Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım o diyetleri yapmak felaket elma diyeti yapan eski Komşum var benim kalp kapakçığında kaslara kadar gitmiş ayakta zor duruyor. Ayrıca ne gerek varki böyle riske girmeye

benim de niyetim bu yönde canım.. güzel liste

En azından surdurulebilir birtanem yazık degilki vücuduna.. Bende böyle yapıyorum sadece öğlende protein ve salata yoğurt akşamda. Ama sabah ekmekte yiyorum recelde tahin pekmez de. Sadece kararında duracaksin okadar.

ya ben de gunlerde sabahlari cikolata yemek istiyorum

cok canim istedi bak simdi yine :)

o zaman izinli yaz kaptanım 3-4 haftaya anca girerim listeye
sevalim sana izin yok
Bak bak bak dediklerini yap bakalım ama kacamaksiz cumaya 111den 109 kesin bi kere.. Ayrıca artı birle bir nolacak ilk senmi artı verilen listeye sanki..
muskam sana katılıyorum
seval cim canım benim bi tanem sana izin vermiyorum haftaya kaçla gelirsen listede o kiloda olacaksın fazla zarar vermemek için ne kadar verebilirsen ver

bu sabah iki kase sutle cocopops yedim aksam az biraz kızartma yemeyi dusunuyorum biber kabak patlıcan falan yarım sat yuruyus yaptım geldim simdi, pazartesiye kadar mideyi bi kucultursem muskacım kızacak bana ama 3 gunde olsa bi protein yapıp 2 kilo atmayı planlıyorum

Kız mesajını okumadinmi akşama kızartma falan yok, unut. Gerekirse yumurta hasla salatayla ye kızartmayi yersen valla bakmam menulerine kuserim.
kaptanıııım beni de haftaya +1 de olsa listeye al noluuuuuuur
hem listeye girmek işte hem kızartma yicem de.. I-ıh yok öyle yağma!

Evet candy senin esin hazirladiginda harikaydin. Yine rica et o hazırlasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…