- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #150.461
ama aksama yiyecek baska bisey yok ne yiyimKız mesajını okumadinmi akşama kızartma falan yok, unut. Gerekirse yumurta hasla salatayla ye kızartmayi yersen valla bakmam menulerine kuserim.
hem listeye girmek işte hem kızartma yicem de.. I-ıh yok öyle yağma!
mani bilmiyorum ama ne zamana kadar eşi hazirlicakki? Hem sonra seni ben zayiflattim diye dır dır eder valla :)Evet candy senin esin hazirladiginda harikaydin. Yine rica et o hazırlasin
Koca bi tabağa salata yap yagsiz limonlu yumurta hasla peynirle beraber gumlet canım. Yeme kizartmayi ben sana kiyamiyorum yariň uzuleceksin sonra.ama aksama yiyecek baska bisey yok ne yiyimneyse tamam yumurta peynirle kahvaltı gibi yapayım bari
tamam o zman anlastık, salata malzemem yok da yumurta haslarım peynir zeytin kahvaltı gibi yaparım canım :) sagolasın biliyorum iyiligim icin soyluyorsun, biri uyarmadı mı yiyoruz iste :) pazartesi eksi olucam soz :)Koca bi tabağa salata yap yagsiz limonlu yumurta hasla peynirle beraber gumlet canım. Yeme kizartmayi ben sana kiyamiyorum yariň uzuleceksin sonra.
Aslansin arkadaşım ben h.sonu yokum zaten p.tesi ilimizde mutlu olucaz.tamam o zman anlastık, salata malzemem yok da yumurta haslarım peynir zeytin kahvaltı gibi yaparım canım :) sagolasın biliyorum iyiligim icin soyluyorsun, biri uyarmadı mı yiyoruz iste :) pazartesi eksi olucam soz :)
Yanı yuruyuş derken koşu mu? Yoksa hafif tempoda ki yuruyuş mu? Ama spor kadar yakıyor mu?İyi yapmissin kız intikam ha! Protein yapma sadece karbonhidrati sabah erken al. Diğer öğünler protein+ salata yada protein+yoğurt yap bunu daha uzun yapabilirsin. Ben aylardır yapıyorum pasta bile yesen sabah ye
En çok zayıflatan spor yürüyüş zaten.
Hafif hızlı bir tempodaki yürüyüş daha çok yağ yakıyor. Kanıtlanmıştır. Ben yürüyüşten başka spor yapmadım.Yanı yuruyuş derken koşu mu? Yoksa hafif tempoda ki yuruyuş mu? Ama spor kadar yakıyor mu?
Aynen kaptanım arkadaş da bir enerji var ki maşallah hepimize yansıyor. Fark ettiyseniz grup iyice hareketlendi.işte buuu
muskam iyiki geldin yaa
Heh heh ben dedim gevezelik bulaşıcıdır.Aynen kaptanım arkadaş da bir enerji var ki maşallah hepimize yansıyor. Fark ettiyseniz grup iyice hareketlendi.
Menün aynen dediğin gibi sabah yoğun akşam sadeAkşamı yemedin ama ne yiyeceğim belli menumu yazayım h.sonunu p.tesi yazarım.
Sabah, 3 dL kızarmış ekmek, 1 çorba kaşığı tahin pekmez, 2 çay kaşığı reçel
Ogle peynirli omlet
Akşam tavuk sote,salata
Bugün iki saat yürüdüm.
Suda 1,5 oldu 2 yı bulur.
İyiymiş o zamn bende her akşam yurüyeyim anca gider +1 kilomHafif hızlı bir tempodaki yürüyüş daha çok yağ yakıyor. Kanıtlanmıştır. Ben yürüyüşten başka spor yapmadım.
GorüsürüzKızlar ben hh.sonu yokum p.tesi girebilirim en erken.Cooook opuyorum hepinizi. Gorusuruz. (Hafta sonu kaçamak yok, cozutmayin)
@candy_candy seni muskamın kollarına emanet ediyorum
muskacım sen ona 1 haftalık liste versene başına vura vura biz sevale yaptırırız
Verirsin inş.bu arada arkadaşlar hepinize geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.4 aralıkda düğün var 3-4 kilo versem o zamana çok iyi olur.
afiyet olsun canım p.tesi musmutlu oluruz umarımAkşamı yemedin ama ne yiyeceğim belli menumu yazayım h.sonunu p.tesi yazarım.
Sabah, 3 dL kızarmış ekmek, 1 çorba kaşığı tahin pekmez, 2 çay kaşığı reçel
Ogle peynirli omlet
Akşam tavuk sote,salata
Bugün iki saat yürüdüm.
Suda 1,5 oldu 2 yı bulur.
canım maalesef kurallar gereği izinden dönen üye ayrıldığı kg ya gelene kadar listeye giremiyor o yüzden sevalde ısrar ediyom ayrılma diyekaptanıııım beni de haftaya +1 de olsa listeye al noluuuuuuur
o bizim nazar muskamız şirinlik muskamızAynen kaptanım arkadaş da bir enerji var ki maşallah hepimize yansıyor. Fark ettiyseniz grup iyice hareketlendi.
O da doğru altta kalmaz beylerO za
mani bilmiyorum ama ne zamana kadar eşi hazirlicakki? Hem sonra seni ben zayiflattim diye dır dır eder valla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?