- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #126.121
aksama kadar ne kadar dikkat etmissi aman bozma tatlimm
su ic mideni sisir fazla oturmadan dönün
ahahahah
bizde esimle haftanin 1 gunu (genelde pazar derbileri ) izleriz. cok istedigi mac varsa diger gunlerde anlasiriz.
benimde eskiden kalma bi anim var anlatim hemen.
4 arkadas galatasaray antalyaspor macina gittik bi cafedeyiz cok kalabalik izliyoruz biz galatasayliyiz tabi. neyse gs gol atti tabi herkes havadaa aa bi daha gol bu defa sadece ben havadayim nasil seviniyorum ama aa sonra etrafima bi baktimki bi salak ben ayaktayim meger gs nin attigi golün tekrarini veriyormus o an neyin kafasini yasadiysam algilayamamisim (ii de izleyiciyimdir halbukisi )
ahahah ömrüm boyunca unutamam o ani rezilligimi
Bak bak Zeynebimi de itirafa zorladım
Harikasın, cidden çok iyiymiş yalnız.
Eminim masadakiler de hiç unutmayacakmış.
ben kosudayiim su ann :)kızlarr
nerelerdesinizz yahuu
sen yine super dayaniyorsun bence :)İste yedıklerıme dıkkat edınce bır yere gıtmek ıstemıyorum aksama bebek gormeye gıtcem offfff yaaaa asosyal oluyorum bu sefer
serveynki fena ama sennki bide toplm icinde olnca unutlmasi zor olmus canm cok guldum :))aksama kadar ne kadar dikkat etmissi aman bozma tatlimm
su ic mideni sisir fazla oturmadan dönün
ahahahah
bizde esimle haftanin 1 gunu (genelde pazar derbileri ) izleriz. cok istedigi mac varsa diger gunlerde anlasiriz.
benimde eskiden kalma bi anim var anlatim hemen.
4 arkadas galatasaray antalyaspor macina gittik bi cafedeyiz cok kalabalik izliyoruz biz galatasayliyiz tabi. neyse gs gol atti tabi herkes havadaa aa bi daha gol bu defa sadece ben havadayim nasil seviniyorum ama aa sonra etrafima bi baktimki bi salak ben ayaktayim meger gs nin attigi golün tekrarini veriyormus o an neyin kafasini yasadiysam algilayamamisim (ii de izleyiciyimdir halbukisi )
ahahah ömrüm boyunca unutamam o ani rezilligimi
ben kosudayiim su ann :)
sen yine super dayaniyorsun bence :)
serveynki fena ama sennki bide toplm icinde olnca unutlmasi zor olmus canm cok guldum :))
Kizlar bu arada menuler super ya masllah vallhi :)
Son sayfsya bakabildim Beril geldi mi ya.
Birazdan girecegim.
Bulasiklari elde yikayacagim dag gibiler ama elde yikayacagim kafam dagilsin.. zor bi gundu. Gelirim ama.
Bi de elde bulasik nasil yikaniyordu yahuuu....
Once bardaklar..kasikcatallar..
masadakilerle bi daha gorusmeyecegim icin sikinti degil tatlim
ben kosudayiim su ann :)
sen yine super dayaniyorsun bence :)
serveynki fena ama sennki bide toplm icinde olnca unutlmasi zor olmus canm cok guldum :))
Kizlar bu arada menuler super ya masllah vallhi :)
Son sayfsya bakabildim Beril geldi mi ya.
Birazdan girecegim.
Bulasiklari elde yikayacagim dag gibiler ama elde yikayacagim kafam dagilsin.. zor bi gundu. Gelirim ama.
Sanki bildim kim olduklarını.
Eşinle tanışmanızı sağlayanlar mı?
Ohh koş Selin koş.
Ben de bu akşam spor yapacaktım ama başım çok ağrıyor.
Önce bardak baradk
Parmak kadar ıspanaklı borek yedım kocaman tabak ıkramı mutfaga bıraktım alkıs ıstıyorummm
Parmak kadar ıspanaklı borek yedım kocaman tabak ıkramı mutfaga bıraktım alkıs ıstıyorummm
yok kizz esimden onceki erkek arkadasim ve 2 arkadaşımızdi
Tebrik ederim Servey ..
Uydurmuşum kusura bakma yahu Zeynepcim.
ben de ben deeeeCallan senı gordukce emzırme donemim için mutlu oluyorum cunku ben takıbtı duzeyınde anne sutu verılmesı gerektıgını fusunuyorum senın gıbı beslenerek de oluyor demek kı kacıncı ayından snr spor yaptın sut acımasın dıye
Gelmedi canm...Son sayfsya bakabildim Beril geldi mi ya.
Birazdan girecegim.
Ben bitek kuck tencerelermi yikiyorm onn disinda hic yikamadm bi fikrrm yok :/Sanki bildim kim olduklarını.
Eşinle tanışmanızı sağlayanlar mı?
Ohh koş Selin koş.
Ben de bu akşam spor yapacaktım ama başım çok ağrıyor.
Önce bardak baradk
Supersin canm :)Parmak kadar ıspanaklı borek yedım kocaman tabak ıkramı mutfaga bıraktım alkıs ıstıyorummm
cok guzel gocukuyor cnm nedir bu senn sitelerlemi ilgili..Kızlar, ekran kartımda biraz sıkıntı var. Fotoğraf nasıl duruyor renk olarak güzel mi?
hm22..cok guzel de.. bız anlayabılır mıyız kı?
Gelmedi canm...
Ben bitek kuck tencerelermi yikiyorm onn disinda hic yikamadm bi fikrrm yok :/
Supersin canm :)
cok guzel gocukuyor cnm nedir bu senn sitelerlemi ilgili..
Puskuut'u severım..
oyumu da verırım
bugun Emıne ne yapmıs...
sabah: 300ml fıltre kahve...
kahvaltı:3dılım kımyonlu %40 yaglı peynır, 2zeytın, 2yesıl bıber, 1kasık muhammara, ıhlamur.
ogle: 4kasık baklagıl salata (zyaglı,nar eksılı)
....2 mınık elma.
aksam: 2 zyaglı yaprak sarma, 2kasık patlıcan salata, 1kase toyga corbası.
su:3lt+
spor:100dk mekık (bu hafta elımden geldıgınce kuregı 100dk cekecegım), 23dk spınnıng.
evet bu hafta öyle oldu ama elimde değil inş düzene girecekmaşallah sana çok güzel gidiyor ben valla bu hafta hiç tartılmadım bi de bursaya gittim geldim bakalım yarın sabah tartılacağım
callan cım çiğinin kalorisi daha düşük olmalı bence yaaa
çok ihmal ediyorsun canım bizleri seninde hergün davet mi var yoksa
canım izinli yazılmamıştın listeye hatırladığım kadarıyla o yüzden devam bence ama fazla vereceğim diye uğraşma malum sen emziriyorsun
meltem cim maşallah 10 km gene koşturmuşsun
ufaklık neler yemiş babaanne ile merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?