- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #144.341
Hiç sıkıntı olacağını zannetmiyorum rakibem.
Yorumlarda tüketenleri de okumuştum.
hedef cim canım sen bu hafta iyi kg vercen şekerim yaa maşallah diyeyim sana
canım sade kahve mi içiyorsun?
türk kahvesi mi nescafe mi?
hedefcim tartildin mi hic? kac ile basladin pazar gunu?
ya ben bozdum bugun malesef findik falan yedim, cok tatli cekiyor canim durduramiyorum ama aksam yemem bisi kahve ve yuruyus yapacagim bol bol.
MAŞALLAHHHHHKaptanım, bayramda biraz artıya çıkmıştım. Onları yok etmem bozdu biraz işi ama yine de memnunum tabi.
Sade kahve içiyorum rakibem.
Türk kahvesi içmiyorum, miktarı az geliyor.
Fincanla da içerim ben onu ama sınırlama kafein oranındandır diye düşünerek içmiyorum.
Nescafe veya filtre içiyorum.
Pazar 82.8'dim blanchecim.
Bu sabah 80.2
Hedefim 78'ler ama bakalım
Kaptanım, bayramda biraz artıya çıkmıştım. Onları yok etmem bozdu biraz işi ama yine de memnunum tabi.
Sade kahve içiyorum rakibem.
Türk kahvesi içmiyorum, miktarı az geliyor.
Fincanla da içerim ben onu ama sınırlama kafein oranındandır diye düşünerek içmiyorum.
Nescafe veya filtre içiyorum.
Pazar 82.8'dim blanchecim.
Bu sabah 80.2
Hedefim 78'ler ama bakalım
canım aradaki farkı kapatır bol bol sohbet edersen menü bildirimi düzenli yaparsan girersin takıma daha dün ilk günündüKızlar bildirim yapamadım mazeretsiz. Giremedim yani. Bu durumda katılamıyorum galiba dimi?
hedefcim tartildin mi hic? kac ile basladin pazar gunu?
ya ben bozdum bugun malesef findik falan yedim, cok tatli cekiyor canim durduramiyorum ama aksam yemem bisi kahve ve yuruyus yapacagim bol bol.
2 gunde 2.6 asiri iyi bence, devam canim destekliyorum seni.
ama bittikten sonra da yapiyormuscasina devam et bence :)
ay cok ozendim ama bana zor ya sadece sabah kahve icmesine uyarim ama elimden geldigince yapacagim ben de :)
14. Grupta bildirim yapmadım. Devamlılık sağlayamadım yanicanım aradaki farkı kapatır bol bol sohbet edersen menü bildirimi düzenli yaparsan girersin takıma daha dün ilk günündü
kaptancım yarışma listesine ben ne zaman girebilirim acepcanım aradaki farkı kapatır bol bol sohbet edersen menü bildirimi düzenli yaparsan girersin takıma daha dün ilk günündü
afiyet olsun sekerimbenim böyle dönemlerde akşamüstü resmen gözüm döner,
tarçınlı süt şeker isteğimi,
yeşil kahve de iştahımı biraz olsun kesmekte işe yarıyor.
normalde iştah için; sabahları mutlaka sade kahve içerim,
öğleden sonra da yeşil kahve, çok da işe yarıyorlar
ama, regl döneminde tam iştah kesmiyorlar,
biraz yardımcı oluyorlar okadar.
hatta şuanda içiyorum
kızlar 3 günlük detoksa başladım yapabilirsem hurma ve yoğurt diyeti he m bagırsaklarım çalıssın azıcık baya güzel yorumlar okudum hadi bakalım siz ne dersiniz
Hurma Diyeti Yapılışı
Hurma Yoğurt Diyeti ( Ender Saraç Hurma Diyeti )
Hurma yoğurt diyeti bir hafta kadar süre ile uygulanabilir. Her öğünde 7 hurma ve bir kase yağsız yoğurt olmak üzere günde toplam 21 adet hurma ve 3 kase yoğurt ile yenilebilir. Ancak burada şuna dikkat edin, hurmalar kaliteli ve temiz hurma olmalı. Ayrıca diğer önemli nokta hurma yoğurt diyeti uygularken kullanılacak hurmaları bir gece önce bir bıçakla yararak suya yatırın. Neden mi? bknz: Suda bekletilen hurmanın laksatif etkisi artıyor. Bu sayede tok tutucu özelliği bir kaç katına çıkıyor. Hurma ve yoğurtta günlük ihtiyaç duyulan vitamin ve minerallerin pek çoğu mevcut. Hurma yoğurt diyeti uygularken bol su içmeyi ihmal etmeyin. Hurma diyeti ile bir haftada ( vücudunuzdaki yağ oranına göre ) 5-7 kilo vermeniz mümkün.
dayanabilsem yorumlar çok güzel ama ikizler zorlar beni yapmaktan vazgeçtim onun inin hurmanın kb side çok fazla yemeklerden önce yenincede iyi oluyomuş3 günlük çok gibi geldi bana ama inşallah dayanırsın fatmacım.
evet canım bende kızçeleri uyutup yarım saat dahi olsa yapacam yoksa olmuyo boleBen de bugun artik cok siki spor yapma karari aldim, gerekirse her gun yapacagim hatta.
Spor yapmak guzel ya :)
evet canım bende kızçeleri uyutup yarım saat dahi olsa yapacam yoksa olmuyo bole
Atayim canım facebok un varsa orda bi gurup var hurma diyeti grubu diye nada bakabilirsin benim yok bakamadımYa hurma diyeti yorumlarini nereden okudum bulamadim ben?
Birisi 3 gunde 3.7 vermis sadece onu gordum.
canım evet hareketlendik biraz sende eve döndüğüne göre bol katılım sağla ona göreBu arada 500 mesaj birikmiş en son girdiğimde beri
tamam canım bekliyoruz katılımını o zaman14. Grupta bildirim yapmadım. Devamlılık sağlayamadım yani
Şimdi uğraşacağım herhangi bişeyim kalmadı devamlılık sağlayacağım.
canım normalde bu hafta girmen lazım şekerim ama geçen hafta bildirim olmadığı için haftaya sarkabilir ama %90 bu hafta güzel kg verdiysen listedesinkaptancım yarışma listesine ben ne zaman girebilirim acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?