- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #123.821
dur ya bu ne hızArkadaşlar ben ayrılmaya karar verdim, diken üstünde oluyorum yazamayınca ya da sizin diyetlere uygun listem olmayınca.. Zamanınızı harcadığım için çok özür dilerim özellikle bana güvenenen berilden çok özür dilerim.. Hoşçakalın umarım hedef kilolarına hemen ulaşırsınız..
tamam canm detoks yapaym ac kalip kendme gelmeliyym :)) smdikte haslanmis karnbaharmi yiooruum :))Canım benim tesekkur ederim arada böyle düşüp kalkmak iyidir kendine gelirsin.canım şimdi sen detoks diyetini uygula 2 gün aç kalmak sağlığını bozmaz bi silkelen
Canm sen yeterki iste burdan kopma meltemn dedklerini yap bak gor nasil zayfliycaksn kendisi 88 kilodan 55 kiloya indiküçüklüğümden beri kiloluydum bunu anne sütü almamış olmama bağlıyolarson zamanlarda (üç dört yıldır) aşırı kilolu oldum en son 122 kilo ile doğum yaptım bi dur demek lazım dedim. evet daha önceden gittim üç beş kere standart menü veriyorlar iki dilim ekmek üç zeytin bi kibrit kutusu peynir vs. bi de üstüne doymuyosun. o yüzden bu sefer diyetisyene gitmeyeceğim. kendim karatay diyetine başladım. emzirdiğim için uç diyetler yapamam. cuma günü başladım 112 ile bugün 109.6idim. şimdilik başarılı gidiyorum.bir ay deneyeceğim sağlıklı veremezsem zayıflama merkezine gidicem.
kilo:109.6
boy:164
teşekkür ederim evet çok şükür iyiilk zamanlar zordu sanki emaneten bebeğe bakıyomuşum gibi;alışamamıştım anneliğe şimdi iyiyiz biraz gazımız var biraz da ilgi istiyoruz o kadar :)
Meltemcik geldiii oleeeyyanladım canım.küçüklükten beri kilolu olmak çok zor bir şey ama disipline girersen olmayacak şey değil.senin ideal kilon 55 olabilir ve inebilirsin.ama diyetisyenin verdiği o minicik besinler mantıklı çünkü sen şimdiye kadar yiyeceğini yemiş alacagın yağı almışsın.aç kalmaktan kormucaksın hatta kendinl aç kalmak için savaşıcaksın.90 a düşene kadar aç kalabilirsin ve mideni terbiye etmiş olursun.şimdi allah bağışlasın minicik bir çocugun var ona nasıl bakıyorsan kendine de bakabilirsin. Şimdi ilk soru kabızlık problemin var mı? Kaç dk spor
yapabiliyorsun? ve günde kaç öğün
yiyorsun?
sevdinmiii :))
noldu bugun bize aya herkes gitmek istuor canm daha yeni geldin ama ne bu acele niye vazgectin hemen...Arkadaşlar ben ayrılmaya karar verdim, diken üstünde oluyorum yazamayınca ya da sizin diyetlere uygun listem olmayınca.. Zamanınızı harcadığım için çok özür dilerim özellikle bana güvenenen berilden çok özür dilerim.. Hoşçakalın umarım hedef kilolarına hemen ulaşırsınız..
meltem oh su an nasil rahtladiim bilemezsnn sakin bidaha boyle bisiyler deme tamammii[QUQUOTEMeltemkrk, post: 37966622, member: 457292"]Arkadaşlar tamam sizi bırakamıcam hepiniz ayrı ayrı çok değerlisiniz.şimdi okumadıgım 100 sayfaya göz atıcam.bakalım ne dedikodular dönmüş ve kim ne yemiş tabi en önemlisi kim kaçırmışş..
