Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canim verirsin ya bende veremem saniodum 64 le kilo vermeye karar aldim 63.3 le buraya geldim 2 haftada 61.8 leri gordum su ve spor yapinca gidiomus gercekten sendende gider

anım yeterki sen iste kg vermeyi önemli olan o sen istedikten sonra gerisi hikaye arada mıralimiz bozuluyor canımız sıkılıyor ve biz hıtsımızı yemekten alıyoruz bunu yapmamak lazım bende dün akşam canım viski istedi biraz vidki içtim o yüzen sabah kalkar kalkmaz leslie 2 öile yaptım haftasonu abartmak yok diye de kendine cezamı verdim ptesi 69,5 un altında olmam lazım

06.02.2015
Menüm
Sabah yarım kase tarhana
Öglen 1 kaşık et,1 kaşık patates püresi
Sütlaç
Akşam gene tarhana

07.02.2015
Sabah tarhana
Öglen 1 kaşık nohut ve light yogurt
Supangle
Aksam şehriye çorbası

Bol bol ilaç ve su
Ay ne zor hiç sormayın ama böle giderse bu hafta rekor kırarım :)

Kızlar, öncelikle kilo veren veremeyen tüm arkadaşları tebrik ediyorum.

Callancım teşekkür ediyorum.
Cidden korkuyordum ve hiç tartılmamıştım ama ben de memnun kaldım.

kaptanımm benim hedef kilom 59.0 dı
daha mezun olmak istemiyorum
hedef kilom şimdi 55

Süpersin tatlım, darısı hepimizin başına.

Speedycim teşekkür ediyorum canım.

Ayy Ozalycim, çok mu kötüydü? Çekiş anı nasıldı? Ne kadar devam etti acısı? Ben de sıkıntılıyım ama ödüm patlıyor.

Wawww, çok beğendim bunu ben.
Haftaya 78 diyeyim ben şekerim.

merhaba şuan itibariyle 5. takımdayım :) adım burcu eskişehirde yaşıyorum. 29 yaşındayım.

Seyyahcım, ben kadınlar kulübüne katılmadan önce de diyet gruplarını takip ediyordum. Çok tanıdık geldin bana.
Bu arada ben de Eskişehirliyim Callan arkadaşımızın dediği gibi.

Kollontaicim geçmiş olsun.
Ben seni bir takımdan hatırlıyorum ama buradan mı 3. takımdan mı hatırlayamadım.
Bir anda kaybolmuştun sanırım. Yanlış hatırlıyorsam kusuruma bakma lütfen.

Gece keyifçisi Servey, saat geç olmasa bir de kahve ne iyi gider.

Önceden haber verin de ben de sessiz sessiz sizi izleyeyim.

Ayy, kuzum geçmiş olsun. Şimdi nasılsın?
Umarım bir an önce toparlanırsın.

Kızlar öncelikle çok mutluyum.
1- Eliptik bisikletim geldi...
2- Yarın eşimin annesi ile kardeşi gidiyor.

Pazartesi de misafirim var, yine hafiften uğramaya çalışırım ama hem temizlik hem hazırlık bütün gün sürer sanırım.
Salı itibari ile düzenli olarak buradayım.
Bir de içimi döküp, sizden fikir istiyorum.

1-2 gün önce kahvaltıdayız. Zaten ben ne zaman kahvaltı hazırlamaya kalksam, annesi geliyor dur dur ben hazırlarım diye.
Art niyet aramıyorum ama evimde kimsenin bir şeyler hazırlamasını sevmem. Ben bir yere gidince de keyfim bilir yardım edip etmeyeceğimi.( Tabi ev sahibinin isteği de)
Geçen oğlum sucuk çok sever, ona sucuk yapalım da biz başka şeyler yaparız dedi. ( Evde sucuk çok, olmayan bir şey değil.)
Ses etmedim, izliyorum. :)
Bir baktım, sucuklu yumurta yapıp, bizim paşanın tabağına koy.
Eşim geldi, anneee ne yaptın dedi. Bakıyor bön bön, sucuk yaptım oğlum sen seversin diye
Tek ben mi yiyeceğim olmaz öyle falan dedi.
Ben hm yemeyince yemem ki bir şey tarzında konuştu.
Ben aşkım sen özelsin dedim gülerek geçtim gitti.
Ama hep diyorum ya ben saygı saygı, bana çok saygısız ve ayıp bir hareket geldi.
Bu arada muhtemelen yemezdim zaten yağlı yapılmıştı.
Ne olduğu da önemli değil ama bizde asla yapılacak bir hareket değil.
Sinirlendim ama ses etmeye gerek yok dedim. Yalnızca başka bir yerde laf arasında, bizim evde bir şey yenilecekse herkes yer dedim. Akşam da eşimle falan konuştuk, dedim kesinlikle saygısızlık yapmam, surat asmam ama bu kendilerine döner.
Ben gelin demesem gelemezlerdi.
Bir dahakine, gelmek istedikleri zamana bir program koyarım. Yazın gelirseniz falan diyordu, zaten çok kalmayız ama yaza da kendimiz takılırız. Sinirimi falan bozmam. Böyle ufak tefek şeyler oldu ama bilmiyorum ben fazla takıntılıyımdır saygı ve ayıp denilecek konulara. Abartıyor muyum diye size sormak istedim.

