- 15 Şubat 2008
- 721
- 1.326
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #138.181
yanlislik varsa soyleyin duzelteyim ok??? ins bunlara baktikca daha iyi motive olabiliriz!!!
gayet iyiii bu takip isini yapmaya basladigidan beri daha mi cok dkkat ediosn necars menu
gece 2 kuru incir
kahvalti
1.5 dlm tam bugday ekmek
1 haslanmis yumurta
1 ceviz
2 kk peynir
5 zeytin
domates, salatalik, maydonoz, nane, brokoli az az.
oglen
1 tabak yayla corbasi
1 elma
1 fincan beyaz leblebi
1 portakal
1 havuc
aksam
1 tbk turlu yemegi
1 kase yogurt
Su: 2 lt
Spor: 54 kat merdiven + jillian yapicam ins.
suyun cok az oldugunun farkndasn cnm pilav ne pilaviydi ne kadr yedn? Aksam yemedn sanrmBugün ne yemişim bakalım
Sabah yarım simit salatalık
Öğlen pilav üstü döner
Arada 1 türk kahvesi ve çok nescafe var
Spora gelince
Günlük klasik sporumu yaptım gene ama 10 minutes Workout yapamadım bugün yarın iki kere yaparım artık
6week6pack
30side ve double crunch
30 bacak kaldırma
20 squat
Su yarım litre falandır anca
bnde cok heycanlıym yaaa kendme bu hafta hedef olark 700 gr vermeyi hedefe almstm insallah vermisimdrcumaya az kaldı, heyecan dorukta!
bu hafta listedeyim inşallah...
Vay bemezun olmaya en yakin ozaly....
Çok güzel olmuş canım
Akşam yok canımgayet iyiii bu takip isini yapmaya basladigidan beri daha mi cok dkkat ediosn ne
suyun cok az oldugunun farkndasn cnm pilav ne pilaviydi ne kadr yedn? Aksam yemedn sanrm
bnde cok heycanlıym yaaa kendme bu hafta hedef olark 700 gr vermeyi hedefe almstm insallah vermisimdr
canım iyi fikir bu mazleme olayı. fırsat bulunca yapıcam. ceza olarak ip atlıyım mı ben ? kaç tane istersenizMerhaba herkese :)
Esmerim cim tmm hmn atliyorum 100 ipimi, dune yazsak olur mu :) sen naptin spor olarak:))
Seyyah cim cnm mealesef canim mozaik pasta boyle korkunc bi sey cok kafana takiliyorsa gramini tartarak hesapla, ya da daha kolayi ev yapimi ya icine ne koydugunu biliyosun hepsinin kalorisini topla kac dilime bolduysen ona bol 2 ile carp
Kaptanim gecmis olsun((
Kizlar bu cuma da ortalamamiz 0.30 un altinda cikarsa sahsi yuzdesi 0.30 un altinda olan herkes bir hafta boyunca her gun 500 ip atlama cezasi alacak!!!!!!!
Ona gore son iki gun tartilin bakin ne durumdasiniz, detox mu yapiyonus oruc mu tutuyonuz bi sekilde 0.30 dan yuksek yuzde ile gelin!! En guzel hedef 1 kilo vermek ama en azindan 0.30 yuzde tamam mi???
Bu arada baska cezalar dusunun bu tatli yiyen bayanlar kac geldiniz tartida oyle yedim diyip oturmak yok
Bundan sonra
Baklava yiyen = 1 saat zumba yapacak
Mozaik pasta yiyen = 1 saat kosacak
Bi seyler yapmak lazimmmm!!! Hadi bklm herkese iyi carsambalar :)
iyi gidiyorsun esmerim baklavalar eridi galibaHemncicik bugünkü menümü yaziorm canlar
sabah yarim haslanms yumurta 1 dilim kasar peynir 1 lokma ekmk domates
ara öğün muz
öglende 2 dilim tam bugday ekmegi arasi 1 kk dan biraz büyük tulum peynir 7-8 zeytin ve domates yedim(disarda oldugm icin disardan bsy yememk icin böyle yedm)
aksam bsy yemicm insallah sadece meyve yicem
su 1.5 litre
sporda yarim saat pilates 100 ip atlama
akşam salatayla geçirirsen gözlemeyı görmeyızKahvaltı:
1 yumurtadan omlet
Kibrit kutusu kadar peynir
4-5 tane ceviz
Domates
öğlen:
Ispanaklı gozleme
3 kasik aşure
Ara:1 muz
Aksam: (daha yemedim)
Tonbalikli marul salata
3 litre su
300 ip atlama (akşamdan atlar 500 yaparım ins)
çok geçmiş olsun kübra. çocuklarını kım bakıyor? gurbet de zor hastalık da. allah şifa versin. hangi şehirdesın eskişehirdeysen ben de elimden geleni yaparım.mrb kızlar
menümü yazayım hemen
sabah:1 haşlanmış yumurta, 1 bardak açık çay, 1 salatalık
ara:15-20 tane leblebi, sade kahve
öğlen: 3 tane fırında pişmiş kabak mücver, 1 subardağı kadar makarna
ara:2 bardak şekersiz çay, 1 servis kaşığı patates salatası, 1 peynirli börek, 3 çatal kek (gezmedeydim, çok ısrar ettiler, mecburen yedim
akşam: cezalandırıyorum kendimi, sadece elma ve sütlü şekersiz kahve
su: 2 litre
spor: 2 mil leslie
moralim berbat, duaya ihtiyacımız var kızlar, lütfen bize dua edin.
