Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tesekkur ederz ablasii :) can onlar can bende sennkisni merak ettm :)
Benim yok Selincim.
Biz bebek istemiyoruz ama şu sıralar çok korkuyorum.
Sürekli uyuyasım var. Hamile misin acaba dediler de içim hiç rahat değil

yok tatlım artık daha sakinim eskiye nazaran ...

şimdi bekliyoruz bakalım neler olacakk

Benim yok Selincim.
Biz bebek istemiyoruz ama şu sıralar çok korkuyorum.
Sürekli uyuyasım var. Hamile misin acaba dediler de içim hiç rahat değil
herseyin hayirlisi tatlm ya bende suphelendm smdi gecikme filan varmi bende ilk 3 ay uyurmdaa :))

Dagtiriz kuzum sen hiic canini skma esini hayrlisiyla gonder kendne ayrdignz bakimiyla diyetiyle bi on gun olsun tamammi :)

Kucuk ogllm tatlm 1.5 yasnda minick dogdugndan hala cok buyums degl

Öyle yapacağım ama çok koyuyor. Hiç ayrı kalmadık şimdiye kadar. İşten geç çıksa özledim diye koşar da gelir. 10 gün nasıl geçer hiç bilmiyorum canım.

nereye gidiyor tatlım eşin iş için mi yok ?

cok sağol meltemcim
sizi çok özledim,toparlanır toparlanmaz kendimi buraya attım
İyi yaptın canım.
Tesekkur ederim canım.tamam canım leslie artır o zaman.

O kadat düzensiz ki regl dönemim hiç bilmiyorum Selincim. Bir anda mı başlamıştı uyku artışı? Nereden çıktı hiç anlamadım ama şimdi kendim test de yapmam. Bir şey çıkarsa 10 gün ne yaparım kendim kafayı yerim heralde

Çok mutlu olucaksın merak etme.hayırlısı :)

neden öyle düşünüyorsun ki o 10 günde eşine nasıl bu süprizi söyleyecegini düşünürsün

birlikte de bişiler buluruz olmaz mı ?

Kızlar akşam giremezsem menümü yazayım. Sonra da müsade isteyeyim.

Sabah
1 dilim peynir
4 zeytin
1 dilin dukan ıspanaklı poğaça

Öğle
2 minik dukan kek

Akşam

2 3 kaşık ıspanak ve 1 kase yoğurt planlıyorum.

Acıkırsam gece de tarçınlı süt icebilirim.

neden öyle düşünüyorsun ki o 10 günde eşine nasıl bu süprizi söyleyecegini düşünürsün

birlikte de bişiler buluruz olmaz mı ?

Kızlar asla ama asla istemiyorum.
Kesinlikle mutlu olmam ve ne yaparım bilmiyorum.
Yoktur umarım birşey

Yarından itibaren arttıracağım Meltemcim bakalım. Belki 2 gün saf protein 1 gün sebze veprotein şşeklinde gidip hızlandırırım kilo vermeyi
Canım ben şuna inanıyorum bence tüm gün sebze protein kh vita hepsini almalısın ki buna alışıp tüm hayatın boyunca sağlıklı ilerleyesin..
Bebek için düzenli bir hayat şart canım.özellikle senin uyku düzenin önemli...bebek uyuyunca sende uyucaksın kesinlikle..

Meltem ağlarım bak bana bebek deme (
Durun çok pis stres yaptım.
Yoktur yoktur eşim gidecek diye üzgünüm ya kesin ondan.

Meltemcim dukanda diyet sonrası normal hayata geçiş süreci var. Ardından da hayat boyu koruma sağlayacak bir süreç

Kızlar ben müsade isteyeyim. Son gün malum eşimin yanına gideyim. Yarın bol bol görüşürüz. Hepinizi öptüm.

Kızlar asla ama asla istemiyorum.
Kesinlikle mutlu olmam ve ne yaparım bilmiyorum.
Yoktur umarım birşey

Kızlar ben müsade isteyeyim. Son gün malum eşimin yanına gideyim. Yarın bol bol görüşürüz. Hepinizi öptüm.

tatlım umarım senin için hayırlısı olur ancak sen yünede büyük kkonuşma hayırlısını dile

Allah yoklugunuda aratmasın bebişlerin

meltem demek beni demet akalın a benzettin ay ne güldüm alemsin
ayrıntı ver biraz foto ekliycem yakında tüm merakları sona erdiricem :)

canım benim stres yapma, herşeyin hayırlısı diyelim, allah gönlüne göre verecektir, içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…