Hayir canım abartmıosun
Fişelemiş gibi olmak istemem ama herkes durması gereken yeri bilmeli.kayınvalideler artik kuzucuklarının bir ailesi oldugunun bilincine varmalı bence.

Hayir canım abartmıosun
Fişelemiş gibi olmak istemem ama herkes durması gereken yeri bilmeli.kayınvalideler artik kuzucuklarının bir ailesi oldugunun bilincine varmalı bence.

Ozalycim, hiç sıkıntı değil.
Saygımda kusur etmem ama dediğim gibi her şekilde kendilerine dönecek.
Yalnızca abarttım mı acaba demeden edemedim, çünkü bana karşı kötü bir tavrı hiç yok. Rahatsız olduğum şeyler var ama bilerek yapmadığının farkındayım. Yalnızca bu ve bunun gibi bir kaç şeye baya bozuldum. O yüzden size sorayım dedim. Teşekkür ediyorum düşüncen için.

canım gözüm aydın hem bisiklete hem de kv lerin gitmesine
valla bende kv olacam ilerde ama ne bu kv lerden çekilen yaa düşün hadi sen gençsin eşim 46 yaşında 2 sene önce geldiklerinde kadın dizine yatırmaya kalktı anlatsam daha neler ama boşver sıkma canınıeşinle senin aran iyi nasıl olsa
haa bu arada sucuk meselesi de ayıp yaa sadece ona koyup diğer tabaklara başka şey koymak

yaa kızlar benim ufaklık 2,5-3 arasında 3 kere uykudan kaldırınca uyku tutmadı beni yaaa bu saatlerde normalde uyurdum keşn sabah 7 de de kalkacak
bugun sabah
haşjanmış yumurta
peynir
1 dikim ekmek
öğle
5 kalık ıspanak
akşam
3 kalık pilav
haşkanmış tavuk eti 2 kaşık
bomba şimdi geliyor
10 çip fındık
1-2 kaşık kavrulmuş mısur
4-5 çip badem
su 2 lt civar
spor keslîe iki mile
akşam ki kurutemişler işi bozdu
bu arada cepten bu saatte anca böyle yazanildim

Ayy Ozalycim, çok mu kötüydü? Çekiş anı nasıldı? Ne kadar devam etti acısı? Ben de sıkıntılıyım ama ödüm patlıyor.
canım çekilirken hiçbirşey hissetmiyorsunda benim çekildikten sonra fenaydi. Gerçi şu sinüzit atağı yüzünden böyle oldum dişle alakası yok. Ağrı kesici alınca diş sıkıntı sı geçiyor

Ayy, kuzum geçmiş olsun. Şimdi nasılsın?
Umarım bir an önce toparlanırsın.
Amin canım teşekkür ederim
Eğer sana gicikligina olmadığını düşünuyorsan o zaman dert etme tatlım
ama sadece kuzucuğuna yedirmesi pek hoşta birşey değil. Sen çok temiz kalplisin konduramıyorsun bence.
ay toplightim alem birşey ay çok hoşuma gitti :)
töbe töbe piştak çekip gazını almamış neyseki :)

Merhabalar,
Okudum, kabul ettim.
1.62 boyunda 63,5 kilo ağırlığındayım.
Başka yapmam gereken birşey var mı? Gruba katılmak için yeterli mi?
Teşekkürler, Doğa

Selam kizlar dunki menumu paylasayim
7 subat
Sabah rafadan yumurta light peynir 2 zeytin 1 kup kasar 1 dilim tam bugday
Oglen tarhana çorbası
Ara elMa
Aksam disardaydik eve gelinceçocuklarri doyurdum kendimde atistirdim peynir zeytin felan yarim ogun oldU
2.5 litre su 1 nescafe artik tek seker
Sadece spor olarak Leslie 2 mile yapabildim 2 saat avm de magza magza gezmeyi saymazsak :)

canim buna soguk savas deniyor ayip tabiki yani tmm oglun ama ayip tek tabak yapilirmi %99u geliniyle rekabet halinde maalesef benimkinin yaptiklarini anlatsam şok olursun aman sunirlerim gelmesin gene iyiki uzaklar bide yakininda oldgunu dusunsene

Benım sıpa dogdu dogalı erkencı kargalarla bız de tanışıyoruzPanjurları kapatınca karanlık oluyordu ev yıyotdu uyuyordu 8 e kdr şimdi aklı erıyor salonda gunduz Olmuş dıyor kalkıyoruzxx

Gecmiş olsun ozalycımmm

Hm cım davranıslar hos degıl elbette ama benım de oglum var o yuzden ben kayınvalıde tarafından bakıyorum cocugu netıcede yaa ben de ılerde ogluma tıtrerım ama gelin kızımı uzmedennn

Bu arada esımın kuzenının sozu vardı ya dugun muhtemelen nısanda benı telas sardı ne gıycem dıye umarım o zaman 67 olurummmmm bu arada sozde elbıse gıydım cok hostuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…