- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #123.841
Benim yok Selincim.tesekkur ederz ablasii :) can onlar canbende sennkisni merak ettm :)
canım benim belirsizlikler insanı en fazla etkiliyor, bilmek istiyorsun oluyor mu olmuyor mu ona göre hareket edersin arada derede olmak sıkıcı hakkaten
ama moralini yüksek tut, herşey olacağına varır dert etme kendine canım, hepimizin başında bu tip olaylar
herseyin hayirlisi tatlm ya bende suphelendm smdi gecikme filan varmi bende ilk 3 ay uyurmdaa :))Benim yok Selincim.
Biz bebek istemiyoruz ama şu sıralar çok korkuyorum.
Sürekli uyuyasım var. Hamile misin acaba dediler de içim hiç rahat değil
Dagtiriz kuzum sen hiic canini skma esini hayrlisiyla gonder kendne ayrdignz bakimiyla diyetiyle bi on gun olsun tamammi :)
Kucuk ogllm tatlm 1.5 yasnda minick dogdugndan hala cok buyums degl
Azıcık yoktum neler olmuş öyle.
Neysr ki tatlıya bağlanmış. Meltem olmadan takım olur mu hiç?
Bu arada Meltemcim, benim tiroid sorunum olduğu için normal diyetlet ile kilo vermem çok zor oluyor. En iyisi dukan ile gidiyor. Leslie de yarından itibaren 2 milden fazla olacak. Eşim yarın gidiyor 10 gün yok. Çok mutsuzum. Spora vereceğim kendimi.
Kendini koydun mu canım? Seni göremedimtesekkur ederz ablasii :) can onlar canbende sennkisni merak ettm :)
İyi yaptın canım.cok sağol meltemcim
sizi çok özledim,toparlanır toparlanmaz kendimi buraya attım
Tesekkur ederim canım.tamam canım leslie artır o zaman.Azıcık yoktum neler olmuş öyle.
Neysr ki tatlıya bağlanmış. Meltem olmadan takım olur mu hiç?
Bu arada Meltemcim, benim tiroid sorunum olduğu için normal diyetlet ile kilo vermem çok zor oluyor. En iyisi dukan ile gidiyor. Leslie de yarından itibaren 2 milden fazla olacak. Eşim yarın gidiyor 10 gün yok. Çok mutsuzum. Spora vereceğim kendimi.
İyi yaptın canım.
Tesekkur ederim canım.tamam canım leslie artır o zaman.
Çok mutlu olucaksın merak etme.hayırlısı :)O kadat düzensiz ki regl dönemim hiç bilmiyorum Selincim. Bir anda mı başlamıştı uyku artışı? Nereden çıktı hiç anlamadım ama şimdi kendim test de yapmam. Bir şey çıkarsa 10 gün ne yaparım kendim kafayı yerim heralde
O kadat düzensiz ki regl dönemim hiç bilmiyorum Selincim. Bir anda mı başlamıştı uyku artışı? Nereden çıktı hiç anlamadım ama şimdi kendim test de yapmam. Bir şey çıkarsa 10 gün ne yaparım kendim kafayı yerim heralde
neden öyle düşünüyorsun ki o 10 günde eşine nasıl bu süprizi söyleyecegini düşünürsün
birlikte de bişiler buluruz olmaz mı ?
Canım ben şuna inanıyorum bence tüm gün sebze protein kh vita hepsini almalısın ki buna alışıp tüm hayatın boyunca sağlıklı ilerleyesin..Yarından itibaren arttıracağım Meltemcim bakalım. Belki 2 gün saf protein 1 gün sebze veprotein şşeklinde gidip hızlandırırım kilo vermeyi
Kızlar asla ama asla istemiyorum.
Kesinlikle mutlu olmam ve ne yaparım bilmiyorum.
Yoktur umarım birşey
Meltem ağlarım bak bana bebek deme(
Durun çok pis stres yaptım.
Yoktur yoktur eşim gidecek diye üzgünüm ya kesin ondan.
Meltemcim dukanda diyet sonrası normal hayata geçiş süreci var. Ardından da hayat boyu koruma sağlayacak bir süreç
Kızlar ben müsade isteyeyim. Son gün malum eşimin yanına gideyim. Yarın bol bol görüşürüz. Hepinizi öptüm.
Meltem ağlarım bak bana bebek deme(
Durun çok pis stres yaptım.
Yoktur yoktur eşim gidecek diye üzgünüm ya kesin ondan.
Meltemcim dukanda diyet sonrası normal hayata geçiş süreci var. Ardından da hayat boyu koruma sağlayacak bir süreç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?