eşim yrn hastaneye yatacak 2 haftalığına ve maalesef psikiyatri servisine
2 çocuğumla yalnız kalıcaz, gurbetteyiz, akrabamız yok.
kimsenin duymasını istemiyor haklı olarak. bizim için dua edin lütfen. bu hafta bitti sayılır. belki haftaya rapor alırım, işe gitmem, kafam allak bullak...
ellerine sağlık kelebekcim harıkasınyanlislik varsa soyleyin duzelteyim ok??? ins bunlara baktikca daha iyi motive olabiliriz!!!
artık gerçek scuk bulmak çok zor . işlenmiş saçma sapan şeylerden yapıyorlar. ben eve sokmaya cesaret edemıyroum oğlan da yıyor diyeEki Görüntüle 1486678
bir dietisyenin sayfasndan alinma
dengelemek de bişeydir. zamanla oturur. benimki de oturmadı daha 2 ay oldubende listenin en üst kısımlarında olmak istiyorum...hızla kilo vermek istiyorum..
spor yapamayınca gerçekten anlamı olmuyor..
dün sabah kahvaltım harika 2 dilim ekmek 1 adet salatalık domates yumurta peynir..
arada elma..
öğle yemeği yemedim çünkü misafirliğe gidecektim..
saat 15:00 gibi 2 adet peynirli poğaça,bir adet haşhaşlı çörek kadayıf tatlısı ve 5 bardak çay..hem de şekerli...offf çok abarttım yaaa
akşam bişey yemedim artık..daha ne yiyim dimi..ama yinede yarından ümidim var..
çünkü önceden o kadar çok yiyordum ki,bu biraz azaltmış hali..o nedenle en az 0,5 kg bekliyorum..
öglen icin bsy demicm sende olayn farkindasn zatn ama sekerli cayda neyms yanibende listenin en üst kısımlarında olmak istiyorum...hızla kilo vermek istiyorum..
spor yapamayınca gerçekten anlamı olmuyor..
dün sabah kahvaltım harika 2 dilim ekmek 1 adet salatalık domates yumurta peynir..
arada elma..
öğle yemeği yemedim çünkü misafirliğe gidecektim..
saat 15:00 gibi 2 adet peynirli poğaça,bir adet haşhaşlı çörek kadayıf tatlısı ve 5 bardak çay..hem de şekerli...offf çok abarttım yaaa
akşam bişey yemedim artık..daha ne yiyim dimi..ama yinede yarından ümidim var..
çünkü önceden o kadar çok yiyordum ki,bu biraz azaltmış hali..o nedenle en az 0,5 kg bekliyorum..
deryaaaaaaaa kiziyorm baaaakbugün sabah kahvaltım pek iyi değildi..
1 adet turta elmalı ev yapımı..1 bardak süt şekerli maalesef..1 adette salatalık..
çok haklısın ne desen doğru..öglen icin bsy demicm sende olayn farkindasn zatn ama sekerli cayda neyms yani
önce bir çay kaşık şekere düşüreyim diyorum..bugün başlayayım..şu an da 1 tatlı kaşığı atıyorum..yanında tatlı bişey yesem de aynı..deryaaaaaaaa kiziyorm baaaakbu sekr niye bu kadar hayatinda yanls bsy oldugunun farkinda oldugun halde sekeri kullanmaya devam ediosn bir kasik sekr bir dilim ekmk demek sen ekmegi cöpe sekri mideye atiosn cok yanls cooook bn sekersiz cay icemiyorm diye sekeri birakamadm ama cayi biraktm 1 aydr cay icmiyorm
1 tatli kasigi miiiiiiiiiiiönce bir çay kaşık şekere düşüreyim diyorum..bugün başlayayım..şu an da 1 tatlı kaşığı atıyorum..yanında tatlı bişey yesem de aynı..
evet ama bugün sondu inan..kendime bu kötülüğü yapmamalıyım..şuandan itibaren bunu 1 çaykaşığı yapıyorum..1 tatli kasigi miiiiiiiiiii
caya cok düşkünsen ya sekersiz icmek zorundaym yada brakmak zorundaym de kendine sütüde sekersz ic ay sekrsz süt daha güzel ki zatn sekrde neymsevet ama bugün sondu inan..kendime bu kötülüğü yapmamalıyım..şuandan itibaren bunu 1 çaykaşığı yapıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?