- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #136.361
adim sayar ii oluyo ben sabah baya yürüdm 6.000 adimimi attim bileGünaydın kahvaltı da 1 dilim ekmek yarım Omlet 1 küçücük dilim peynir ve 4 zeytin yedim. Ayrıca adımsayarla 10.000 adım atmayı planlıyorum
Evet bende günde 10.000 i tamamlıyorum geneldeadim sayar ii oluyo ben sabah baya yürüdm 6.000 adimimi attim bile
arada bu Yüzde hesaplama işini bana anlatır mısın ve kaç mesaj yazdığımızı sayacak mıyızBu arada günaydn
Bu
arada bu Yüzde hesaplama işini bana anlatır mısın ve kaç mesaj yazdığımızı sayacak mıyız
Üzerime gül koklamak heeeehoşgeldin aramıza tatlım ilk sayfada kurallarımız var onları kabul etmen gerekli birde bugün ki tartı sonucu mu 68 kayıtlara. alıyorum ben de 66,9 kg yum biz rakip olabiliriz
tatlım şu ara takımda öoğunluk hasta o yüzden sessizlik hakim ama otesi ştibari ile hareketlenecek inş çok saol tatlımkizlar takim neden sessiz boyletoplight canim yardima haziriz unutma olurmu
eee sen izne ayrıldın ne yapayım şekerimÜzerime gül koklamak heeee
canım sabit bir yere koy üzerine de varsa evde damacana dolu olarak veya 5 kt lik bileyler tart nerde doğruyu gösterşyorsa hep ırda tartıl yada yeni bir tartı alTartimin an itibariyle bozuk oldugunu farkettm tartiyi koydugum yere göre ölcüyo resmn ayyy cok sinirlym suan
sağol kaptanım :))tatlım şu ara takımda öoğunluk hasta o yüzden sessizlik hakim ama otesi ştibari ile hareketlenecek inş çok saol tatlım
eee sen izne ayrıldın ne yapayım şekerim
canım sabit bir yere koy üzerine de varsa evde damacana dolu olarak veya 5 kt lik bileyler tart nerde doğruyu gösterşyorsa hep ırda tartıl yada yeni bir tartı al
C CallanPinckney canım tıp bayramın kutlu olsun
1 aydan sonra ilk defa hastane dılında avm kere gittik dolsştık haftasonu pek parlak geçmedi ama yarından itibaren düzelecek inş hrpinize şyi haftasonları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?