- 14 Ağustos 2014
- 3.841
- 3.817
- 168
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #126.081
cekmeden cignemesi cok fena agzmda tutabilsem cignycem ama suratm sekilini bi gorsen :)insallah buyuyunce yerler tatlim
corek otunu cekmeden ye canim cignerken daha ii oluyormuş musait olunca daha net araştırcam
biz bir takımız dolayısıyla herkes kendine göre yanlış olan durumları belirtebilir bu çok normal.
Senin menünle ilgili yoruların yapılmasıda normal yanlışlar eksiklerin belirtilmesi güzel
Sen kendi yasantının bu sekilde oldugunu doğrun olduğunu belirtmişsin ama biraz tahammülsüz gibi belirtmişsin
senin doğru bildiğin yanlışlar olabilir bizimde olabilir elbette metabolizman hızlı olabilir ancak bunu kimse bilemez
Takımdakiler gelen arkadaşlara yardımcı olmaya calısıyorlar ki bu cok normal hepimizin ortak amacı var ve yardımlaşarak bu amaca ulaşmak istiyoruz bu nedenle yorumlara vs açık olunması gerekiliyor.
Oke sana göre bu doğru ve sen bu sekilde devam edeceksen eğer yorumlar ona göre olur bu gibi durumları en baştan belirtirsen kişiler sana ona göre yorumda bulunur.
Örneğin dukan diyeti yapan arkadaş bunu belirtiyor vemenüi paylaşıyor dolayısıyla herkes ona göre bilgilerini aktarıyor.
Hedeflediğin kilona ulaşman dileğimle
Sevgiyle kal tatlım
canım sabah peynir ekleseydin diyecektim görmemişim varmış zatenKizlar benm menumde
Sabah 1 dilim ekmek peynir 4 zeytin sogus maydanoz
Ara 1 elma 5 badem yesilcay
Oglen firinda berilon pirasasii ve yogurt
Aksam tavuk ciger mor lahana salatasi havuclu
3 lt su 45 dk 6.7 hizla yuruyus
Aynen canım benimki de yoğurt canavarı nasıl seviyor anlatamam... Çorbalarına bende tereyağı koyuyorum artık ne yapayım bu şekilde ya...Ben de peynır yenmez anlamasam da oglum yemıyor ne yaptıysam peynır zeytın yok ama artık ısrar etmıyorum ettıkce uzakladtı corbalarına koyuyorum farkedrse tereyag dıyorum omlete koyuyorum ama ztn yoğurt sut ayran tuketıyor dert degıll varsın yemesınnn
Yuzey sakın 1tatlı kasıgını agzına atıp cıgneme arkadasım coook aromatıkinsallah buyuyunce yerler tatlim
corek otunu cekmeden ye canim cignerken daha ii oluyormuş musait olunca daha net araştırcam
isterseniz benim yazdıklarımı bir kez daha okuyun. zaten yazılan yorumlara cevap yazarak kendimi tanıtmaya çalışıyorum. ben menümün harika olduğunu, ya da doğru olduğunu söylemedim, değil de zaten. tabi ki eleştiri yapılacak. her zaman açığım eleştiriye. ama yapılan eleştirilere açıklama yapamıycaksak, orda bir sorun var demektir. şu an sizin yazdıklarınıza açıklama yapıyorsam, burayı önemsiyorum demektir, insanlara ihtiyacım var demektir. ben adı konmuş bir diyet yapmıyorum ki, şu isimli diyeti yapıyorum diyeyim. mesajlarımla açıklıyorum nasıl bir diyet yaptğımı. beğenen olur, beğenmeyen olur. ben her menüyü beğeniyor muyum ki, herkes benimkini beğensin.
umarım herkes hedefine ulaşır. bunun için çabalıyoruz. kilo vermek aslında hem çok kolay hem çok zor. herkese sabır, sebat diliyorum.
inşAllah hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız.
