- 22 Ocak 2009
- 2.647
- 1.779
- 773
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #135.061
Beğendi m canım çok lezzetli oldu. eşim kızım ben hepimiz içtik.Ayy, ben kaçırmışım Seyyahı. Takıma geleli çok oldu ama listemize de hoşgeldin.
Tabi ki Callanım.
Esneklik olduğu için şöyle açıklayayım. içtiğim bardak klasik 250 mllik bir bardak.
Mavi mavi çok hoşuma gidiyor.
Klasiğim her öğünde 1 bardak içmek ama dün çok enerjisizdim. 2 bardak içtim. Kendimi kötü hissettiğim öğünde 2 bardak içip ya 3 öğün smoothie içiyorum ya da sabah veya akşam hafif bir öğün yapıyorum.
Beğendin mi Aydacım?
Kaçamaklar sıfıra düşecek bence böylece.
Ozalycim, biz 1 takımız. Elbet arada tökezleyecek, hatta düşeceğiz. Sonra takım bizi ayağa kaldıracak ve depar atmaya başlayacağız.
geçmiş olsun. Cnm . Emzirdigin için güçsüz kaldın belki de.Kızlar bu öğleden sonra aşırı bulantı kusma baş dönmem gibi şeyler oldu
Eşim işten izin alıp geldi
Sonrasında beni güzel bir yedirdi, sonra kendime geldim
Sağlık olmayınca hiçbir şey olmuyor gerçekten
canım aman dikkat et kendine yaaaKızlar bu öğleden sonra aşırı bulantı kusma baş dönmem gibi şeyler oldu
yaa hm nin birinciliğini tahmin ediyotdum da ben 3 olduğuma şaşırdım teşekkür ederim tatlım ellerine sağlıkselam kızlar bu hafta 1.liğinizi tebrik ederim ayrıca hm22 birinci oldun tebrikler canımsonuç listeleri hazırlayınca nedense hep birincileri tebrik etmezsem olmazmış gibi geliyor da ayrıca unutmuşum toplight kaptan 3.lüğünü tebrik ederim seninde 1. takımdan sevgiler
Geldim ama geç oldu:))nerdesiniz kızlar yaa callan ın hm nin ve benim işimiz var diye neden kimse takıma uğramıyor
candy ozaly speedy gözlerimiz sizi arııyor haberiniz olsun diğerleri ses vermişte sizden ses yok
gecmiş olsun canım dün kg bildirmediğin için listeye girmemiştin mazeretin gecerli olduğu için takımdasın tatlım halaIyi geceler arkadaşlar
Uzun zamandır giremedim telefonum kilitlendi tamamen sifirlandi telefonundan iki gün oldu geleli ama mailime siteye otomatik gidiyordum hersey silindiginden k.k sifremi bilmiyordum mailim şifresini kısa bir süre önce degistirdigim için o da gelmedi aklıma ama sonunda hallettim şuanda geçmişi okuyamadim listeden çıktım mi bilmiyorum sadece durumu haber vermek istedim
ay çok teşekkür ederim :) :)Seyyah artık grubumuzun vazgecilmez üyesi
geçmiş olsun ne oldu ki birden? sağlık herşeyden önemli gerçektenKızlar bu öğleden sonra aşırı bulantı kusma baş dönmem gibi şeyler oldu
biz sana güveniyoruz. zaten bu hafta yıyeceğin her şeyi yedin . herşeyın tadını da daha önceden biliyorsun . tekrar yemenin bi anlamı yok :)Ben bu hafta niyeti bozdum
Pazartesiden itibaren sıkı yönetim ilan ettim
Senin kadar yapamam herhalde ama artık toparlanmam eski hızıma kavuşmam lazım
lazım
Hadi bakalım
Öf ben böyle büyük konuştuğumda hep bir aksilik olur ama hadi hayırlısı
hoşgeldin deadlinecımselam kızlar bu hafta 1.liğinizi tebrik ederim ayrıca hm22 birinci oldun tebrikler canımsonuç listeleri hazırlayınca nedense hep birincileri tebrik etmezsem olmazmış gibi geliyor da ayrıca unutmuşum toplight kaptan 3.lüğünü tebrik ederim seninde 1. takımdan sevgiler
kaptanım ve hm cim süpersinizzz tebrik ederim :)))))Çok teşekkür ederiz deadline'cım.
