Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Oh ne ballisin valla.
Kesinlikle katılıyorum bende aynı şeyi dedim.
valla kizlar benim sevgilim de oyle, nerene vereceksin diyor bana surekli.

benimki de 90 kilo falan ama boyu da 190 zaten, o fit ya baya
ben de fitim de iste daha iyi olabilirim
Anam sende fitsin sevgilinde, yakiyonuz yanı yanyanayken oylemi?
Geçmiş olsun canım.

Son bi defaaaa noluuur

takımımın razı olmasını istiyorum ben bu işe kalkışırken

canım ben bu 5 günlük diyeti yapmam gerekiyor gibi hissediyorum.. bi kilo kaybı görmeye ihtiyacım var artık benim

bi de listeye girmek için yapıcam
Tatlım ısrar edemiyorum sana ama o diyetler sadece iştahını korukler. Yanlış yapiyosun bak her sabah iki yada uç dilim ekmek peynir vs ( hatta reçel bi tatlı kaşığı) öğlen ve akşam yemek ve salata yoğurt devam et pilav makarna ağzına koyma demiycem ben esin yerken caninmi çekti bi catasl al nefsini körle. Yoksa uzun soluklu bir diyet yapamazsın hep başa sararsin.
Katiliyorum ya bana da diyetisyen hep ekmek veriyor her ogune ama ben yemiyorum ya ben zaten normalde de sabah disinda ekmek yeme aliskanligim yok, neden simdi yiyeyim ki?

Ama bu ara sadece salata yiyesim var niyeyse hep salata yiyorum.
Bende çok severim salatayi bol limonlu mmmm.

Bi kereciiiikk

işte buuu
muskam iyiki geldin yaa

geçmiş olsun tatlım nasıl oldun? ekledim listeye seni de

daha iyiyim ama tam iyileşemedim çocuklarda hastaya bi tüelü kendi ilaçlarımı vaktinde alamıyorum, ama mecbur geldik başladık işe ama halsizim bide ben bu hafta D.Kontrol Hapına başladım inşallah kilo aldırmaz bana oda beni çok hasta ediyor yan etkileri var ama bu aylık dayanayım sonra bi çaresine bakıcam artık diye düşünüyorm

bu arada arkadaşlar hepinize geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.4 aralıkda düğün var 3-4 kilo versem o zamana çok iyi olur.

Ben de katiliyorum takima.

Cok guzel sonuc alabilecek kapasitedesin, canin tatli mi istedi ye ama bir catal ye, yarim ye ve en onemlisi mumkunse sabahlari ye.

Aksam mi canin istedi, kendini sabah yiyecegim nasilsa diye kandir. Soyle dusun ne kadar az yersen o kadar kar yanina.
Ama ote yandan senin zaten metabolizman hizli su an avantajini kullan.

Sen haftada 3 veriyorsun, iki hafta sonra 5 almis oluyorsun.

Onun yerine 1 1 ver ama surekli ver.
ya hicbirimiz bu kilolari 1 haftada almadik, 1 haftada veremeyiz :)

Geçmiş olsun nes.
candy_candy seni muskamın kollarına emanet ediyorum

muskacım sen ona 1 haftalık liste versene başına vura vura biz sevale yaptırırız
Yazarım tabii umarım yapar.
bu arada arkadaşlar hepinize geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.4 aralıkda düğün var 3-4 kilo versem o zamana çok iyi olur.
Verirsin inş.
Kesinlikle evet. Ben sekiz aydır ugrasiyorum bilmiyomuydum şok diyet yapmayı dimi?

Geçmiş olsun nes.

Yazarım tabii umarım yapar.

Verirsin inş.

Kesinlikle evet. Ben sekiz aydır ugrasiyorum bilmiyomuydum şok diyet yapmayı dimi?

Ya muskacim sok diyetle de zayiflayabilen insanlar var cidden ama bence saglik acisindan da, ilerisi acisindan da iyi degil.

Mesela su yesil elma diyeti var, 130dan 59a dusen insan var ama bence surdurulebilir degil yine de.
candy_candy de deniyor surduremiyor gordugum kadariyla herkesin tarzi farkli sonucta.

Yine de sen bilirsin candy_candy

candy_candy nacizane onerim:
Sabah:2-3 dilim kızarmış ekmek, peynir,salatalık vs. Kahvaltılık kar
Ara : gereklmedikçe yapma gerekirse bir elma yada mandalina gibi yap
Ogle : sebze+ salata( bolca) yada yoğurt
Arada tavsiyem ayni
Akşam : protein+yogurt+ salata
Yatana kadar hiçbirşey yeme canının istediğini sabaha sakla.
Geçen. Akşam eşim pasta almış onlar yedi bende ertesi sabah kahvaltı sonrası yedim artı falan görmedim dusun yanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…