Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tam 73 kiloyum, ağır ve sakin ilerliyorum :) eliptik gelsin bakalım bir

***5. TAKIM 437-438. ETAP***

blanche_ea (56.9/) sabit
candy_candy (108,6/)1. kez bildirimde bulunmadı
Merops (71,1)sabit
fatmaaskin1(56,5/)
ameliaa(68,8/)sabit izne ayrılmak istiyor
OKYANUSYAA(73,6/73/0,2/%0,27) 436. etapta bildirimde bulunmadığı için 3'e bölündü
NES84(74,5/)
femmette(61,7/)
ebrusonmez(61.0/62.0/-0,33/%-0,54)436. etapta bildirimde bulunmadığı için 3'e bölündü

muska77(82,8/76,3/6,5/%0,71) 427. etapta hamilelik sebebiyle ayrılan üye geri döndü

5. TAKIM ORTALAMASI :%
shoji 94,7 yeni üye başlangıç 2 kasım 95,5 kg hedef:80
kollontai 64,3 kg

Dünkü Menüm

SABAH
KEPEKLİ PEYNİRLİ TOST , 1 YEŞİL ELMA
ARA
2 İNCİR TAZE
ÖĞLEN
YEŞİL FASULYE DOMATES ÇORBASI 1 DİLİM KEPEK EKMEK
İKİNDİ
1 YEŞİL ELMA VE YEŞİL ÇAY
AKŞAM
YUMURTALI ISPANAK 1 PORSİYON, YOĞURTLU ISPANAK 2-3 KAŞIK VE BROKOLİ 1 DİLİM KEPEKLİ EKMEK

EKMEK BİRAZ FAZLA KAÇTI VE HİÇ SU İÇMEDİM FARKINDAYIM

LESLİE 3 MİL YAPTIM AKŞAM İŞTE BU KADAR

Ben de dunku menumu yaziyim hemen :

Sabah 8.00 :
Sucuklu dil peynirli 1 yumurtali omlet,
1 kk beyaz peynir,
5 zeytin,
1 dilim ekmek

Ara 10.00
1 portakal

Ogle 12.00
100 gram kofte,
Ceyrek dilim ekmek,
Yesillik,
2 yk patates puresi

Ara 15.00
1 elma, kahve

Aksam 18.00
200 ml ayran,
10 badem

Su : 3litre
Spor: 6000 adim atmisim :)

canım ekmek fazla sayılmaz senin kg da ki birisi için hatta biraz az bile yemişsin ama su içmen lazım tatlım hadi bakalım su zamanı 2 bardak içeceksin saat 1 e kadar

evet kaptanım o benim de dikkatimi çekti yaa

Hı anladım düşme onların gece yemek yedirme tuzaklarına, helede ben seni her haline seviyorum laflarina sakin Kanma. Duybeni kollontaiiii!

ay bana o laflar da yok olmadı hiç

beni kilomla en çok vuran kocam oldu

O zaman uzulecegine daha çok hirslan zayifla ve sen ona kusur bul. Bundan ala motivasyon mu olur?

evet muskam o da 90 kilo oldu zaten

bu arada iş yerinden arkadaşları organize ettim yarın 5 gün diyetine başlıyorum ondan sonra da haftalık program yaptık. 3 kız beraber yicez öğle yemeklerimizi.. simit yemicez artık

İyiymiş canm
hadi inş
Bu arda 5 gün diyeti nasıl bu hafta en az 1 kilo vermem lazım.

Ya benimki 61 kilo o yüzden ben kendimi daha kötü hissediyorum. Erkek dediğin biraz göbekli biraz fazla kilolu olur bizimki rüzgarda uçacak.

Tabiki, ama ertesi gün uyarabilirim akşamları ve h.sonları nete giremem çünkü. Senin motivasyon niye düştü bi sorunmu var?
aynen kaptanımın dedigi gibi oldu, dugunde izin aldım sonrasını tartıda farkettim, ay benimki zaten kilo al zayıf olunca cok guzel oluyosun modunda, ona kalsa en guzel halim 70 kilo ama ona tam 10 kilo aldırdım tanıstıgımızda o 57 ben 72 kiloydum simdi ben 64 o 67 tatlım ertesi gunde olsa ceza ver bu hafta protein yapmayı dusunuyorum zaten 3 gun falan pazartesi salı carsamba hatta belki persembe de protein yaparım :)

kızlar ben belimden dolayı pazartesiye kadar agır spor yapamam, acık havada yuruyus yapıyorum bide evde temizlik ymek isleri falan, dr pazartesi spor yapabilirsin derse o zman hafif hafif baslıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…