Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

dur ya bu ne hız
ayrılma bir konusalım

Canım benim tesekkur ederim arada böyle düşüp kalkmak iyidir kendine gelirsin.canım şimdi sen detoks diyetini uygula 2 gün aç kalmak sağlığını bozmaz bi silkelen
tamam canm detoks yapaym ac kalip kendme gelmeliyym :)) smdikte haslanmis karnbaharmi yiooruum :))

Canm sen yeterki iste burdan kopma meltemn dedklerini yap bak gor nasil zayfliycaksn kendisi 88 kilodan 55 kiloya indi

Meltemcik geldiii oleeeyy

sevdinmiii :))

noldu bugun bize aya herkes gitmek istuor canm daha yeni geldin ama ne bu acele niye vazgectin hemen...

kızlar selam öğleyin klasik 5 km mi yürüdüm geldim yemeğimi de yedim diyetisyenin listesine göre gelelim sizin yazdıklarınıza

meltem oh su an nasil rahtladiim bilemezsnn sakin bidaha boyle bisiyler deme tamammii

Meltem candiir sana nasil kilo verdirr hayret edersin super menuleri vardir :) BeRİL im bitanedir bir abladir derdni hic sklmadan dinler serveyim le gece sohbetleri superdiir resimleri yukler ama silmesi bi ayri guzeldir :))gunesh im le otur konus vakit nasil gecer inanamazsin yuzey oyle bir aski varki anlatamam nazarlar ustune cifte kumrudurlar esiyle :) toplight arkasmla ck konusma firsatmz olmadi ama enerjisi superdir :) hayriyem bir haftada 4 kilo vererek agzmizi acik birakmistir eminecikin menulere hayret icinde okusakta sporuyla verdigi kilosyla bizi kendisine hayran birakr ins bi arkadasmi unutmadmmm hee bide dagyolum sessz sakindir haayal ettgm kadryla kibar ve arkadas canlisidr :)

ins canm ins :)

canm ben baya bi uzun yzisini okumustm bulursam linkini atarm mntikli cok yani var bence tabi herseyin dogalini bulabilirsen ..:/[/QUOTE]

selin cim ben gececi olamıyom gündüzde fırsat bulamıyorum inş en kısa sürede senle de güzel sohbetlerimiz olur
canım öncelikle tekrar hoşgeldin aramıza daha bebeğin çok küçük tatlım ve henüz lohusalıktan çıkmış sayılmazsın o yüzden senin sıkı diyetler yapmanı tecrübeli bir ablan diyeyim malum ben 43 yaşındayım söylüyor diye düşün ben ilk doğumda 30 ikinci doğumda 20 kg alarak bünyemi alt üst eden bir yapım oldu ilk doğumdan sonra diyetisyen eşliğinde 6 ayda 25 kg verdim ama özel diyetisyendi benim kg kaybımla bebeğin kilo artışı oranında bana bir liste veriyordu listemde düşün pekmez bile vardı zaten emzirdiğin için ekstradan 500 cal verebiliyorsun bu dönemi karatay vs değil de hamur işleri tatlılardan uzak durarark bol protein alarak bol sıvı alarak çok rahat kilo verebilirsin
meltem cim sükker eğer yeni doğum yapmamış olsaydı dediğinde haklıydın ama şu an yeni doğum yapmış sağlıklı beslenme ile çok rahat kilo verebilir en az 2-3 ay daha o yüzden arkadaşın gözünü korkutmayalım şu an zaten spor yapması imkansız spor yaptığı anda vucutta oluşacak laktik asit süte gececek ve bebeği emzirmeyi bile bırakabilir bebeği ek gıdalara gecene kadar ben hiç bir diyet bile önermiyorum sadece hayatından hamur işleri kızartmalar ve tatlıları çıkartması yeterlidir
haa bu arada bende inşaat mühendisiyim daha önce seninle bunu konuşmamıştık sanırım tatlım

Sukker canm ac kaliyorsun belki bi zaman onada zamanla alisicak mutlaka bunyeler amatartida guzel rakamlar gormek istedigimiz cicileri alip ustumzde super durdugnu gormek aynaya emgecip baktigimZda kendimizle gurr duymak ve eslerimizn bize hayran hayran baktigini gormek icin degmezmii bunu yapmamz gerek tamammi :)

