- 4 Aralık 2012
- 2.995
- 4.437
- 333
- 39
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #150.401
evet muskam o da 90 kilo oldu zaten
bu arada iş yerinden arkadaşları organize ettim yarın 5 gün diyetine başlıyorum ondan sonra da haftalık program yaptık. 3 kız beraber yicez öğle yemeklerimizi.. simit yemicez artık
kızlar ben belimden dolayı pazartesiye kadar agır spor yapamam, acık havada yuruyus yapıyorum bide evde temizlik ymek isleri falan, dr pazartesi spor yapabilirsin derse o zman hafif hafif baslıycam
İyi de siz işyerinde bu menüyü nasıl ayarlayacaksiniz
canım evde yapıp getiricezmutfağımız var orda da yicez
ya sevalcim bir sey soyleyecegim.
senin kilon fazla zaten bence boyle devam ettiremeyecegin sok diyetler yerine duzgun diyet yapsan zaten verirsin.
sok diyet yapiyorsun 5 gun sonra hakli olarak bunye bozluyor ve saldiriyorsun.
Bence kendine duzgun bir ara ogunlu vs diyet hazirla ve ona uy derim ben.
her gun de kendine 1 saat yuruyus programi yap, sana yeter zaten. kilon tikaninca sok diyet yaparsin.
ya canım pazartesi leslie falan yaptım uzun aradan sonra birde ustune squat 50 mekik falan cekince heralde belimi incittim, üşütme de olabilir, malum eskisehir soguk eh pek alıskın degilim, iki kere acile gidip igne vurdumdum bu hafta pazartesibde fizik tedaviye gidicem bakalım ne olmus :)Canım ben kaçırdım galiba, sana ne oldu, ters bir hareket mi yaptın da incittin beliniii
aksama vaktin olacaksa biraz daha bekleyebilirsin, ama vaktin olmayacaksa paylas ikisinden de kac gundur ses seda yok cunku***5. TAKIM 437-438. ETAP***
blanche_ea (56.9/) sabit
candy_candy (108,6/)1. kez bildirimde bulunmadı
Merops (71,1)sabit
fatmaaskin1(56,5/)1.kez bildirimde bulunmadı
ameliaa(68,8/)sabit izne ayrılmak istiyor
OKYANUSYAA(73,6/73/0,2/%0,27) 436. etapta bildirimde bulunmadığı için 3'e bölündü
NES84(74,5/) 1. kez bildirimde bulunmadı
femmette(61,7/)sabit
ebrusonmez(61.0/62.0/-0,33/%-0,54)436. etapta bildirimde bulunmadığı için 3'e bölündü
muska77(82,8/76,3/6,5/%0,71) 427. etapta hamilelik sebebiyle ayrılan üye geri döndü
5. TAKIM ORTALAMASI :%
shoji 94,7 yeni üye başlangıç 2 kasım 95,5 kg hedef:80
kollontai 64,3 kg
kızlar son durum bu
nes den haber yok hastayım demişti son mesajında bi de fatma dan bu şekilde bildirim yapayım mı biraz daha bekleyeyim mi?
ya canım pazartesi leslie falan yaptım uzun aradan sonra birde ustune squat 50 mekik falan cekince heralde belimi incittim, üşütme de olabilir, malum eskisehir soguk eh pek alıskın degilim, iki kere acile gidip igne vurdumdum bu hafta pazartesibde fizik tedaviye gidicem bakalım ne olmus :)
canım paylaşım listelerini hazırlşamak bizim takımın görevi o yüzden akşama bunu mutlaka ben yapacağım artık bekerim olmadı hazır olsun daaksama vaktin olacaksa biraz daha bekleyebilirsin, ama vaktin olmayacaksa paylas ikisinden de kac gundur ses seda yok cunku
geçmiş olsun tatlım nasıl oldun? ekledim listeye seni dearkadaşlar son anda yetiştim iyiyim allaha şükür iyleştim sabahtan beri toplantıdaydımm şimdi çıkınca hemen yazıyorum
kilom 74,6
fark +0,1
işyerindeyim bakanlıktan falan elemanlar geldi internete bile girmem çok sıkıntılı şu anda ekleyebilirseniz iyi olur arkadaşlar bu hafta zaten diyet yapamadım hastaydım biliyosunuz.
ya sevalcim bir sey soyleyecegim.
senin kilon fazla zaten bence boyle devam ettiremeyecegin sok diyetler yerine duzgun diyet yapsan zaten verirsin.
sok diyet yapiyorsun 5 gun sonra hakli olarak bunye bozluyor ve saldiriyorsun.
