- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #150.421
Oh ne ballisin valla.Onun çok faydası var :)))
Ben de işte aynısını yapıyorum.
Arkadaşlarım evli çoluklu çocuklu, ben çogu zaman kahvaltıyı yetiştiremiyorum hemen çağırıyorlar gel hazırladık diye.
Anne olunca onlar, benim de arkamı topluyorlar, çok keyifli
Kesinlikle katılıyorum bende aynı şeyi dedim.ya sevalcim bir sey soyleyecegim.
senin kilon fazla zaten bence boyle devam ettiremeyecegin sok diyetler yerine duzgun diyet yapsan zaten verirsin.
sok diyet yapiyorsun 5 gun sonra hakli olarak bunye bozluyor ve saldiriyorsun.
Bence kendine duzgun bir ara ogunlu vs diyet hazirla ve ona uy derim ben.
her gun de kendine 1 saat yuruyus programi yap, sana yeter zaten. kilon tikaninca sok diyet yaparsin.
Anam sende fitsin sevgilinde, yakiyonuz yanı yanyanayken oylemi?valla kizlar benim sevgilim de oyle, nerene vereceksin diyor bana surekli.
benimki de 90 kilo falan ama boyu da 190 zaten, o fit ya baya
ben de fitim de iste daha iyi olabilirim
Geçmiş olsun canım.ya canım pazartesi leslie falan yaptım uzun aradan sonra birde ustune squat 50 mekik falan cekince heralde belimi incittim, üşütme de olabilir, malum eskisehir soguk eh pek alıskın degilim, iki kere acile gidip igne vurdumdum bu hafta pazartesibde fizik tedaviye gidicem bakalım ne olmus :)
Ay sınır olursun tabi canım çok giciklar dimi?
Canım öğle yemekleri çok güzel ama 5 gün diyeti vs senin için yanlış bak ben iki uç ay kalori saydim ama ciddi ciddi her lokmayı saydim sonra kilo verme yavaşladı karbonhidrat diyetime başladım. onuda çok ciddi yapıyorum. Karbonhidrat diyetini yapabilirsin mesela yeterli azimli ol. Öyle şok diyetleri sadece kilo vermen durduğunda yap bence.
Sorma benimki de manken gibi..
Tatlım ısrar edemiyorum sana ama o diyetler sadece iştahını korukler. Yanlış yapiyosun bak her sabah iki yada uç dilim ekmek peynir vs ( hatta reçel bi tatlı kaşığı) öğlen ve akşam yemek ve salata yoğurt devam et pilav makarna ağzına koyma demiycem ben esin yerken caninmi çekti bi catasl al nefsini körle. Yoksa uzun soluklu bir diyet yapamazsın hep başa sararsin.canım ben bu 5 günlük diyeti yapmam gerekiyor gibi hissediyorum.. bi kilo kaybı görmeye ihtiyacım var artık benim
bi de listeye girmek için yapıcam
Bende çok severim salatayi bol limonlu mmmm.Katiliyorum ya bana da diyetisyen hep ekmek veriyor her ogune ama ben yemiyorum ya ben zaten normalde de sabah disinda ekmek yeme aliskanligim yok, neden simdi yiyeyim ki?
Ama bu ara sadece salata yiyesim var niyeyse hep salata yiyorum.
Tatlım ısrar edemiyorum sana ama o diyetler sadece iştahını korukler. Yanlış yapiyosun bak her sabah iki yada uç dilim ekmek peynir vs ( hatta reçel bi tatlı kaşığı) öğlen ve akşam yemek ve salata yoğurt devam et pilav makarna ağzına koyma demiycem ben esin yerken caninmi çekti bi catasl al nefsini körle. Yoksa uzun soluklu bir diyet yapamazsın hep başa sararsin.
Bende çok severim salatayi bol limonlu mmmm.
işte buuuTatlım ısrar edemiyorum sana ama o diyetler sadece iştahını korukler. Yanlış yapiyosun bak her sabah iki yada uç dilim ekmek peynir vs ( hatta reçel bi tatlı kaşığı) öğlen ve akşam yemek ve salata yoğurt devam et pilav makarna ağzına koyma demiycem ben esin yerken caninmi çekti bi catasl al nefsini körle. Yoksa uzun soluklu bir diyet yapamazsın hep başa sararsin.
Bende çok severim salatayi bol limonlu mmmm.
bende değilim işin doğrusuüzgünüm senin iyiliğin için ben razı değilim.
Bi kereciiiikk
işte buuu
muskam iyiki geldin yaa
Gordunmu candy şekerim aklin yolu bir. Biz seni düşünüyoruz tatlım uç kilo verme haftada iki kilo ver biz seni tolare ederiz. Dimi kaptanim?bende değilim işin doğrusu
aynen yaa sıkılı tekrar başa dönecek onu anca sen adam edersin muskamGordunmu candy şekerim aklin yolu bir. Biz seni düşünüyoruz tatlım uç kilo verme haftada iki kilo ver biz seni tolare ederiz. Dimi kaptanim?
geçmiş olsun tatlım nasıl oldun? ekledim listeye seni de
Beni bi dinlese aralıkta 99 görür ama dinlemiyorki!
Bi kereciiiikk
Geçmiş olsun nes.daha iyiyim ama tam iyileşemedim çocuklarda hastaya bi tüelü kendi ilaçlarımı vaktinde alamıyorum, ama mecbur geldik başladık işe ama halsizim bide ben bu hafta D.Kontrol Hapına başladım inşallah kilo aldırmaz bana oda beni çok hasta ediyor yan etkileri var ama bu aylık dayanayım sonra bi çaresine bakıcam artık diye düşünüyorm
Yazarım tabii umarım yapar.candy_candy seni muskamın kollarına emanet ediyorum
muskacım sen ona 1 haftalık liste versene başına vura vura biz sevale yaptırırız
Verirsin inş.bu arada arkadaşlar hepinize geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.4 aralıkda düğün var 3-4 kilo versem o zamana çok iyi olur.
Kesinlikle evet. Ben sekiz aydır ugrasiyorum bilmiyomuydum şok diyet yapmayı dimi?Ben de katiliyorum takima.
Cok guzel sonuc alabilecek kapasitedesin, canin tatli mi istedi ye ama bir catal ye, yarim ye ve en onemlisi mumkunse sabahlari ye.
Aksam mi canin istedi, kendini sabah yiyecegim nasilsa diye kandir. Soyle dusun ne kadar az yersen o kadar kar yanina.
Ama ote yandan senin zaten metabolizman hizli su an avantajini kullan.
Sen haftada 3 veriyorsun, iki hafta sonra 5 almis oluyorsun.
Onun yerine 1 1 ver ama surekli ver.
ya hicbirimiz bu kilolari 1 haftada almadik, 1 haftada veremeyiz :)
Geçmiş olsun nes.
Yazarım tabii umarım yapar.
Verirsin inş.
Kesinlikle evet. Ben sekiz aydır ugrasiyorum bilmiyomuydum şok diyet yapmayı dimi?
candy_candy seni muskamın kollarına emanet ediyorum
muskacım sen ona 1 haftalık liste versene başına vura vura biz sevale yaptırırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?