- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #133.661
Caldırsaydın kuzum anlardım gelirdım hemennnnservey bu saatler senin saatlerin bu saatte yaxarsıb diye feldim ama tazmamışsın
Uyumadıgını bılsem ben caldırcamCaldırsaydın kuzum anlardım gelirdım hemennnn
Toplight ım canımıniçi yazardım da şimdi oturdum esimin kuzenının yarın sozu varmış bursada dun gece ogrendık yarın sabah oraya gıdecez işten cıktım yemege gıttık snr eve geldım şimdiye dek ayaktayım spor da yapamadım o yuzden ama 100 kere sanal ıp atladım camasır yıka camasır as canta hazırla 1 gece kaloncak dahi olsa yatılı olunca bırsuru sey koy derken bu saat oldu
Caldırsaydın kuzum anlardım gelirdım hemennnn
Geceyı sevıyorum esım sıpam uyudu camınkenarına oturdum gecen arabaları ızliyorum gecenın bu saatınde ordan oraya gıden araclar ,kamyonlar.kiminin evıne ekmek goturme cabası vardır,kımı ask dolu gıdıyordur eşine kavuşmak, belkı de huzun dolu bıtmez bır gecedır bu kırmızı arabada gıdene.ne olursa olsun bırgun hayat son bulacak ve hıcbırseyın onemı olmayacak.gecenın cıldırtan sessizliğini dınliyorum...şükürler olsun .
ayy serveyim maalesef o saatleder uyuyordum ben ama bi gafatasobu ayarlayalım gecenin sessizliğinde konuşmal içinUyumadıgını bılsem ben caldırcam
çok geçmiş olsun düz yazamamışım arada kaynamış. allah şifa versin.çok sağol canım. aynen yaşı çok ufak . sürekli ilaç kullanması gerekecekmiş.
- ***13 ŞUBAT HEDEF KİLO LİSTESİ***
@@toplight 69,5/68,7/0,8kg verme hedefi
@@CallanPinckney59/58,3/0,3 kg verme hedefi
@@servey 71,9/71,5/0,4 kg verme hedefi
@@hm22 78,4/
@@EmineF71,8/
@@Ozaly 64,3/63.8/0,5 kg verme hedefi
@@ayda2kilogo 72/71,5/0,5 kg verme hedefi
@@speedy2669,9/69,5/0,4 kg verme hedefi
@@yuppe 61.8/61.4/0.4 kg verme hedefi
@@sinoki64,8/
@@candy1907 63,9/ 63/0,9 kg verme hedefi
@@fancy pency
@@morpapatyam76,2/75,5/0,7 kg verme hedefi- @kollontai 69,5/68,5/1 kg verme hedefi
seyyah2806 53,2/ 52,7/0,5 kg haftalık hedefim
squat dediğiniz nedir kızlar?squat mutlaka yapıyorum. 3 ya da 5 mile leslie jillian level 1 yapıyorum ayrıca
hayır mezun olmamıştım. 13. takımdaydım ama uzun süre önce. yediklerime dikkat etmeme rağmen bir türlü kilo veremıyordum bir hafta 100 gr versem diğer hafta 200 gr. alıyordum . bir ileri bir geri sinirlerim bozuldu, bıraktım.canım mezun mu olmuştun kaçıncı takımdaydın
afiyet olsun siron u biz de yapıyoruz. aslen bursalıyız ama çok yapılır yazdan .kızlar menümü yazayım
sabah
1 yumurta 1 kk peynir domates salatalık
1/4 ev yapımı yufka
ara
1 dilim ananas
1 ayran
ara
1 kupa non fat sütle filtre kahve
akşam
1 porsiyon tavuklu siron ( karadeniz usulu kurutulmuş yufka üstüne sıcak su sarımsaklı yoğurt ve haşlanmış tavuk)
su 2 lt
spor keslie 2 mile
2,5 saat avm dolaşma
cuma menüm
Alınan / Yakılan Kalori Kayıtları ( Bugün )
- AldığınızKalori Miktarı
spor:50 kez ip atlama ve 10 squat[/QUOTE
- 1.00 x 1 Adet (40gr) Kayısı (19 kcal)19 kcal
- 1.00 x 1 Tatlı Kaşığı çörek otu (19 kcal)19 kcal
- 1.00 x 1 Adet (60gr) Karmez Tortilla Kepekli Lavaş (178 kcal)178 kcal
- 1.00 x 100gr Tulum Peyniri (257 kcal)257 kcal
- 3.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)240 kcal
- 1.00 x 1 Avuç Fıstık (150 kcal)150 kcal
- 4.00 x 1 Adet (30gr) Mercimek Köftesi (75 kcal)300 kcal
- 4.00 x 1 Yaprak Marul (Kıvırcık) (2 kcal)8 kcal
- 1.00 x 1 Adet Muz (100 kcal)100 kcal
- 1.00 x 100gr Ayva (63 kcal)63 kcal
- 1.00 x 1 Porsiyon Prinçli Ispanak (94 kcal)94 kcal
- 2.00 x 1 Su Bardağı süt(yağsız)200ml (68 kcal)136 kcal
- 1.00 x 1 Adet Ton Balığı (80gram) (155 kcal)155 kcal
- 3.00 x 1 Litre Su (0 kcal)0 kcal
- Alınan Kalori Toplamı1719 kcal
3 yumurta mı yazıyor ben mi yanlış okudum. bi listeye öre mi diyet yapıyorsun ? calori hesabı yapmak güzelmiş. fittingo diye bi siteden ben de yapıyorum.
