Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlaar önemli bir konu var, berilcim ihtiyacımız var sana, valla çağrı yapılmış, 1,2, 8.takımların ilk 3'e girmesi lazımmış diğer takımlardan izin istemişler
napıcaz

zeynepçim, meltem beni demet akalın gibi düşünmüş, senin bir fikrin varmı merak ettim :)

ay ben herkesi merak ediyorum vallahi

öyle hiç düşünmedim ki yavrum yaa topuklu ayakkaı var ya profilinde o tarz bi insanı çağrıstırmış olabilirisn

Hayırlısı canım.
Tamam canım dukanın faydalarını yazarsın merak ediyorum bende...

meltem demek beni demet akalın a benzettin ay ne güldüm alemsin
ayrıntı ver biraz foto ekliycem yakında tüm merakları sona erdiricem :)
Tamam tamam vazgeçtim.bilmiyorum canım foto koysana hadi...

kızlaar önemli bir konu var, berilcim ihtiyacımız var sana, valla çağrı yapılmış, 1,2, 8.takımların ilk 3'e girmesi lazımmış diğer takımlardan izin istemişler
napıcaz
Hayır canım olmaz birincilik için savaşıcaz.

Hayırlısı canım.
Tamam canım dukanın faydalarını yazarsın merak ediyorum bende...

Tamam tamam vazgeçtim.bilmiyorum canım foto koysana hadi...

Hayır canım olmaz birincilik için savaşıcaz.

evet yaa, diğer takımlar da uğraşsalardı dimi ama, hatta versinler kilo hakkıyla girsinler dereceye, bende aynı fikirdeyim
1.lik için savaşmalıyız,

canım burdan foto koyamam şirketteyim, burdaki pc den yazıyorum, evden bişekilde deniycem

Cok uzun degilsin 165
Sariya calan kumraksin bence

Canım biz hiç rahat olduk mu! Her hafta zorlu mücadele her hafta gündemde olmak... O yüzden birinciliği kaptırmamak lazım ki kaptırmıcaazz...

napıcaz
Benim yerime cevap verilmis ihtiyac karsilanmis canim

Öyle yapacağım ama çok koyuyor. Hiç ayrı kalmadık şimdiye kadar. İşten geç çıksa özledim diye koşar da gelir. 10 gün nasıl geçer hiç bilmiyorum canım.
Ask tazelemis olursuniz kuzum aradanboyle kacamaklar aski dahada guclendirr bence :))
Kendini koydun mu canım? Seni göremedim
koymstm canum ama burdysan bidaha koyarm.:)

hamile oldgmu ogrensigmden itibaren ilk 3 ay uyudm ben kuzm ya nereye otursam bi bakiyodum gitmism onn disindada kus kus dur ay ben olsam 40 kerw yapmstm ay catlarm.meraktan yap bencee gelince ne guzel.bi surprz olur hayal edemiyorum yani

Burdayım canım hadi koy

Luna ayrilmis yada korkuttuk kizi
Menü yorumlarini biraz makulmu yapsakki en azindan bir kac Gun ne yiyor damak tadi nasil diye gözlemlesekmi diyor ic sesim.sonrada ekliyor sok diyetleti Takimda yasak etmeyi.saglik cok daha önemli

Luna ayrilmis yada korkuttuk kizi
Menü yorumlarini biraz makulmu yapsakki en azindan bir kac Gun ne yiyor damak tadi nasil diye gözlemlesekmi diyor ic sesim.sonrada ekliyor sok diyetleti Takimda yasak etmeyi.saglik cok daha önemli
Evet luna ayrıldı galiba.gitme 1 hafta dedim ama gitti heralde.canım şok diyet yapan var mı? Evet sağlık en önemli şey

Dukanin icerigini bilemem ama kulaktan duyduguma gore bu Mini Kekler yulafla yapiliyor degilmi.bence guzel aksamki ispanak fazla bile olabilirdi bencr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…