemiyom yaris var diye
Abur cuburu boşver artık...

Bu ne demek cnn
Senin karismsndan sikayetci olan yokki
Üzdün beni
Üzdüğüm için özür dilerim canım.
Meltem hayırdır kuzum bıseye mı kırıldın bır yere gıdemezsın kusura bakma mezun olduysan oldun bu senın problemın burda ıstıyoruz senııı
Tamam canım gitmiyorum.
Alinan her birincilikte meltemim emegi olsun
Oda gitsin ne gün ama
Canım benim teşekkür ederim.
Meltem bişey mi oldu yavrumm
Su kasımı hayırlısıyla atlatsak herkeste huzunnn
Evet kasımın azizliği...
Suan Moral sifir sonra görüsürüz
Canım ya
Allamm ya

Canım benim
Ama sensiz olmaz buralarrr
Canım tesekkur ederim.

Dolamaz efendım miladın kilo aldırırız sana yenıdennn mezunıyetın de gecersız olur(sacmalamaya devam)
Peki tatlım.
Meltem sen gidersen bende inat giderim cok sevdigin 5. takim ne olur
Son kararini ver simdi
Ne gitmesiymis
Zaten bırakmam artık 5. Takımı

Meltemim gidiyorsa kizlar benimkinede hazirlanin
Bu veballe meltem gidecenmi simdik
Gidemedim canım
ay ne oluyor burda
meltemcim hüzün sarmış seni sanki
Evet canım bi an hüzünlendim...
Meltem bir cevap yazacak hatrim yok mu
Olmaz olur mu...

Hhehe allam yarappim ya
Meloş gecmişi boşver kim ne kacırdıysa onumuze bakalımm
Canım yeni bitti 1 saatir okuyorum
harikasın canım benim işte bu !

ay meltem çok heyecanlıyım kim görse beni iltifat ediyor fiziğime nasıl mutlu oluyorum anlatamam
Aklımda sanki demet akalına benziyosun gibi :)
meltemkrk kıskandım seni yahu
Hoşgeldin sukker...naber
evet canım, meltem bir tanedir, bu takımda herkes ayrı değerlidir, 5.takımın enerjisi bir başkadır, umarım aynı enerjiyi sende hissedersin, çok güzel bir motivasyonla kilo verirsin
Tesekkur ederim canım
MELTEM gitme sana ihtiyacimiz var lutfen...seni kiran her kimse ben onun adi a senden ozur diliyirm sen eger kusaga kirildiysan hepimiz sildirelim kusagimizda olmayiverr esit oluruZ kuzum gitmiuceksin dimi dimi...
Canım benim bu hafta birinci ol hadi artık ya

meltem oh su an nasil rahtladiim bilemezsnn sakin bidaha boyle bisiyler deme tamammii

Meltem candiir sana nasil kilo verdirr hayret edersin super menuleri vardir :) BeRİL im bitanedir bir abladir derdni hic sklmadan dinler serveyim le gece sohbetleri superdiir resimleri yukler ama silmesi bi ayri guzeldir :))gunesh im le otur konus vakit nasil gecer inanamazsin yuzey oyle bir aski varki anlatamam nazarlar ustune cifte kumrudurlar esiyle :) toplight arkasmla ck konusma firsatmz olmadi ama enerjisi superdir :) hayriyem bir haftada 4 kilo vererek agzmizi acik birakmistir eminecikin menulere hayret icinde okusakta sporuyla verdigi kilosyla bizi kendisine hayran birakr ins bi arkadasmi unutmadmmm hee bide dagyolum sessz sakindir haayal ettgm kadryla kibar ve arkadas canlisidr :)

ins canm ins :)

canm ben baya bi uzun yzisini okumustm bulursam linkini atarm mntikli cok yani var bence tabi herseyin dogalini bulabilirsen ..:/[/QUOTE]
Canım benim bende artık selinsiz bir takım düşünemiyorum ama senin fotoyu göremeden kaldırmışsın kaçırdım seni...