canım öncelikle tekrar hoşgeldin aramıza daha bebeğin çok küçük tatlım ve henüz lohusalıktan çıkmış sayılmazsın o yüzden senin sıkı diyetler yapmanı tecrübeli bir ablan diyeyim malum ben 43 yaşındayım söylüyor diye düşün ben ilk doğumda 30 ikinci doğumda 20 kg alarak bünyemi alt üst eden bir yapım oldu ilk doğumdan sonra diyetisyen eşliğinde 6 ayda 25 kg verdim ama özel diyetisyendi benim kg kaybımla bebeğin kilo artışı oranında bana bir liste veriyordu listemde düşün pekmez bile vardı zaten emzirdiğin için ekstradan 500 cal verebiliyorsun bu dönemi karatay vs değil de hamur işleri tatlılardan uzak durarark bol protein alarak bol sıvı alarak çok rahat kilo verebilirsinküçüklüğümden beri kiloluydum bunu anne sütü almamış olmama bağlıyolarson zamanlarda (üç dört yıldır) aşırı kilolu oldum en son 122 kilo ile doğum yaptım bi dur demek lazım dedim. evet daha önceden gittim üç beş kere standart menü veriyorlar iki dilim ekmek üç zeytin bi kibrit kutusu peynir vs. bi de üstüne doymuyosun. o yüzden bu sefer diyetisyene gitmeyeceğim. kendim karatay diyetine başladım. emzirdiğim için uç diyetler yapamam. cuma günü başladım 112 ile bugün 109.6idim. şimdilik başarılı gidiyorum.bir ay deneyeceğim sağlıklı veremezsem zayıflama merkezine gidicem.
kilo:109.6
boy:164
teşekkür ederim evet çok şükür iyiilk zamanlar zordu sanki emaneten bebeğe bakıyomuşum gibi;alışamamıştım anneliğe şimdi iyiyiz biraz gazımız var biraz da ilgi istiyoruz o kadar :)
meltem cim sükker eğer yeni doğum yapmamış olsaydı dediğinde haklıydın ama şu an yeni doğum yapmış sağlıklı beslenme ile çok rahat kilo verebilir en az 2-3 ay daha o yüzden arkadaşın gözünü korkutmayalım şu an zaten spor yapması imkansız spor yaptığı anda vucutta oluşacak laktik asit süte gececek ve bebeği emzirmeyi bile bırakabilir bebeği ek gıdalara gecene kadar ben hiç bir diyet bile önermiyorum sadece hayatından hamur işleri kızartmalar ve tatlıları çıkartması yeterlidirCanım sağlıklı veremezsem diye bir şey yok şuan senin için.şuan sen zaten sağlıksızsın.karatay sana fazla... Çok yemekle çocugun emmesi alakası yok.çocuk senden her şeyi alır.sen biraz peynir yogurt ve biraz et ye ayrıca sebzeni al ve c vitaminini.ok yeter.bol bol su iç.yine söylüyorum karatay sana lüx şuan.80 lerden sonra sağlıklı korumak için hem spor hem karatay yapabilirsin. Senin 3-4 saat spor yapman lazım eğer karatay yapıcam diyorsan.bunu yapabilecek misin?
Canım seninle ben ilgilenemedim bu hafta deneme süren oldugu için.bir hafta daha kal ok.sonra gitmek istersen git.Arkadaşlar ben ayrılmaya karar verdim, diken üstünde oluyorum yazamayınca ya da sizin diyetlere uygun listem olmayınca.. Zamanınızı harcadığım için çok özür dilerim özellikle bana güvenenen berilden çok özür dilerim.. Hoşçakalın umarım hedef kilolarına hemen ulaşırsınız..
Evet canım göster hadiMeltteem burdamissin :) gosteryimmi selinii
Canım senin için karatay çok uygun.başarılar dilerim.iyileştin mi birazay ne güzel paylaşım serveycim,eline sağlık
ben de artık 2 öğüne,doğal beslenmeye dönüyyorum,ben de karataycıyımm bundan sonra,
sağlııklı ve uzun yaşayıp,sağlıklı yaşlılık istiyorum inşallah
kızlar selam öğleyin klasik 5 km mi yürüdüm geldim yemeğimi de yedim diyetisyenin listesine göre gelelim sizin yazdıklarınıza
meltem oh su an nasil rahtladiim bilemezsnn sakin bidaha boyle bisiyler deme tamammii
Meltem candiir sana nasil kilo verdirr hayret edersin super menuleri vardir :) BeRİL im bitanedir bir abladir derdni hic sklmadan dinler serveyim le gece sohbetleri superdiir resimleri yukler ama silmesi bi ayri guzeldir :))gunesh im le otur konus vakit nasil gecer inanamazsin yuzey oyle bir aski varki anlatamam nazarlar ustune cifte kumrudurlar esiyle :) toplight arkasmla ck konusma firsatmz olmadi ama enerjisi superdir :) hayriyem bir haftada 4 kilo vererek agzmizi acik birakmistir eminecikin menulere hayret icinde okusakta sporuyla verdigi kilosyla bizi kendisine hayran birakr ins bi arkadasmi unutmadmmm hee bide dagyolum sessz sakindir haayal ettgm kadryla kibar ve arkadas canlisidr :)
ins canm ins :)
canm ben baya bi uzun yzisini okumustm bulursam linkini atarm mntikli cok yani var bence tabi herseyin dogalini bulabilirsen ..:/
tamm canm profile koyuyorumn :)Canım seninle ben ilgilenemedim bu hafta deneme süren oldugu için.bir hafta daha kal ok.sonra gitmek istersen git.
