- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #150.441
Canım o diyetleri yapmak felaket elma diyeti yapan eski Komşum var benim kalp kapakçığında kaslara kadar gitmiş ayakta zor duruyor. Ayrıca ne gerek varki böyle riske girmeyeYa muskacim sok diyetle de zayiflayabilen insanlar var cidden ama bence saglik acisindan da, ilerisi acisindan da iyi degil.
Mesela su yesil elma diyeti var, 130dan 59a dusen insan var ama bence surdurulebilir degil yine de.
candy_candy de deniyor surduremiyor gordugum kadariyla herkesin tarzi farkli sonucta.
Yine de sen bilirsincandy_candy
candy_candy nacizane onerim:
Sabah:2-3 dilim kızarmış ekmek, peynir,salatalık vs. Kahvaltılık kar
Ara : gereklmedikçe yapma gerekirse bir elma yada mandalina gibi yap
Ogle : sebze+ salata( bolca) yada yoğurt
Arada tavsiyem ayni
Akşam : protein+yogurt+ salata
Yatana kadar hiçbirşey yeme canının istediğini sabaha sakla.
Geçen. Akşam eşim pasta almış onlar yedi bende ertesi sabah kahvaltı sonrası yedim artı falan görmedim dusun yanı.
Bak bak bak dediklerini yap bakalım ama kacamaksiz cumaya 111den 109 kesin bi kere.. Ayrıca artı birle bir nolacak ilk senmi artı verilen listeye sanki..o zaman izinli yaz kaptanım 3-4 haftaya anca girerim listeye
En azından surdurulebilir birtanem yazık degilki vücuduna.. Bende böyle yapıyorum sadece öğlende protein ve salata yoğurt akşamda. Ama sabah ekmekte yiyorum recelde tahin pekmez de. Sadece kararında duracaksin okadar.benim de niyetim bu yönde canım.. güzel liste
En azından surdurulebilir birtanem yazık degilki vücuduna.. Bende böyle yapıyorum sadece öğlende protein ve salata yoğurt akşamda. Ama sabah ekmekte yiyorum recelde tahin pekmez de. Sadece kararında duracaksin okadar.
Valla ben sabahları yiyorum yoksa çoktan birakirdim diyeti. Hepten yasak olunca delirip saldiriyorumda.ya ben de gunlerde sabahlari cikolata yemek istiyorum
cok canim istedi bak simdi yine :)
sevalim sana izin yoko zaman izinli yaz kaptanım 3-4 haftaya anca girerim listeye
muskam sana katılıyorumBak bak bak dediklerini yap bakalım ama kacamaksiz cumaya 111den 109 kesin bi kere.. Ayrıca artı birle bir nolacak ilk senmi artı verilen listeye sanki..
Sağol kaptanim desteğin için, sevali ikna edicez birlikte böyle giderse.sevalim sana izin yok
muskam sana katılıyorum
seval cim canım benim bi tanem sana izin vermiyorum haftaya kaçla gelirsen listede o kiloda olacaksın fazla zarar vermemek için ne kadar verebilirsen ver
Oh bi destekçi daha huuu huuu Seval duyuyonmu kız?sevalcimşok diyete bir hayır oyu da benden, sen cok sıkılıyosun bu diuetlerin sonunda ve cok kacamak yapıyosun tatlımmuskayı dinle bence de
Kız mesajını okumadinmi akşama kızartma falan yok, unut. Gerekirse yumurta hasla salatayla ye kızartmayi yersen valla bakmam menulerine kuserim.bu sabah iki kase sutle cocopops yedim aksam az biraz kızartma yemeyi dusunuyorum biber kabak patlıcan falan yarım sat yuruyus yaptım geldim simdi, pazartesiye kadar mideyi bi kucultursem muskacım kızacak bana ama 3 gunde olsa bi protein yapıp 2 kilo atmayı planlıyorum
kaptanıııım beni de haftaya +1 de olsa listeye al noluuuuuuur
Evet canm vazgeçtim. Zaten grubu biraksam daha çok alırım. Şimdi Zaten almisim.afiyet olsun canım, izin isinden vazgectin dimi
E daha ne? Hadi Seval haftasonu cozutma ama ha tadımlık takıl.Peki tamam
Hem 3'e bölüncek ki
Ooo iyi barıcanım evde yapıp getiricezmutfağımız var orda da yicez
İyi yapmissin canım burası gaz veriyo insana.Evet canm vazgeçtim. Zaten grubu biraksam daha çok alırım. Şimdi Zaten almisim.
Zaten kahvaltini falan tam yaparsan birde proteini unutmasaan tamm. Şok diyet gibi zorlamazcanım ben bu 5 günlük diyeti yapmam gerekiyor gibi hissediyorum.. bi kilo kaybı görmeye ihtiyacım var artık benim
bi de listeye girmek için yapıcam
Evet candy senin esin hazirladiginda harikaydin. Yine rica et o hazırlasincanım aslında blanche in söylediği doğru ama bu son şok diyetin olsun eşin ne yaptı sana liste hazırlamıyor mu o hazırlayınca ne güzel veriyordun
bu arada kızlar fatma için izinli yazacağım takıma girdiğinden beri ilk defa bu kadar uzun süre ortada görünmedi diskalifiye olmasını istemiyorum o yüzden izinli diye yazıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?