- 24 Temmuz 2011
- 3.023
- 1.166
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #136.401
Ooooo ne yapmssn beyaz kelebek sen baya bi kacirmissn az fln degl abur cuburu lütfn birak daha dengeli ve saglikli beslenmeye bak
Allah kabul etsn canm insallah oruc gelene kadr borclarni tamamlams olrsn
canım esmerin de yazdığı gibi haftasonu bayaa kaçmış ama toparlama zamanı geldionun disinda haftasonu evin yarisindan cogunu supurdum (yani tamamini hic yapamiyorum zaten bi seferde, 220m2 ev) camasir yikadik, bi de dun bahcede calistik kollarim cok agrimis, hic bilmiyordum bahce islerinin bu kadar yorucu oldugunu, cimleri kaldirdik, biraz bi seyler ekelim diye, kollarim koptu, ki isin cogunu ben yapmadim, yani bu da azicik spor sayilabilir belki. ay cok kotu halim ya anca yiyip yiyip yatmisim sanki, ama surekli ayaktaydim o nasil oluyor bilemedim. :)
canım esmerin de yazdığı gibi haftasonu bayaa kaçmış ama toparlama zamanı geldi
sahura kalkmadan oruç tutman çok sağlıksız tatlım yaa sağlıklı bir şekilde verelim ki geri almayalım
bu arada bahce işleri epey cal harcatır spora gerek kalmamış
toparlan tabi ya ara ara kacamak olurda ama sninki hafta sonu cok olmus neyse bundan sonra daha dkkatli olursn bz snnle rakibeydk degil mi ? Kilo kacti snndogru diyosun canimcok buyuk bi problem bu benim icin, insaallah sayenizde birakicam. toparlanicam.
hadi mideni küçültmek için biraz oruç tut ama callan ın diyet listesi var onu uygulayanilirsinama sahura uyanamadimtamam diger gunler kalkicam ins. sorry.
kollarim hep hamlamis, kazma sallamistim biraz, bi de yabani otlari yoldum.
ins biraz vereyim ben kilo vermenin tadini alayim sonra cok dikkatli bi sekilde saglikli sekilde veririm devaminda.
senin rakibe haftasonu çok abartmış bende bir rakibe bulmuştum ama kaçtı korktu heralde benden :)toparlan tabi ya ara ara kacamak olurda ama sninki hafta sonu cok olmus neyse bundan sonra daha dkkatli olursn bz snnle rakibeydk degil mi ? Kilo kacti snn
toparlan tabi ya ara ara kacamak olurda ama sninki hafta sonu cok olmus neyse bundan sonra daha dkkatli olursn bz snnle rakibeydk degil mi ? Kilo kacti snn
hadi mideni küçültmek için biraz oruç tut ama callan ın diyet listesi var onu uygulayanilirsin
senin rakibe haftasonu çok abartmış bende bir rakibe bulmuştum ama kaçtı korktu heralde benden :)
Valla bnm rakibeninde kactigini düsnmstm h.sonu bsy yazmaynca ama nese ki burdayms :)
Bgnki menüm sabah 1 haslanms yumurta 3 ceri domates 1kk peynur 2 zeytn 2 dilim kizarms tam buğday ekmeği ara öğün armut öglen 1 kase corba 1 tabak sebze yemegi 1 dilim beyaz ekmk ara elma 3 kuru incir yarm avuctan az kuru üzüm aksamda cok ac oldugumdan 2 kase corba ictm bgn hic midem yogurt almadi onn icin aksam yatmadan bir bardakta süt icerm ha bide masum bir kaşık nutella
canim senin menu de protein eksik et tavuk balik yada kurubaklagil eklemeye calis bide salata olsa cok guzel ama o nutella olmamis gozden kacti sanma sakinBgnki menüm sabah 1 haslanms yumurta 3 ceri domates 1kk peynur 2 zeytn 2 dilim kizarms tam buğday ekmeği ara öğün armut öglen 1 kase corba 1 tabak sebze yemegi 1 dilim beyaz ekmk ara elma 3 kuru incir yarm avuctan az kuru üzüm aksamda cok ac oldugumdan 2 kase corba ictm bgn hic midem yogurt almadi onn icin aksam yatmadan bir bardakta süt icerm ha bide masum bir kaşık nutella
canim callan gelince sorariz ama senin elinde diyetisyen listesi varsa sen onu yap eksik fazlasina bbiz bakariz spor da eklerizara kacamagi filan degil basbaya abartma benimkisi, ama baslayinca kendimi durduramiyorum boyle sacma bi sey oldu, neyse yavas yavas emzirmeyi de birakirsam bence duzelicek ins yakinda.
tamam callan in listesi nerde bulamiyom bakayim ona. diyetisyene gittim turkiyede de burda da, hep listeler verdiler de bi turlu baslayamadim, kk daki cuma yarismasindaki bu ortam lazim bana, birilerinin kizmasi lazim, menu paylasmam lazim ki duzelteyim, doktor 3 ay sonra ya randevu verdi, 3 ayda dunyayi yer insan. burda surekli paylasim yaparak guzelce zayiflariz ins.
yok yok kacmadim kizsaniz da dovseniz de kacmam :)
cok guzel bence menun :) cok dengeli olmus keske ben de bu kadar yiyip birakabilsem, ins bakalim iftarda guzelce yerim ins.
canim senin menu de protein eksik et tavuk balik yada kurubaklagil eklemeye calis bide salata olsa cok guzel ama o nutella olmamis gozden kacti sanma sakin
canim callan gelince sorariz ama senin elinde diyetisyen listesi varsa sen onu yap eksik fazlasina bbiz bakariz spor da ekleriz
canım akşam 2 kase çorbanın yerine 1 kase çorba bol salata ve 3 köfte olsaydı çok daha sağlıklı ve tok olmuş olacaktı sonuçta benim diyetisyen 1 kase çorba yerine 1 dilim ekmeği eşgörüyorhiim evet olabilir, sebze yemeginde veya corbada belki et vardir, ama dogru diyosun kaptancim. ben kendime gore az yemis diye cok begenmistim esmerim in menusunu.
diyetisyen listemi tamam yapiyim bakalim size gore nasil.
kaptanm gecen iki qün tavuk yedm dünde balik yedm hc canm et tavuk fln bsy istemedi corbam mercimek corbasiydi valla salata malzememde yoktu ondn salatasz gecstrdm buqünücanim senin menu de protein eksik et tavuk balik yada kurubaklagil eklemeye calis bide salata olsa cok guzel ama o nutella olmamis gozden kacti sanma sakın
merhaba, neler yapmalıyız ?*gecefezen ve nionxp şimdiden hoşgeldiniz diyeyim ilk sayfada kurallarımız var onları jabul etmeniz gerekli takıma giriş için ben az sonra yatacağım kelebek buralarda olur :) ben de sabah yazarım görüşmek üzete
iyi akşamlar kızlar
cnm hosgeldn kilomz yakin sayilr beyaz kelebekte ayni kilolarda nerdeyse bakalm hanqimz daha ii kilo ve hizli kilo vericz bakalm :)Herkese hayırlı akşamlar öncelikle. 21 yaşındayım boyum 165, kilom 75. Hedefim 55 kilo olmak, umarım burası beni motive edecektir. :)
İlk sayfada yer alan kuralları okudum, kabulümdür :)
beyazkelebek85 ve kaptanımız teşekkür ediyorum hoşbuldum :)
tesekkürler.himm yeni birileri mi geliyor? buyrun hosgeldiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?