- 18 Eylül 2015
- 2.047
- 2.540
- 63
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #150.361
Hımm tamam.canım sen yürüyorsun spor yapmayanlar için bu tatlım
ok tatlımtoplight hedefim 80
canım 3. cuma listedesin yani 20 kasımda ona göreBen ne zaman listeye girerim acaba?
ebru bu kilonu görmemiş olayım bu hafta kendini sıkıyorsun artık olmuyor böyle siz memleketten eve ne zaman döneceksiniz?Kızlar bu pasta ve tatlıların açısı çıktı. Ben 62 olmuşum.
***5. TAKIM 437-438. ETAP***
blanche_ea (56.9/) sabit
candy_candy (108,6/)1. kez bildirimde bulunmadı
Merops (71,1)sabit
fatmaaskin1(56,5/)
ameliaa(68,8/)sabit izne ayrılmak istiyor
OKYANUSYAA(73,6/) 436. etapta bildirimde bulunmadığı için 3'e bölündü
NES84(74,5/)
femmette(61,7/)
ebrusonmez(61.0/)sabit
muska77(82,8/76,3/6,5/%0,71) 427. etapta hamilelik sebebiyle ayrılan üye geri döndü
5. TAKIM ORTALAMASI :%
shoji 94,7 yeni üye başlangıç 2 kasım 95,5 kg hedef:
ee o zaman sık dişini haftaya 108 olacaksın başka çaresi yok ok mi şekerim
albüme baksana yeni resim koydumay muskaaam nasıl zayıflamışssınben de istiyom yaa kız ben seni tanıdım tanıyalı 20 kilo verdin resmen
kaptan haftaya sıkarım dişimi de zor gibi görünüyor hala 111 im çünkü
Yeni yazdm kaptanım ama yazmasamiydim. Kaptanım siz beni bildirmesi olarak geçseniz daha iyi olmaz mi? Arkadaşlarının verdiği kilo yüzdesini bayağı eksilere çekmiş oluyorum.candy şekerim senin yoğunluğun gecen hafta ve bu hafta idi seni izne ayırmıyorum bildirim yapmadı olarak yazıyorum haftaya listedesin haberin olsun
ebru kg nu yazdın mı ben mi göremedim
Aynen ya resmen balık hali yemisim.Hadi ozaman bacım bi gayret başla. Lokmayı ağzına bitirmeden dusun, tadını biliyorsun daha önce yemediğin bisey değil, bir kaç lokmasdan fazlası ssana pişmanlık ve yağ olarak dönecek. Sadece Azmet yaparsın!
Hakikaten ya herkes sabit bende farkettim.
Tatlım sadece pasta degilki akşam yemeğin balık hali gibi maşallah. Darılma haaa!
Ayyyyy adım listede ne guzeeeeel !!!
Ama ben her gün 1,5 saat yürüyorum tövbe atlatamamıştır IP.
Evet ya bu güzel bana ceza olarak kaç IP verirsinizcanım sen yürüyorsun spor yapmayanlar için bu tatlım
Bilmiyorum kaptanım bütün pisikolojim alt üst oldu.ebru bu kilonu görmemiş olayım bu hafta kendini sıkıyorsun artık olmuyor böyle siz memleketten eve ne zaman döneceksiniz?
sana ip yetmez tatlım sen kendini affettirmek için artık ne yapacaksın bilmiyorumEvet ya bu güzel bana ceza olarak kaç IP verirsiniz
+1 kilo kaç iple gidicek. Merak ettim.
aldığın kg yu vermek yetmez ebrucum daha fazla vereceksin ona göre 100 gr da olsa 60,9 bekliyorum senden ne yap ne et ver o kg yuBilmiyorum kaptanım bütün pisikolojim alt üst oldu.
Millet 1 günde arabba alıyor
Bizimki aylar sürdü.
Ama yeter artık yemeyecegim vereceğim fazlaligimi bu hafta gorun beni aldığım bir kiloyu verecegim
Sanirim haftayaBen ne zaman listeye girerim acaba?
Tamam kaptanımaldığın kg yu vermek yetmez ebrucum daha fazla vereceksin ona göre 100 gr da olsa 60,9 bekliyorum senden ne yap ne et ver o kg yu
Tabiki, ama ertesi gün uyarabilirim akşamları ve h.sonları nete giremem çünkü. Senin motivasyon niye düştü bi sorunmu var?muska77 tatlım benim menuleri sen kontrol etsen seni de ben uyar mı sana fazladan 4 kilo aldım vermem lazım haftaya :)
arkadaş evlenince kg alanlardan oldu taze gelin muskacımTabiki, ama ertesi gün uyarabilirim akşamları ve h.sonları nete giremem çünkü. Senin motivasyon niye düştü bi sorunmu var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?