- 13 Nisan 2011
- 1.324
- 783
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #133.681
Merhaba canimm inşallah cipsler gitmistir valla :)merhaba. menün çok iyi. cips de erimiş gitmiştir o sporla .
Canim verirsin ya bende veremem saniodum 64 le kilo vermeye karar aldim 63.3 le buraya geldim 2 haftada 61.8 leri gordum su ve spor yapinca gidiomus gercekten sendende gider13. takımdan 60,3 kg. la ayrılmışım.
61 le başlamışım - 60.4- 60.3 - 60,3 diye devam etmiş. dediğim gibi hiç kilo veremedim o sıralar. 66 lara kadar çıktım daha sonra. o yuzden de diyetisyene başladım. 59,3 e düştüm. ama malesef şuan yine 63,2 yimböyle rakamları görünce daha da üzüldüm. yazık etmişim okadar emeğe gerçekten
bu 3 kg ı en kısa sürede veririm umarım.
anım yeterki sen iste kg vermeyi önemli olan o sen istedikten sonra gerisi hikaye arada mıralimiz bozuluyor canımız sıkılıyor ve biz hıtsımızı yemekten alıyoruz bunu yapmamak lazım bende dün akşam canım viski istedi biraz vidki içtim o yüzen sabah kalkar kalkmaz leslie 2 öile yaptım haftasonu abartmak yok diye de kendine cezamı verdim ptesi 69,5 un altında olmam lazım13. takımdan 60,3 kg. la ayrılmışım.
61 le başlamışım - 60.4- 60.3 - 60,3 diye devam etmiş. dediğim gibi hiç kilo veremedim o sıralar. 66 lara kadar çıktım daha sonra. o yuzden de diyetisyene başladım. 59,3 e düştüm. ama malesef şuan yine 63,2 yimböyle rakamları görünce daha da üzüldüm. yazık etmişim okadar emeğe gerçekten
bu 3 kg ı en kısa sürede veririm umarım.
günaydın kızlar
dünkü menüm
Alınan / Yakılan Kalori Kayıtları ( Dün )
- AldığınızKalori Miktarı
- 1.00 x 1 Adet (40gr) Kayısı (19 kcal)19 kcal
- 1.00 x 1 Tatlı Kaşığı çörek otu (19 kcal)19 kcal
- 1.00 x 1 Adet (60gr) Karmez Tortilla Kepekli Lavaş (178 kcal)178 kcal
- 0.50 x 100gr Sütaş Light Beyaz Peynir (185 kcal)93 kcal
- 1.00 x 1 Avuç Fıstık (150 kcal)150 kcal
- 2.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)136 kcal
- 1.00 x 1 Adet Elma (60 kcal)60 kcal
- 1.00 x 1 Adet Armut (70 kcal)70 kcal
- 1.00 x 1 Adet Muz (100 kcal)100 kcal
- 3.00 x 100gr Çipura (Çupra) (120 kcal)360 kcal
- 10.00 x 1 Yaprak Marul (Kıvırcık) (2 kcal)20 kcal
- Alınan Kalori Toplamı1205 kcal
- 3+ lt su
- YaktığınızKalori Miktarı
canım akşam yediklerini ve içtiğin su ve sporu da merakla bekliyorum
- 0.50 x 1 Saat jillian michael 30 day shred (400 kcal)200 kcal
- 250 squat
- donkey kicks her iki bacak için 20x3
- gym stick twist 500
- dumbell side bend sağ 10 sol 10 her iki kolla 100
- Yakılan Kalori Toplamı200 kcal
yarım su böreği yok sayılır,bunun dışında menün gayet güzel
menü su spor hepsi cok güzel kaptanım
canım içtiğin suyu göremedim
spor ve menü harika
harikasınn serveyim,irade konuşuyor yine tebrikler
işte buuuu,helal olsun
canım yokluğun hissediliyor
ben yazdığınız menülere mesaj sayılarınıza ve katılımınıza bakıyorum ama sizi cok sıkmamak için söylemiyorum
cuma günü tüm üyelerin 12:30a kadar bildirim yapmaları zorunlu(buna yeni üyeler de dahil,çünkü onlarında kilolarını not alıyoruz) bir de listeye 3. cuma yeterli katılım ve yeterli kilo verildikten sonra giriliyor,listeye girmemiş olsanızda bizim üyemizsiniz..daha çok sohbete bekliyoruz tatlım...gönüllü olarak hepimiz için burada emek veriyoruz,hepimizin zayıflaması burada cok büyük mutluluk kaynağı..