Bence kendine duzgun bir ara ogunlu vs diyet hazirla ve ona uy derim ben.
her gun de kendine 1 saat yuruyus programi yap, sana yeter zaten. kilon tikaninca sok diyet yaparsin.
canım aslında blanche in söylediği doğru ama bu son şok diyetin olsun eşin ne yaptı sana liste hazırlamıyor mu o hazırlayınca ne güzel veriyorduncanım ben bu 5 günlük diyeti yapmam gerekiyor gibi hissediyorum.. bi kilo kaybı görmeye ihtiyacım var artık benim
bi de listeye girmek için yapıcam
sagol canım :)ohh fizik tedavi rahatlatır, geçmiş olsun :)
anladım kaptanım kolay gelsincanım paylaşım listelerini hazırlşamak bizim takımın görevi o yüzden akşama bunu mutlaka ben yapacağım artık bekerim olmadı hazır olsun da
bende de 5 kg fazlalık var sorma :)sagol canım :)
anladım kaptanım kolay gelsinbu arada sen hic soylemiyosun senin kilo ne alemde
Ay sınır olursun tabi canım çok giciklar dimi?Aynen katılıyorum. Şuan benimde eşim aynı durumda benim daha fazla kilo aldigimizi söylüyor.
Aslında şakasina söylüyor ama sınır oluyorum. Miden ağriyor dedim çok yemektendir dedi...
evet muskam o da 90 kilo oldu zaten
bu arada iş yerinden arkadaşları organize ettim yarın 5 gün diyetine başlıyorum ondan sonra da haftalık program yaptık. 3 kız beraber yicez öğle yemeklerimizi.. simit yemicez artık
Canım öğle yemekleri çok güzel ama 5 gün diyeti vs senin için yanlış bak ben iki uç ay kalori saydim ama ciddi ciddi her lokmayı saydim sonra kilo verme yavaşladı karbonhidrat diyetime başladım. onuda çok ciddi yapıyorum. Karbonhidrat diyetini yapabilirsin mesela yeterli azimli ol. Öyle şok diyetleri sadece kilo vermen durduğunda yap bence.
Sorma benimki de manken gibi..Ya benimki 61 kilo o yüzden ben kendimi daha kötü hissediyorum. Erkek dediğin biraz göbekli biraz fazla kilolu olur bizimki rüzgarda uçacak.
İyi yapmissin kız intikam ha! Protein yapma sadece karbonhidrati sabah erken al. Diğer öğünler protein+ salata yada protein+yoğurt yap bunu daha uzun yapabilirsin. Ben aylardır yapıyorum pasta bile yesen sabah yeaynen kaptanımın dedigi gibi oldu, dugunde izin aldım sonrasını tartıda farkettim, ay benimki zaten kilo al zayıf olunca cok guzel oluyosun modunda, ona kalsa en guzel halim 70 kiloama ona tam 10 kilo aldırdım tanıstıgımızda o 57 ben 72 kiloydum simdi ben 64 o 67 tatlım ertesi gunde olsa ceza ver bu hafta protein yapmayı dusunuyorum zaten 3 gun falan pazartesi salı carsamba hatta belki persembe de protein yaparım :)
En çok zayıflatan spor yürüyüş zaten.kızlar ben belimden dolayı pazartesiye kadar agır spor yapamam, acık havada yuruyus yapıyorum bide evde temizlik ymek isleri falan, dr pazartesi spor yapabilirsin derse o zman hafif hafif baslıycam
İyi yapmissin kız intikam ha! Protein yapma sadece karbonhidrati sabah erken al. Diğer öğünler protein+ salata yada protein+yoğurt yap bunu daha uzun yapabilirsin. Ben aylardır yapıyorum pasta bile yesen sabah ye
En çok zayıflatan spor yürüyüş zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?