Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bunlarda kişi yorumlarıı

Bana kulanan kişilerin yorumları her zaman samimi gelir bu nedenle araştırdığım her ne ise mutlaka yorumlarını okurum

Eklentiler

• upload_2014-12-3_9-14-17.webp
    47,3 KB · Görüntüleme: 72

kesinlikle canım hayatıma ebediyen soktum evde az kalmış aksam alacagım hem eşim hem ben sürekli kullanmayı düşünüyorum

Ayhh ne guzel olur.. bekliyorum ben.

buyur tatlım paylaştım

gelince biraz daha devam edebilirim şimdi gitmem lazım

günaydın arkadaşlar,
dünkü menümü şimdi paylaşıyorum.
kahvaltı 07.00
1 dilim ekmek
2 tane siyah zeytin
yarım kibrit kutusu kadar beyaz peynir,
1 yumurta (sahanda)
yarım domates
1 kaşık bal

öğle yemeği 11.30
bir büyük porsiyon kapuska
bir porsiyon bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt

ara öğün 15.00
1 orta dilim kek,
yarım mandalina
3 dilim elma

akşam yemeği 18.00
1 küçük porsiyon kara lahana çorbası
3-4 kaşık hamsili pilav
1 parça mısır ekmeği
1 kase yoğurt

ara öğün 20.00
2 parça bitter çikolata

dün biraz akşam yemeğini fazla kaçırdım kaynanam geldi, bir sürü bişeyler yapmış ben de yedim:)

kek,mısır ekmeği ve çikolata olmasaydı güzel menü

çörekotu çok faydalı diye biliyorum. ben de yoğurduma katarım bazen 1 tatlı kaşığı. güzel de oluyor tadını seviyorum.

aynen tatlim peynirle bile yenebilir deniliyor

zeynep paylaşımlar içinn çokk teşekkürler

ne demek canim bu sekilde paylasimlar bilmediklerimizi ogrenmemize katki sagliyor kimbilir daha ne cok bilmedigimiz farkinda olmadigimiz seyler var

Callan tespitlerin ve yorumun cok isabetli ... Altina imzami aticagim bir mesaj olmus tesekkurler ...

Corek otu yagindan bahsetmisinuz 2 haftadir kullaniyorum cilde uygulandigini cok bilmeden icerken yuzumede surdum . Hicbir kremin yapamadigi kadar cildimi nemli tuttu sabah surdugum yagin cildime verdigi yumusaklik aksam bile hissediliyor :)

canım 1 porsiyon pilav öğle yemeğibnde biraz fazla olmuş 2-3 kaşıkda sabit tutabilirsen iyi olur hem kek hem meyve yerine süt ve meyve olsaydı daha iyi olurdu yumurta sahanda değil haşlanmış olsaydı daha iyi olurdu
akşamda hem hamsili pilav hem mısır ekmeği pek olmamış canımhele o kadar karbonhidratın üzerinde bitter çikolata da olmamış bu menü pek zayıflama değil koruma hatta kilo alma menüsü gibi olmuş protein az biraz daha artırman gerekiyor

Corek otu yagindan bahsetmisinuz 2 haftadir kullaniyorum cilde uygulandigini cok bilmeden icerken yuzumede surdum . Hicbir kremin yapamadigi kadar cildimi nemli tuttu sabah surdugum yagin cildime verdigi yumusaklik aksam bile hissediliyor :)
hadi yaa cildime bende deneyeyim

Aeben....
Evet isabetli..ama bi bilseydik ne oldugunu?... ahh Beril neredesinnn
Beni pek tanirmisiniz bilmem yorumlarim bazan cok duz gelebilir sizlere tek kelimeyle ozetlersem arkadasimin durumunu ( gozlemledigim kadariyla ) kurkune kusmek , sesini durumadigi icinde rest cekmek ....
Simdi kizacak bana ama bilir o benim dobraligimi dogru bildigimi soyledigimi

evet canim corek otu yagida kullanim alanlari var ve cok etkili oldugunu okudum bende en kisa zamanda yagini alacagim.bizden birinin fayda gordugunu duymakta guzell

şimdiden 1000 kcalı yedim hadi hayırlısı

ne yemis olabilirsin ki tatlimm ?

Kızlar, umarım herkes iyidir.
Bugün çok acil işler var. Bütün gün bilgisayar başındayım ama pek yazamam gibi.
Yine de okurum arada yazdıklarınızı. Takipteyim.
Bu arada Callancım, 1,2 harika bir eksi ama 1000 kalori de kaçmadı değil gözümden. Ne yedin bakalım o kadar?
Benim de dünden bu yana -200 olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…