yürüyüş için tebrikler canım
içtiğin suyu göremedim
menün pizza dışında güzel
canım cuma bildirim günü olduğu için,perşembeyi cok hafif gecirmeyi hedefliyoruz
tebriklerrrr hmcimmm
kv rağmen cokk güzel kilo vermişsin
böyle devam,maşallah
çokkkkk sağol eminemmmm
işte emine farkı tebrikkkk ederimmmm tatlımmm,hedefe son 1,8
kaptanımm benim hedef kilom 59.0 dı
daha mezun olmak istemiyorum
hedef kilom şimdi 55
kaptanım aydayı eklememişsin. Bide ben artık listedemiyim
Ben giremedim sanıyordum.
Hm seni kutlamayı unutmuşum.
Ayrıca ailenin yanına gitmene rağmen iradenden dolayı tebrikler kaptanım.
Emine sana nazar değmesin ne diyeyim.
Aydaaa nerdesin rakibem
Teşekkür ederim canım
Azı dişti çok kırılmısti.cerrahi çekim oldu.ay hiç sorma.çekilirken bişijik yok ama uyuşma geçinje çok fena.
Teşekkür ederim kaptanım
Yawaş adımlarla hedefe daha da yaklaşıorm.
6 ŞUBAT HEDEF KİLO LİSTESİ
@@toplight 69 %79 HEDEFE ULAŞILDI
@@CallanPinckney 58,5 %38 HEDEFE ULAŞILDI
@@servey 72,3 %233 HEDEFE ULAŞILDI
@@hm22 79,1 % 700 HEDEFE ULAŞILDI
@@EmineF 72.7kg %250 HEDEFE ULAŞILDI
@@Ozaly 64,5 %150 HEDEFE ULAŞILDI
@@ayda2kilogo 71,8
@@speedy26 69,9 %100 HEDEFE ULAŞILDI
@@yuppe 61,9
@@sinoki 63,5 HEDEFE ULAŞILAMADIAMA HAFTAYA ULAŞACAK
@candy1907 63,5
@fancy pency 78,0
@morpapatyam 76,5 %150 HEDEFE ULAŞILDI
merhaba şuan itibariyle 5. takımdayım :) adım burcu eskişehirde yaşıyorum. 29 yaşındayım.
callancım ve kaptanım, yakın bir arkadaşımın kızı epilepsi krizine girdi iki kere kriz geçirdi. kız 8 yaşında. kendisi de 2 aylık gebe. hastanede onun yanında kaldım. bugün taburcu oldu. ama çok canım sıkıldı
Geceyı sevıyorum esım sıpam uyudu camınkenarına oturdum gecen arabaları ızliyorum gecenın bu saatınde ordan oraya gıden araclar ,kamyonlar.kiminin evıne ekmek goturme cabası vardır,kımı ask dolu gıdıyordur eşine kavuşmak, belkı de huzun dolu bıtmez bır gecedır bu kırmızı arabada gıdene.ne olursa olsun bırgun hayat son bulacak ve hıcbırseyın onemı olmayacak.gecenın cıldırtan sessizliğini dınliyorum...şükürler olsun .
günaydınlar bari bi haftasonu da 9 kadar uyusam sabah kargalarla birlikte kalkıyoruz maalesef
ayy serveyim maalesef o saatleder uyuyordum ben ama bi gafatasobu ayarlayalım gecenin sessizliğinde konuşmal için
sana da kolay gelsin bugün çok şşin var bi de uykusuzsız senin sıpa geç mi kalkıyor
Kızlar
Diş çekimi sıkıntıma birde sinüzit atagı eklendi.dün acildeydm.hiç dermanım yok.yatip duruyorum.giremiyorum o yüzden.
Kızlar püreyle çorbayla besleniyorum.karnım ilaçla doyuyor.yazacak menüm yok.spor yok.bir iki gün çok aktif olamijam gibi.bilginiz olsun hanımlar.
Hayir canım abartmıosunKızlar öncelikle çok mutluyum.
1- Eliptik bisikletim geldi...
2- Yarın eşimin annesi ile kardeşi gidiyor.
Pazartesi de misafirim var, yine hafiften uğramaya çalışırım ama hem temizlik hem hazırlık bütün gün sürer sanırım.
Salı itibari ile düzenli olarak buradayım.
Bir de içimi döküp, sizden fikir istiyorum.
1-2 gün önce kahvaltıdayız. Zaten ben ne zaman kahvaltı hazırlamaya kalksam, annesi geliyor dur dur ben hazırlarım diye.
