Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

gayet iyiii bu takip isini yapmaya basladigidan beri daha mi cok dkkat ediosn ne

suyun cok az oldugunun farkndasn cnm pilav ne pilaviydi ne kadr yedn? Aksam yemedn sanrm

cumaya az kaldı, heyecan dorukta!
bu hafta listedeyim inşallah...
bnde cok heycanlıym yaaa kendme bu hafta hedef olark 700 gr vermeyi hedefe almstm insallah vermisimdr

mezun olmaya en yakin ozaly....
Vay be
Nereden nereye

Çok güzel olmuş canım
Emeğin için teşekkür ederim
Neler başarmışız baksanıza
Çok hoş
Akşam yok canım
Öğlen 1 porsiyondu. dışarda yedim.herhalde 7 8 kaşık pilav vardır

canım iyi fikir bu mazleme olayı. fırsat bulunca yapıcam. ceza olarak ip atlıyım mı ben ? kaç tane isterseniz
iyi gidiyorsun esmerim baklavalar eridi galiba
akşam salatayla geçirirsen gözlemeyı görmeyız
çok geçmiş olsun kübra. çocuklarını kım bakıyor? gurbet de zor hastalık da. allah şifa versin. hangi şehirdesın eskişehirdeysen ben de elimden geleni yaparım.
yanlislik varsa soyleyin duzelteyim ok??? ins bunlara baktikca daha iyi motive olabiliriz!!!
ellerine sağlık kelebekcim harıkasın
Eki Görüntüle 1486678
bir dietisyenin sayfasndan alinma
artık gerçek scuk bulmak çok zor . işlenmiş saçma sapan şeylerden yapıyorlar. ben eve sokmaya cesaret edemıyroum oğlan da yıyor diye

bende listenin en üst kısımlarında olmak istiyorum...hızla kilo vermek istiyorum..
spor yapamayınca gerçekten anlamı olmuyor..
dün sabah kahvaltım harika 2 dilim ekmek 1 adet salatalık domates yumurta peynir..
arada elma..
öğle yemeği yemedim çünkü misafirliğe gidecektim..
saat 15:00 gibi 2 adet peynirli poğaça,bir adet haşhaşlı çörek kadayıf tatlısı ve 5 bardak çay..hem de şekerli...offf çok abarttım yaaa
akşam bişey yemedim artık..daha ne yiyim dimi..ama yinede yarından ümidim var..
çünkü önceden o kadar çok yiyordum ki,bu biraz azaltmış hali..o nedenle en az 0,5 kg bekliyorum..

günaydın arkadaşlar dünkü menüm:
sabah 8.00
1 az yağda yumurta
1 bardak poşet çay
2 dilim ekmek

öğle 12.30
1 kase barbunya pilaki
2 dilim ekmek

akşam 18.00
1 servis kaşığı ile bezelye(patatesli)
2-3 çatal mantı(yağsız,sossus)
yoğurt

aralarda çay ı çok içtim.
su:2 lt ye tamamlandı
spor :sabah 10 dk - akşam 10 dk toplam 20 dk tempolu yürüdüm

bugün sabah kahvaltım pek iyi değildi..
1 adet turta elmalı ev yapımı..1 bardak süt şekerli maalesef..1 adette salatalık..

dengelemek de bişeydir. zamanla oturur. benimki de oturmadı daha 2 ay oldu

öglen icin bsy demicm sende olayn farkindasn zatn ama sekerli cayda neyms yani

bugün sabah kahvaltım pek iyi değildi..
1 adet turta elmalı ev yapımı..1 bardak süt şekerli maalesef..1 adette salatalık..
deryaaaaaaaa kiziyorm baaaak bu sekr niye bu kadar hayatinda yanls bsy oldugunun farkinda oldugun halde sekeri kullanmaya devam ediosn bir kasik sekr bir dilim ekmk demek sen ekmegi cöpe sekri mideye atiosn cok yanls cooook bn sekersiz cay icemiyorm diye sekeri birakamadm ama cayi biraktm 1 aydr cay icmiyorm

önce bir çay kaşık şekere düşüreyim diyorum..bugün başlayayım..şu an da 1 tatlı kaşığı atıyorum..yanında tatlı bişey yesem de aynı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…