canım detaylı acıklaman için sağolasın 6 ay izinli olduğun için diskalifiye listesinde görünüyorsun ama bu kural değişti artık diskalifiye sayılmazsın ama bu hafta gelen genel kilona göre kaç kg ile ayrıldıysan o kg ya gelene kadar listeye giremiyorsun kollontai de aynı durumda seninle ama bu motivasyonunu bozmuyor tatlım en kısa sürede takımdan ayrıldığın kg ya gelip listeye gireceksinçok geçmiş olsun düz yazamamışım arada kaynamış. allah şifa versin.
squat dediğiniz nedir kızlar?
hayır mezun olmamıştım. 13. takımdaydım ama uzun süre önce. yediklerime dikkat etmeme rağmen bir türlü kilo veremıyordum bir hafta 100 gr versem diğer hafta 200 gr. alıyordum . bir ileri bir geri sinirlerim bozuldu, bıraktım.
sonra diyetisyene gittim. az yiyerek zayıflanamayacağını öğrendim sonunda. spor da eklenince 3,5 ayda 6 kılo verdim. kas yaptım. hem eski büroda koşu bandı vardı ,sabahları onla yürüyordum hem de açık havada yürüyordum. 59,3 le bırakmışım diyetisyeni. ama araya kış girdi. spor yalan oldu ve ben 63,2 ye kadar çıktım. yazık oldu okadar emeğe. şimdi yeniden başlıyorum işte.
bizim kv delerde bursada oturuyor bende bursadan getirmiştim bi de senden en azından eski kg na gelene kadar rulolat ve gofretten uzak durmanı isteyeceğim canın tatlı isterse bu dönemlerde sütlü tatlıyı tercih etgünaydın herkese..
cumartesileri öğlene kadar çalışıyorum. hazır kimse yokken dünkü menümü toparlayayım.
sabah : 2 dilim tam buğday ekmeği ile sandviç (içinde bir dilim beyaz peynir 1 hindi füme vardı)
aralarda çay ve 3-4 tane rulo kat
öğle : 6 ızgara köfte- 3 dilim kadar beyaz ekmek
ara : yeşil çay
akşam : 1 servis kaşığı türlü (patatesinden çok az yedim) - 3 yemek kaşığı bulgur pilavı - yağsız salata(marul,havuç,taze soğan,domates)
ara : 1 az şekerli türk kahvesi- 1 ısırık çikolatalı gofret
ara : yarım portakal
su: 2 litreye tamamladım
spor: 50 hayali ip atlama. çok hamlamışım . 50 tane bile çok yordu.
hafta sonu menüleri toplu olarak pzt sabah paylaşıyoruz sanırım.
bu arada başlangıç kilom 63,2 .
canım geçmiş olsun çok ğst üste geldi senin bu sıkıntılarınKızlar
Diş çekimi sıkıntıma birde sinüzit atagı eklendi.dün acildeydm.hiç dermanım yok.yatip duruyorum.giremiyorum o yüzden.
Kızlar püreyle çorbayla besleniyorum.karnım ilaçla doyuyor.yazacak menüm yok.spor yok.bir iki gün çok aktif olamijam gibi.bilginiz olsun hanımlar.
geçmiş olsun .Kızlar
Diş çekimi sıkıntıma birde sinüzit atagı eklendi.dün acildeydm.hiç dermanım yok.yatip duruyorum.giremiyorum o yüzden.
Kızlar püreyle çorbayla besleniyorum.karnım ilaçla doyuyor.yazacak menüm yok.spor yok.bir iki gün çok aktif olamijam gibi.bilginiz olsun hanımlar.
canım detaylı acıklaman için sağolasın 6 ay izinli olduğun için diskalifiye listesinde görünüyorsun ama bu kural değişti artık diskalifiye sayılmazsın ama bu hafta gelen genel kilona göre kaç kg ile ayrıldıysan o kg ya gelene kadar listeye giremiyorsun kollontai de aynı durumda seninle ama bu motivasyonunu bozmuyor tatlım en kısa sürede takımdan ayrıldığın kg ya gelip listeye gireceksin
swuat için google amcaya sor şimdi cepten anlatamayacağım basenlere iui gelen bi hareket
bizim kv delerde bursada oturuyor bende bursadan getirmiştim bi de senden en azından eski kg na gelene kadar rulolat ve gofretten uzak durmanı isteyeceğim canın tatlı isterse bu dönemlerde sütlü tatlıyı tercih et
merhaba. menün çok iyi. cips de erimiş gitmiştir o sporla .Dun ki menum....6 subat
Sabah rafadan yumurta 1 dilim tam buğday ekmeği light peynir 2 zeytin
Ogle dunden bezelye yarim dilim ekmek
Ara mandalina
Aksam mercimek corbasi zeytinyagli pirasa 1 dilim ekmek
2litre su 1 bardak nescafe
Kacamak yaptim cok az cips yiyiverdim bugun cezaliyim
Leslie 2 mile
100 mekik
30 tam sguat yaptim
Canim bu ara kaptaninda dedigi gibi ust uste geldi hereey Allah sifa versin canimmmKızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?