Art niyet aramıyorum ama evimde kimsenin bir şeyler hazırlamasını sevmem. Ben bir yere gidince de keyfim bilir yardım edip etmeyeceğimi.( Tabi ev sahibinin isteği de)
Geçen oğlum sucuk çok sever, ona sucuk yapalım da biz başka şeyler yaparız dedi. ( Evde sucuk çok, olmayan bir şey değil.)
Ses etmedim, izliyorum. :)
Bir baktım, sucuklu yumurta yapıp, bizim paşanın tabağına koy.
Eşim geldi, anneee ne yaptın dedi. Bakıyor bön bön, sucuk yaptım oğlum sen seversin diye
Tek ben mi yiyeceğim olmaz öyle falan dedi.
Ben hm yemeyince yemem ki bir şey tarzında konuştu.
Ben aşkım sen özelsin dedim gülerek geçtim gitti.
Ama hep diyorum ya ben saygı saygı, bana çok saygısız ve ayıp bir hareket geldi.
Bu arada muhtemelen yemezdim zaten yağlı yapılmıştı.
Ne olduğu da önemli değil ama bizde asla yapılacak bir hareket değil.
Sinirlendim ama ses etmeye gerek yok dedim. Yalnızca başka bir yerde laf arasında, bizim evde bir şey yenilecekse herkes yer dedim. Akşam da eşimle falan konuştuk, dedim kesinlikle saygısızlık yapmam, surat asmam ama bu kendilerine döner.
Ben gelin demesem gelemezlerdi.
Bir dahakine, gelmek istedikleri zamana bir program koyarım. Yazın gelirseniz falan diyordu, zaten çok kalmayız ama yaza da kendimiz takılırız. Sinirimi falan bozmam. Böyle ufak tefek şeyler oldu ama bilmiyorum ben fazla takıntılıyımdır saygı ve ayıp denilecek konulara. Abartıyor muyum diye size sormak istedim.
Hayir canım abartmıosun
Fişelemiş gibi olmak istemem ama herkes durması gereken yeri bilmeli.kayınvalideler artik kuzucuklarının bir ailesi oldugunun bilincine varmalı bence.
canım gözüm aydın hem bisiklete hem de kv lerin gitmesineKızlar öncelikle çok mutluyum.
Pazartesi de misafirim var, yine hafiften uğramaya çalışırım ama hem temizlik hem hazırlık bütün gün sürer sanırım.
1-2 gün önce kahvaltıdayız. Zaten ben ne zaman kahvaltı hazırlamaya kalksam, annesi geliyor dur dur ben hazırlarım diye.
Art niyet aramıyorum ama evimde kimsenin bir şeyler hazırlamasını sevmem. Ben bir yere gidince de keyfim bilir yardım edip etmeyeceğimi.( Tabi ev sahibinin isteği de)
Geçen oğlum sucuk çok sever, ona sucuk yapalım da biz başka şeyler yaparız dedi. ( Evde sucuk çok, olmayan bir şey değil.)
Eşim geldi, anneee ne yaptın dedi. Bakıyor bön bön, sucuk yaptım oğlum sen seversin diye
Ama hep diyorum ya ben saygı saygı, bana çok saygısız ve ayıp bir hareket geldi.
Sinirlendim ama ses etmeye gerek yok dedim. Yalnızca başka bir yerde laf arasında, bizim evde bir şey yenilecekse herkes yer dedim. Akşam da eşimle falan konuştuk, dedim kesinlikle saygısızlık yapmam, surat asmam ama bu kendilerine döner.
Bir dahakine, gelmek istedikleri zamana bir program koyarım. Yazın gelirseniz falan diyordu, zaten çok kalmayız ama yaza da kendimiz takılırız. Sinirimi falan bozmam. Böyle ufak tefek şeyler oldu ama bilmiyorum ben fazla takıntılıyımdır saygı ve ayıp denilecek konulara. Abartıyor muyum diye size sormak istedim.
canım çekilirken hiçbirşey hissetmiyorsunda benim çekildikten sonra fenaydi. Gerçi şu sinüzit atağı yüzünden böyle oldum dişle alakası yok. Ağrı kesici alınca diş sıkıntı sı geçiyorAyy Ozalycim, çok mu kötüydü? Çekiş anı nasıldı? Ne kadar devam etti acısı? Ben de sıkıntılıyım ama ödüm patlıyor.