Haklısın yüzey

şirkette elektrikler gidip geliyor dolayısıyla alıntıladıklarımda sonradan ekleniyor yahu bu ne yaa

neyseki son 10 dk drı gitmiyor.
Burda da ayni canm demnden beri gidip gelmekte ama kac gundur boyle..
Hosgeldin tekrar ayy yeni anne olmussun tebriki Ederm nasil bebisimz iyimi :)toparlayabildnmi kendini nasil gidiyor annelik :)

hic sorma canm ya sporda yapmamstm hakketten depolamis ya yarn sabah patlama yapmam lazmm :)

İns kuzum yine cabalamktaydm ama demin gercekten bi motvasyonm gitti hevesim kacti sen geldin tamm artik devam berilimde gelse eski haliyle oda gitmese tamam daha tutmayn bizi :)

Canım benim bende artık selinsiz bir takım düşünemiyorum ama senin fotoyu göremeden kaldırmışsın kaçırdım seni...

Haklısın yüzey[/QUOTE]Canmsiin :) kuzum cocuklar ymek yemek diye basladlar yine ben bi onlari doyuraym gelicem gostertcm kendmi sana tamammi sen iste yeterkii :) bide bide selin istesede hic biyere gidemeez zaten :)

Canım benim tesekkur ederim arada böyle düşüp kalkmak iyidir kendine gelirsin.canım şimdi sen detoks diyetini uygula 2 gün aç kalmak sağlığını bozmaz bi silkelen

Bende iyim canım bilgilerini göremedim canım.boyun kaç? Kaç kg? Neden kilo aldın ve diyetisyene gittin mi?
küçüklüğümden beri kiloluydum bunu anne sütü almamış olmama bağlıyolar son zamanlarda (üç dört yıldır) aşırı kilolu oldum en son 122 kilo ile doğum yaptım bi dur demek lazım dedim. evet daha önceden gittim üç beş kere standart menü veriyorlar iki dilim ekmek üç zeytin bi kibrit kutusu peynir vs. bi de üstüne doymuyosun. o yüzden bu sefer diyetisyene gitmeyeceğim. kendim karatay diyetine başladım. emzirdiğim için uç diyetler yapamam. cuma günü başladım 112 ile bugün 109.6idim. şimdilik başarılı gidiyorum.bir ay deneyeceğim sağlıklı veremezsem zayıflama merkezine gidicem.
kilo:109.6
boy:164

Hosgeldin tekrar ayy yeni anne olmussun tebriki Ederm nasil bebisimz iyimi :)toparlayabildnmi kendini nasil gidiyor annelik :)
teşekkür ederim evet çok şükür iyi ilk zamanlar zordu sanki emaneten bebeğe bakıyomuşum gibi;alışamamıştım anneliğe şimdi iyiyiz biraz gazımız var biraz da ilgi istiyoruz o kadar :)

anladım canım.küçüklükten beri kilolu olmak çok zor bir şey ama disipline girersen olmayacak şey değil.senin ideal kilon 55 olabilir ve inebilirsin.ama diyetisyenin verdiği o minicik besinler mantıklı çünkü sen şimdiye kadar yiyeceğini yemiş alacagın yağı almışsın.aç kalmaktan kormucaksın hatta kendinl aç kalmak için savaşıcaksın.90 a düşene kadar aç kalabilirsin ve mideni terbiye etmiş olursun.şimdi allah bağışlasın minicik bir çocugun var ona nasıl bakıyorsan kendine de bakabilirsin. Şimdi ilk soru kabızlık problemin var mı? Kaç dk spor yapabiliyorsun? ve günde kaç öğün yiyorsun?

Canım sağlıklı veremezsem diye bir şey yok şuan senin için.şuan sen zaten sağlıksızsın.karatay sana fazla... Çok yemekle çocugun emmesi alakası yok.çocuk senden her şeyi alır.sen biraz peynir yogurt ve biraz et ye ayrıca sebzeni al ve c vitaminini.ok yeter.bol bol su iç.yine söylüyorum karatay sana lüx şuan.80 lerden sonra sağlıklı korumak için hem spor hem karatay yapabilirsin. Senin 3-4 saat spor yapman lazım eğer karatay yapıcam diyorsan.bunu yapabilecek misin?

Arkadaşlar ben ayrılmaya karar verdim, diken üstünde oluyorum yazamayınca ya da sizin diyetlere uygun listem olmayınca.. Zamanınızı harcadığım için çok özür dilerim özellikle bana güvenenen berilden çok özür dilerim.. Hoşçakalın umarım hedef kilolarına hemen ulaşırsınız..

ay ne güzel paylaşım serveycim,eline sağlık
ben de artık 2 öğüne,doğal beslenmeye dönüyyorum,ben de karataycıyımm bundan sonra,
sağlııklı ve uzun yaşayıp,sağlıklı yaşlılık istiyorum inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…