Yuzey sakın 1tatlı kasıgını agzına atıp cıgneme arkadasım coook aromatık
Dimii nasil bisyler ya of yine diyorm soyle fizigm olsn 5 milyar borcum olsn :))callan bunu 5 kere beğendi
sana sonna kadr hayranm cnm zaten iradeni oyle guzel terbiye etmissinki ve salmamis bunu hayatn benmseyip bu sekilde yasiyorsun kesnlkle canm katiliyorm sana ve ins senn kadr zayiflayabilirm bendeArkadaşlar ben 8 ay boyunca o kadar dikkat ettim ki yediklerime içtiklerime sporuma ve 86 kilodan 55 e indim. Şimdi istediğim kıyafeti alıyorum istediğim şeyleri yiyorum en önemlisi çocugumu kuvvetli taşıyorum.bel ağrılarım vardı şimdi eser yok.ahh ahh o kadar güzel bir şey ki zayıflamak ama bu yol çok irade istiyor...
isterseniz benim yazdıklarımı bir kez daha okuyun. zaten yazılan yorumlara cevap yazarak kendimi tanıtmaya çalışıyorum. ben menümün harika olduğunu, ya da doğru olduğunu söylemedim, değil de zaten. tabi ki eleştiri yapılacak. her zaman açığım eleştiriye. ama yapılan eleştirilere açıklama yapamıycaksak, orda bir sorun var demektir. şu an sizin yazdıklarınıza açıklama yapıyorsam, burayı önemsiyorum demektir, insanlara ihtiyacım var demektir. ben adı konmuş bir diyet yapmıyorum ki, şu isimli diyeti yapıyorum diyeyim. mesajlarımla açıklıyorum nasıl bir diyet yaptğımı. beğenen olur, beğenmeyen olur. ben her menüyü beğeniyor muyum ki, herkes benimkini beğensin.
umarım herkes hedefine ulaşır. bunun için çabalıyoruz. kilo vermek aslında hem çok kolay hem çok zor. herkese sabır, sebat diliyorum.
inşAllah hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız.
Bana yorumların çok sert geldi açıkçası.
Aslında söylediklerinde hiç bir yanlış yok ama söyleyiş tarzı sert.
Amacımız, elbette ki birbirimize destek vermek. Ben menüne yorum yapmamıştım ama böyle bir sert çıkışın üzerine, cesaret edip, yorum yapamam da.
Afiyet olsun, dilediğini ye tabi ki.
sert olan cümlelerden birini yazar mısınız merak ettim hangisi:)
hm cim aslında aynı şeyleri bende düşündüm ve hatta yorum yazmıştım daha sonra mesajımı yeniden düzenledimBana yorumların çok sert geldi açıkçası.
Aslında söylediklerinde hiç bir yanlış yok ama söyleyiş tarzı sert.
Amacımız, elbette ki birbirimize destek vermek. Ben menüne yorum yapmamıştım ama böyle bir sert çıkışın üzerine, cesaret edip, yorum yapamam da.
Afiyet olsun, dilediğini ye tabi ki.
İnşallah canım inşallah walla ben 70 den 55 e burası sayesinde indim.Dimii nasil bisyler ya of yine diyorm soyle fizigm olsn 5 milyar borcum olsn :))
sana sonna kadr hayranm cnm zaten iradeni oyle guzel terbiye etmissinki ve salmamis bunu hayatn benmseyip bu sekilde yasiyorsun kesnlkle canm katiliyorm sana ve ins senn kadr zayiflayabilirm bende
hm cim aslında aynı şeyleri bende düşündüm ve hatta yorum yazmıştım daha sonra mesajımı yeniden düzenledim
sana katılıyorum
Acayip bır tadı var ben cıgneyememiştım kekremsı bır tat1 cay kasigini alip agzima atıyorum ve cigniyorum tatlim neden kii
Acayip bır tadı var ben cıgneyememiştım kekremsı bır tat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?