Amin canım teşekkür ederimAyy, kuzum geçmiş olsun. Şimdi nasılsın?
Umarım bir an önce toparlanırsın.
Eğer sana gicikligina olmadığını düşünuyorsan o zaman dert etme tatlımOzalycim, hiç sıkıntı değil.
Saygımda kusur etmem ama dediğim gibi her şekilde kendilerine dönecek.
Yalnızca abarttım mı acaba demeden edemedim, çünkü bana karşı kötü bir tavrı hiç yok. Rahatsız olduğum şeyler var ama bilerek yapmadığının farkındayım. Yalnızca bu ve bunun gibi bir kaç şeye baya bozuldum. O yüzden size sorayım dedim. Teşekkür ediyorum düşüncen için.
ay toplightim alem birşey ay çok hoşuma gitti :)canım gözüm aydın hem bisiklete hem de kv lerin gitmesine
valla bende kv olacam ilerde ama ne bu kv lerden çekilen yaa düşün hadi sen gençsin eşim 46 yaşında 2 sene önce geldiklerinde kadın dizine yatırmaya kalktı anlatsam daha neler ama boşver sıkma canınıeşinle senin aran iyi nasıl olsa
haa bu arada sucuk meselesi de ayıp yaa sadece ona koyup diğer tabaklara başka şey koymak
Merhabalar,
5.TAKIM KAPTANI : toplight
5.TAKIM KAPTAN YARDIMCILARI : hm22 & CallanPinckney
5.TAKIM KURALLARI:
* Her üye kendi kilo bildirimini cuma günü 12:00 a kadar yüzde hesabı ile bildirmekle yükümlüdür. Kilo bildirimini önceden mazeret bildirmeksizin 3 kere aksatan yada geciktiren takımdan uzaklaştırılır.
* Her üye günde en az 5 mesaj yazmak zorundadır. Bu takım içi motivasyon için önemlidir. Mazeretsiz üç gün üst üste takıma uğramayan üye takım dışı kalacaktır.
* Her üye son yazdığı mesajdan itibaren yazılan mesajları okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür. Bu bir bütünün parçası olmak adına önemlidir.
* Her üye gün sonunda menüsünü + içtiği su miktarını + yaptığı spor aktivitesini süresi ile bildirmekle yükümlüdür.
* Kaçamak yapanlar yaptıkları kaçamağın kalorisine göre ekstra sportif faaliyette bulunacak ve bunu takıma yazacaklar.
*Takımda bulunan üyeler haftalık bir hedef belirleyecektir. Bu %0,30 ün altında olmayacak şekilde olmalı ve 3 hafta bu hedefi tutturamayanlar ekstra spor faaliyetlerinde bulunacaklardır.
*2 hafta art arda kilo alan arkadaş uyarılacak , 3.hafta yine kilo alırsa takımdan çıkarılacaktır.
*Listeye alinmak için deneme suresi en az 2 haftadır. Yeni üye takıma geldiği gün ne olursa olsun ilk cuma kilosunu bildirecek bu kilo başlangıç kilosu olacaktır. Ikinci cumada kilosunu bildirecek, 3.cuma listeye girecek (eğer katılım ve paylaşımı yeterli ise) kilo ortalaması 2 ye bölünecektir. Eğer katılım ve paylaşımı yeterli görülmez ise deneme süresi uzatılabilir.
*Her hafta Cuma günü 1 haftalık mesaj sayısı bildiriminde bulunmak zorunludur.
* Takıma gelen her yeni üye yukarıdaki şartları “okudum kabul ettim” diye beyan etmek zorundadır.
Kızlar öncelikle çok mutluyum.
Benım sıpa dogdu dogalı erkencı kargalarla bız de tanışıyoruzgünaydınlar bari bi haftasonu da 9 kadar uyusam sabah kargalarla birlikte kalkıyoruz maalesef
ayy serveyim maalesef o saatleder uyuyordum ben ama bi gafatasobu ayarlayalım gecenin sessizliğinde konuşmal için
sana da kolay gelsin bugün çok şşin var bi de uykusuzsız senin sıpa geç mi kalkıyor
Gecmiş olsun ozalycımmmKızlar
Diş çekimi sıkıntıma birde sinüzit atagı eklendi.dün acildeydm.hiç dermanım yok.yatip duruyorum.giremiyorum o yüzden.
Kızlar püreyle çorbayla besleniyorum.karnım ilaçla doyuyor.yazacak menüm yok.spor yok.bir iki gün çok aktif olamijam gibi.bilginiz olsun hanımlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?