- 19 Eylül 2014
- 539
- 638
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #123.861
meltem demek beni demet akalın a benzettin ay ne güldüm alemsin
ayrıntı ver biraz foto ekliycem yakında tüm merakları sona erdiricem :)
seni merak ettim şimdi güneşcimmm
zeynepçim, meltem beni demet akalın gibi düşünmüş, senin bir fikrin varmı merak ettim :)
ay ben herkesi merak ediyorum vallahi
öyle hiç düşünmedim ki yavrum yaa topuklu ayakkaı var ya profilinde o tarz bi insanı çağrıstırmış olabilirisn
Hayırlısı canım.Meltem ağlarım bak bana bebek deme(
Durun çok pis stres yaptım.
Yoktur yoktur eşim gidecek diye üzgünüm ya kesin ondan.
Meltemcim dukanda diyet sonrası normal hayata geçiş süreci var. Ardından da hayat boyu koruma sağlayacak bir süreç
Tamam tamam vazgeçtim.bilmiyorum canım foto koysana hadi...meltem demek beni demet akalın a benzettin ay ne güldüm alemsin
ayrıntı ver biraz foto ekliycem yakında tüm merakları sona erdiricem :)
Hayır canım olmaz birincilik için savaşıcaz.kızlaar önemli bir konu var, berilcim ihtiyacımız var sana, valla çağrı yapılmış, 1,2, 8.takımların ilk 3'e girmesi lazımmış diğer takımlardan izin istemişler
napıcaz
Hayırlısı canım.
Tamam canım dukanın faydalarını yazarsın merak ediyorum bende...
Tamam tamam vazgeçtim.bilmiyorum canım foto koysana hadi...
Hayır canım olmaz birincilik için savaşıcaz.
Cok uzun degilsin 165evet yaa, diğer takımlar da uğraşsalardı dimi ama, hatta versinler kilo hakkıyla girsinler dereceye, bende aynı fikirdeyim
1.lik için savaşmalıyız,
canım burdan foto koyamam şirketteyim, burdaki pc den yazıyorum, evden bişekilde deniycem
Canım biz hiç rahat olduk mu! Her hafta zorlu mücadele her hafta gündemde olmak... O yüzden birinciliği kaptırmamak lazım ki kaptırmıcaazz...evet yaa, diğer takımlar da uğraşsalardı dimi ama, hatta versinler kilo hakkıyla girsinler dereceye, bende aynı fikirdeyim
1.lik için savaşmalıyız,
canım burdan foto koyamam şirketteyim, burdaki pc den yazıyorum, evden bişekilde deniycem
Benim yerime cevap verilmis ihtiyac karsilanmis canimkızlaar önemli bir konu var, berilcim ihtiyacımız var sana, valla çağrı yapılmış, 1,2, 8.takımların ilk 3'e girmesi lazımmış diğer takımlardan izin istemişler
napıcaz
Sonunda... merhaba hanımefendi nasılsınız inşallahCok uzun degilsin 165
Sariya calan kumraksin bence
Deli deli küpeliBenim yerime cevap verilmis ihtiyac karsilanmis canim
olabilir, severim topuklu ayakkabıyı ama çok giyemiyorum
Ask tazelemis olursuniz kuzum aradanboyle kacamaklar aski dahada guclendirr bence :))Öyle yapacağım ama çok koyuyor. Hiç ayrı kalmadık şimdiye kadar. İşten geç çıksa özledim diye koşar da gelir. 10 gün nasıl geçer hiç bilmiyorum canım.
koymstm canum ama burdysan bidaha koyarm.:)Kendini koydun mu canım? Seni göremedim
hamile oldgmu ogrensigmden itibaren ilk 3 ay uyudm ben kuzm ya nereye otursam bi bakiyodum gitmism onn disindada kus kus durO kadat düzensiz ki regl dönemim hiç bilmiyorum Selincim. Bir anda mı başlamıştı uyku artışı? Nereden çıktı hiç anlamadım ama şimdi kendim test de yapmam. Bir şey çıkarsa
10 gün ne yaparım kendim kafayı yerim
heralde
Burdayım canım hadi koyAsk tazelemis olursuniz kuzum aradanboyle kacamaklar aski dahada guclendirr bence :))
koymstm canum ama burdysan bidaha koyarm.:)
hamile oldgmu ogrensigmden itibaren ilk 3 ay uyudm ben kuzm ya nereye otursam bi bakiyodum gitmism onn disindada kus kus duray ben olsam 40 kerw yapmstm ay catlarm.meraktan yap bencee gelince ne guzel.bi surprz olur hayal edemiyorum yani
Evet luna ayrıldı galiba.gitme 1 hafta dedim ama gitti heralde.canım şok diyet yapan var mı? Evet sağlık en önemli şeyLuna ayrilmis yada korkuttuk kizi
Menü yorumlarini biraz makulmu yapsakki en azindan bir kac Gun ne yiyor damak tadi nasil diye gözlemlesekmi diyor ic sesim.sonrada ekliyor sok diyetleti Takimda yasak etmeyi.saglik cok daha önemli
Dukanin icerigini bilemem ama kulaktan duyduguma gore bu Mini Kekler yulafla yapiliyor degilmi.bence guzel aksamki ispanak fazla bile olabilirdi bencrKızlar akşam giremezsem menümü yazayım. Sonra da müsade isteyeyim.
Sabah
1 dilim peynir
4 zeytin
1 dilin dukan ıspanaklı poğaça
Öğle
2 minik dukan kek
Akşam
2 3 kaşık ıspanak ve 1 kase yoğurt planlıyorum.
Acıkırsam gece de tarçınlı süt icebilirim.
Sen siklikla oneriyorsunEvet luna ayrıldı galiba.gitme 1 hafta dedim ama gitti heralde.canım şok diyet yapan var mı? Evet sağlık en önemli şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?