- 4 Aralık 2012
- 2.995
- 4.437
- 333
- 39
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #150.381
***5. TAKIM 437-438. ETAP***
blanche_ea (56.9/) sabit
candy_candy (108,6/)1. kez bildirimde bulunmadı
Merops (71,1)sabit
fatmaaskin1(56,5/)
ameliaa(68,8/)sabit izne ayrılmak istiyor
OKYANUSYAA(73,6/73) 436. etapta bildirimde bulunmadığı için 3'e bölündü
NES84(74,5/)
femmette(61,7/)
ebrusonmez(61.0/)sabit
muska77(82,8/76,3/6,5/%0,71) 427. etapta hamilelik sebebiyle ayrılan üye geri döndü
5. TAKIM ORTALAMASI :%
shoji 94,7 yeni üye başlangıç 2 kasım 95,5 kg hedef:
Hı anladım düşme onların gece yemek yedirme tuzaklarına, helede ben seni her haline seviyorum laflarina sakin Kanma. Duybeni kollontaiiii!arkadaş evlenince kg alanlardan oldu taze gelin muskacım
canım ekmek fazla sayılmaz senin kg da ki birisi için hatta biraz az bile yemişsin ama su içmen lazım tatlım hadi bakalım su zamanı 2 bardak içeceksin saat 1 e kadarDünkü Menüm
SABAH
KEPEKLİ PEYNİRLİ TOST , 1 YEŞİL ELMA
ARA
2 İNCİR TAZE
ÖĞLEN
YEŞİL FASULYE DOMATES ÇORBASI 1 DİLİM KEPEK EKMEK
İKİNDİ
1 YEŞİL ELMA VE YEŞİL ÇAY
AKŞAM
YUMURTALI ISPANAK 1 PORSİYON, YOĞURTLU ISPANAK 2-3 KAŞIK VE BROKOLİ 1 DİLİM KEPEKLİ EKMEK
EKMEK BİRAZ FAZLA KAÇTI VE HİÇ SU İÇMEDİM FARKINDAYIM
LESLİE 3 MİL YAPTIM AKŞAM İŞTE BU KADAR
sana ip yetmez tatlım sen kendini affettirmek için artık ne yapacaksın bilmiyorum
yaa kızlar bu arada @fatmaaskin1 hiç böyle yapmazdı habersiz bırakmazdı 26 ekimden beri haber yok en son mesajı da çok rahatsızım giremiyorum olmuş yaa endişeleniyorum
Hı anladım düşme onların gece yemek yedirme tuzaklarına, helede ben seni her haline seviyorum laflarina sakin Kanma. Duybeni kollontaiiii!
canım ekmek fazla sayılmaz senin kg da ki birisi için hatta biraz az bile yemişsin ama su içmen lazım tatlım hadi bakalım su zamanı 2 bardak içeceksin saat 1 e kadar
O zaman uzulecegine daha çok hirslan zayifla ve sen ona kusur bul. Bundan ala motivasyon mu olur?evet kaptanım o benim de dikkatimi çekti yaa
ay bana o laflar da yok olmadı hiç
beni kilomla en çok vuran kocam oldu
Aynen katılıyorum. Şuan benimde eşim aynı durumda benim daha fazla kilo aldigimizi söylüyor.O zaman uzulecegine daha çok hirslan zayifla ve sen ona kusur bul. Bundan ala motivasyon mu olur?
O zaman uzulecegine daha çok hirslan zayifla ve sen ona kusur bul. Bundan ala motivasyon mu olur?
İyiymiş canmevet muskam o da 90 kilo oldu zaten
bu arada iş yerinden arkadaşları organize ettim yarın 5 gün diyetine başlıyorum ondan sonra da haftalık program yaptık. 3 kız beraber yicez öğle yemeklerimizi.. simit yemicez artık
Ya benimki 61 kilo o yüzden ben kendimi daha kötü hissediyorum. Erkek dediğin biraz göbekli biraz fazla kilolu olur bizimki rüzgarda uçacak.evet muskam o da 90 kilo oldu zaten
bu arada iş yerinden arkadaşları organize ettim yarın 5 gün diyetine başlıyorum ondan sonra da haftalık program yaptık. 3 kız beraber yicez öğle yemeklerimizi.. simit yemicez artık
İyi de siz işyerinde bu menüyü nasıl ayarlayacaksiniz
aynen kaptanımın dedigi gibi oldu, dugunde izin aldım sonrasını tartıda farkettim, ay benimki zaten kilo al zayıf olunca cok guzel oluyosun modunda, ona kalsa en guzel halim 70 kiloTabiki, ama ertesi gün uyarabilirim akşamları ve h.sonları nete giremem çünkü. Senin motivasyon niye düştü bi sorunmu var?
afiyet olsun canım, izin isinden vazgectin dimiKızlar ben yeşil cayimi koyuyorum sizde unutmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?