Evet canım göster hadi
Canım senin için karatay çok uygun.başarılar dilerim.iyileştin mi biraz
cok sağol meltemcimCanım seninle ben ilgilenemedim bu hafta deneme süren oldugu için.bir hafta daha kal ok.sonra gitmek istersen git.
Evet canım göster hadi
Canım senin için karatay çok uygun.başarılar dilerim.iyileştin mi biraz
en iyisni yaptn tatlim senn before afterlarn bi baska ne yalan soyliym :)cok sağol meltemcim
sizi çok özledim,toparlanır toparlanmaz kendimi buraya attım
biz burdayz tatlm uzun uzun dertlesrz bol bol kilo verirrz spor yapariz maakra yaparz sen skma canini :)Azıcık yoktum neler olmuş öyle.
Neysr ki tatlıya bağlanmış. Meltem olmadan takım olur mu hiç?
Bu arada Meltemcim, benim tiroid sorunum olduğu için normal diyetlet ile kilo vermem çok zor oluyor. En iyisi dukan ile gidiyor. Leslie de yarından itibaren 2 milden fazla olacak. Eşim yarın gidiyor 10 gün yok. Çok mutsuzum. Spora vereceğim kendimi.
Kaptancım haklısın bende karatay yapmasını istemiyorum ve diyorum ki eğer karatay yaparsan spor yapman lazım diyorum ki lohusalık,emzirme,bebek vs yapamıcak. O yüzden kabızlığı halledelim ve haşlanmış sebze ile peynir yogurt süt ile ve alması gereken et ile zayıflasın.evet hamır işi vs vs yemesin asla... Bol bol su içsin...bu şekilde zaten zayıflar diye düşünüyorum.şimdi sukker suan sağlıksız.onu nasıl sağlıklı hale getirebilşriz bunu konuşalım.meltem cim sükker eğer yeni doğum yapmamış olsaydı dediğinde haklıydın ama şu an yeni doğum yapmış sağlıklı beslenme ile çok rahat kilo verebilir en az 2-3 ay daha o yüzden arkadaşın gözünü korkutmayalım şu an zaten spor yapması imkansız spor yaptığı anda vucutta oluşacak laktik asit süte gececek ve bebeği emzirmeyi bile bırakabilir bebeği ek gıdalara gecene kadar ben hiç bir diyet bile önermiyorum sadece hayatından hamur işleri kızartmalar ve tatlıları çıkartması yeterlidir
haa bu arada bende inşaat mühendisiyim daha önce seninle bunu konuşmamıştık sanırım tatlım
biz burdayz tatlm uzun uzun dertlesrz bol bol kilo verirrz spor yapariz maakra yaparz sen skma canini :)
tesekkur ederz ablasii :) can onlar canSelin çocuk çok tatlı benim çocuga benziyor ya waalla
canım benim belirsizlikler insanı en fazla etkiliyor, bilmek istiyorsun oluyor mu olmuyor mu ona göre hareket edersin arada derede olmak sıkıcı hakkatencıkarsınlar diye hala bekliyorum yavrumm ama yok tık yok malesef
İyiki varsınız şekerim.
Kafa dağıtmaya bolca ihtiyacım olacak bu hafta
Dagtiriz kuzum sen hiic canini skma esini hayrlisiyla gonder kendne ayrdignz bakimiyla diyetiyle bi on gun olsun tamammi :)Ayy ne güzel bir bebek öyle Selin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?