Kaptanım da 3. mü olmuş, süpersin kaptanım..
ben de diyorum candy nerelere gittiIyi geceler arkadaşlar
Uzun zamandır giremedim telefonum kilitlendi tamamen sifirlandi telefonundan iki gün oldu geleli ama mailime siteye otomatik gidiyordum hersey silindiginden k.k sifremi bilmiyordum mailim şifresini kısa bir süre önce degistirdigim için o da gelmedi aklıma ama sonunda hallettim şuanda geçmişi okuyamadim listeden çıktım mi bilmiyorum sadece durumu haber vermek istedim
canım sanırım gıda zehirlenmesi,salı buzluktan çıkardığım sarmalardan hiç yememiştim,cumaya kadar da bozulacağını tahmin ediyordum ama yine de yedim işte cuma günü,sonrası bildiğiniz gibi...ay çok teşekkür ederim :) :)
geçmiş olsun ne oldu ki birden? sağlık herşeyden önemli gerçekten
biz sana güveniyoruz. zaten bu hafta yıyeceğin her şeyi yedin . herşeyın tadını da daha önceden biliyorsun . tekrar yemenin bi anlamı yok :)
çok sağol canım yatekrar çok geçmiş olsun callancım. ben de dikkat etmıyorum o bozulma süreerine
taBeğendi m canım çok lezzetli oldu. eşim kızım ben hepimiz içtik.
geçmiş olsun. Cnm . Emzirdigin için güçsüz kaldın belki de.
Teşekkür ederiz şekercimm1. Olmuşuz tebrikler arkadaş lar.
Hmccim ve e kaptan im sizi ayrıca tebrik ederim opuldunuz
canım aman dikkat et kendine yaaa
yaa hm nin birinciliğini tahmin ediyotdum da ben 3 olduğuma şaşırdım teşekkür ederim tatlım ellerine sağlık
hm cim malum görevini biliyon birinciler sırları kısmına yazman lazım ne etsek ki herkesler öğrenecek :)
Iyi geceler arkadaşlar
hm ve kaptanım çok tebrikler. bu hafta 5. takım rüzgarı esmiş listede.
benim dünkü menüm:
sabah : yarım simit 1 yeşil çay ( geç kalkınca otobüse yetişmek için evde kahvaltı yapamadım)
öğle: tavuk dürüm ayran
akşam: 1 kase yoğurt çorbası biraz patates salatası
2 tatlı kaşığı tavuk göğsü tatlısı
yemekten sonra 1 bardak çay
spor: dün bankalara çıktım baya yürüdüm yarım saati bulmuştur.
su :2 lt de tıkanıyorum daha fazlası içilmıyor
401. Etap birincisi hm22 tebrikler!
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını, linkini aşağıda vermiş olduğum "Birinciler Sırlarını Paylaşıyor" adlı başlığımızda paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...i-paylasiyor-cuma-zayiflama-yarismasi.678962/
Özel Not: Çok ama çok sevindim tatlım yaaaa
Yazın Kıbrısta, bikini yarıştırırız artık..
kaptanım ve hm cim süpersinizzz tebrik ederim :)))))
canım sanırım gıda zehirlenmesi,salı buzluktan çıkardığım sarmalardan hiç yememiştim,cumaya kadar da bozulacağını tahmin ediyordum ama yine de yedim işte cuma günü,sonrası bildiğiniz gibi...
bugun iyiyim şükür :)
Hayırdır manolyacım neyin var?günaydın arkadaşlar, çok iyi değilim dün akşamdan beri.
ama dün yine de programımı aksatmadım. şekerden uzak durmaya devam ediyor ve 6 dan sonra yemedim.
sabah 5 kayısıi avuç içimi dolduracak kadar kuru üzüm sonrasında yağsız ekmeğe tost, salatalık domates ve kekik çayım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?