- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #126.001
günaydınlarr
zeynep cim çörekotu çok faydalı bir baharat peygamberimiz bile demiş ya ölümden başka her derde deva diye o yüzden ben onun gücüne inanırım
berill
dünki menüde fazlalık olarak rakı yoktu ama 1 çatal helva yedim haberin olsun 2 dilim de elma akşam yemekten sonra diğerleri listeye uygundu
Ayhh ne guzel olur.. bekliyorum ben.
zeynep paylaşımlar içinn çokk teşekkürlerkızlar suan işlerim çıktı daha sonra kendi okuduklarımdan vayy dediklerim yorumlarıda ekliyor olcam
Öpüldünüz
kek,mısır ekmeği ve çikolata olmasaydı güzel menügünaydın arkadaşlar,
dünkü menümü şimdi paylaşıyorum.
kahvaltı 07.00
1 dilim ekmek
2 tane siyah zeytin
yarım kibrit kutusu kadar beyaz peynir,
1 yumurta (sahanda)
yarım domates
1 kaşık bal
öğle yemeği 11.30
bir büyük porsiyon kapuska
bir porsiyon bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt
ara öğün 15.00
1 orta dilim kek,
yarım mandalina
3 dilim elma
akşam yemeği 18.00
1 küçük porsiyon kara lahana çorbası
3-4 kaşık hamsili pilav
1 parça mısır ekmeği
1 kase yoğurt
ara öğün 20.00
2 parça bitter çikolata
dün biraz akşam yemeğini fazla kaçırdımkaynanam geldi, bir sürü bişeyler yapmış ben de yedim:)
çörekotu çok faydalı diye biliyorum. ben de yoğurduma katarım bazen 1 tatlı kaşığı. güzel de oluyor tadını seviyorum.
zeynep paylaşımlar içinn çokk teşekkürler
canım hepimizin kötü hissettiği zamanlar oluyor,ben de bırakmak istedim ama sonra boşluğunu da hissettim
berilcim sen inandığın doğruları söylemen gerektiğine inanıyorsun ama aynı zamanda çok kırılgan da bir yapın var,sonuçları senii üzüyor...geçen şu kilo mevzusu herkes 3-5 bu durumu farkediyor ama gidip sen söyledin birtek..doğruları savunman taktir edilesi ama bu durumda genelde karsı tarafta tepki uyandırır ve sonuçlarına katlanacak bir psikoloji gerektirir...canım arkadaşın olarak söylüyorum; içimde yaşadığım doğruları konuşurum diye bir ideolojin varsa insanların ne dediğini ne yaptığını umursamaycaksın ama insanlara takılırsan,ne dediklerini önemsiyorsan;baştan içindekileri söylemeyeceksin..ben böyle düşünüyorum ve ben genelde baştan düşündüğümü kendime saklıyorum , hayır demem gerektiği zaman hayır diyorum böylece kendi psikolojimi koruyorum.psikoloji önemli çünkü bu aynı zamanda beden sağlığını,çevrendeki insanlarla ilişkinin sağlığını da etkiler...
kendin ve sağlığın için en güzeli olsun
yine de ben burada kalmanı arzu ediyorum,çok da güzel kilo verdin
kaptanlık mevzuları sıktıysa,bırak üye olarak gel; rejim mevzuları sıktıysa seni,sadece sohbete gel
ama burası beni üzüyor dersen,huzurunu da kaçıran şeyin peşinde sürüklenme...güzellikler seninle olsun
Aeben....Callan tespitlerin ve yorumun cok isabetli ... Altina imzami aticagim bir mesaj olmus tesekkurler ...
canım 1 porsiyon pilav öğle yemeğibnde biraz fazla olmuş 2-3 kaşıkda sabit tutabilirsen iyi olur hem kek hem meyve yerine süt ve meyve olsaydı daha iyi olurdu yumurta sahanda değil haşlanmış olsaydı daha iyi olurdugünaydın arkadaşlar,
dünkü menümü şimdi paylaşıyorum.
kahvaltı 07.00
1 dilim ekmek
2 tane siyah zeytin
yarım kibrit kutusu kadar beyaz peynir,
1 yumurta (sahanda)
yarım domates
1 kaşık bal
öğle yemeği 11.30
bir büyük porsiyon kapuska
bir porsiyon bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt
ara öğün 15.00
1 orta dilim kek,
yarım mandalina
3 dilim elma
akşam yemeği 18.00
1 küçük porsiyon kara lahana çorbası
3-4 kaşık hamsili pilav
1 parça mısır ekmeği
1 kase yoğurt
ara öğün 20.00
2 parça bitter çikolata
dün biraz akşam yemeğini fazla kaçırdımkaynanam geldi, bir sürü bişeyler yapmış ben de yedim:)
hadi yaa cildime bende deneyeyimCorek otu yagindan bahsetmisinuz 2 haftadir kullaniyorum cilde uygulandigini cok bilmeden icerken yuzumede surdum . Hicbir kremin yapamadigi kadar cildimi nemli tuttu sabah surdugum yagin cildime verdigi yumusaklik aksam bile hissediliyor :)
Beni pek tanirmisiniz bilmem yorumlarim bazan cok duz gelebilir sizlere tek kelimeyle ozetlersem arkadasimin durumunu ( gozlemledigim kadariyla ) kurkune kusmek , sesini durumadigi icinde rest cekmek ....Aeben....
Evet isabetli..ama bi bilseydik ne oldugunu?... ahh Beril neredesinnn
Corek otu yagindan bahsetmisinuz 2 haftadir kullaniyorum cilde uygulandigini cok bilmeden icerken yuzumede surdum . Hicbir kremin yapamadigi kadar cildimi nemli tuttu sabah surdugum yagin cildime verdigi yumusaklik aksam bile hissediliyor :)
şimdiden 1000 kcalı yedim hadi hayırlısı
Tesekkurler yuzeyBunlarda kişi yorumlarıı
Bana kulanan kişilerin yorumları her zaman samimi gelir bu nedenle araştırdığım her ne ise mutlaka yorumlarını okurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?