Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Geceyı sevıyorum esım sıpam uyudu camınkenarına oturdum gecen arabaları ızliyorum gecenın bu saatınde ordan oraya gıden araclar ,kamyonlar.kiminin evıne ekmek goturme cabası vardır,kımı ask dolu gıdıyordur eşine kavuşmak, belkı de huzun dolu bıtmez bır gecedır bu kırmızı arabada gıdene.ne olursa olsun bırgun hayat son bulacak ve hıcbırseyın onemı olmayacak.gecenın cıldırtan sessizliğini dınliyorum...şükürler olsun .

Ever servey sabah kalk erkenden dus al, kuafore gıt, gel kahvaltı hazırla, mınnoşları kaldır kahvaltı yapın, ufaktan ev topla,(hiç dagınık bırakamam), yola cıkın, bursaya var, bır ıkı buyuge ugra,aksam soze gıt, gelin tayfası olarak yardım et organızasyona, uyu ertesı gun gerı don, cok iş var guzeller ben yatar. Haftasonu ugramaya calışırım Bu haftada hedefı kucuk koydum ama elimden gelenı yapcam haftaıcı super dengelerım bılırsınız yaparımmmm

Zayıflamak için cok sebep var kızlar esımın kuzenının dugunu yakınmış yaza kalmayabılırmış,2.kardesım yaza evlenebılır,3.hamilelik planlıyorum allah nasıp ederse4.oğluşun dogumgunu geliyor5.evlilik yıldonumu6.yaz yaklafıyor ooooo kocakafa servey veremedın su kiloları gercı ılk hedefım 67 olmak o yuzden az kaldı 5 kilo verırım dımı bılırsınız yaparımmmm

Cuma günü yedikleri

Akşamda kremalı domates çorbası
Su 5 şu bardağı içtim tahminen

Eklentiler

• Screenshot_2015-02-07-02-00-49.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 68
günaydınlar bari bi haftasonu da 9 kadar uyusam sabah kargalarla birlikte kalkıyoruz maalesef

Caldırsaydın kuzum anlardım gelirdım hemennnn

Uyumadıgını bılsem ben caldırcam
ayy serveyim maalesef o saatleder uyuyordum ben ama bi gafatasobu ayarlayalım gecenin sessizliğinde konuşmal için
sana da kolay gelsin bugün çok şşin var bi de uykusuzsız senin sıpa geç mi kalkıyor

çok sağol canım. aynen yaşı çok ufak . sürekli ilaç kullanması gerekecekmiş.
çok geçmiş olsun düz yazamamışım arada kaynamış. allah şifa versin.

squat mutlaka yapıyorum. 3 ya da 5 mile leslie jillian level 1 yapıyorum ayrıca
squat dediğiniz nedir kızlar?
canım mezun mu olmuştun kaçıncı takımdaydın
hayır mezun olmamıştım. 13. takımdaydım ama uzun süre önce. yediklerime dikkat etmeme rağmen bir türlü kilo veremıyordum bir hafta 100 gr versem diğer hafta 200 gr. alıyordum . bir ileri bir geri sinirlerim bozuldu, bıraktım.
sonra diyetisyene gittim. az yiyerek zayıflanamayacağını öğrendim sonunda. spor da eklenince 3,5 ayda 6 kılo verdim. kas yaptım. hem eski büroda koşu bandı vardı ,sabahları onla yürüyordum hem de açık havada yürüyordum. 59,3 le bırakmışım diyetisyeni. ama araya kış girdi. spor yalan oldu ve ben 63,2 ye kadar çıktım. yazık oldu okadar emeğe. şimdi yeniden başlıyorum işte.

afiyet olsun siron u biz de yapıyoruz. aslen bursalıyız ama çok yapılır yazdan .

günaydın herkese..
cumartesileri öğlene kadar çalışıyorum. hazır kimse yokken dünkü menümü toparlayayım.
sabah : 2 dilim tam buğday ekmeği ile sandviç (içinde bir dilim beyaz peynir 1 hindi füme vardı)
aralarda çay ve 3-4 tane rulo kat
öğle : 6 ızgara köfte- 3 dilim kadar beyaz ekmek
ara : yeşil çay
akşam : 1 servis kaşığı türlü (patatesinden çok az yedim) - 3 yemek kaşığı bulgur pilavı - yağsız salata(marul,havuç,taze soğan,domates)
ara : 1 az şekerli türk kahvesi- 1 ısırık çikolatalı gofret
ara : yarım portakal
su: 2 litreye tamamladım
spor: 50 hayali ip atlama. çok hamlamışım . 50 tane bile çok yordu.

hafta sonu menüleri toplu olarak pzt sabah paylaşıyoruz sanırım.
bu arada başlangıç kilom 63,2 .

Kızlar
Diş çekimi sıkıntıma birde sinüzit atagı eklendi.dün acildeydm.hiç dermanım yok.yatip duruyorum.giremiyorum o yüzden.
Kızlar püreyle çorbayla besleniyorum.karnım ilaçla doyuyor.yazacak menüm yok.spor yok.bir iki gün çok aktif olamijam gibi.bilginiz olsun hanımlar.

canım detaylı acıklaman için sağolasın 6 ay izinli olduğun için diskalifiye listesinde görünüyorsun ama bu kural değişti artık diskalifiye sayılmazsın ama bu hafta gelen genel kilona göre kaç kg ile ayrıldıysan o kg ya gelene kadar listeye giremiyorsun kollontai de aynı durumda seninle ama bu motivasyonunu bozmuyor tatlım en kısa sürede takımdan ayrıldığın kg ya gelip listeye gireceksin
swuat için google amcaya sor şimdi cepten anlatamayacağım basenlere iui gelen bi hareket
bizim kv delerde bursada oturuyor bende bursadan getirmiştim bi de senden en azından eski kg na gelene kadar rulolat ve gofretten uzak durmanı isteyeceğim canın tatlı isterse bu dönemlerde sütlü tatlıyı tercih et

canım geçmiş olsun çok ğst üste geldi senin bu sıkıntıların

geçmiş olsun .

öyle mi diskalifiye mi olmuşum. kaç kg da bıraktığımı hatırlamıyorum ama sorun değil listeye girmek şart değil. önemli olan motivasyonum düşmesin .

bu gün regl ilk günü. acayip tatlı isteğim var ama tarçınlı süt ve kuru meyvelerle bastıracağım inşallah.

Dun ki menum....6 subat
Sabah rafadan yumurta 1 dilim tam buğday ekmeği light peynir 2 zeytin
Ogle dunden bezelye yarim dilim ekmek
Ara mandalina
Aksam mercimek corbasi zeytinyagli pirasa 1 dilim ekmek
2litre su 1 bardak nescafe
Kacamak yaptim cok az cips yiyiverdim bugun cezaliyim
Leslie 2 mile
100 mekik
30 tam sguat yaptim

merhaba. menün çok iyi. cips de erimiş gitmiştir o sporla .

Canim bu ara kaptaninda dedigi gibi ust uste geldi hereey Allah sifa versin canimmm

13. takımdan 60,3 kg. la ayrılmışım.
61 le başlamışım - 60.4- 60.3 - 60,3 diye devam etmiş. dediğim gibi hiç kilo veremedim o sıralar. 66 lara kadar çıktım daha sonra. o yuzden de diyetisyene başladım. 59,3 e düştüm. ama malesef şuan yine 63,2 yim böyle rakamları görünce daha da üzüldüm. yazık etmişim okadar emeğe gerçekten
bu 3 kg ı en kısa sürede veririm umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…