Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kız mesajını okumadinmi akşama kızartma falan yok, unut. Gerekirse yumurta hasla salatayla ye kızartmayi yersen valla bakmam menulerine kuserim.

hem listeye girmek işte hem kızartma yicem de.. I-ıh yok öyle yağma!
ama aksama yiyecek baska bisey yok ne yiyim neyse tamam yumurta peynirle kahvaltı gibi yapayım bari

Koca bi tabağa salata yap yagsiz limonlu yumurta hasla peynirle beraber gumlet canım. Yeme kizartmayi ben sana kiyamiyorum yariň uzuleceksin sonra.
tamam o zman anlastık, salata malzemem yok da yumurta haslarım peynir zeytin kahvaltı gibi yaparım canım :) sagolasın biliyorum iyiligim icin soyluyorsun, biri uyarmadı mı yiyoruz iste :) pazartesi eksi olucam soz :)

tamam o zman anlastık, salata malzemem yok da yumurta haslarım peynir zeytin kahvaltı gibi yaparım canım :) sagolasın biliyorum iyiligim icin soyluyorsun, biri uyarmadı mı yiyoruz iste :) pazartesi eksi olucam soz :)
Aslansin arkadaşım ben h.sonu yokum zaten p.tesi ilimizde mutlu olucaz.

Yanı yuruyuş derken koşu mu? Yoksa hafif tempoda ki yuruyuş mu? Ama spor kadar yakıyor mu?

Akşamı yemedin ama ne yiyeceğim belli menumu yazayım h.sonunu p.tesi yazarım.
Sabah, 3 dL kızarmış ekmek, 1 çorba kaşığı tahin pekmez, 2 çay kaşığı reçel
Ogle peynirli omlet
Akşam tavuk sote,salata
Bugün iki saat yürüdüm.
Suda 1,5 oldu 2 yı bulur.

Menün aynen dediğin gibi sabah yoğun akşam sade
Benimde tam tersi sabah diyetteyim deyip kahvaltini bile doymadan bırakıyorum. Ama akşam öyle olmuyor. Daha çok yiyorum

afiyet olsun canım p.tesi musmutlu oluruz umarım

kaptanıııım beni de haftaya +1 de olsa listeye al noluuuuuuur
canım maalesef kurallar gereği izinden dönen üye ayrıldığı kg ya gelene kadar listeye giremiyor o yüzden sevalde ısrar ediyom ayrılma diye
Aynen kaptanım arkadaş da bir enerji var ki maşallah hepimize yansıyor. Fark ettiyseniz grup iyice hareketlendi.
o bizim nazar muskamız şirinlik muskamız
kızlar haftasonu dikkat edin kendinize sarı kartı aldık bari haftaya dereceye girip sildirelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…