Canım seninle ben ilgilenemedim bu hafta deneme süren oldugu için.bir hafta daha kal ok.sonra gitmek istersen git.
Meltteem burdamissin :) gosteryimmi selinii
Evet canım göster hadi
Canım senin için karatay çok uygun.başarılar dilerim.iyileştin mi biraz

selin cim ben gececi olamıyom gündüzde fırsat bulamıyorum inş en kısa sürede senle de güzel sohbetlerimiz olur

canım öncelikle tekrar hoşgeldin aramıza daha bebeğin çok küçük tatlım ve henüz lohusalıktan çıkmış sayılmazsın o yüzden senin sıkı diyetler yapmanı tecrübeli bir ablan diyeyim malum ben 43 yaşındayım söylüyor diye düşün ben ilk doğumda 30 ikinci doğumda 20 kg alarak bünyemi alt üst eden bir yapım oldu ilk doğumdan sonra diyetisyen eşliğinde 6 ayda 25 kg verdim ama özel diyetisyendi benim kg kaybımla bebeğin kilo artışı oranında bana bir liste veriyordu listemde düşün pekmez bile vardı zaten emzirdiğin için ekstradan 500 cal verebiliyorsun bu dönemi karatay vs değil de hamur işleri tatlılardan uzak durarark bol protein alarak bol sıvı alarak çok rahat kilo verebilirsin

meltem cim sükker eğer yeni doğum yapmamış olsaydı dediğinde haklıydın ama şu an yeni doğum yapmış sağlıklı beslenme ile çok rahat kilo verebilir en az 2-3 ay daha o yüzden arkadaşın gözünü korkutmayalım şu an zaten spor yapması imkansız spor yaptığı anda vucutta oluşacak laktik asit süte gececek ve bebeği emzirmeyi bile bırakabilir bebeği ek gıdalara gecene kadar ben hiç bir diyet bile önermiyorum sadece hayatından hamur işleri kızartmalar ve tatlıları çıkartması yeterlidir
haa bu arada bende inşaat mühendisiyim daha önce seninle bunu konuşmamıştık sanırım tatlım[/QUOTE]insallah canm basinn agrisi gecti ins dimii :)

Canım seninle ben ilgilenemedim bu hafta deneme süren oldugu için.bir hafta daha kal ok.sonra gitmek istersen git.

Evet canım göster hadi

Canım senin için karatay çok uygun.başarılar dilerim.iyileştin mi biraz
cok sağol meltemcim
sizi çok özledim,toparlanır toparlanmaz kendimi buraya attım

Azıcık yoktum neler olmuş öyle.
Neysr ki tatlıya bağlanmış. Meltem olmadan takım olur mu hiç?
Bu arada Meltemcim, benim tiroid sorunum olduğu için normal diyetlet ile kilo vermem çok zor oluyor. En iyisi dukan ile gidiyor. Leslie de yarından itibaren 2 milden fazla olacak. Eşim yarın gidiyor 10 gün yok. Çok mutsuzum. Spora vereceğim kendimi.

biz burdayz tatlm uzun uzun dertlesrz bol bol kilo verirrz spor yapariz maakra yaparz sen skma canini :)

Kaptancım haklısın bende karatay yapmasını istemiyorum ve diyorum ki eğer karatay yaparsan spor yapman lazım diyorum ki lohusalık,emzirme,bebek vs yapamıcak. O yüzden kabızlığı halledelim ve haşlanmış sebze ile peynir yogurt süt ile ve alması gereken et ile zayıflasın.evet hamır işi vs vs yemesin asla... Bol bol su içsin...bu şekilde zaten zayıflar diye düşünüyorum.şimdi sukker suan sağlıksız.onu nasıl sağlıklı hale getirebilşriz bunu konuşalım.
Ben senin inş mh oldugunu tahmin ettim zaten.araziler vs vs...ameleyiz ya.ben çalışmıyorum eşim de inş müh.müteahhitlik yapıyoruz ama ben gitmiyorum işe çocuk küçük...

cıkarsınlar diye hala bekliyorum yavrumm ama yok tık yok malesef
canım benim belirsizlikler insanı en fazla etkiliyor, bilmek istiyorsun oluyor mu olmuyor mu ona göre hareket edersin arada derede olmak sıkıcı hakkaten
ama moralini yüksek tut, herşey olacağına varır dert etme kendine canım, hepimizin başında bu tip olaylar

İyiki varsınız şekerim.
Kafa dağıtmaya bolca ihtiyacım olacak bu hafta

Ayy ne güzel bir bebek öyle Selin.
Dagtiriz kuzum sen hiic canini skma esini hayrlisiyla gonder kendne ayrdignz bakimiyla diyetiyle bi on gun olsun tamammi :)

Kucuk ogllm tatlm 1.5 yasnda minick dogdugndan hala cok buyums degl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…