- 26 Kasım 2014
- 653
- 677
- 123
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #129.141
aaaaa seni kocamnnnnnn tebrik ediyorum bstorcummmm
yuzde hesaplama soyle oluyor sende bi kenara not al teline falan
verdigin kiloyu gecen haftaki kilona boluyorsun ve 100 ile carpiyorsunn
yanii
96.1_93.9 = 2.2
2.2 /96.1 = 0.0228928... küsür
0.0228.. ×100 = 2.28 olurr
Çoook teşekkür ederim hemen not alıyorum bunu
boyun,kilon,hedef kilon,yaşın kaçMERHABA KIZLAR SİZİN GRUBA NASIL YAZILABİLİRİM SİZİN GRUBA DAHİL OLUP ZAYIFLAMAK İSTİYORUM KUZUCUKLAR...
olsun canım sürekli düzenli olarak kilo veriyorsun,tebrik ederimmmGünaydın kızlar
Ne yazık ki yine istediğim sonucu alamadım tartıda
Geçen hafta: 83.5
Bu hafta: 83.2
Fark: 0.3
Yüzde: 0.40
harikaa ya17 Aralık
Sabah 09:30
4 yk. meyveli nesfit
1 bardak yağsız süt
Ara 10:30
2 ceviz
Alman çayı
Öğle yemeği 13:15
1 lavaşa sarılmış diyet peynir ve bol maydonoz
Ara 14:30
4 fındık
Ara 17:30
1 yeşil elma
Akşam yemeği 18:30
Hellimli salata
1 kas yoğurt
+ 2 lt su, spor yok
canımm çokk geçmiş olsunKizlar ya kacgundur aksamlari sanci cekiyordum bugun hastaneye gittim taş düşürüyormusum eee bu kadar stres bir yerden cikacakti tabi beni biraz idare edin ya kusura bakmayin yarin da sabahin köründe hastaneye gidicem kilo bildirimi yaparim merak etmeyin gerci kilo da fark yok da belki bi umut opuyorum hepinizi
***5.TAKIM 392. ETAP**
toplight (70.6/ //%)
CallanPinckney (61.7/61.7/0/%0)
servey(71.5///%) hamilelik gibi kutsal bir mazeretten dolayi izne ayrilmak istiyor
sanemsu0606(57.0///%)
dagyolu(62.3/61.8/0.5/%0.80)
selinhm(80.0///%)
hm22( 83.5/83.2/0.3/0.40%)
hayriyedemet (76.0///%)
EmineF (82.8/// %)
sukker (107.0///%)
Bstor (96.1 /93.9 /2.2/ %2.28)
hytsvncgzl (70.9/ / /% )yeni uye hedef kilosu 57 yüzdesi 2`ye bölündü
zeynett52 (80.0/ / / /% )yeni üye hedef kilosu 60 yüzdesi 2`ye bölündü
5.takim ortalamasi=%
olsun canım sürekli düzenli olarak kilo veriyorsun,tebrik ederimmm
hmcim benimm
herkese hayırlı cumalar bstor hm22 tebrik ediyorum hm sen dukan mı yapıyordun
***5.TAKIM 392. ETAP**
toplight (70.6/ //%)
CallanPinckney (61.7/61.7/0/%0)
servey(71.5///%) hamilelik gibi kutsal bir mazeretten dolayi izne ayrilmak istiyor
sanemsu0606(57.0///%)
dagyolu(62.3///%)
selinhm(80.0///%)
hm22( 83.5/83.2/0.3/0.40%)
hayriyedemet (76.0///%)
EmineF (82.8/// %)
sukker (107.0///%)
Bstor (96.1 /93.9 /2.2/ %2.28)
hytsvncgzl (70.9/ / /% )yeni uye hedef kilosu 57 yüzdesi 2`ye bölündü
zeynett52 (80.0/ / / /% )yeni üye hedef kilosu 60 yüzdesi 2`ye bölündü
5.takim ortalamasi=%
canım hamilelikte kesinlikle cok yemek değil,sağlıklı beslenmek hem senin hem de cocuğun için daha iyi,milleti dinleme sakın..halkımız her seyi doğru bilseydi,en obez toplumlardan biri olmazdıkBuradan koparsam doguma kdr salmaktan korkuyorum dun duyan herkes hamilesın dıkkat etmene gerek yok dıyor tabı tabı dedımmmm
canım kilolar takılır arada merak etme haftaya daha güzel olacakGunaydin bayanlar benim icin kötü bi gün tartida eksilmedim yaaa cokk morelim bozuk fazlada yemiyorum dun sporda yaptim ama ayni ciktim bugun yaaa cok mutsuzum
çorba fazla olmuş canım benimgünaydın herkese.
dünkü menüm:
kahvaltı:2 yumurta, 1 dilim turp,3 ceviz,4 yeşil zeytin, yarım kase yoğurt
akşam:4 kepçe tarhana çorbası,1 porsiyon yumurtalı ıspanak,1 porsiyon yeşil salata, 1 porsiyon yoğurtlu kereviz salatası,1 bardak sütlü kahve
süperrGünaydın kızlaaarr
Dünkü menüm ;
sabah:
buğday ekmeği- beyaz peynir sandviç
Öğlen:
brokoli
yoğurt
Akşam:
çorba
yoğurt
Spor: yok
Su : 1,5 lt
toplightım geldim artık :) bu arada evin sıcklığını düşürdüm,şimdi bebişimin terlemesi azaldı,tecrübe gibisi yok,teşekkür ederim önerilerin içincanım merakta bıraktın kaç gündür gelmeyince bari ses soluk yok bende dürteyim dedim açınca görür nasıl olsa aklımdasın diye )
hayırlısı olsun tatlım yaa allah kolaylık versin peki uzun süreliğine mi gidiyorusun? 3-5 yıl sonra dönecek misin bende ne çok sordum 2. üniversiteyi açıköğretimde de okuyabilirsin istediğin bölümler varsa eğer tatlım madem okul işi yattı seni bekleriz sık sık buraya o zaman
sukker cim menün güzel ama sabah yediğin o turp gaz yapmasın çok sağlıklı bir sebze hatta alabaş turbu var ben onu elma gibi yerim ama acaip gaz yapar aman sen emziriyorsun bebeye dikkat et
aynen yaaŞu boroklinin gözünü seveyim, haşla, azcık tuz azcık limon , miss gibi yemek , yanında da yoğurt
meltemcim hakkınızda hayırlısı olsun canımkaptancım teşekkür ederim rusyaya gidiyoruz.işte bakıcaz uzun da olabilir kısa da olabilir ama en fazla 5 yıl durmak isterim ben çünkü çocugumun türkiyede okumasını isterim veya almanya çünkü ordan belki almanya olabilir.zaten almanya veya rusya arasındaydık... Kısmet ya benim için bambaşka bir hayat olucak...
Açık öğretim okumak istemem kaptancım zaten güzel bir mesleğim var ama değişiklik istemiştim olmucak gibi...
Tamam sık sık gelicem ama çok geri kaldım 200 sayfa yazılmış waw.
hastane yemekleri öyle mağlesef bir de yağlı oluyorlar aöa pilavı falan yememeye çalış benceben bugün tamgün çalışıyoruum.Çocukları eve bırakmışken menüyü yazıp kaçayım.Sabah:küçücük bir tost(ayaküstü)--öğlen 1tabak nohut-1kase yoğurt-salata-1-2kaşık pilav(Hastanede yediğim menünün düzgünlüğünden belli :) )akaşam:sahanda yumurta-yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?